|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
20.7.2008 20:37:49   
Anonimen
ninny ne rabiš otroku odpret računa-men ga ni blo treba-recimo so nekatere občine ki ti nakažejo npr 100e,tko kot pr nas,pol sem pa dobla še zraven vloge od občine še dopis iz deželne banke,če se odločim otroku odpret račun pri njih da dobi otrok 120 e,kao 20e več,pa zraven odpustnice iz bolnice ki sem jo dobla po pošti je bla še zraven kuverta, s isto foro sam da je bla KBM...na obrazcu od občine ti pa itak piše-men je-na kateri račun naj nakažejo in je posebej dodano,če že ima otrok račun odprt če želimo da se nakaže na njegov račun...al nekaj podobnega...jst nisem odpirala računa zanj posebej,sem dala moj TR,odločbo sem dobla prejšnji teden,da bo nakazano v 30.dneh od prejema odločbe,denar pa še čakam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
20.7.2008 20:41:01   
Tina 28
ROMI

Moja mala je mela dober teden nazaj vneto očko..ji je leplo skupaj z gnojem. Punce tu gor so mi svetovale, naj očistim s fiziološko in pri dojenju kapmnem kapljico mojega mleka v oko. (seveda ob vsakem....baje da je dobr kakšne dva dni).

Naši je pomagal!!!user posted image Se je še moja mami smejala, da sodobne mamice ne rabmo nič več mam spraševat, ker vse na računalniku zvamo (tudi ona je prvič slišala za to).

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 977
20.7.2008 20:49:58   
Tina 28
Jaz sem zarad denarja že kmal poslala izpolnjen obrazec..če maš drugega otroka dobiš mal več...pol so mi pa cčez kake tri tedne poslali sporočilo, da bom dobila nakazano 380 € in čez kakšnih 14 dni je prišel še denar. (ki pa je bil tud del izgube za avtouser posted image )

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 978
20.7.2008 21:05:39   
Anonimen
Taanika pri nas na obrazcu prav piše števila os. računa na ime novorojenčka in je to podčrtano tako, da zgleda da moramo pri nas res odpreti račun na otroka, če hočemo denar

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
20.7.2008 21:10:21   
Anonimen
zanimivo kako je drugače povsod...jst bi poklicala pa vprašala na občino,drugače pa pač odpreš račun,sam da bo denaruser posted image ,pa še kak dedi pa babica bodo kdaj kaj nakazovaluser posted image user posted image ...men se je tašča že ponudila da bo vsak mesec malemu nekaj nakazovala,tko da bo treba kr račun odpretuser posted image ...sicer ima pa mali že zdaj več denarja kot ga imam jaz od dedkov in babicuser posted image ...se splača it rodituser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
20.7.2008 21:11:32   
Anonimen
ampak jst sem še zmeraj važna ko mam tak lep ticker...user posted image user posted image user posted image user posted image
ala ninny..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
20.7.2008 21:15:35   
Anonimen
Brala sem nekje, da naj kar mu jo umijem s svojim mllekom, pa me zanima je že katerea poskusila in kakšen je bil učinek.

Jaz sem mu pri vsakem dojenju dala 1 kapljico svojega mleka, po dveh dneh je blo ok.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
20.7.2008 21:16:39   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz sem zarad denarja že kmal poslala izpolnjen obrazec..če maš drugega otroka dobiš mal več...pol so mi pa cčez kake tri tedne poslali sporočilo, da bom dobila nakazano 380 € in čez kakšnih 14 dni je prišel še denar. (ki pa je bil tud del izgube za avtouser posted image )

Katera občina pa je to? Mi smo dobili 150 eurov (Grosuplje)

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 983
20.7.2008 21:22:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Katera občina pa je to? Mi smo dobili 150 eurov (Grosuplje)

če se ne motim je Tina v občini Bohinj, Jesenice dajo 200€user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
20.7.2008 21:22:24   
Anonimen
Taanika pri nas na obrazcu prav piše števila os. računa na ime novorojenčka in je to podčrtano tako, da zgleda da moramo pri nas res odpreti račun na otroka, če hočemo denar

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
20.7.2008 21:22:28   
Kaja08
Kako pa ve zvečer uspavate user posted image ? Naš vedno, ko ga zvečer dava v posteljico, začne kriliti z vsemi štirimi udi, pa kar neki godrnja in jamra - sicer na srečo ne joka, trkam na les. Sam pol se nama pa smil, ko tok opleta in godrnja, da ga razvajava in ga nosiva po rokah....matr, naju hit okol prsta ovije user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 986
20.7.2008 21:25:13   
Anonimen
Kaja, čisto odvisno, včasih mi na rokah zaspi, včasih pa sama v posteljici. Jaz sem ta prvo nosila skoraj do 5 meseca, da je zvečer zaspala, pa je nisem tolk razvadila, ker ko je šla v svojo sobo pri 6 mesecih sem jo začela samo polagat v posteljo,da je sama zaspala in je trajalo 2 dni da je malo jokala potem pa se je navadila.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 987
20.7.2008 21:26:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Kako pa ve zvečer uspavate user posted image ? Naš vedno, ko ga zvečer dava v posteljico, začne kriliti z vsemi štirimi udi, pa kar neki godrnja in jamra - sicer na srečo ne joka, trkam na les. Sam pol se nama pa smil, ko tok opleta in godrnja, da ga razvajava in ga nosiva po rokah....matr, naju hit okol prsta ovije user posted image

Pri nas je blo tud tko, odkar pa zveler preden gre spat podre vsaj dva kupčka, pa pol dobi dudo, je bolje.

Aja, lahko ste vesele, da sploh kaj dobite, naša občina da user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
20.7.2008 21:27:58   
aleksandra silvija
Naš vedno, ko ga zvečer dava v posteljico, začne kriliti z vsemi štirimi udi, pa kar neki godrnja in jamra - sicer na srečo ne joka, trkam na les. Sam pol se nama pa smil, ko tok opleta in godrnja, da ga razvajava in ga nosiva po rokah....m
user posted image
Pol pa na rokah zaspi in v posteljicouser posted image .
Pri vsakem user posted image  rečem, da ne bomo več tako, ampakuser posted image .

Če bi se pa rad stisnu. user posted image  namreč.user posted image
Nam ni pomoči.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.7.2008 21:29:26   
Anonimen
AS drugače je pa treba izkoristiti ta čas, ko se še stiskajo, a neuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
20.7.2008 21:30:54   
Anonimen
Sej naš se tud stiska, ampak preden gre v posteljico, mal pr očitu, mal pr mamici, ko ga dam pa v posteljico, pa zaenkrat kr vztrajam - če vrže dudo ven, mu jo grem popravit, če joka, drgač ga pa pustim. Ker me je mal strah, da se ne bi preveč razvadil, pa ga raje prej crkljam. Pol pa spančkat

Neposredna povezava do sporočila: 991
20.7.2008 21:32:26   
aleksandra silvija
AS drugače je pa treba izkoristiti ta čas, ko se še stiskajo, a ne

Mhmuser posted image .

Trenutno se še hočejo 3-je stiskat. Ampak res trenutno.

Joj, kako so se nam vlekli dnevi do PDP....se mi zdi, da pa sedaj tedni minevajo tako hitro,...pa se naj otročki stiskajo in cartajo in mi z njimiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 992
20.7.2008 21:33:58   
Anonimen
Aja, pol ga moram zdej crkljat, dokler se še pusti? Kdaj pa to mine?

Neposredna povezava do sporočila: 993
20.7.2008 21:34:00   
Tina 28
haha...jaz res je  moj Nejc je že cel šerif in noče več lubčkov in objemov...koj neki leze stran in se upira. Tko, da takrat, ko se stisne k men grem kar po toplomer, ker vem da bo zbolu in čist zmeri je tko.user posted image

Ja...občina bohinj. Baje nas je letos ogromno in je župan reku, da bo moral ves denar iz proračuna za bebice datuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
20.7.2008 21:35:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Aja, pol ga moram zdej crkljat, dokler se še pusti? Kdaj pa to mine?

odvisno od otroka, pri nas se tamala pa je stara 3,5 zaenkrat še stiska samo manj kot se jeuser posted image kaj moreš odraščajo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
20.7.2008 21:36:17   
aleksandra silvija
Kdaj pa to mine?
user posted image
Ti, odvisno,..

Nekateri se že pri 2-eh nočejo laj veliko cartat, jaz pa,...jaz pa sem se še pri 19-ih rada malo pocartala pri svoji mamiuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 996
20.7.2008 21:37:01   
Anonimen
Ampak  midva se stiskava čez dan pa zvečer, predno ga dam v posteljico, pa pol ponoči ko se dojiva - ga pa res ne vzamem ven, če se kej buni. A bi ga morala? Zdej pa res več ne vem. Sej bi ga, sam hočm bit močna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
20.7.2008 21:37:09   
aleksandra silvija
Tko, da takrat, ko se stisne k men grem kar po toplomer, ker vem da bo zbolu in čist zmeri je tko.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 998
20.7.2008 21:39:38   
aleksandra silvija
A bi ga morala?

Ah kje! Vse pa ne smeš poslušat!user posted image
Ti ga samo pusti.
Pa user posted image , da tako lepo zaspi!

Neposredna povezava do sporočila: 999
20.7.2008 21:40:31   
Tina 28
Prva faza ko lezejo z ročkov je, ko se puzajo alpa začnejo hodit...sam to je zaradi firbca, saj ko je treba pa zaspad, je vsaj naš hotu še boža božauser posted image .
Jaz sem drgač kar se uspavanja tiče pri Nejcu še kar zrabven ko gre spat. Umijeva si zobke, zleze v postlo in jaz zraven...preberem pravljico (niš e šel spat brez pravljice, ker ne vem kdo bolj vleče to rutino, al jaz al on) in me še kaj vpraša...pol pa mu rečem lahko noč in grem.

Mislim, da otrok težko zaspi sam od sebe...mal crklanja, da se nekako zaključi dan pol pa spat. Men tamala ponavad zaspi pri dojenju, ko ma pa zvečer krče jo pa tko nosim.
Je pa res, če ma še kaj odprte očke, jo skoz hodim gledat in jo mal pobožam tud če ne joka, da se ne bi zdramila ravno zarad  samote.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.