|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
21.7.2008 10:46:32   
Linda25
johnie,

čestitike, torej bo punčka user posted image user posted image user posted image

Superca
A si šele v 30. tednu zvedla, da bo punčka?

Uživaj v preostanku nosečnosti.

Lp

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
21.7.2008 10:47:29   
ledenka
gita user posted image user posted image user posted image  zal mi je!

mismis, doma so itak najlepsi dopusti user posted image  sem komaj vsala, moj je sel ze zjutraj in zaj imam miiiiir user posted image user posted image user posted image  

hedika, kaj si kavo cisto crtala? user posted image  ker ta pritisk je... no, nizek user posted image  

pija, bos leeeeepaaaaa user posted image  bodo vsaj kaki pramencki padli?

glorija, drzim pesti za negativen izvid user posted image user posted image user posted image

soncek, kako si ti danes? na nebu te ni za videt user posted image

soncek2, kot ti je Gigi napisala glede vitaminov., imas pa se zgoraj med lepljivimi temami napotke za IVF itd., tam imas nekaj tudi o vitaminih in dodatkih user posted image  

gigica, a tvoj se vraca danes ali jutri?

jaz pa se ne vem, kaj bom danes... ah, je meni tezko user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
21.7.2008 10:53:05   
Linda25
Punce,

imam eno vprašanje.

Kaj je na kalkulaciji IVF za PDP, kratica CVS, ki naj bi bil pred nuhalno?

Zanima me, kaj je čist bolj točno, če vpišem datum ovulacije ali zadnji dan menstruacije?

Lp

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
21.7.2008 10:54:38   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Petek, 25.07.
Zvezdica - UZ
Nokes - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled
Rožica29 - UZ

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ
Linda25 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image
user posted image Gita14 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
    • ušula
    • paki (PO)
    • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Zarja1 (1. IVF, LJ, avgusta po zamrznjenčke)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Shuka
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
    user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Sonček85

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

user posted image Grethy (LJ) 

user posted image Jadrnica (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1954
    21.7.2008 10:55:52   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

Punce,

imam eno vprašanje.

Zanima me, kaj je čist bolj točno, če vpišem datum ovulacije ali zadnji dan menstruacije?

Lp

za CVS ne vem user posted image

najbolj tocno je, ce vpises dan O - se pravi dan punkcije user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Linda25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1955
    21.7.2008 10:55:56   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

Punce,

imam eno vprašanje.

Lp

Linda25 ti si šla v postopek z zamrznjenlki, kajne.
    V kaltularov vpiše dan ovulacije, torej tisti dan, ko ti je počil folikel

Za kratico CVS pa tudi jaz ne vem

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Linda25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1956
    21.7.2008 11:01:29   
    Pija76
    Mismis kje pa si hodla cel dan? Ja danes bom polepšana....

Ledenka en peroksid, pa še pramenčki mal drugač blond čez bodo pomoje padli, vsaj tko gre ponavadi.....

Sayuri prej sem pozabila, kako lepa dojenčka, pa kako enaka! Čestitke mamici, otročkoma vse lepo. Polubčkaj male dva in Filipa od mene!

Žiži vsak večer božam veš....user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1957
    21.7.2008 11:01:50   
    ledenka
    mogoce je CVS potrditev nosecnosti, se pravi prvi UZ? ugibam user posted image  ker pise najprej krvni test, potem CVS, in potem nuhalna. in CVS je okoli 8. tedna, ce sem prav videla user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1958
    21.7.2008 11:03:15   
    Pija76
    men je ena neumnost padla na pamet:

CVS - centralno vredu spočet user posted image , da vidjo če je v maternici user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1959
    21.7.2008 11:07:36   
    gigi1
    Evo mene čist na hiter se mal švercam med šihtom user posted image

Chorionic villus sampling (CVS) and amniocentesis analyze cells obtained from the fetus for collagen defects and/or a genetic mutation that causes OI. CVS looks at placental cells, while amniocentesis examines fetal cells (amniocytes) shed into the amniotic fluid. Both of these procedures carry a risk of miscarriage (about 1 in 200 for amniocentesis, and about 1 percent for CVS). These prenatal tests are useful if the parent who has OI already has the results of his or her own collagen or DNA tests.  For more information about these prenatal diagnostic procedures, consult a genetic counselor, and see the OI Foundation fact sheet titled OI Issues: Genetics.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1960
    21.7.2008 11:23:27   
    Abra
    Gita user posted image user posted image user posted image pa ne že spet user posted image zelo mi je žal, da ti spet ni ratalo. Sicer pa počitnice so tu, kdo ve, kaj vama bodo prinesle. Mogoče bosta vidva tudi kaj podobnega kot jadrnica zagledala.

Gloria držim pesti, da je danes test negativen.

Ajsi, sem mislila, da si že odpotovala. Sej doma tut paše uživat v brezdelju user posted image

Pija, ta tvoja razlaga je pa super user posted image user posted image
    Če prav razumem, je to po naše biopsija horionskih resic, ki se dela med 11 in 14 tednom, po 37 letu ti pripada na napotnico to ali amniocinteza, če si mlajša v primeru slabega izvida nuhalne svetline 1:300 ali večje tveganje. Dobra stvar tega pregleda je samo to, da se ga dela bolj zgodaj, kot amnio in da so izvidi že v enem tednu. Procedura je podobna, ti grejo z iglo v trebuh. Je pa manj natančen in večja verjetnost splava, kot pri amnio. Načeloma ginekologi bolj amnio priporočajo, če za to obstajajo indikacije.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1961
    21.7.2008 11:25:23   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Ledenka en peroksid, pa še pramenčki mal drugač blond čez bodo pomoje padli, vsaj tko gre ponavadi.....

user posted image  to je pa kar dobro, bos kar zasijala user posted image

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1962
    21.7.2008 11:41:21   
    Shuka
    Pija76 - le kje se ti skrivaš, vidim, danes te čaka poletna preobrazba, lepo, pošlji še kako slikco user posted image

Hedviga - sej bo počasi, hruška pa donat je tud super kombinacija, če boš tko ponavljala par dni, bo že teklo iz tebe user posted image

Dajamaja - želim ti čimmanj dela med dopustom in čimprejšnjo vselitev. Sicer ne vem kako gre to pri selitvah skupaj, ker je vedno ponavadi veliko dela a vseeno user posted image user posted image

Mismis - pridna kot vedno in stalnica na tem forumu user posted image
    Pa pozdravi pikovitek user posted image
    Sayuri - še enkrat čestitke za mala dva korenjaka, sta naravnost čudovita user posted image user posted image

Gitka - žal mi je user posted image user posted image user posted image

Grethy - kolk je Bhcg rezultat? user posted image

Lučka 25 - samoplačniški postopek se pri Rešu plača po opravljenem ET, se pravi čisto na koncu, če do njega pride, ti da položnico in jo plačaš, ko jo plačaš, mislim, da ni datuma gor napisanega.
    Nekateri imajo srečo, da je njihov prvi postopek na zavarovalnico a to se zgodi kvečjemu v začetku leta, ko dobi kvoto postopkov, bolj se bliža sredi ali koncu leta je teh postopkov vse manj in čakajo na tiste, ki jim pripada.

Blanč - joj kolk si me nasmejala s tem tvojim citiranjem user posted image user posted image user posted image

Pozdravljam še vse ostale nastopajoče in vsem želim sveže lep dan.

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1963
    21.7.2008 12:15:31   
    ledenka
    sem nasla nekaj, kar moram delit z vami user posted image

user posted image

slikca z meetinga IVFovk user posted image user posted image user posted image  

pa ne me prevec resno vzet, prosim, ker sem danes precej humoristicno razpolozena user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1964
    21.7.2008 12:17:20   
    sonček33
    o ledenka, če pa to takole zgleda, pa drugič jaz zihr pridem

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1965
    21.7.2008 12:21:05   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

o ledenka, če pa to takole zgleda, pa drugič jaz zihr pridem

na zalost meni rata uletet sam za kake pol urce user posted image  ce mi sploh rata... tako da v pozni vecerni fazi ne vem, kako to zgleda user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1966
    21.7.2008 12:25:08   
    orto2
    ojla punce moje drage

da se spet malo javim. joj gita res škoda, da ti ni uspelo user posted image .

kako ste kaj nosečke: hedi, si pa res boga, kaj pa ti abra? še kaj izcedkov?
    pri meni po starem, mi je pa slabo predvsem dopoldan, za umret. ampak še sreča da ne bruham. trebušček pa kr sili ven, se mi zdi kr prezgodajuser posted image .

aja, jadrnica! ti si pa taka srečka kot jazuser posted image , tudi meni je uspelo spontano in to med ivf postopkom! vidiš, tud čudeži se dogajajo. ti privoščim.

jaz pa komaj čakam pregled v petek, da še 1x vidim našega dr D, pred dopustom, upma, da ga naštimam še za UZ. ker me zanima, kako raste naša pikica.

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1967
    21.7.2008 12:34:46   
    sonček33
    orto a D. je tvoj osebni G?

(odgovor članu orto2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1968
    21.7.2008 12:37:53   
    orto2
    oj sonček, kako pa ti kaj?
    ja, dr D je moj osebniuser posted image , tvoj tudi?

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1969
    21.7.2008 12:39:25   
    sonček33
    hvala orto, jaz sem ok, vedno bolje, vedno več energije... slabosti so samo še občasne...apetita preveč

ne, na žalost D. ni moj G, me je pa imel v postopku

(odgovor članu orto2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1970
    21.7.2008 12:41:18   
    orto2
    ja sonček, tele slabosti, men je ful slabo zjutrja in dopoldne, zvečer bi pa sam jeedddddddddddlllllllllaaaaaaaaa, uf kako bom okrogla pozimiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1971
    21.7.2008 12:41:42   
    sonček33
    kdaj imap pdp?

(odgovor članu orto2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1972
    21.7.2008 12:41:58   
    orto2
    aja, sonček, v katerem tednu si zdaj?

(odgovor članu orto2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1973
    21.7.2008 12:42:27   
    sonček33
    jutri se začne 14., pa ti?

(odgovor članu orto2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1974
    21.7.2008 12:43:23   
    orto2
    user posted image  sva pa res istih misli zdajle

trenutno imam pdp 23.2, ampak čakam nuhalno, ker še ni čisto jasno, ker mam pco, po zm bi mogla bit že kaka 2 tedna več, zdaj tolčem v10ted

(odgovor članu orto2)
    Neposredna povezava do sporočila: 1975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.