|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
18.7.2008 20:50:39   
amy26
encijan, tudi naša se je naveličala mlečne kašice za večerjo, tako da ji sedaj za večerjo ponudim nekaj slanega, torej govejo juho z mesom ali pa kaj podobnega, pol ko jo dam v vrečo pa spat ji pa še dam mleko allernova in še tega kar precej spije.
kej druzga ji itak ne ponujam zaradi alergij

kahlica, glih danes sem eno kupila, čisto navadno majhno v BC, no Ela itak še ne ve kaj z njo početi, no ja ko ji rečem da notri kaka začne ful prdetiuser posted image
v BC in HM sem kupila ogromno lepih cunjic za Aleksa in Elo res se nekatere stvari splačajo zdaj ko je razprodaja

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
18.7.2008 21:09:20   
tinaaja
Brina kasic ne je od ene 6,7 meseca user posted image Za vecerjo dobi ali podlozeno skuto, hrenovko, jajcek, ponvadi pa testenince ali rizoto, ker to dvoje ima najraje in se tega ne navelica user posted image Krompirja razen pomfrija ne je. Ce ne bi s tako rada jedla riza in makaronov, bi imeli velike probleme  s tem, kaj sploh je.

Kahlica - brina je dobila chiccotovo - cisto navadno. se mi zdi najboljs. ful zadovoljni.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
18.7.2008 21:15:32   
Žabika
Erna, hvala za skrb, je pa v naši hiši velika žalost. Lupusu so namreč danes diagnosticirali raka in sicer na ščitnici. Zadeva je že kar v terminalni fazi, čeprav na pljučih po rtg posnetkih še ni metastaz. Lupus se sicer počuti čisto ok, samo bula na vratu je res velika. Ker se nisva odločila za zdravljenje (najprej operativna odstranitev tumorja, nato pa kemoterapija in obsevanje) so nama rekli, da so mu meseci življenja šteti. Če bi se pa odločila za zdravljenje, bi bil čas preživetja od 6-12 mesecev. Mogoče gledano malo sebično, ampak res mu ne moreva narediti tega, da ga zdravimo in se ob tem ne počuti dobro zaradi vseh stranskih učinkov. Ko bo stanje tako slabo, da bo njegova kvaliteta življenja slaba, bomo morali sprejeti odločitev in se od njega posloviti. Zelo težko, ampak takšen je življenski krog. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
18.7.2008 21:23:51   
tinaaja
Zabika - user posted image user posted image user posted image upam, da bose imeli cim dlje casa skupaj in to kvalitetnega. Pobozaj Lupusa od nas!

A je danes polna luna? Prav rdeca zgleda .. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
18.7.2008 21:31:18   
K_a_t_i
Žabika user posted image user posted image user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
18.7.2008 21:59:50   
K_a_t_i
Evo, take geoxke ma zdej Žiga
LINK
23 številka pa ko stopi, mu vse neki žmrka. Oči je zelo zadovoljen, sine tud, mami se še navaja user posted image . No sej, to so bli edini, ki smo jih probali, ker je tamal kr popihal ven iz štrcune in sem lahko sam še prazno škatlo pa račun vzela. Prejšnji čevlji so bli 21 cifra in se mi ne zdi več čuden, da je tko sitkal, ko sem ga obuvala user posted image .

Pa še tole je dobu mali ( LINK ) in je čist nor! Sicer še ne uporablja "kot je treba", gre kot na poganjalcu, ampak šiba pa tko, da sam čakam kdaj bo kak vogal odbil user posted image . Mali bo adrenalinar, me skrbi...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 18.7.2008 22:00:33 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
18.7.2008 22:04:48   
tinaaja
kje ste pa kupli ta wiggle car? bi bil glih za necaka user posted image super supergice...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
18.7.2008 22:48:45   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

kje ste pa kupli ta wiggle car? bi bil glih za necaka user posted image super supergice...

v Top Shop-u user posted image
http://www.topshop.si/igrace_avto-23424-p.html

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
19.7.2008 11:56:07   
*sonchek*
Mi smo včeraj pospravili posteljico, Anej pa je noč preživel v novi, "ta veliki" postelji. Se mu zdi fino, ker sam lahko zleze gor in ga nič več ne ovira ograjica in rešetke. Nad novo posteljo pa je tako navdušen, da je zmazal kosilo, pograbil flašo, šel v sobo, zlezel na posteljo (svojo!) in zaspal - jp, naši otročki rastejo... user posted image

KATI u, tole bi bilo nekaj za našega mulca - kako kvalitetna pa je kaj tale zadeva?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
19.7.2008 14:00:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

KATI u, tole bi bilo nekaj za našega mulca - kako kvalitetna pa je kaj tale zadeva?

Zelo. Testirano do 120kg. Evo, kle maš uradno spletno stran pa si preber http://www.didicar.co.uk/ . Mi2 z user posted image sva včeraj veselo šibala po stanovanju (mulc je pa tulu zram user posted image ).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
19.7.2008 17:55:26   
Encijan
Hvala, punce za ideje za večerjo. Saj nekaj od tega pa Špela vendarle lahko je. Palačinke smo že sprobali in to uspešno, seveda jih jaz delam iz riževega mleka, osnova mi je Drajin recept z jabolkom. Če ga še katera uporablja, lahko povem, da so zelo dobre tudi z drobno naribano bučko. Zdaj, ko je sezona bučk, jaz kar vedno to varianto naredim.  Odkar sem kupila jajčni nadomestek (NoEgg) pa ga tudi dam zraven, pridejo bolj rahle.

Ravno danes bo imela juhco za večerjo, sicer kurjo, bo pa tudi še goveja prišla na vrsto, na rižoto in makarončke pa sama sploh ne bi pomislila, ker imamo to ponavadi za kosilo. Bomo še to sprobali.

Sonchek, daj naštej kak primer od teh vaših makarončkov na tisoč in en način. Ali pa ktera druga tudi, prosim, Špela jih ima zelo rada, a najraje kar suhe, brez omake, kaj jih vi date zraven...

Kakše pa jejo vaši mulci marmelado? A jo same kuhate, a kupite? Jaz jo kuham sama, a z želinom ali gelfixom, pa me malo moti tistih nekaj E-jev, samo se mi zdi da je to še vseeno bolje od kupljene. Kaj menite? Meni so vse marmelade presladke, zato dam res malo sladkorja in imajo marmelade res poln okus po sadju, sploh marelična je zakon. Špeli je še nisem dala za jest, samo za poliznit in enkrat malo v palačinki, pa bom najbrž zdaj kar probala. Malo še počakam zaradi cepljenja, so nam svetovali da naj nekaj časa (?) ne uvajamo novih jedi...

Uf, čevljev pa tudi jaz ne maram kupovati, pa jih bo za Špelo treba, ker je skoraj vse že prerasla. Tako da z zanimanjem spremljam vaše nakupe. Kar še naprej poročajte... Je pa tudi ona rada bosa in hodi po vseh terenih, razen po razgretem asfaltu je ravno ne pustimo. Tudi vsi ostali veliko hodimo bosi, malo se bojimo edino čebelic...

Čao, Encijan

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
19.7.2008 18:33:51   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Encijan
Sonchek, daj naštej kak primer od teh vaših makarončkov na tisoč in en način.

Anej obožuje vse vrste testenin - od širokih špinančnih rezancev, do polžkov, špagetov, skratka vse. Naredim mu jih pa samo z drotincami, ali z različnimi omakami - bologneze, omako iz bučk, druge zelenjavne omake (npr. zelo rad ima omako iz korenčka in koruze), sirovo, iz repkov kozic (to ima tudi ful rad) ali tune, ali pa mu zraven pustih testenin kot prilogo dam kuhano zelenjavo na maslu.

Glede marmelade - naš na kruhu je samo topljeni sir ali kak namaz (npr. pasirana skuta), marmelado pa je samo v palačinkah.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
19.7.2008 20:13:05   
Anonimen
Encijan, jaz mu dajem kar domačo marmelado, ki jo naredi moja tašča (koliko jo pač poje - veliko ne, ker je ne mara). Pa tudi ona uporablja želin, ampak se tudi meni zdi vseeno veliko boljša kakor kupljena. Sploh če daš v marmelado domače sadje, ki ni špricano.
*sonchek* - Bravo za Aneja in spanje v veliki postelji! user posted image user posted image user posted image Veš kaj me zanima - varovalo da dol ne pade imate ali ne? Eni naši kolegi (sicer je punčka stara že 2 leti) imajo kar brez in nimajo problema (nikoli še ni padla dol). Smo namreč tudi Juretu naročili svojo ta velko posteljico, samo on se tolk premetava ponoči, da ga je polno po celi postljici ali pa kadar spi pri nama nikol ne vem kje je.

Žabika - user posted image user posted image user posted image Vem kako vam je. Pri nas je tudi nemška ovčarka imela med zadnjimi nogami en velik tumor in ji tudi ni bilo več pomoči. Ko jo je že tako oviral, da ni morala več hoditi smo se od nje poslovili. To je bilo lansko poletje. Je bila pa pri hiši 13 let.

Neposredna povezava do sporočila: 2738
19.7.2008 21:02:29   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

*sonchek* - Bravo za Aneja in spanje v veliki postelji! user posted image user posted image user posted image Veš kaj me zanima - varovalo da dol ne pade imate ali ne? Eni naši kolegi (sicer je punčka stara že 2 leti) imajo kar brez in nimajo problema (nikoli še ni padla dol). Smo namreč tudi Juretu naročili svojo ta velko posteljico, samo on se tolk premetava ponoči, da ga je polno po celi postljici ali pa kadar spi pri nama nikol ne vem kje je.

Imamo varovalo (tisto, ki se da pod jogi), ker se tudi Anej ponoči premetava in so noge ponavadi tam, kjer je bila glava user posted image  Se mu pa fino zdi, ker lahko sam zleze gor in ima več prostora kot v prejšnji posteljici. Sicer pa v vrtcu spi v ozkem ležalniku, brez varoval, pa tudi še nikoli ni padel dol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
19.7.2008 21:09:27   
tinaaja
primer od teh vaših makarončkov

makarone je ali plain brez vsega ali pesto genovese, vse osalo lahko stran vrzem. rizota je odlcina s korenckom, grahom in koruzo. l pa ce je kksna druga zelenjava. pa meska not tud je.

marmelado dobis tudi brez sladkorja s s 100% sadnim delezem (pektin je not)..

Neposredna povezava do sporočila: 2740
19.7.2008 21:20:06   
K_a_t_i
Maremelada - med vso ponudbo, ki je danes na policah, pa težko verjamem, da je kdo, ki ne najde svojega okusa in želene sladkosti. Še dober, da so minili časi, ko smo imeli na mizi samo belsadovo marelično marmelado (ta je bila za palačinke) in ribezlovo ter češpljevo domačo (ti dve pa za na kruh). Ne, mi ne kompliciramo - kupimo, dostikrat tudi kak eksotičen okus. Edino znamke se držimo, če jo imajo. Nam so dobre schwartau.

Sicer pa je Žiga danes večerjal tole http://www.hipp.hr/proizvodi/read/6/2 - in moram rečt, da ga še nisem videla tako lepo in z užitkom jesti.

Makaroni - našmu je zakon omaka iz bučk in kisle smetane. Pa če je dodan puranček, paprika in topljen sirček, je tud ok. Mlet puran in smetana gre tud po grlu. Riomare in pelati mu ne gre. Bolognese je tud ok. No, tok.

Aha, še Tinaaja me je spomnila - grah je zakon! Sam boh ne dej mislit, da bo pol še kej druzga pojedu. Mali okrogli zelenčki so tok zanimivi, da ga ostalo niti več ne pritegne user posted image .
Moram se pa en dan spravt na plac - si že blazno želim stročji fižol. Upam, da nisem prepozna...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.7.2008 21:25:08 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
19.7.2008 21:47:36   
A-N-J-A
Kratko poročilo z dopusta:
To že veste da smo šli en dan z zamudo zaradi Borovega bronhiolitisa, no ko smo v torek končno dobili zeleno luč smo pičili proti Rabu.Začelo se je super, no ko smo prispeli do trajekta so asvaltirali cesto in so jo polivali s smolo.Bilo je kakšen cm smole, delavec pa maha z roko in se dere ajmo, ajmo.No moj je šel še vedno počasi, ker je smola full po avtu špricala in mu je un skor  na avto skoču. No kar moj odpre okno in se zadere da ne bo šel hitreje, ker mu vse po avtu leti, pol je bil pa glih ovinek, telefon je imel na armaturi-itak da mu je vn padu in itak da mu ga je en Čeh povozuuser posted image .Mel ga je pa 1 mesec.

Ok pridemo na trajekt, Boru slečem srajčko in kaj zagledam-noricouser posted image .No popoldan smo šli vseeno na plažo, zgledalo je pa takole
user posted image
potem sem ene tri dni potisnila globoko v ozadje, ker je bilo noro.Skoz je jokoal, kaj jokal dru se je, spala sem 2-3 h na noč.En jutr sem se zjokala sosedi in se ji je ta mali tok zasmilu, da mi je dala eno kremico, ki jo je imela ona, ko je imela raka in je omrtvičla kožo.S tem sem mu namazala predel ritke in najhujših noric in se je takoj umiril.Zgleda da ga je tako bolelo.Zgledal je pa takole
user posted image

Ela je vsako jutro jedla vmešana jajčka
user posted image

Bor je zaspal edino v vozičku in takrat sem si lahko privoščila kakšne lignje
user posted image

Ker je bil Bor skoz nagec smo morali non stop brisat lužice, no včasih jih je sam
user posted image

Norice se sušijo
user posted image

Takole je pa velika sestra peljala svojga Borkota
user posted image

Pa tale želva nam je tud prav prišla, sta oba noro uživala
user posted image
No ko je bil bor tok boljši, da je šel lahko z veselim obrazkom okoli je pa burja začela pihat, no pol smo šli pa domovuser posted image .

Čestitke Pocki in Jjasni za nosečnostuser posted image user posted image user posted image

Čestitke Taja za 6 roj. danuser posted image user posted image user posted image

Žabika ob tvoji novici sem se pa zjokalauser posted image user posted image user posted image

Ok to je vse za enkrat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
20.7.2008 10:29:04   
Žabika
Hvala za user posted image objemčke in tolažilne besede. Je pa Lupus včeraj izgubil tudi pasjo prijateljico, nemško dogo Dono, pri kateri je bil vedno, ko sva midva kam odletela z letalom. Imela je limfnega raka in od postavitve diagnoze pa do včeraj so minili dobri štirje meseci. Ja kar seštevajo se tile žalostni dogodki, ampak vse bomo prebrodili.

Anja: ma bogi pikec Bor. V bistvu sem iz tvojih slikic (najprej Ele, zdaj Bora) prvič res videla kako to zgleda. Za telefon pa - kot v kakšni risanki.user posted image

sonchek: ob tem kar pišeš, se tolažim, da je Anej malo starejši od naše Hane. Meni se zdi, da je ona še čista dojenčica. No pa še fant je.user posted image

prehranjevanje: no jaz še nisem ugotovila kaj ima Hana najraje, je pa vse. Načeloma se nič kaj dosti ne oziramo na njo, kar pač imamo poje. Če pa ne je, se pa tudi ne sekiram kaj dosti. Mene niso nikoli silili s hrano in mi tudi niso posebej kuhali, in tega tudi jaz ne bom počela.
Za večerjo in zajtrk ponavadi je Hana nekaj mlečnega (Lino-ti, jogurti in skutke so pa zakon); včasih pa tudi kak jajček ali hrenovko. Za kosilo pa res vse po vrsti. Vmes pa veliko sadja, kakšen surov korenček, kumaro, kolerabo.
Marmelade (imamo samo domačo; sladko in s pektinom) ne je, tudi Nutelle in sirnih namazov ne. Kruh ima pa rada, ampak ji ga niti ne ponujam na veliko, ker poje dovolj ostalih stvari.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
20.7.2008 11:44:40   
tinaaja
ANja - mene vse srbi, od kar sem vidla borove pikce .. ooooo faaakkkkk!!!!!!!!!!!!! bed! sam da je mimo. kdaj greste pol res na dopust - u  ta prav user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
20.7.2008 12:07:13   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Meni se zdi, da je ona še čista dojenčica.

Jeah, right! Običajno dojenčki obvladajo i-phone user posted image . Men je pa to fenomen in se mi tud Žiga zato zdi dojenček user posted image .

Bor - boooooooooooogi bil user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
20.7.2008 12:40:55   
draja
Žabika najprej zate in Lupusa user posted image user posted image user posted image user posted image . Vam želim,da se imate čim lepše, dokler ste še skupaj.

Anja odkar sem zjutraj prebrala tvojo "reportažo" z morja sem kar malo žalostna. res sem vam, še posebej tebi, privoščila en fajn sproščen dopust brez bolezni. Bor je bil pa res bošček mali. Še dobro da je tvoj drugi otrok in si se tako fajn znašla s temi noricami, ker jaz ne vem če ne bi kar domov letela,če bi bila Živa takauser posted image . Bravo zate res in upam, da te v bližnji prihodnosti čaka še kakšen "ta pravi" dopust.

sonchek bravo Aneju za novo posteljo. Tudi mene je šokiralo, kako veliki so že naši škrati!

Kati super za nov avto. Je kar za celo familijo neuser posted image ?

Encijan Živa za večerjo je vedno allernovo z grisolinotom ali rižolinotom. Ma ni šans, da ji dam kaj drugega, ker že tako ne spimo ponoči. Že tako imamo težave kaj lahko je in kaj ne. Tako da ponavadi po popoldanski malici v vrtcu je samo še kakšne riževe ali sojine pudinge in kruh brez vsega. Vsa zelenjava in sadje pri nas popoldne odpadeta.
Smo pa zdaj Živi razširili jedilnik še s sojo in zdaj je precej lažjeuser posted image . Sploh v vrtcu, ko lahko zdaj je tudi pudinge za malico in ne vedno samo jabolka ali banane. Je pa kar težko v vrtcu, saj ko npr. drugi jedo napolitanke, ona pa samo jabolko, se zgodi, da ji kateri od otrok ponudi napolitanko ali pa jo vsama vzame in potem ji jo morajo vzeti in ji reči, da ona pa tega ne smeuser posted image . To me še vedno zelo prizadane, precej bolj kot razni ugrizi in podobno, ki jih prinese iz vrtca.

Aja drugače pa smo šli včeraj v Celje po novega jeklenega konjičkauser posted image . v bistvu smo ga šli pogledat,zdaj ga moramo samo še plačat in nam ga dostavijouser posted image . Tko da pakiranje za na morje v soboto ne bo več tako stresno kot je bilo do zdaj, ko smo imeli samo Cliotauser posted image . Naš novi družinski član pa je Škoda Roomster, zame fuuuuuul lep avto. V bistvu kar najlepšiuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
20.7.2008 13:46:57   
tejčica
Najprej hvala vsem za čestitke za Tajin rojstni dan. Včeraj smo končno zaključili s praznovanji. Je prišla k nam vsa moja žlahta, tako da je bilo peeeestro. Zvečer sem bila komaj še na nogah, danes pa sem pol ure s postelje vstajala. Ma se je splačalo, ker Taja je res maksimalno uživala. Pa še ena včerajšnja slikica mojh dveh sončkov.
  user posted image

Je šla pa Taja včeraj z mojimi na Gorenjsko na počitnice. Spet! Je res ful rada gor in jih je včeraj prav priganjala, da naj že grejo.user posted image  

Z vrtcem je tudi že zaključila. V petek je bila zadnjič in jaz sem imela cel dan tak cmok v grlu. Joj kolk otroci (pre)hitro rastejo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tejcica-taji vse naj naj,pa hitr se nga bratca al pa sestrco ji zelim,zdaj ma mami konc sole si lohk se enga zazeli(sori mal zamude,ampak je pa vseen iz srca)user posted image user posted image user posted image

Erna!!! Tole sem pa 3x mogla prebrat če prav vidim. user posted image  Ne ne, nič ne bo. Mami nima živcev za tri.user posted image   
PikaPola, a ti si pa že na porodniški!user posted image  Iiii, kmalu bo novi član tu.

Žabika, user posted image user posted image user posted image .

Anja, joj kolk bogi je bil Bor.user posted image  

Draja, čestitke za nov avto.

Tolk na hitro od mene. Šibam delat naprej kosilo, preden se vse prismodi.user posted image .

< Sporočilo je popravil tejčica -- 20.7.2008 13:47:38 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
20.7.2008 13:52:42   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Meni se zdi, da je ona še čista dojenčica.

Jeah, right! Običajno dojenčki obvladajo i-phone user posted image . Men je pa to fenomen in se mi tud Žiga zato zdi dojenček user posted image .

To je pa samo zato, ker je i-phone tako zelo enostaven za uporabo in pa predvsem zato, ker imamo doma enega GEAK-a.

Midve sva pa čas med mojim prejšnjim in telim postom preživeli pri mojih starših na vrtu. Njih sicer ni bilo doma, ampak sva na polno uživali. Hana se je igrala v bazenčku, postavljala mivknate gradove in vmes pobirala in pojedla domače plodove; 3 jabke, 2 korenčka in 1 marelico. Zdele pa sladko spančka, jaz pa moram skuhat kosilo.

draja: bravo za nov avto! Ma vi imate pa res težave s to hrano. Upam, da se zadeva kmalu ustali.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
20.7.2008 15:36:43   
*sonchek*
No, naša nova pridobitev se zaenkrat odlično obnee (tok, tok, tok). Anej sam pove kdaj gre spat, pograbi flašo in zleze na posteljo. Se je pa začela mala gužva, ker morajo pri njegovih nogah spati še Bleki, bombažek, Nini in Bruno - morajo biti lepo zloženi drug zraven drugega, potem da vsem lupčka, mene spodi stran user posted image  (prej sem ga morala obvezno držat za roko) in zaspi. No, zjutraj, ko se zbudi pa je še vedno obvezno crkljanje v najini postelji, s to izjemo, da zdaj sam pride user posted image

ANJA vsa čast! Mene bi se na takem "dopustu" utrgalo! No, sta pa zdaj vsaj oba prebolela norice user posted image

žabika meni se zdi, da je kar naenkrat zrasel in je iz dneva v dan bolj samostojen. meni osebno gre vse kar prehitro user posted image  Pa upam, da boste z Lupusom čimdlje skupaj... user posted image

draja čestitke za nov nakup - naj vam dobro služi in vas varno vozi!

Mi danes malo praznujemo (30-letnico), smo se ravno dobro vrnili s kosila - Anej spi kot ubit, mi bomo pa naprej feštali...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
20.7.2008 16:11:29   
erna14
zabika-k sem brala tvoj post sem se zjokala,ma ne no....upam da boste cim lepse preziveli cas ko boste skupaj in drzim pesti da bo lupus v dobri formi se zeloooooo dolgo...pa kr enga cmoka mu daj v mojmu-nasmu imenu

anja-o ne,fak.........boscek mali,kok je zalosten na tisti slikici k je z plenicko ogrnjen,da se ti kar srce trga...vazn da je mim

draja-user posted image user posted image user posted image  sm skoz mislna nate,a ste...a niste in jeeeee bravo za nakup,zdaj ga mormo zapit...naj vas dolgo in srecno prevaza okol

vprasanje-tamal full kaslja ampak tak mokr kaselj,a bi ga morala it pokazat

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......