|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
20.7.2008 22:36:52   
amy26
Anja, bogi Bor s temi noricami na slikah, upam da je sedaj že bolje.

čestitke Draja za avto, lepo in srečno vožnjo vam želim

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
20.7.2008 22:54:44   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Erna, hvala za skrb, je pa v naši hiši velika žalost. Lupusu so namreč danes diagnosticirali raka in sicer na ščitnici. Zadeva je že kar v terminalni fazi, čeprav na pljučih po rtg posnetkih še ni metastaz. Lupus se sicer počuti čisto ok, samo bula na vratu je res velika. Ker se nisva odločila za zdravljenje (najprej operativna odstranitev tumorja, nato pa kemoterapija in obsevanje) so nama rekli, da so mu meseci življenja šteti. Če bi se pa odločila za zdravljenje, bi bil čas preživetja od 6-12 mesecev. Mogoče gledano malo sebično, ampak res mu ne moreva narediti tega, da ga zdravimo in se ob tem ne počuti dobro zaradi vseh stranskih učinkov. Ko bo stanje tako slabo, da bo njegova kvaliteta življenja slaba, bomo morali sprejeti odločitev in se od njega posloviti. Zelo težko, ampak takšen je življenski krog. user posted image user posted image user posted image

Če prav zastopim mu bule ne bodo ostranili. Naj povem, da smo mi dali bulo pri naši odstraniti, za kemoterapijo se pa nismo odločili (ravno zaradi trplenja ki bi ga doživljala ob tem, pa tudi stranskih učinkov- izguba dlake...). No pa so nam rekli, da bo po operaciji cca 1 do max. 2 leti živela, potem pa je dčakala častitljivih 15 let. operirana je bila pri 8 letih.
Sicer ne poznam točno vaše situacije, pa močno sočustvujem. Ko sem jaz svoja dva kužita zgubila, cel teden nisem mogla jesti in sem jemala antidepresive, da sem bila sposobna iti u službo...

Ampak kakor praviš tak je življenjski krog... Mene še zdaj tolaži misel, samo na to ko pomislim da smo jima s tem olajšali trplenje... in da sedaj nekje veselo preganjata mačke... .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
21.7.2008 9:07:54   
A-N-J-A
Žabika-vedno ti pozabim povedat, da sem slišala, da se da porodniško tudi izplačat.To sem samo slišala, ni 100%, za pozanimat se pa je.Če se prav spomnim si rekla da ne boš vse pokoristla.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
21.7.2008 12:28:48   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Žabika-vedno ti pozabim povedat, da sem slišala, da se da porodniško tudi izplačat.To sem samo slišala, ni 100%, za pozanimat se pa je.Če se prav spomnim si rekla da ne boš vse pokoristla.

Teh 52 dni, ki sem jih prenesla, lahko porabim do Haninega osmega leta in ni hudič, da mi to ne uspe. Samo zdaj pa moram res malo prej v službo, kot sem nameravala, ampak bova kljub temu skupaj doma kar 9 tednov.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
21.7.2008 12:47:48   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

Erna, hvala za skrb, je pa v naši hiši velika žalost. Lupusu so namreč danes diagnosticirali raka in sicer na ščitnici. Zadeva je že kar v terminalni fazi, čeprav na pljučih po rtg posnetkih še ni metastaz. Lupus se sicer počuti čisto ok, samo bula na vratu je res velika. Ker se nisva odločila za zdravljenje (najprej operativna odstranitev tumorja, nato pa kemoterapija in obsevanje) so nama rekli, da so mu meseci življenja šteti. Če bi se pa odločila za zdravljenje, bi bil čas preživetja od 6-12 mesecev. Mogoče gledano malo sebično, ampak res mu ne moreva narediti tega, da ga zdravimo in se ob tem ne počuti dobro zaradi vseh stranskih učinkov. Ko bo stanje tako slabo, da bo njegova kvaliteta življenja slaba, bomo morali sprejeti odločitev in se od njega posloviti. Zelo težko, ampak takšen je življenski krog. user posted image user posted image user posted image

Če prav zastopim mu bule ne bodo ostranili. Naj povem, da smo mi dali bulo pri naši odstraniti, za kemoterapijo se pa nismo odločili (ravno zaradi trplenja ki bi ga doživljala ob tem, pa tudi stranskih učinkov- izguba dlake...). No pa so nam rekli, da bo po operaciji cca 1 do max. 2 leti živela, potem pa je dčakala častitljivih 15 let. operirana je bila pri 8 letih.
Sicer ne poznam točno vaše situacije, pa močno sočustvujem. Ko sem jaz svoja dva kužita zgubila, cel teden nisem mogla jesti in sem jemala antidepresive, da sem bila sposobna iti u službo...

Ampak kakor praviš tak je življenjski krog... Mene še zdaj tolaži misel, samo na to ko pomislim da smo jima s tem olajšali trplenje... in da sedaj nekje veselo preganjata mačke... .

MTPF: takšne zgodbe me pa potem spravljajo v dvome. Smo se res pravilno odločili? Za odstranitev tumorja se nisva odločila, ker so nama rekli, da samo odstranitev glede na velikost ni smiselna, ker naj bi v 95% ob tako velikem tumorju že bile prisotne metastaze predvsem na pljučih, ki pa jih na rtg sicer niso videli. Tako da bi morali dati skozi še kemoterapijo. Poleg vsega tega pa je problem še v tem, da ima Lupus zelo nizko raven trombocitov; orientacijska vrednost trombocitov je od 200-500, njegova vrednost pa 70, pri vrednsoti 50 pa lahko pride do spontanih krvavitev. Tako da je tudi vsak operativni poseg vprašljiv. Do malo prej smo upali, da je nizka raven trombocitov posledica erlihije, ki jo Lupus ima, a so izvidi b.p. Tako da je verjetno razlog kje drugje.

No zdaj pa tukaj tole zaključiva, ker nima nič veze z našimi marčki. Če imaš še kakšen nasvet ali mnenje me prosim kontaktiraj na ZS.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
21.7.2008 14:27:16   
Pikca
Žabika user posted image user posted image  pocrkljajte Lupusa...

Anja, upam, da greš letos greš še na "pravi" dopust, ste bli bogi s temi noricami...
Draja, user posted image za avto,
Kati, vaš avto-ček mi je tudi všečuser posted image

Sonchek, Anej je pa res faca, a pride našima dvema mal razložit glede spanja v svoji postliuser posted image

Tejčica, super, da je uspel Tajin RD

Erna, naš tud kašlja že nekaj časa, isto pa tudi midve z Živo, se tudi sprašujem isto kot ti... sem zdaj nabavila Lučnikov sirup in če ne bo v par dneh boljše, bomo res šli k zdravnici...

Še nekaj fotk naših dveh.

Takole se igrata pri babi in dediju:
user posted image

Jernejček je te dni shodil:
user posted image

Živa strelja in čara (še vedno Winxica):
user posted image

Guncat se zna visoko, "do neba"
user posted image

Odkar mašira, Jernejček tudi več spančka:
user posted image

a se kaj vidi razlika - imam nov fotoaparat, dobila za zakjluček študijauser posted image user posted image , se malo igram in učim...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
21.7.2008 16:32:01   
K_a_t_i
U, kjere pridne babe - čestitke vsem "bivšim študentkam" user posted image

No, da povem kako se mamo mi fajn zadnje 2 dni.

Včer je mami Kati plafonera v kopalnici milimeter mim glave zletela. In čisto naključje je bilo, da je ni dobil Žiga v bano - ker sem se jst rinla v vrsti in se šla tuširat pred njim. Sreča v nesreči in srhljivo naključje je pa blo, da sem si glih čop s tamalim špeglom v tavelikem špeglu gledala in k sem pogledala "gor" je v isti sekundi začela luč dol padat - sem se stisnila h umivalniku in je vse padlo mimo mene (v kopalnici mamo od oka 1m2 placa za stat). Če se nebi afnala in gledala čopa, bi luč dobila direkt na glavo user posted image .

Ponoči je pa Žiga po dooooooooooooolgem času pojokal, sem ga morala it pobožat. Zjutraj mi je pa skor srce v hlače padu, ker je mel Žiga 10cm pas v posteljci ves krvav. Ne veste kako olajšanje, ko sem ugotovila, da je vse to "samo" kri iz nosa. Je zgleda ponoč mal preveč povrtal. Ma, šok sem skor doživela user posted image .

No, tokle o nas.... Še eno slikco, da vidte naše dete kaskaderja user posted image .
user posted image

Drgač pa moram še Draji čestitat. Zdej se boste lahko tudi po vročini okol vozili! Super user posted image .

Pa Pikco pohvalt za nov fotkič - pa slikce, itak. Pa pozerje, predvsem.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
21.7.2008 19:53:02   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Pocka in JJasna user posted image  user posted image  user posted image  čimlepšo nosečnost in še enega zdravega pikeca!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se podpišem. Pa čimveč spanja

jjasna - jaz sem tudi imela PDP 3.3., rodila pa 5.3 user posted image

Anja - vidim, da ste imeli vi letos res srečo z dopustom.Upam, da ga kmalu nadoknadite user posted image user posted image

Pikca - user posted image user posted image user posted image  za magisterij in user posted image user posted image user posted image  Jernejčku za prve korake. Pa lepe slikce. Kolk sta zrastla user posted image
user posted image
draja - user posted image user posted image  za avto

Mi smo danes prišli z morja. Sicer malo slabega vremena (pihanje ina malo dežja), ampak nakopali smo se pa na koncu vseeno. Danes pa otroka norita od veselja, da smo pripšli domov. Sama ne vesta kaj bi user posted image  Ampak, ne da bi bila rada na morju. Ko smo prišli dol, je Ana hotla direkt iz avta v morje user posted image user posted image

sem vas zlo na hitro preletela, tako da komentirano ni veliko

vsenajboljše taja za 6.
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
22.7.2008 8:43:15   
Dajadada
Žiga, zgledaš kot superjunak iz kakšne risanke/filmauser posted image .

Jernej, user posted image za hojo. Luštna sta s sestrico.

Lupus, boščekuser posted image , ne se dat.

Bor, kakšen pa si na slikicah, ojej, je bilo hudo, a ne?

Draja, user posted image user posted image user posted image za avteka.

*Sonchek*, čestitke za 30-ko. A je bila tvoja, al od možeka? Anej pa že kar v taveliki pojstli, bravouser posted image . Mi imamo tudi plan tam nekje konec avgusta, da vidimo, kako se bo obneslo. Rabimo prazno posteljico za naslednjegauser posted image .

Pozdravte se čimprej vsi bubkani. Jaz sem prav srečna, da je že nekaj mesecev zdravje na naši strani...upam, da se nadaljuje, vsaj do jeseni.

Nam pa zato ne manjka modric. Bi prilepila fotko Nejca, pa si ne upam, ker zgleda tko, k da bi se z nekom sfajtu. V soboto je padel na pločniku in se ni ujel na roke, ampak na nos...zdaj si pa predstavljiteuser posted image . Mene je kar stisnl, ko sem ga pobrala vsega krvavegauser posted image , čeprav jo je še kar dobro odnesel.

Mene pa mislim da tale vreme matra, pa pritisk...na lev uč mi že par dni pritiska, pa ne vem kaj bi naredila, da bi bilo boljš.  

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 22.7.2008 8:44:05 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
22.7.2008 9:39:05   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
*Sonchek*, čestitke za 30-ko. A je bila tvoja, al od možeka? Anej pa že kar v taveliki pojstli, bravo . Mi imamo tudi plan tam nekje konec avgusta, da vidimo, kako se bo obneslo. Rabimo prazno posteljico za naslednjega .

30-ka je bila svakova user posted image Možekova bo drugo leto, moja pa čez tri user posted image

Če rabite posteljico, kar reci - mi je verjetno še nekaj časa ne bomo potrebovali user posted image Je zdaj tako luštno, ker se da že vse zmenit z Anejem, da si sploh ne predstavljam še enega user posted image Zaenkrat.
Pa lupčka malemu kaskaderju user posted image

Mi smo ok, mali v novi postelji spi kot polhek in zdaj že dve noči niti proti jutru ne pride več k nama user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
22.7.2008 20:18:01   
tinaaja
Preden pademo na 2 stran..

Dajadada, ja tud teb se bliza user posted image Upam,d a je pikec OK.

Kati - ja to pa je bila sreca.. grozno, kaj bi lahko bilo..

Slikce so vse user posted image

Mene res kar stisne, ko vidim, kok hitro rastejo tile nasi pikci. Noro hitro gre cas.

Mene je doletela prva sluzbena pot.. Ko sem brala mail, da bom morala nekam it, mi je kar slabo ratal. No izkazalo se je, da bo zgelda samo enodnevna odsotnot, ker na sreco v zurich leti avion 3x na dan user posted image ampak bo pa ornk zaj... dan, ker bo neke vrste revizija poslovanja za anso regijo in smo pod drobnogledom - gulp, jaz pa na novo na poziciji in sestanek z najvisjimi sefi iz US. user posted image

grem zdaj delat user posted image brina spi, fotr na piru, mami z najboljsim prijatljem (crn, priprocen, zmeraj pripravljen, zmogljiv, trpezen,... user posted image user posted image user posted image )

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
22.7.2008 20:39:02   
tinaaja
a se lahko mal pritozim, k glih nimam moza doma, da bi se njemu zalila... mene klicejo na sluzben telefon tkole zvecer.. po 20 uri sem imela 2 klica, en  hrvat pa en madzar user posted image user posted image user posted image   pa pol se ze sprasujem, a sem jaz cudna, da me to razjezi in mi ni normalno.. halooo... user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
22.7.2008 20:39:30   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

mami z najboljsim prijatljem (crn, priprocen, zmeraj pripravljen, zmogljiv, trpezen,... user posted image user posted image user posted image )

Se podpišem pod vse tole, samo da je moj bel! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
22.7.2008 20:41:52   
Žabika

a se lahko mal pritozim, k glih nimam moza doma, da bi se njemu zalila... mene klicejo na sluzben telefon tkole zvecer.. po 20 uri sem imela 2 klica, en  hrvat pa en madzar user posted image user posted image user posted image   pa pol se ze sprasujem, a sem jaz cudna, da me to razjezi in mi ni normalno.. halooo... user posted image

Moj je na službenem pogovoru že od kar je Hani rekel "Lahko noč"; od 19:45. Neprekinjeno!!!! Grrrrrrrrrrrr! Eni pač nimajo občutka. Pri nas je velikokrat tako.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
22.7.2008 21:00:26   
*sonchek*

mami z najboljsim prijatljem (crn, priprocen, zmeraj pripravljen, zmogljiv, trpezen,... user posted image user posted image user posted image )

Se podpišem pod vse tole, samo da je moj bel! user posted image

Evo, še ena s črnim user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
22.7.2008 21:11:37   
Dajadada
Jaz sem šla pa zdele iskat svoj post - porodno zgodbo, ki sem vam jo napisala, ko sem prišla iz porodnišnice. Sem si mogla skopirat besedilo za spomin. Pa še možekovo, ki je tudi dan po porodu napisal svoje občutke. Vmes sem pa seveda še na hitro preletela naše čvekanje v pričakovanju. Kooook luštnuser posted image .
Pa danes sem videla od sodelavke punčkico...ljubko malo detece...se ji čisto nič ne pozna, da je morala toliko prestati prve tedne po rojstvu. Je bilo ful ful luštn pestovat 3-kilsko štručkico...se mi je zdela kot perešček v primerjavi z našim fantom.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
23.7.2008 8:48:21   
skačica
jutro!

Smo prileteli 3 dni prej z dopusta, ker je tko pihala burja, da zadnje 2 dni tud iz apartmaja nismo stopil. In smo zdej doma do jutri pol gremo pa do nedelje v Valkanelo, ker se bo vreme baje izboljšalo.
Smo se pa vseeno načofotali, malo nasončkali, spočili (ker je Iza cele noči prespala) in tko. Luštn.

Iza je bila prav pridna, če smo bili na plaži. Se je vneto igrala s kanglico, lopatkami, brodila po nizki vodi,...če smo bili pa v apartmaju pa jo je bilo skoz treba animirat. Ni minute se ni sama zaigrala.
Vse dneve je bila bosa tko da ji zdaj z muko nataknemo kake čevlje. Ji bo pa treba kake nove kupit, ker se mi zdi, da ji je nogica full zrasla.

Jedla je ogromno(za moje pojme), veliko sadja, skutke, makarone, torteline, skratka pridno je jedla cel dopust.
Dobila je tudi en zobek in sicer zg. dvojkico, zdej ima 8 zobkov.
Sem mislila, da bodo kake težave, ko bom v kopalkah in se bo mala hotela dojit pa ni bilo nobenih. Sem prav ponosna nanjo kako se je uspela odvdit brez kakršnihkoli problemov(glede na nečaka, ki je še pol leta travmiral).
Zdej se ne dojiva že 2 tednauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
23.7.2008 8:57:13   
skačica
žabika- user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da vam je izredno težko.

pikca- čestitke za magisterij, carica si.user posted image Pa bravo Jernejčku za hojo.user posted image user posted image user posted image

Anja- ooooooooooooooooh, kakšen dopust. Tud jaz ti iz srca privoščim enga umirjenega.

draja- čestitke za nakup novega avtomobilauser posted image .

kati- super prevozno sredstvouser posted image za Žigija.

tejčica- z veliko zamudo, ampak vseeno čestitke Taji za RD.

Aha, še da se pohvalim: Iza prespi cele noči, sicer gre pozno spat (na morju okrog enajstihuser posted image ), ampak prva budnica je potem šele okrog šestih, sedmih, ko želi pit (vodo) potem pa spi do pol devetih, devetih. HB. Mislim, da je to posledica nedojenja.
Zaspi pa ob mojem petju ali pa ob pogovarjanju  ali pa ob tišini. Včasih se malo pojoka, ker ne ve kaj bi sama s sabo, ampak potem hitro zaspi, včasih tudi na mojem trebuhu.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
23.7.2008 9:07:20   
Dajadada
A ste za kakšno srečanje v Bizoviku npr. jutri popoldan?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
23.7.2008 9:54:03   
Pikca
še vedno zatišje pri nas v službi... ugotavljam, kok človek več naredi pod pritiskom - ko maš ful gužvo (vsaj jaz)...

Tinaaja, srečno na sestanku! Mor prjatu domači računalnik pa zadnje čase bolj ali manj sameva... se mi ne da zvečer... edin kakšne fotke dol s fokiča potegnem...

večernih službenih klicev tudi ne maram (če ni kaj zelo nujnega). Na začetku me je enkrat nova šefica domov klicala (za brez veze), pa se je Živa oglasila in se je morala na dolgo in široko z njo pogovarjat (pa še zraven se je Jernej drl, ker je hotel tudi on telefon)user posted image user posted image , od takrat me ne kliče več domovuser posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
23.7.2008 10:20:55   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

A ste za kakšno srečanje v Bizoviku npr. jutri popoldan?

Mogoče uspe tudi nama priti, a po 16.30 user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
23.7.2008 16:15:21   
erna14
no se od mene na hitr midva sva bila vceraj hospitalizirana in sicer vzrok bronhitisuser posted image user posted image user posted image user posted image .

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
23.7.2008 18:43:52   
thaiss
še jaz na brzake
od ponedeljka smo v bolnici, vzrok visoka visoka temperatura, ostalo še preiskujejouser posted image  je na infuziji, prejšnjo noč je imel vročinske krčeuser posted image user posted image user posted image
Meni pa se bo sfuzlalo bit še kak dan tam not...sem prišla na brzake domov, se stuširat in malo preluftat mozak....

uživajte!!!!!!!!!!!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
23.7.2008 18:53:43   
K_a_t_i
Ojoj, Žiga, Matia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa mamicam tudi, seveda!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
23.7.2008 18:57:51   
skačica
ooooo boščka mala user posted image . Pošiljava z Izo vsakemu enga poljubčka in miljon user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje. Mamici, držita se tud vidve.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......