|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
23.7.2008 10:19:42   
hektorina
Pišapela, KUPI, če se ti zdi priložnost enkratna! Zgrabi, ne glede na vse časovne pomislike. Saj veš, da se ponavadi izkaže, da je "ljubezen na prvi pogled" ena in neponovljivauser posted image !

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.7.2008 10:37:14   
Vplanu
Ja, če vama je voziček res ful všeč, ga kupi! Sem ga tudi jaz v Avstriji dobila dosti ceneje, kot pa je bil pri nas.

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.7.2008 10:59:57   
tejci01
Živjo pupike!
Pišapela na tvojem mestu bi ga kupila: obema je všeč, cena je ugodna. Mislim da nimaš kaj dosti za razmišljat in lahko ne boš imela več take prilike. Zagrabi jo!!!

Danes pa zgleda, da bo kar lepo vreme, ker sonček že lepo greje.
A se tudi vam dogaja, da zjutraj kar ne morete vstati iz postelje. Ponavadi mi ni bilo problema zjutraj vstati, zdaj pa se zbudim in bi kar še poležavala. Nimam kaj veliko volje da bi vstala. Pravijo, da naj v nosečnosti čimveč počivaš, ker po porodu bo bolj živahno in moramo bit polne energije. Zgleda, da se me je kar prijelo.user posted image

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.7.2008 11:14:33   
katja_p
Pišapela, kje v Avstriji si gledla vozičke?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.7.2008 11:37:14   
pišapela
katja_p gledala sem jih v Celovcu v Kiki in Lutzu. Tega sva videla v Kiki -babywelt moon ocean 4S-zelen. Prej sva pa razmišljala o peg perego skate, samo se nama je zdel malo predrag.
Ima mogoče že katera izkušnje s tem vozičkom-babywelt moon?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.7.2008 11:37:20   
5ra_28
Ja, Pišpela, mene tudi zanima, kje si to gledala?! Jaz sem bila le v Kiki in Lutzu, tam pa je samo otroški oddelek in imajo čisto vse komplete takšne, da ni lupinice, ampak je tista kot torba za otroka nosit, )ne vem kak se ji reče user posted image ) namesto lupinice, to pa mi ni všeč. V nobeni prav otroški trgovini pa še nisem bila. Še bom pa šla. A si bom najprej vse tu ogledala, da ko bom v Avstriji, bom točno vedela za cene in modele. Da če bom kaj dobrega videla, bom kupila, da ne bom še potem tu rabla gledat in potem še enkrat it po njega v Avstrijo.

Ja, kupi ga, če se ti zdi, da je tebi dovolj funkcionalen in če ti cena ustreza, da ti ne bo potem žal.

Končno smo trije:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.7.2008 11:39:25   
5ra_28
Pišpela: modela ne poznam. Pa boš vzela le voziček ali cel komplet? Če ja, a ima lupinico, ali tisto torbo za nosit user posted image ?

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.7.2008 12:13:18   
pišapela
5ra_28: Kupila bi komplet- košaro in športni del. Lupinice ni zraven, kupijo pa se nastavki za maxi cosi lupinico.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.7.2008 12:29:21   
pišapela

user posted image

Takšen izgleda ta voziček. Meni je full full všeč. Grem verjetno še danes ponj.

< Sporočilo je popravil pišapela -- 23.7.2008 12:37:29 >

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.7.2008 12:34:23   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: pišapela

katja_p gledala sem jih v Celovcu v Kiki in Lutzu. Tega sva videla v Kiki -babywelt moon ocean 4S-zelen. Prej sva pa razmišljala o peg perego skate, samo se nama je zdel malo predrag.
Ima mogoče že katera izkušnje s tem vozičkom-babywelt moon?

Midva imava  to znamko približno je podoben temu

http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97677&Do=97713&pNummer=645389&a=1?_inPHP

drugače pa sem bila z njim zelo zadovoljna že prvič,  zdaj bomo z njim vozili že našega drugegauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.7.2008 14:33:43   
*nina*
hojla,

pišapela- ful lep voziček, kakšna je cena in ali je športni del zraven?koliko pride vse skupaj?

drugače sem pa imela danes pregled in je vse vredu, razen železa mi primanjkuje (minimum je 120 jaz ga pa imam 100) tako da sem dobila ene tablete. Tudi uz mi je naredila in je naš sonček zelo živahen, pa skoz rokice gor drži, še vedno ko sem imela uz je rokice gor držal pa neki mahal z njimiuser posted image user posted image user posted image , pa še slikico sem dobila.

Naslednji pregled pa imam 22.8 in takrat bo tudi morfologijauser posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.7.2008 14:37:02   
pišapela
*nina*najprej čestitke za uspešen pregled. Športni del je zraven, cena pa je 400 EUR za vse s popustom. Samo lupinico bi mogla potem še zraven kupit.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.7.2008 14:40:26   
*nina*
 najprej hvala za čestitke.
kakšne so pa cene drugače in ali imajo še kakšen podoben model? sem že tudi razmišljala da bi šla v avstrijo pogledat! pa tale je tako lep jaz tudi želim imeti zelen vozičekuser posted image

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.7.2008 14:47:52   
miracleme
Ojla, punce....

zadnje čase, ko veliko pišete o vozičkih, ste še mene postavile v dvom glede ponovne uporabe vozička od prvega otroka; še malo pa bom tudi sama začela z ogledom vozičkov na spletu. Samo se mi zdi pa brez veze, ker imamo doma Peg perego Pliko P3, ki sicer ni najbolj funkcionalen, vendar sem to ugotovila šele, ko sem ga en čas že uporabljala. Predvsem me moti to, da ta model nima košare, ampak le t.i. vrečo, ki se jo pritrdi ob potrebi, kar za poletne otroke ni slabo, kako se pa bo pozimi to obneslo, ne vem. Ja, bom pa tri deke dala noter....
Drugače pa, jutri imam morfologijo in že komaj čakam, zato držite pesti, ad bo vse bp.
Pišapela: kako lepa barva vozička...me je prav očarala.user posted image

Lp vsem

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.7.2008 17:23:43   
JAPE
Pišapela! Super ugodna varjanta! Zelo lep voziček! Seveda imamo mi tudi to znamko in smo zelo zadovoljni. Smo ga imeli pri prvi punčki, pa ga bomo imeli tudi za tega otročka. Mi imamo model babywelt MOON 3T.
Ti vozički so re fajni, mi smo potem od te iste firme kupili še "voziček marelo" ker je naša punca
že velika, pa jo kdaj pa kdaj dam kar v marelo.

Danes sem imela morfologijo. Je vse ok! Mi je dojenček pomahal z rokico, ko mi je kazala organe. user posted image
Ni mi več slabo in končno tudi bruham več ne. Je fino, ker smo že na polovici, kajne!

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.7.2008 19:03:27   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image čestitke vsem za uspešno opravljeno morfologijo, jaz jo še vedno čakam in čakam in v ponedeljek se mi bo končno izpolnila želja da vidim mojo malo bebiko kako se premetava. Brcanje pa čutim že res konkretno in tudi trebuh se premakne oz. čuti se če primem za trebuh ko brcneuser posted image   Res lep občutek!!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.7.2008 20:53:14   
pišapela
*nina* : drugače mislim, da so cene vozičkov nekoliko višje kot pri nas. Peg perego skate je na primer v avstriji 100 EUR dražji kot pri nas. Res pa je, da imajo pogosto kakšne akcije in takrat se res izplača.

No, drugače sva midva šla danes ponj, pa so ga na žalost prodali danes dopoldne. Skoraj nisem mogla verjeti in sem bila full jezna. Nato smo le zrihtali in je prodajalka poklicala v Villach, kjar so na srečo imeli še enega in ga bodo poslali. So se mi kar očke zasvetle. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
24.7.2008 7:36:53   
nanaa
Dobro jutro in najprej vsem čestitke za opravljeno morfologijo user posted image , tiste, ki jo imate pa danes pa držim pesti.
Punce kdaj ste začele čutut brcike?
pišapela  voziček je ful lepe barve, me pa zanima kako funkcjonirajo ta mala kolesa spreda?  Medva greva danes tudi v Pikapolnico pogleda ta voziček Jane, da ga vidim kakšen je.
Ursula83 hvala za razlaho okrgo pritiska, sem zadnjič enkaj brala na enem forumu in so ene pisale,, da jo to že preveč (130/90), jaz si ga doma malo mereim, ker imam zgleda tudi sindrom bele halje:). Doma ga imam cca. 120/80.

No danes se je pa naredil lepo vreme in upam, da takšno tudi ostane.

Punce mogoče ve kera za kakšne fajn apartma ta tam okol 18 -22. avgusta?
Za drugo leto imam pa nalogo, da najdem apartma čisto ob morju:).

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
24.7.2008 8:38:53   
Anonimen
Jutro, punce!
Držite pesti, da je z mojo bebiko vse vredu in da bo dobre volje in bo hotela pokazat kaj ima med nogicami user posted image ... čez par uric imam namreč morfologijo!

Kar se pa onega vozička tiče, je pa meni sicer všeč, sam ona sprednja kolesa so mi čisto premajhna ... aja bi pa to vprašala: Kaj mislite, naj čakam na november na novo kolekcijo Speedijev (na nove barve, ali pa morda na popuste na zdajšnjo kolekcijo), ali je konec novembra za nas že malo pozno ... sploh za tiste ki imamo rok v prvih dneh decembra.

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
24.7.2008 9:17:50   
lonja
Otika, dobro opravi na morfologiji in pomahaj user posted image . Jaz tudi že komaj čakam na jutri, ko jo imamo user posted image .

Drgač pa lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
24.7.2008 9:25:18   
tejci01
Vsem eno lepo dobro jutro.
Voziček je tudi meni všeč (kot oblika), me pa motijo sprednja kolesa ker so majhna in nevem kako se obnesejo po razgibanem terenu. Če bi imel spredaj eno večje kolo bi bilo boljše.
Vsem ki ste že imele morfologijo in je vse ok iskrene čestitke.
Miracleme  sporoči kako je šel pregled.
Do mojega pregleda je tudi še malo dni in komaj čakam da vidim najinega korenjaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
24.7.2008 9:31:56   
5ra_28
Pozdrav vsem,

Otika, vso srečo na morfo, da se ne bo skrival/auser posted image .
Glede vozička pa...Jaz imam tudi rok v začetku decembra, pa me je tudi malo strah čakat na konec novembra. Lahk da bom takrat kot slon, pa mi se sploh ne bo dalo hodit po trgovinah. Omenila si popuste na zdajšnjo kolekcijo. A veš že, kdaj se pričnejo? Ker to bi pa res počakala.

Moja morfologija je bila v ponedeljek. 21.7.. Vse je ok. user posted image user posted image user posted image  Je pa fantek!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
24.7.2008 12:36:06   
Anonimen
Alo! Spet jaz ;)
Prišla z morfologije, samo ni nekih rezultatov, ker je bila bebica tako aktivna in niti sekunde na miru in G ni mogla skoraj nič zmerit. Pa še vidljivost je bila nekoliko slabša, ker imam malo debelejšo steno. Tako da moram pridt drug teden v petek ponovno s polnim mehurjem in upam, da bo takrat user posted image malo bolj sodeloval/a. user posted image
No in danes sem se tudi tehtala na tisti tehtnici pri G, glede na kateo spremljam svojo težo in ne samo, da kile niso šle nič gor, celo 0,7 kile je šlo dol user posted image

5ra_28, ne vem kdaj oz. če spoloh bodo ti popusti, samo pač predvidevam, da ker bo nov model prišel ven, da bodo letošnji modeli mogoče kaj ceneje ... sam zdaj pa ne vem, al naj čakam al ne ...

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
24.7.2008 14:26:20   
tejci01
Otika čestitke za pregled in kako je to možno, da ti gredo kili dol. Imaš mogoče slabši apetit al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
24.7.2008 14:41:56   
Anonimen
tejci01, ja hrana mi res ne diši tako kot pred nosečnostjo, sploh pa ne sladkarije, ki sem jih imela prej zelo rada.

(odgovor članu tejci01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.