Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:28:37
|
|
|
|
KAHLO
|
lana17 jaz tud nevem če bi mojmu to britje zaupala......to bi verjetno trajalo, pa sigurno bi mi kak košček skret papirja kam še prpopal, da bi krvavitev ustavil k un k se brije ni hudič da nima enih dveh ali pa treh lističev na faci
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:34:10
|
|
|
|
alysa
|
Pozdravljene. Dans sm uredila vse na CSD, tut izjavo o očetovstvu sva že podpisala . Js sm ravno včeri imela na urniku projekt britja, mi je še kr ratalo, čeprav sm svojmu že rekla, da preden pa grem rodit, bo pa to on mogu za mano še mal poštimat ... Glede poroda: sploh še ne razmišljam kaj preveč o tem, itak ne vem, kaj me čaka , sicer sm že podpisala za epiduralno, potem bom pa vidla, a jo bom vzela al ne. Sm slišala tako pozitivne kot negativne izkušnje z epiduralno, tako da se bom dokončno odločla v P.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:37:00
|
|
|
|
ključek
|
Dans sm uredila vse na CSD, tut izjavo o očetovstvu sva že podpisala . super!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:37:09
|
|
|
|
petrax
|
Pozdravljene! Hehe ste me kr v smeh mal spravle,mislm glede tega britja. Ja res je postal že cel projekt da si porihtaš tam dol, jaz sem ponavad kr vedno mal porezana, pa kaj k nč ne vidš, čist na blef to počnem . No še pol urce pa šibat na pregled do G.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:40:32
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa še pod tuš skočim,pol pa v europark. Moram eni mali deklici,ko je včeraj imela eno leto,nekaj lušnega kupit za oblečt. Pa po aventovo dudiko bi morala v dm in flaško še.Aja pa plenice,pol pa je moj projekt nakupovanje za do nadaljnega končan
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:51:22
|
|
|
|
ključek
|
No še pol urce pa šibat na pregled do G. fajn zrihti!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:51:52
|
|
|
|
ključek
|
Jaz pa še pod tuš skočim,pol pa v europark. ti pa fajn zapravljaj!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:53:59
|
|
|
|
bučkabb
|
res ste face z tem britjem, jaz sem se tud prejšni teden še sama, glih komi tak da od zdaj naprej to počne moj . vidim, da ste že vse zrihtale na CSD, jaz morem to zrihtat ta teden, pa me zanima kaj vse ste mogle tam zrihtat, sem zasledila nekje da lahko te vloge ki jih moreš spolnit kr iz neta sprintaš pa sam neseš tja. a mi lahka ktera pove ktere vloge so to? pa še neki a more it partner sam tja podpisat očetovstvo, al lahka tud kr obrazec sprintamo ga podpiše in ga sam anesem tja? uživajte in spočijte si ja.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 12:59:32
|
|
|
|
gold fish
|
bučka bb - na desni spodaj imaš povezave - obrazce..... saj so po celi slo isti....... http://www.csd-mb.si/sl/page/view/Porodniska
< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.7.2008 13:01:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:00:48
|
|
|
|
gold fish
|
....potrdilo o predvidenem datumu poroda..... dobiš pri gin... (če še nisi) ostalo je aktualno.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:03:08
|
|
|
|
bučkabb
|
gold fish hvala, sem gledala na Celjskem CSD-ju pa majo tak nepregledno da nisem vedla kteri obrasci so pravi, potrdilo o PDP pa sem dobla v četrtek ko sem bla na pregledu. hvala in LP
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:16:53
|
|
|
|
*bubi*
|
se moram pozanimati kako je v trbovljah............... če ga ne želiš...............ti ga dajo vseeno??? Ne, če ti nekaj ne želiš, te v to nihče ne more prisilit. OK, pri klistirju je tako, če te npr. režejo že skoraj težko šivanje odkloniš V LJ so pred 3 leti še delali klistir, pa po pravici povedano nisem imela nič proti Res pa je, da sem bila čisto brez popadkov. V MB pa že več let ne delajo. Tudi obrijejo te samo v predelu presredka zaradi morebitnega šivanja, ostalo "frizurco" pa kakor ti paše Lahko pa odklonite tudi tiste preglede (in ročno širjenje MV ) med popadki. Sploh, če se vsakih 10 min nekdo spomni "malo potipat". glede čisto natur poroda pa tako: če mi ponudijo EA, jo takoj vzamem. Če ni te možnosti, nič za to. Ampak injekciji proti bolečinam se ne odrečem Mislim, zakaj bi se nekaj korajžno delala in že v naprej odklanjala. Če/ko bo toliko hudo, bom pač prosila, če ne bo treba pa še toliko boljše. Jaz sem v LJ bila dogovorjena za EA, pač po redni poti in je seveda nisem mogla dobit. Čeprav sem rodila med tednom čez dan. Pa mi je babica v novi smeni takoj rekla, da z EA ne bo nič, da pa mi bo dala proti bolečinam in naj ne skrbim. Me je vsaj na realna tla postavila, babica iz jutranje smene pa je še kar nekaj obljubljala....
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:18:24
|
|
|
|
Marsy
|
Pozdrav iz Izole! Nazadnje sem se javila v četrtek in mi je že kar nerodno v tem lokalu tolk časa sedet, da vse preberem od četrtka! Hvala za odgovore glede napenjanja na stranišču. Bomo probali. Saj zaprta nisem - k sreči - ampak do zdaj nisem upala nič 'pritiskat'. Pol si pa lahko predstavljate. No, zdaj bom mal bolj pogumna . Drugač pa sem brez besed glede moje izbire imena. Očitno vse enako razmišljamo al kako. Meni se je tisto noč, ko naj bi midva ustvarila najino dete, sanjalo, da smo družinica (o podrobnostih bom razlagala po porodu, ko bom videla, ali so te sanje kaj pomenile) in v teh sanjah je moj otroček imel tudi ime. In ko sem se zbudila, sem lubija takoj vprašala, če se strinja, da če bo tega spola, da mu je tako ime. Strinja se, ampak zdaj vidim, da imate vi tudi takšna imena zbrana in še bratranec najinega otročka se je nedavno rodil in so mu dali točno to ime. No, mogoče bo pa drugega spola - tega imena pa še nimava izbranega . Še vedno pa ne vem, KDAJ JE OGLED PORODNIŠNICE V LJUBLJANI. Ali šole za starše tega v Ljubljani ne omogočajo in je samo v Izoli? Se vam še kaj javim ta teden. Čez vikend greva pa v Ikeo, mal za otročka nabavljat. Če je slučajno spet kakšna izredna situacija (da kaj delajo, je vse izropano ipd), mi prosim, sporočite, da se ne bova zastonj tja vozila. Voziček bomo pa avgusta nabavili. No, meni se pa ni tašča ponudila, da bo kaj zraven dala, se mi je pa moja babica .
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:25:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Še vedno pa ne vem, KDAJ JE OGLED PORODNIŠNICE V LJUBLJANI. Ali šole za starše tega v Ljubljani ne omogočajo in je samo v Izoli? Marsy, ne vem, zakaj bi hodila porodnišnico prej gledat? OK, nekatere so take, da morajo točno vse v naprej vedet, mene pa ni niti malo mikalo, da bi šla to gledat mogoče sem čudna. Saj bistvo so nam na diasih v MŠ pokazali. Pa porodne sobe so različne, valjda da te peljejo najbolj sodobno (alternativno) gledat, pol pa pristaneš v eni luknji, ki še spodobne postelje nima Čez vikend greva pa v Ikeo, mal za otročka nabavljat. Če je slučajno spet kakšna izredna situacija (da kaj delajo, je vse izropano ipd), mi prosim, sporočite, da se ne bova zastonj tja vozila. Ne vem, v katero Ikeo se odpravljata, ampak v Grazu je menda še vedno v fazi prenove, kar pomeni, da je v razsulu.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:39:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa porodne sobe so različne, valjda da te peljejo najbolj sodobno (alternativno) gledat, pol pa pristaneš v eni luknji, ki še spodobne postelje nima ... točno tako.... ko sem pri prvem šla v MŠ smo imeli tudi ogled porodne sobe...seveda najlepše in najboljše opremljene......ko sem pa šla rodit...pa ne duha ne sluha o tisti sobi, pa o gibljivi postelji, pa še o marsičem..... ...tako da se čisto strinjam z bubi....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.7.2008 13:40:41 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:40:16
|
|
|
|
ključek
|
Ne vem, v katero Ikeo se odpravljata, ampak v Grazu je menda še vedno v fazi prenove, kar pomeni, da je v razsulu. kaj???????????????? a pol se ne splača iti???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:46:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Nisem bila sama nič v Ikei zadnje čase. Sem bolj na RR (čvekanje v 3 dni) to prebrala. Tako da ni čisto iz prve roke
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:48:52
|
|
|
|
ključek
|
Nisem bila sama nič v Ikei zadnje čase. midva imava pa namen ta teden iti.................. ..............najbolj, da pokličeva gor pa vprašava..........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:50:46
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene punce. Jaz sem tudi danes bila pri frizerju. Malo sem se šla še uredit, pol pa ne vem če bom ravno še hodila pred Rimom. Bomo pa čopka naredili in bo ravno tako dobro za en čas. Danes sem si v Sanolaborju kupila mrežaste hlačke za enkratno uporabo. Sicer samo deset, da vidim kako se obnese, če bodo pa ok jih bom pa dokupila. Vidim, da debatirate glede britja. Mene moj obrije, no ne stalno, me je pa zadnjih dvakrat, ker sem zadnjič morijo naredila spodaj, tak da bo to uredil, ko bo čas za to, če pa nas kaj preseneti, pa naj uredijo v porodnišnici. Po mojem je to proti celotnemu porodu še milina, pa klistir tudi. Če bodo opravili naj, če ne pač ne. A vas je kaj strah? Mene še ne in upam, da me tudi ne bo, vsaj pretirano ne. Ne vem točno katera je spraševala kam se prijavi bebica, če sta starša prijavljena na različnih naslovih. Midva imava tako situacijo, s tem, da sem jaz začasno prijavljena že dve leti pri mojem in sva vprašala in nama je bilo rečeno, da lahko bebo prijavimo pri atiju, ampak moramo dati pač očkov naslov, ko nas vprašajo in povedati kako je na stvari. Če ne je pa res tako kot je napisala Saraya, da prijavijo bebico tam kot je stalno prijavljena mamica.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:54:17
|
|
|
|
pf
|
Marsy tudi jaz sem mnenja, da je bolje, da ne hodiš gledat porodnih sob. Kaj če ti to? Še prehitro bo prišel čas, ko jo boš videla zares. No razen, če si ful želiš. Ampak jaz sem zadnjič bila v ptujski porodnišnici na sprejemnem porodnem oddelku na CTG-ju zaradi oteklih nog, pa ti povem, da ne samo da ne želim videti prej porodnih sob, tudi slišala sem takrat čisto preveč. Je bilo kar dosti za prvo šok terapijo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:55:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Nisem bila sama nič v Ikei zadnje čase. midva imava pa namen ta teden iti.................. ..............najbolj, da pokličeva gor pa vprašava.......... bi bilo boljše kot kar na blef it....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 13:57:38
|
|
|
|
gold fish
|
.... no a mi bo katera povedala...kaj je treba nest v tisti torbi v p?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 14:04:39
|
|
|
|
gold fish
|
..... ma me ne jemljete resno ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 14:09:44
|
|
|
|
ključek
|
no a mi bo katera povedala...kaj je treba nest v tisti torbi v p? bi, pa ne vem...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 21.7.2008 14:12:28
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb res ste face z tem britjem, jaz sem se tud prejšni teden še sama, glih komi tak da od zdaj naprej to počne moj . vidim, da ste že vse zrihtale na CSD, jaz morem to zrihtat ta teden, pa me zanima kaj vse ste mogle tam zrihtat, sem zasledila nekje da lahko te vloge ki jih moreš spolnit kr iz neta sprintaš pa sam neseš tja. a mi lahka ktera pove ktere vloge so to? pa še neki uživajte in spočijte si ja....... Pri nama je zapisala zapisnik, ki ga je nama prebrala in potem sva ga podpisala. Je imela sestavljen obrazec v računaliku, pa dokumentu je določila neko številko. Ostalo pa vrjetno dobiš na spletni strani. Rabiš dva obrazca zatge in za očka. Enega izpolni delodajalec, drugega pa ti in se tiče porodniške.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?