|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
14.7.2008 19:58:06   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

PS - Pikapola, a si še v enem kosu?

To tud mene zanima!!!

Luštkan Žan user posted image

Evo, mami Kati ugotovila, da otrok obožuje polento z mlekom... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
14.7.2008 20:18:36   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

polento z mlekom...

Polento na vodi kuhano in namočeno v mleku ali polento na mleku kuhano? No Hana ne je nič od tega.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
14.7.2008 20:42:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

polento z mlekom...

Polento na vodi kuhano in namočeno v mleku ali polento na mleku kuhano? No Hana ne je nič od tega.

user posted image Polento kuhano na slani vodi v pogretem mleku - zmešano, da pride ven gosto kot eno "čokolino".

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
14.7.2008 21:10:47   
Anonimen
Evo mene iz pregleda... sedaj lahko priznam, tista druga user posted image sem jaz! user posted image No, videli smo že srčka, PDP imam 3.3.09, ampak če bo tko kot naš lumpi zamujal, potem bom za malo falila aprilčice. user posted image user posted image user posted image Sva full vesela, da nam je po vseh mukah in trudu le uspelo! user posted image In sem čist k kakšna pubertetnica user posted image , me tolk razganja in tolk sem vesela. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2679
14.7.2008 21:15:22   
Sibil_
Čestitke Pocka in Jjasna, pa lepe in zdrave dojenčke, ki bodo čimveč časa prespali.....pa seveda lepo nosečnost in lahek porod vama obema želim!user posted image user posted image user posted image

Mi smo drugače ok, jaz na polno v službi in na izobraževanjih, otroka v vrtcu...skratka delovni life, kot od vseh zaposlenih.user posted image

Razprodaje-a ste kaj bile?Se kam splača it?Zdaj bom namreč še dva dnii v Ljubljani službeno pa bi šla jutri kaj pogledat-a Hm in C&A imata kaj znižano?Kaj pa Mass?

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
14.7.2008 21:19:55   
thaiss
Pocka in JJasna user posted image  user posted image  user posted image  čimlepšo nosečnost in še enega zdravega pikeca!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
14.7.2008 21:39:04   
Žabika
Čestitke jjasna in tudi tebi srečno nosečnost in zdravega marčka!

pocka: sem pozabila napisat prej, pa sej ne vem, če je bilo pri tebi tudi tako, ampak poznam eno, ki je bila s družino na Kosu, pa je tam čakala M in je ni in ni bilo, ko pa je prišla domov je pa za vsak slučaj naredila test in glej ga - čakajo marčka! Kaj podobnosti?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
14.7.2008 21:44:54   
tinaaja
Pocka in Jasna user posted image user posted image user posted image user posted image Jjasna, ceprav tole je prehitevanje po desni - kaj pa to, da bova naslednjic skupaj v sobi v P user posted image user posted image user posted image Uzivajta v nosecnosti!

Barci, zgubljena dusa.. le javi se se..

pridne bodte vse

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
14.7.2008 21:47:21   
K_a_t_i
Čestitke JJasna user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
14.7.2008 21:47:40   
tinaaja
Kati, pri nas je imela obdobje, ko je jedla polento - skuhano ful gosto, sem pustila,da se strdi, narezala na trakove in popekla na olivcu ali zeliscnem maslu. In to je takrat trpala v usta.. zdaj pa user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
14.7.2008 21:49:35   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Pocka in Jasna user posted image user posted image user posted image user posted image Jjasna, ceprav tole je prehitevanje po desni - kaj pa to, da bova naslednjic skupaj v sobi v P user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, hiter v akcijo! Če pohitiš ti, pa še tamal-a, ti lahko še clo rata marček user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
14.7.2008 21:50:45   
K_a_t_i

Kati, pri nas je imela obdobje, ko je jedla polento - skuhano ful gosto, sem pustila,da se strdi, narezala na trakove in popekla na olivcu ali zeliscnem maslu. In to je takrat trpala v usta.. zdaj pa user posted image  

Zdej pa daj čokoljad user posted image .

Grem pod tuš pa aja aja user posted image . Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
14.7.2008 21:55:15   
Anonimen
Hvala punce. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Čestitke Pocka in Jjasna, pa lepe in zdrave dojenčke, ki bodo čimveč časa prespali.....pa seveda lepo nosečnost in lahek porod vama obema želim!

Ja, upam da se ne bo po bratcu Juretu vrgel, ker drugače smo pogoreli. user posted image

Pocka in Jasna  Jjasna, ceprav tole je prehitevanje po desni - kaj pa to, da bova naslednjic skupaj v sobi v P  Uzivajta v nosecnosti!

Ko bova šle po tretjega user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2688
14.7.2008 22:04:18   
tinaaja
Ko bova šle po tretjega !

Al pa cetrtga a ne user posted image user posted image user posted image Komot!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
14.7.2008 22:09:48   
Anonimen

Ko bova šle po tretjega !

Al pa cetrtga a ne user posted image user posted image user posted image Komot!

Ne, ne... user posted image Do številke 4 pa mislim da ne bomo prišli, ampak nikoli ne reci nikoli. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2690
14.7.2008 22:26:52   
pocka
Hvala vsem za čestitke, pa jjasna tebi še tukaj enkrat čestitam!

Žabika - v bistvu nam je ratalo glih kak dan preden smo šli na Kos, ampak si nismo mislili,da bo že v prvem poskusu uspelo.user posted image

A je še katera, no dajmo, tinaaja, pohiti, da nas ujameš!

Jaz sem se pa za jutri zagrebla za pregled, ker rabim potrdilo za v službo, drugače ga imam pa šele 12.8., to je pa še zelooo daleč in nebi zdržala.user posted image Držite pesti.

še nekaj obljubljenih slikic z dopusta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nočko...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
14.7.2008 22:43:57   
Anonimen
pocka, hvala user posted image . Sej jst sem tud sedaj šla samoplačniško na UZ, ker imam nekaj slabih izkušenj, pa še na dopust gremo, pa ne bi rada, da me sredi ničesar kaj prime. Uh, kar v prvem poskusu je uspelo? user posted image No, pri nam v devetem. user posted image Javi jutri kako boš opravila, pa se tipkava še pri Marčevkah 09. user posted image

Aja, pa Taja je cukerček. user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna -- 14.7.2008 22:44:48 >

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
14.7.2008 23:27:29   
skačica
sem pokukala še hitro sem gor, zjutraj namreč kmalu gremo in me je radovednost dajala tumač, da bi počakala skor 2 tedna. Se je le razkrila še tadruga nosečkauser posted image user posted image user posted image .

Čestitke tudi tebi jjasna. Tudi tebi želim, da bi nosečnost potekala brez zapletov in da rodiš zdravo detece.

Joj, je še mene prijelo, bomo tud počasi začel delat na tem, me pa prav zanima kok časa bomo zdej rabil, da nam uspe. Bo še katera v bližnji prihodnosti začela delat na tem?

Iza takoooo dolgo rabi, da zaspi, čeprav je že napol koma, ko jo nesem v posteljico. Sicer nič ne joka, ampak danes si je pela pa premetava se paobrača, skratka vse samo zaspat ne. Po moje je zaspala tam okrog pol enajstih.

Mi imamo vse napakirano v avtu, je moj celo vse stlačil not.
Lepo se imejte pa se tipkamo, ko se vrnemo. Mogoče me pa čaka še kakšna lepa novička????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
15.7.2008 1:24:01   
cv105
čer ... al pa jutro ... kakor komu paše ... user posted image  ... zdaj sem zaključila z delom za službo ... še ta teden, potem bomo pa upam lažje dihali ...

same lepe novičke na ta sivi ponedeljek ... čestitke jjasna in pocka user posted image user posted image  ... zdrave in nasmejane otročke vama želim ... delata gušte punci ... user posted image

zdaj pa grem ... user posted image  ... sem čist fertik preč ...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
15.7.2008 15:23:22   
Pikca
Ojla,

kakšni lepi novici; Jjasna in Pocka čestitam, lepo nosečnost in zdrava marčka 09 vama želim!

Tudi jaz imam eno fajn novico; ne nisem noseča, pač pa sem včeraj končno magistriralauser posted image . Zagovor je bil kar pester (me je en profesor zezal, ker je bil nekaj užaljen), ampak se nisem dala in po dveh urah debate so me le spustili. Šampanjček, ki je sledil, je bil sladek...user posted image

Jernejček že naredi par korakcev, tako, da zdaj bo pa res vsak čas shodil.
Igrače - avtomobilčki, traktorji, bagri... pa kuhinja je vedno aktualna, tudi za metlo poprimeuser posted image , aja, pa z bormašino, šraufencigerjem, ključem, šraufi... (mini Bosch) se tudi ful zamoti (in presenetljivo obvlada šraufanje). kock ne mara preveč in knjigic tudi neuser posted image  oz. se jih zelo hitro naveliča
Sadje - nor je na maline in ribez, je tudi jabolka in hruške, v zadnjem mesecu se mu je precej popravil apetit
Mleko - ne pije skoraj ničuser posted image  - ne mara ne mleka ne kakava...  Se pa še doji.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
15.7.2008 18:42:48   
erna14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuu hudoooooo pocka in jjasna iskrene cestitke,pa eno lepo nosecnost...brez slabosti.....kok sem vesela za vaju mislm za vse nosecke nase nove sm vesela in stare itakuser posted image user posted image user posted image jjasna ti mas pa moj pdp sam pr nas se je pol zavlekl na 12

pikca-user posted image user posted image  cestitke tud tebi super,bravo puncauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
15.7.2008 20:27:03   
Žabika
pikca: čestitke, čestitke! Super si! Na katerem faksu si zaključila? Pa bravo za Jernejčka, da tako lepo papa.

No naši dnevi so pa zdej res enkratni. Hana je pridna, vse se da že zmenit z njo, če jo kaj kregaš tako smešno povesi kotičke ustnic, pa rada se stiska in podarja lupčke. Ma ni kaj zmeram bolj luštno je. Ampak zdej bo počasi konec teh užitkov; sledi vrtec in služba, ki pa jo po drugi strani kar že težko čakam. Takrat bomo pa proste urice še bolj izkoriščali.

Malo težavic imamo z Lupusom, ki spet nekaj boleha. V petek imamo UZ, ker mu tam pri vratu nekaj raste, pa ne vemo kaj. Upamo na najboljše. Zaenkrat po krvi, ni nič malignega.

kati: ta tunel in šotorčki so super. Prijatelji imajo to postavljeno na vrtu in Hana je notri ful uživala. Verjamem, da tudi Žiga sredi dnevne sobe.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
15.7.2008 22:58:59   
amy26
Pocka in Jasna user posted image user posted image user posted image user posted image

res iskrene čestitke, čim lepšo nosečnst vam želimuser posted image

tudi tebi pikca čestitke za uspešen zagovor magistrske nalogeuser posted image user posted image  pa lepo da je Jernej začel bolje jesti

tudi Ela ima apetit, zadnje čase bi skos nekaj grickala, pa pred spanjem mora dobiti flašo mleka dugače noče spati. Pa z Aleksom si po novem delita sobo, na morju sta se navadila da spita v isti sobi in takoj ko smo prišli domov smo jo preselili Aleksu in je bilo takoj uspešno.
Se pa še vedno zbudi 1x na noč in ji moram nujno dati čaj včasih mleko da spije drugače noče spati.

Ima šest zobkov, vse enice in spodnje štirice, rinejo ji pa tudi zgornji zobki vendar ne morem doreči točno kateri.
toliko zaenkrat
lahko noč

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
16.7.2008 10:16:58   
Anonimen
Same dobre novicke...

Cestitke Pocka in Jasna! Pa cimlepso nosecnost ter zdravega dojencka!

Cestitike Pikca za magisterij!! Obcudovanja vredno, da ti je uspelo dokoncat ob dveh malckih!!

Mi smo dobili ocija nazaj in se imamo super. Na morje ne bomo verjetno nikamor sli, bomo se pa hodili kopat.
Se vedno smo 4v3 user posted image in kot kaze bomo se nekaj casa... na CTGju vceraj je bila pri popadkih cisto ravna crta. Imamo pa ze oprane plenice in tetra plenice, pa vceraj smo odprli nekaj oblekic.... Cez vikend bomo verjetno premaknili pohistvo v spalnici, da pripravimo se psoteljico... potem pa mislim, da smo ze kar koncali s pripravami..

Takole je pa Livija pekla piskote za prababico:
user posted image

user posted image

lepo se imejte

< Sporočilo je popravil PikaPola34 -- 16.7.2008 10:17:22 >

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2699
16.7.2008 22:46:46   
tejčica

user posted image  user posted image  user posted image  

Danes pa naša pupa praznuje 6. rojstni dan. Miška moja mala, vse naboljše!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......