|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
21.7.2008 11:38:56   
arabela*
babe,minilo bo ko šus.Jaz jutri 35.tedn nastopim.user posted image
Grem zaj zajtrkovatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
21.7.2008 11:39:38   
ključek
Grem zaj zajtrkovat user posted image

ja, dober tek.............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
21.7.2008 11:43:04   
KAHLO
Me to you....mah tist pot do porodnišnice bom že....ne bl tist kaj me tam čaka, klistirček, pa britje.....pa dihanje, pa en kup ludi v zelenih gvantihuser posted image user posted image pa oh in sploh....pol pa tisto prvo previjanje.....marička saj nevem če jo bom upala prijetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
21.7.2008 11:43:24   
KAHLO
Saraya dober tekuser posted image user posted image user posted image maš tudi brunch!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
21.7.2008 11:46:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

...grem zdaj ene slike iskat, ko sem bila prvič user posted image , da vidim, kaki buši je bil takrat user posted image

no, malo poročaj..............user posted image user posted image user posted image

...sem našla....   buši je bil takrat 4 dni čez rok manjši kot ga imam zdajuser posted image ...saj zdaj ne bo več dosti zrasel ali pač?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
21.7.2008 11:46:30   
ključek
ne bl tist kaj me tam čaka, klistirček, pa britje.....pa dihanje, pa en kup ludi v zelenih gvantih user posted image user posted image  pa oh in sploh....pol pa tisto prvo previjanje.....marička saj nevem če jo bom upala prijet

KAHLO, če druge preživijo, bomo me tudi............user posted image user posted image user posted image user posted image .............itak, da jo boš upala prijeti.............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
21.7.2008 11:47:51   
gold fish

Me to you,jaz sem se komaj ko sem rodila,prvič pošteno naspala,tak da ni vedno tako kot govorijo.

jp, to je pa tudi res..............user posted image

...pri nas pa je bilo tak, ko so govoriliuser posted image ...mali ni spal do 1,5 leta čez celo nočuser posted image user posted image .....   jaz bom kar izkoristla to spanje kkolikor bom lahko...samo res škoda, da ne moreš to nekak akumulirat, pa pol ponucat, ko ti primanjkujeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
21.7.2008 11:49:10   
gold fish

Ve,babike,boste vse imele natur porod?
Al bo katera vzela epiduralno al kaj druga?

jaz bom čist nautr...........user posted image ...............se zdle frajerko delam..................user posted image user posted image .........pol me bo pa tko pobralo od strahu.............user posted image user posted image user posted image

.... tak sem bla jaz prvič..... zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image   ...me bo že zdaj pobralo od strahu......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
21.7.2008 11:49:58   
gold fish

ne, res je ni.............user posted image .............jaz si govorim, oh, sej sem šele v 32 tednu..................kje je še 8 tednov.............user posted image user posted image

..... kdo pa pravi, da je še 8t..... kaj pa če bo prejuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
21.7.2008 11:50:58   
KAHLO
goldi s tvojim zadnjim postom si pa nama z Me to you.....full pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
21.7.2008 11:51:18   
gold fish

ne bl tist kaj me tam čaka, klistirček, pa britje.....pa dihanje, pa en kup ludi v zelenih gvantih user posted image user posted image  pa oh in sploh....pol pa tisto prvo previjanje.....marička saj nevem če jo bom upala prijet

KAHLO, če druge preživijo, bomo me tudi............user posted image user posted image user posted image user posted image .............itak, da jo boš upala prijeti.............user posted image user posted image user posted image

Kahlo - jaz si ti jo cel čas držim, če ti vse tisto pred tem opraviš namest mene.....

aja, pa kolikor vem klistirja več ne delajo...., vsaj meni ga pred 8,5 leti nisouser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.7.2008 11:52:56 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
21.7.2008 11:52:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

goldi s tvojim zadnjim postom si pa nama z Me to you.....full pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.... pa saj nočem nobene strašit......  sorry....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
21.7.2008 11:53:43   
gold fish
.... a je bil mišljen drugi post.... manj kot 8tuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3988
21.7.2008 11:54:28   
ključek
goldi s tvojim zadnjim postom si pa nama z Me to you.....full pomagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja,res....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......................ne to govorit................me smo septemberke in naši user posted image  tudi!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.7.2008 11:55:40 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
21.7.2008 11:56:19   
arabela*
Kahlo,pa saj klistirja po moje več ne izvajajao.Vsaj v Mb porodnišnici ne.
Za britje pa boš verjetno itak sama poskrbela preden boš šla v Puser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3990
21.7.2008 11:56:47   
ključek
aja, pa kolikor vem klistirja več ne delajo....,

hm??????????? nič več??? to pa nisem vedela................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3991
21.7.2008 12:03:12   
arabela*
ja v mb pred tremi leti ga ni bilo.Sem samo not šla,me je pregledal,pa dal kar rodit.Mogoče se izvaja na izrecno željo.Mi pa se zdi čist brezveze ta klistir.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
21.7.2008 12:04:49   
ključek
ja v mb pred tremi leti ga ni bilo.Sem samo not šla,me je pregledal,pa dal kar rodit.Mogoče se izvaja na izrecno željo.Mi pa se zdi čist brezveze ta klistir.

se moram pozanimati kako je v trbovljah............... če ga ne želiš...............ti ga dajo vseeno???

< Sporočilo je popravil Me to you -- 21.7.2008 12:05:12 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
21.7.2008 12:14:22   
KAHLO
Saraja....nam so v materinski šoli povedali, da je bolj eče se ne šlihtamo same tam doli, da ne pride do kakšnih vnetij ali pa da se ne porežemo, pa klistirček še tud izvajajo!!!! majo celo čakalnico pred wc kjer so lahko samo nosečke in se pridno praznijouser posted image user posted image user posted image user posted image tak da zgleda v ljubljani moraš kar če vse to.....če je še dovolj časauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
21.7.2008 12:17:05   
taja1235
js se bom tud probala mal naspat bom vsak dan do devetih zjutri spala ;) he he
pol cez dan pa bl u izi...se bom ukvarjala s kuho za mojga srcka....
sm sla zdele cez BTC...groza sm skor skupi padla...sm mogla it cist pocas, pol sm se mogla
na klopcah ustavalt...groza..sm ku stara mama sam se bergla mi fali ;))))
no sm kupila darilni bon v baby centru k je koelgica pred 14 dnevi rodila ;) pa ji bova
kr tole dala ker ima vsega omare so pa polne oblekc..pa nej si sama kupi kar rabi ;)

sm se ustavla se vmes v chicco trgovini....kok majo hude vozicke 4-koelsnike..ampak cena
da te pa na rt vrze...sm se takoj spokala vn iz trgovine...res pretiravajo s cenami...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
21.7.2008 12:20:47   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kahlo,pa saj klistirja po moje več ne izvajajao.Vsaj v Mb porodnišnici ne.
Za britje pa boš verjetno itak sama poskrbela preden boš šla v Puser posted image

Jaz pa mislim, da klistir še vedno dajo, sam če je čas za to zadevo. Jaz tud razmišljam o tem,d abi se pred tem pobrila, a kaj ko ne vem kdaj bo treba it. Si pa ne bi rada prej birla, ker vem,da se bom potem cele dneve sam praksala. Imam prakso,da se sam naokrog brijem. Če bo bebika počakala, se pa vrjetno bom kakšen dan pred rokom.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
21.7.2008 12:21:19   
arabela*
Kahlo,jaz ti priporočam,da se poštimaš doma,ker ti bo v P itak taka sila,da boš želela čimprej rodit.
Jaz si ne znam predstavljat,da bi me babičar tam v sprejemnici še briluser posted image user posted image user posted image .
no,sicer pa kak komu pašeuser posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
21.7.2008 12:23:02   
arabela*
user posted image user posted image ,jaz pa samo še na nulo prakticiram,odkar sem user posted image .najbolj ainfohuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
21.7.2008 12:23:23   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Saraja....nam so v materinski šoli povedali, da je bolj eče se ne šlihtamo same tam doli, da ne pride do kakšnih vnetij ali pa da se ne porežemo, pa klistirček še tud izvajajo!!!! majo celo čakalnico pred wc kjer so lahko samo nosečke in se pridno praznijouser posted image user posted image user posted image user posted image tak da zgleda v ljubljani moraš kar če vse to.....če je še dovolj časauser posted image

Aja, pol je bolj, da ne. jaz itak nič ne vidim, bi mogla zaupat dragiju, ki ap tega res ni vešč. najbolj, da se prepustim strokovnjKOM.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
21.7.2008 12:26:47   
KAHLO
Saraya....se čist strinjam s tabo....ampak sem jaz tak k lana17 orkog se bl obrijem tam pa mal pristrižemuser posted image user posted image user posted image user posted image sam zdaj je itak to že cel projekt.....nevem, no...sigurno si bom po svoje pobrila....sam tam po tistih občutlivih bom pa kr prepustila osebju da pošlihatjo....saj če bom tiste popadke par urc (upam da bo res samo par) bom še tist počakala da me pošiškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da me slučajno ne bodo kaj kregali če bom prišla s kakim vnetjem ali pa porezanim spolvilom!!!!user posted image user posted image čeprav je meni sestra rekla da nje tud cajt pobrit niso imeli, in je kr tako rodila!!  sicer si je doma sama nekaj prstrigla k tud une goščave ne mara tam doli....jaz upam da bo pr meni vse tako hitro potekali da ne bo časa ne za klistirček, ne za britje....pa da ne bo treba pol nič šivat....da bo šlo ven k po maslu vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem  optimist ha!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?