.Evelyn.
|
čaw nosečke, kako smo? Evo mene, javljam se po res dolgem času, ampak od neurja nam je šel T2 k vragu, tko da sm se tolažla da bom lahko brala kaj ste napisale . Nisem uspela vse prebrat - preveč je . Sm se zapičla v tisto temo o brcikah - jst jih ne čutim, al sm pa res tok smotka. Sicer je res, da skos čutim sam pretakanje po črevesju in pa skos mi kruli...pa še zaprta sm preveč...tko da bi rabla ornk brce, da bi kej čutla . No, zadnič sm mela taaake krče, da nism mogla stat niti sedet, pa sva šla z mojim na urgenco v LJ, morm rečt, so tko prjazni, da bi kr tja začela hodit. Me je doktor pregledal, UZ kompleten, tko da je reku da so krči sicer normalni, zarad raztezanja maternice...in naj počivam, pa pijem 3x na dan magnesol in pa 3x na dan buscopan tablete. Tok sm se ustrašla, da sm se skor podelala gor na mizi - ampak pol je blo olajšanje, k je reku da je MV (maternični vrat) uredu, da ma dve rokici, dve nogici, srček čudovito bije, da so ledvičke super, itd... VESELJE . Je pa reku, da je ponavadi nezmotljiv, pa čeprav je še zgodaj...da vidi luliko . Torej po vsej verjetnosti bo pupika.JUHU. No, pa sm ga vprašala če ne vidi nobene štrleče stvarce, pa je reku da ne. Sm šla vn iz sobe k metulj. Moj pa itak vesel da je vse uredu, ko sm mu pa rekla, da bova dobila najbrž še eno tako k sm jst, je pa sam reku, KAKO JE MOŽN DA SM TKO NACILAL. haahahhaah. Sm se razpisala a ne? Vem, ampak mogla sm not prnest... Bodite v cvetju...si pišemo