|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
20.7.2008 16:27:50   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image
ne grem se več

Blanči z quote se citat začne z /quote pa konča.
Če nad prvim kaj čečkaš ali če katerega od teh dveh zbrišeš, se ti zna citat zgodljat. Če pa vmes med obema pišeš, ti pa rata tko kot tebi user posted image

Aja, tudi oklepaje pusti pri miru user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 20.7.2008 16:29:49 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
20.7.2008 17:56:46   
sonček85
Sonček2 moj pride nazaj v torek , zato tokrat žal ne morem. Kdaj približno pa boš v Ljubljani?
ICSI postopek je način kako oplodijo celice. Pri IVF postopku dobesedno zmešajo spermo in jajčeca, pri ICSI pa biolog poišče morfološko najlepše spermiče in jih dobesedno po repku užge, da se zarine v jajčece. Nekakšna filigranska verzija umetne oploditve
ful ti hvala za obrazložitev ,sedaj mi je vse bolj jasno. v ljubljani bom okoli 11 ure ko sem dogovorjena z eno gospo potem pa okoli kake 12 -13 ure mam čas,čene pa hopa cupa krenem za celje.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
20.7.2008 18:22:13   
blanč
Blanči z quote se citat začne z /quote pa konča.
Če nad prvim kaj čečkaš ali če katerega od teh dveh zbrišeš, se ti zna citat zgodljat. Če pa vmes med obema pišeš, ti pa rata tko kot tebi

Aja, tudi oklepaje pusti pri miru

če sem pa blontuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
20.7.2008 19:53:28   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ajsika kje si se pa ti skrivala? Kako je bilo v petek in kdaj greš na morje?

v petek so se plani spreminjali non-stop user posted image  mi je zal, da mi ni ratalo prit, sem bila sicer nekaj fraj vmes, ampak avta nisem imela. pa naslednjic! na morje pa sele cez en teden. ampak ta teden imam DOPUST user posted image user posted image user posted image  komaj cakam, da se naspim!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
20.7.2008 20:21:57   
gigi1

Blanči z quote se citat začne z /quote pa konča.
Če nad prvim kaj čečkaš ali če katerega od teh dveh zbrišeš, se ti zna citat zgodljat. Če pa vmes med obema pišeš, ti pa rata tko kot tebi

Aja, tudi oklepaje pusti pri miru

če sem pa blontuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  vidim, da si oklepaje pustila pri miru

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
20.7.2008 20:26:42   
gigi1
Sonček2 a gresta na filigransko? user posted image   Imaš ZS.

Ajsika ti se lepo naspi, pol pa na morju vašga fejst ožemi user posted image . Da bodo dobre novičke, ko nazaj prideš. Upam, da ga že futraš z vitaminčki in mineralčki. Jst moram mojmu počas mix kupit. Ga že vidim kakšne ksihte bo delal vsak jutr, ko mu bom tabletke prištimala user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
20.7.2008 20:55:22   
ledenka
gigi, sej tak je plan user posted image  kar se vitaminckov tice, pa jemlje trenutno Omego 3 in Q 10 user posted image  bi ga rada prepricala se za selen+cink, pa zaenkrat se ne kaze navdusenja user posted image  je pa nehal kadit user posted image  pred 3 tedni user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
20.7.2008 21:21:40   
dajamaja
Nisem uspela vse prebrat, ampak sem ujela krasne novice ...

Sayuri, prečudovita sta, oba! Iskrene čestitke in uživajte!!!!!

Jadrnica, kakšno čudovito presenečenje!!! Ful močne črtice, nimaš kaj ugibat. Čestitke!!!!

Grethy, super! Krasno!

Res same lepe novice!!!

Jaz tudi začnem konec tedna dopust, ki bo posvečen zaključnim delom in selitvi in še ne teden morja tako, da spet ne bo čas za RR. V bistvu še manj, ker zdaj sem vas lahko vsaj zjutraj v službi mal prečekirala. Ampak v bistvu sem z vami in mislim na vas. Po morju se bo menda ja kaj umirilo, da bom še na kak pir uletela.
Skratka uživajte poletje in sadove svojega user posted image user posted image .  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
20.7.2008 21:58:10   
bambi75
Tudi jaz nisem uspela vsega prebrati, no če povem po pravici samo zadnje 3 strani user posted image ampak sem tako vesela ker so same dobre novice, zato

Grety še tukaj čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Seveda čestitke user posted image  user posted image  user posted image  tudi teebi Jadrnica, tudi jaz vidim user posted image .

In pa seveda Sayuri za tako lepa otročka user posted image  user posted image  user posted image , res sta prava cukrčka, ko vidim takele slikče bi tudi jaz imela takoj dvojče, ampak bom seveda vesela če mi bo sploh uspelo do enega priti.

In pa še nekaj Blanči, a ti greš v Gučo, moj že tudi kakšno leto sanjari, da bi šel, se bova morale malo spet dobiti da mi kaj razložiš a bi bilo za iti.

No sedaj pa gremmalo brati za nazaj, da malo vidim kaj se je kaj dogajalo ampak je kar kakšnih 40 - 50 strani. Madonca ste pisale ko nore.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
20.7.2008 22:34:18   
Zvezdica
Sayuri, lovro in zara sta cukrčka. kako filip?

JADRNICA, test je 500% pozitiven. ČESTITKEuser posted image To je res vesela novička. ČESTITAM iz srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, nekaj lepih novic človeka dvigne uhhh. Tako, mi bili na luštnem vikendu, meni se skoz vrti, zobek je ok.

Grem počivat, če ne bom kr skup pdlauser posted image

NOČKA

i belive i can fly....

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
20.7.2008 22:34:25   
Zvezdica

Jutro, je končno popustila pod mojim pritiskom in šla lulat na palčko. Komaj čakam, da jo objamemuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Bravo Grethiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma katero veselje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gretka čestitkeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
20.7.2008 23:36:49   
gloria
....sem pršla pogledat če je od  Gite kakšna novica pa zgleda da bo kr poštarja počakala da ji prinese CB.....navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image ....

....juter zjutri mam pa tist tri urni glukozni test.....upam da isti dan dobim izvide in to negativneuser posted image user posted image user posted image .....lepo spančkajte....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
21.7.2008 7:10:46   
gigi1
Dobro jutro. Dans je spet en kisu dan.

Evo vsaki en kapučinček za lepši začetek dneva

user posted image

Glorija dobro opravi danes! Mislimo nate user posted image user posted image user posted image

Gita čakamo na dobre novičke user posted image user posted image user posted image

Gretka, danes pa uardni test user posted image  user posted image  user posted image . Blanči, Libi sporočita nam BHCG, pls, pls.

Zvezdica zakaj se ti vrti???

Dajamaja upam, da se čimprej preseliš in da boš imela vsaj teden dopusta. Moraš se spočiti. Me te bomo že počakale user posted image

Bambi kje si se potepala? Si bila med pogrešanimi.

Drage moje naredite si čim lepši dan.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 21.7.2008 7:16:20 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
21.7.2008 7:43:47   
blanč
In pa še nekaj Blanči, a ti greš v Gučo, moj že tudi kakšno leto sanjari, da bi šel, se bova morale malo spet dobiti da mi kaj razložiš a bi bilo za iti.

seveda je za it, kaj pa sploh razmišljata. pivo in cvetje je prava vaška veselica proti gučiuser posted image

Dobro jutro, jaz ta teden dežurna v službiuser posted image , ker pri nas je že kolektivni dopust.
Bo pa pol bol veselouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
21.7.2008 8:08:21   
sonček85
Sonček2 a gresta na filigransko? Imaš ZS.
hvala sem videla ZS-kaj je pa s to filigransko!user posted image
zanima me ali lahko partnerji tudi jedo evitanol ali ne kajti moj se je tako zagrel za vse te vitamine da dol padeš,sem mu dala najprej krvomočnico za pit -jo je normalno pil,potem sva to opustila je začel z vitaminom e in je cel vesel da ga jemlje, pa sem mislila da bi vitamin e zamenjala z evitanolom.kaj ve mislite????????????????

...juter zjutri mam pa tist tri urni glukozni test.....upam da isti dan dobim izvide in to negativne-gloria :
držim pesti in le javi kako in kaj bo potekalo
blanč:sem videla da si se naučila:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gretka, danes pa uardni test     . Blanči, Libi sporočita nam BHCG, pls, pls. :držimo pesti javite se ko opravite in ko pridete do compa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
21.7.2008 8:16:29   
GITA14
žal spet nimam dobrih novic, krvavitev se je že začela včeraj popoldne, tako da nič od tega, hvala vam, da ste navijale zame, rada vas imam.

Jadrnica  čestitke in želim ti lepih 9 mesecevuser posted image

Gloria dobro opravi danes in domov prinesi dobre izvide

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
21.7.2008 8:31:29   
gigi1
Gita ma ne noooo! Res sem mislila, da je ratalo. user posted image user posted image user posted image

Sonček2 sem napisala, da je ICSI nekako filigranski način umetne opl. Sem spraševala, če gresta vidva na ICSI. Sem se mal hecala, ker vem, da imata šele posvet z dr.Djem. Bosta videla, kako se bo odločil. Pri mlajših se odločajo za to, če je slabši spermiogram.
Ne poznam Evitanola. Če si mislila Evitol. Je to itak E vitamin. Če si mislila na Elevit, pa mislim da ni potrebe, da ga moški jemlje. Morda celo ni dobro, ker vsebuje preveč nekaterih mineralov, ki so priporočljive le za nosečnice in ženske, ki se na le to pripravljajo.
Za moške je priporočljivo: E in C vitamin, omega3, koencim Q10, selen in cink. Če še ne vesta, kakšen je spermiogram bi morda za začetek jemal Fidiprotect kapsule(vsebujejo skoraj vse navedeno, vendar ne previsokih vrednosti) in morda še Q10.

Zdej pa šibam v službico.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
21.7.2008 8:43:33   
sonček85
Sonček2 sem napisala, da je ICSI nekako filigranski način umetne opl. Sem spraševala, če gresta vidva na ICSI. Sem se mal hecala, ker vem, da imata šele posvet z dr.Djem. Bosta videla, kako se bo odločil. Pri mlajših se odločajo za to, če je slabši spermiogram.
Ne poznam Evitanola. Če si mislila Evitol. Je to itak E vitamin. Če si mislila na Elevit, pa mislim da ni potrebe, da ga moški jemlje. Morda celo ni dobro, ker vsebuje preveč nekaterih mineralov, ki so priporočljive le za nosečnice in ženske, ki se na le to pripravljajo.
Za moške je priporočljivo: E in C vitamin, omega3, koencim Q10, selen in cink. Če še ne vesta, kakšen je spermiogram bi morda za začetek jemal Fidiprotect kapsule(vsebujejo skoraj vse navedeno,

joj kako si ti super.ja mislila sem EVITOL-tepka jazuser posted image user posted image tudi sama zpam da bo najprej dal to kot si ti napisala giligranski način.moj ni imel slabih rezultatov na odvzemu spermiograma idelanih pa tudi ne,zato mora po 25.8 iti v ljubljano še na en odvzem in potem na pregled z mano.bomo videli kako bo in komaj čakam.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
21.7.2008 8:57:33   
sonček33
Jadrnica - čestitam...ja tudi čudei se dogajajo, še sreča, kajne?
gloria - izvid bo negativen, zihr
GITA  - čakam čakam da poveš novičko

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
21.7.2008 9:04:38   
Pija76
Grety user posted image   user posted image  user posted image , a vidiš da se je splačal mal počakat?

Jadrnica tudi tebi čestitke in vse lepo do konca. Enkrat pa le rata a ne?

Gita user posted image user posted image  user posted image , gremo naprej! Drži se punca, enkrat bo bitka tudi naša!

Pa Skuša je mal okol prišla, pa najbolj pridna zidarka Dajamaja tud!

Vsem želim en lep dan, tale kisel ponedeljek, jaz sem ga že zdele sita....svetla točka dneva - imam frizerja danes.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
21.7.2008 9:07:12   
hedviga
Juuutro, madona kako zanikrn dan. Sem se do zdejle valjala, pa bi lahko še....zeeeh, zeeeh, zeeeh..
Punce hvala za nasvete za "odpiranje"!! Včeri sem potem popila še donata pa čez eno hruško, ker nisem mela drugih svetovanih reči doma in hvala bogu se je mal odprlo. Bomo vidl danes spet kaj bo...user posted image

Gita, ma škoda no.... user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, dej si no mal pritisk zmeri. Jaz sem ga včeraj in je bil tazgornji 95, spodni pa 54 user posted image  Ni čudno da me je glava bolela in vsakič ko sem vstala se mi je tema naredila. Sem opazila da se mi je to začelo pojavljati spet zdej od zanositve naprej.  Prebrala sem v knjigi in piše, da je to značilno za nosečke nekje do sredine nosečnosti potem pa pritisk spet zraste. Omotice, vrtoglavice... Upam, da ti bo hitro boljše!

Gigi, ti že v službi!! Kolk si pridna. mene včasih kar  vest peče ko se tukaj doma izležavam, v službi me pa že 100 let ni bilo. Kar grozno mi je. Še nikol nisem bila na bolovanju ali dopustu tako dolgo. Ma, ampak bodo že preživeli.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
21.7.2008 9:22:24   
mismis
Dobor jutro vsem skupaj, evo po celem dnevu se mismis javlja na dolžnosti...

Gita, žal mi je, da vama ni uspelouser posted image user posted image , ali imaš mogoče kaj zamrznjenčkov?

Hedi, 3x hura za djek fešto, Upam, da se bo danes blatni žur nadaljevaluser posted image

Pija76, danes boš pa šebolj olepšanauser posted image user posted image

Gretka, dobro opravi danes na uradnem testuuser posted image

Blanči, čestitke za novo pridobljeno znanje citiranjauser posted image

Bambi, lepo da si se spet malo javila, smo te kar pogrešali

Gloria, držim pesti, da bo test negativen

Kje pa je naš Nokes?

Ajsi, uživaj na dopustu, pa sej je doma tudi fajn

Žiži, kako si mi ti danes, a se že pripravljaš na prihod tvojega domov? Vitamine si mu že pripravili na pult, da ga razveseliš

No punce  še to vam moram povedati, včeraj mi je Pikovit poslala sms z morja in vas prav vse lepo pozdravlja

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
21.7.2008 9:35:45   
libi
Dobro jutro punce,

Gita... user posted image user posted image user posted image

Jadrnica...evo, tvoj mali čudežek je dokaz da čudeži se dogajajo...čestitke user posted image user posted image

čakamuser posted image da Gretka sporoči rezultat...in fejst držim pesti, da bo pokazal, da sta user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
21.7.2008 9:43:24   
blanč
Blanči, čestitke za novo pridobljeno znanje citiranja

Joj zdej me pa že žalteuser posted image user posted image user posted image  eno leto pa pol že znammmmmmmmmmmmmm!!!!
sam rata pa ne zmeriuser posted image

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
21.7.2008 10:18:58   
johnie
Čestitke Jadrnica sem res vesela. user posted image user posted image user posted image Lepo in mirno nosečnost ti želim!
Sayuri - prava cukrčka, sedaj pa le uživajte!

Vsem ostalim želim da čimprej zagledate user posted image .

In še nekaj novic od mene: Trenutno sem v 30. tednu in pričakujemo user posted image .

Uživajte in veliko sreče!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

spanje
tailor

ob kateri uri hodijo vaši otroci spat?

ob 19h (15%)

ob 20h (42%)

ob 21h (29%)

0b 22h (8%)

ob 23h (3%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 453

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!