|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
21.7.2008 10:23:32   
Zoja Miša
A ja, Erin, dej nam zaupaj no, kaj ti ne štima in zakaj se gre?!? Nisi šla menda že v P?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
21.7.2008 10:29:51   
sandra123
Naty, veliko sreče na izpituuser posted image user posted image user posted image

Mene pa kar naprej obremenjujejo kolegice po telefonuuser posted image , vsak dan katera pokliče, kot, da me vabi na kavo, potem pa na koncu izjavijo, da naj poročam, ko bom šla v Puser posted image ...poln kufer jih že imam....kako je folk radoveden user posted image ...zdaj pa res definitivno ne bom nikomur povedala, ko bo čas za rojstvo mojih sončkovuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.7.2008 10:33:20 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3152
21.7.2008 10:53:42   
čipka
andreja*** -ČESTITAM!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      Lepo se cartajte!user posted image

Mož od Andreje, ti si pa pohitel nam javit..ob 18 si nam že javil, ob 16 je pa rodila?To je blo pa hitrouser posted image   A ni rečeno da se 3 ure po rojstvu vsi skupi še cartate? Al si mel leptopa s sabo? No kakorkoli samo da je vse uredu in andreja***  javi se kej ko prideš domov.user posted image

uf punce še malo..user posted image       Jaz že komaj komaj čakam da spravim to moje malo dete na svet, čist res!user posted image     Sem gledala včeri slike iz enga roj. dneva...šiiittt...cela sem "zalita"-jah, ni čudno če sem pa rekorderka..celih 20 kil večuser posted image     Smo šli včeri ven jest in sem pač naročila nek menu, dobila sem malo manjšega dunajca pa malo porcijo testanga krompirja in sem si mislila, ja kje pa je ostalo?  user posted image Sam si nisem upala naglas povedat..hehehe...  A je pol kej čudnega?user posted image

Tejka, user posted image   za uspešno selitevuser posted image

Fajn bodte punce..papa

Neposredna povezava do sporočila: 3153
21.7.2008 10:57:29   
čipka
Mož od Andreje, ti si pa pohitel nam javit..ob 18 si nam že javil, ob 16 je pa rodila?To je blo pa hitro A ni rečeno da se 3 ure po rojstvu vsi skupi še cartate? Al si mel leptopa s sabo? No kakorkoli samo da je vse uredu in andreja*** javi se kej ko prideš domov.

Aja še to..   moj niti vedel ne bo kje se ga rit in glava drži po rojstvu, kaj šele da bo komu kaj javil, sploh pa na rr na računalniku..user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
21.7.2008 10:58:11   
anita goitan
čau zoja miša ful te je dobro brat! Kako si pa čas krajšaš, a kej čitaš? No ti povem, da sem ravnokar iz obiska pri sosedi k ima 1 m starega fantka, luštkan poba, 55cm dolg se je rodil, pa glavco 37cm obseg!! Seveda je bla šivanauser posted image , drgač ju je pa lepo videt, itak a. Še eno vprš.mogoče sem slabo kdaj prečiatala, a ti boš do konca v P?

Neposredna povezava do sporočila: 3155
21.7.2008 10:59:48   
anita goitan
ojla sandra saj res, a ti še ne misliš it rodituser posted image user posted image user posted image , hecam se, sam more bit res zoprno da te vsi po telefonu stalno nadlegujejo s tem vprašanjem.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
21.7.2008 11:03:25   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Mož od Andreje, ti si pa pohitel nam javit..ob 18 si nam že javil, ob 16 je pa rodila?To je blo pa hitro A ni rečeno da se 3 ure po rojstvu vsi skupi še cartate? Al si mel leptopa s sabo? No kakorkoli samo da je vse uredu in andreja*** javi se kej ko prideš domov.

Aja še to..   moj niti vedel ne bo kje se ga rit in glava drži po rojstvu, kaj šele da bo komu kaj javil, sploh pa na rr na računalniku..user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa tole Erin ne klapa.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
21.7.2008 11:13:48   
anita goitan
tejkaz user posted image user posted image user posted image smo dns mal navihani? Pravilno, kako se pa ti držiš? Močno upam, da bo vsaj kira od vaju z naty z mano kje v bližini P da bi kar eno sobco zavzeleuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
21.7.2008 11:19:14   
tejkaz
Anita, jaz sem super, hvala za vprašanje. Nobenih krčev, nobenih popadkov, otrdevanja, zateklih nog. Mali mi divja po trebuhu. Edino to z Evo in njenimi noricami je zdaj krizno.
Ja, tudi jaz upam da bom v sobi s katero od vas. Naty, ti, Iva77 pa še katera ki bo v Kranju rodila.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3159
21.7.2008 11:20:59   
matejchi
anita upam, da ne boš v sobi imela kakega "koharčka" pa kaj skuhala, al pa da ne boš kar po sobi začela čistit, mislim, da te bo šele dojenček malo umiril.. mal se hecam.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3160
21.7.2008 11:23:09   
anita goitan
matejchi ej ma komot lahko, ta vikend sem velik napekla za v skrinjo, mojuser posted image pokupu pol celoletnih zalog laškegauser posted image user posted image , jaz pa mu pecivo v skrinjo stavm, seveda vse za žur, glavno da je za žur pipravljeno, hehe

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
21.7.2008 11:25:02   
matejchi
http://shrani.si/?3g/qG/3wVrXh5q/dsc00372.jpg

Takole smo se pa mi kratkočasili v MB.

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
21.7.2008 11:26:15   
anita goitan
opa, kolk luštn plezalc!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
21.7.2008 11:26:53   
matejchi
no anita pa ti bo spet delo naredil, ko boš domov prišla, boš lahko pospravljala...

never ending story.... 
pomoje bi bilo bolje, da prideš na balkon pa se pogovarjava itak po teh kamniških alpah vse odmeva...

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
21.7.2008 11:27:37   
anaya
Dan punce....

Jaz sem se včeraj zvečer odločla , da ne grem rodit!! Ker sem skoraj umrla, take krče sem mela, pa slabo mi je blo zraven, pa na 10 minut sem hodla lulat.... če je to to (pa verjetno je bla minimalna bolečina), bom kr lepo preskočla vse skupaj. Poleg tega mam še vedno občutek da če mi ne bo voda odtekla tak ne bom vedla kdaj je treba it.
Pol me še pa moj tak čudno pogleda pa mi reče ja kak te ne veš če maš popadke al ne.....halooo??? Kot da sem že 100x rodila. Pol se pa samo stran obrno pa reko naj ga zbudim če bo kaj..... EH NE RES??? Huh itak sem se cela tresla od slabosti pa bolečin, on pa SPI?? Včasih ga res ne razumem...al pa so hormoni na višku, ker pomagat mi tak ni mel kaj..... razen da bi hodil z mano gor pa dol po stanovanju pa preklinjaluser posted image

V glavnem bistvo vsega je, da me je strah , da ne bom vedla kdaj morem it v P. Oz. da se mi bo zdelo da še ni čas...

Andreja čestitke za malo štruco.user posted image user posted image user posted image  Mogoče pa je njen mož tak, ko moj dragi ko gre na porodni termin na koncert v  Budimpešto, pa bo zvedo prek sms-a da je ati postaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
21.7.2008 11:28:16   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Točno tako...

Za moje pojme je andreja*** izmišljena....

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
21.7.2008 11:32:15   
bella02
user posted image user posted image user posted image andreja***, čestitke tebi, očitu in malemu princu Žanu za prihod na svet user posted image user posted image user posted image

tejkaz, user posted image user posted image user posted image za uspešno selitev in da ni bilo treba tebe selit v P, bi se kaj hitro lahko zgodilo, če bi bila preveč pridna user posted image user posted image user posted image . Pa smola zaradi bolezni. Držim pesti in vam vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bo vse OK.

Zoja MIša, ko sem se šla v soboto pokazat, sem se od vsega veselila le tega, da spoznam tebe, drugega nič user posted image user posted image user posted image . Te bom rajši čez teden user posted image user posted image user posted image . Seveda se veselim tudi user posted image , ampak naj še malo počaka pri meni.

matejka, user posted image user posted image user posted image za dobro magistersko, zagovor bo pa tudi šel, brez skrbi

naty, držim pesti!

muklla, če greš, hitro in dobro opravi!

Včeraj smo bili cel dan v Bohinju in mali je imel cel dan fešto v bušiju. Je noter prinesel petek in soboto user posted image user posted image user posted image . Sem uredu, včasih pride kak menstrualni krč, križ me ni včeraj nič bolel. Morala bi likat, pa grem v horizontalo. Potem bo user posted image šel kupit za pritisk merit, da vidim, kakšna je situacija. Pa mislim, da ni panike. Zanimivo mi je, da mi ena noga bolj oteka kot druga. Morda zato, kar sem imela to drugo zlomljeno v gležnju, pa to kaj vpliva. Zdaj sem spila čaj iz malin in me je pošteno pogrelo. Grem malo počivat. Tjaša je šla s taščo in sestrično po opravkih, pa imam malo čiste tišine.

A so kateri rekli, da naj bi šla prej noter, če oteka? Čipka?

Fajn bodite, brez špikanja!

(odgovor članu andreja***)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
21.7.2008 11:36:54   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

tejkaz user posted image user posted image user posted image smo dns mal navihani? Pravilno, kako se pa ti držiš? Močno upam, da bo vsaj kira od vaju z naty z mano kje v bližini P da bi kar eno sobco zavzeleuser posted image

Pol se moramo pa za datum zment. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3168
21.7.2008 11:36:55   
anita goitan
matejchi mah ni bojazni, je preveč pedanten da bi mel nered, in se skoz neki dela in pospravlja, no sej za ta druzga otročka vem da ne bo več tako, sedaj kot da čakva kaj pa vem kaj, res neki special da je treba vse tipi topi, kaj pa vem mogoče je pa prav takouser posted image , no mislm na splošno ne sam sedaj.
jah jaz sem že na terasi in te kličem, sam verjetno ta dež ubija zvok kaj praviš?user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
21.7.2008 11:37:32   
Erin
Muklla - kako je s teboj? Še 2 v 1?user posted image user posted image user posted image Sem včeraj čisto pozabila ti zaželeti - srečno!

nyna - tvoja Gaja je pa res faca...dobra fotka!user posted image user posted image user posted image

anaya- mene tolažijo vsi da bom zasigurno vedela ko bo šlo zares.. v kolikor te je strah in se ti ti krči vrnejo se pojdi pokazat v P, mogoče gre pa zares, kaj veš. Itak se vsaki drugače začne porod....

Še za obrazložitev prejšnjega posta - julijke so imele isto situacijo in posti so bili pisani na isti način...na koncu so jo pogruntale da je bila le ena ki se je hecala in je rabila pozornost. In to le nekaj dni preden se je k nam vpisala... Jaz močno sumim da je to ena in ista oseba... saj pravim v kolikor se motim se opravičujem, samo jaz ne verjamem da je ona res to kar piše. Sem  zasprosila za mnenje tudi druge in se strinjajo...

aja...

MATEJKA - super za odlično seminarsko1 Bravo!user posted image user posted image user posted image

naty - držim pesti... Ti itak vse zmoreš!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 21.7.2008 11:40:08 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
21.7.2008 11:37:35   
čipka
A so kateri rekli, da naj bi šla prej noter, če oteka? Čipka?

ne, meni je g samo rekel da če bom ful zatekla v obraz da se naj pridem pokazat...za odtečene noge pa nič. 

Erin, meni tudi tukaj neki ne štima. user posted image   user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
21.7.2008 11:38:03   
anita goitan
naty ti navijaš hm 1x konc julija ne? Hm jaz sem za 4.8. al pa za praznik 15.8.user posted image user posted image mah vseeno mi je, tud tebi se pridružim, al pa katerikol

Neposredna povezava do sporočila: 3172
21.7.2008 11:41:08   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Točno tako...

Za moje pojme je andreja*** izmišljena....

Že pri julijkah se je nekaj takega dogajalo. Pa so jo razkrinkale. user posted image  Pa šele par dni nazaj se je pofočkala, potem morje in potem je šla rodit. user posted image user posted image user posted image user posted image  Njeni posti brez komentarjev, pisala je le, kaj dela in kako se počutiuser posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
21.7.2008 11:43:42   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

naty ti navijaš hm 1x konc julija ne? Hm jaz sem za 4.8. al pa za praznik 15.8.user posted image user posted image mah vseeno mi je, tud tebi se pridružim, al pa katerikol

Meni je tudi 4.8. lep datum. Do 15.8. pa res ne bi čakala no. user posted image  A veš kje je to? Boš mogla še eno skrinjo kupit, ko tolk kuhaš in pečeš za user posted image . V treh tednih bo skrinja s kupom. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3174
21.7.2008 11:43:45   
anita goitan
Punce ma vse ste ta prave detektivkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?