Claudi
|
Hey....da se še jst spet mal javim in povem kaj kej dogaja.... Tkole je, dans sm mela pregled, nekje v 20 tednu sem , tle na RR mi piše v 21, na slikci od UZ mi piše 19 tednov in dva dni Zvedla sm spol, bo!Sm jo sama vprašala, k me je zanimal, sam k je povedala kaj bo sm bla kr mal razočarana, k sm si v prvo full želela, že od nekdaj...Sam zdej je že vredu, sam da bo zdrav fantiček.... Drgač pa nej bi blo vse uredu, težek je 360 g,vidla sm rokice, nogice, prstke, srček, lulčka Kej konkretnih gibov oz brcanja še ne čutim, kako malenkost kdaj pa kdaj, bolj kot eno utripanje... Aja, pa rekla je da nej mal pazim pri hrani, se kr hitro redim, 7 kg sm se že.Zdej nč kej dost ne pazim, si mislem bom že potlej hujšala napaka a ne? Zaenkrat sem še na bolniški, sm že bla, pa mi je komisija zavrnila (baje so zelo ostri).En teden sem delala, sam me je grozn v hrbtenici špikal....Zdej ko sem doma me pa proti večeru začne.Delam na blagajni, 6 ur sedim v isti drži pa je kr smotan blo vse skup.Pa še stoli so za en drek, se niti naslont ne moreš...Tako da mi je osebna zdravnica dala bolniško do 10.08., ginekološki pregled mam pa 11.08.In nevem kaj zdej?A bom mogla it delat nazaj?Bolniško mi pa daje zarad pregrade in neke operacije pred dvemi leti, pa zdej zarad križa...Kaj mislte?No sej, kakorkoli, bom šla pa delat, sam če me bo spet tok za zjokat bolel, bom pa ostala doma, pa služba gor dol....Služb je še 100, otroka bom mela pa sam enga, al pa dva! No sej zdej bom pa nehala nakladat grem mal počivat, papa punce
< Sporočilo je popravil Claudi -- 18.7.2008 13:23:40 >
|