![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 21:41:43
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
pol ga moram zdej crkljat, dokler se še pusti? Pa saj itak ne moreš cartat "na zalogo". To je tisto, ko pravijo, naj se naspijo, dokler se lahko,...kot da je kakšna korist, če si bila 3 mesece nazaj naspana, sedaj pa npr. že mesec dni ne spiš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 21:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Je pa res, če ma še kaj odprte očke, jo skoz hodim gledat in jo mal pobožam tud če ne joka, da se ne bi zdramila ravno zarad samote. To pa tudi jaz počnem. Pa Luka tud največkrat zaspi pri dojenju, pa pol ko podre kupčka, je mal buden, pol pa spet mrkne. Ko ga dam v posteljico, se včasih zbudi, pol pa kokr kdaj, ponavadi grem kr z njim spat, pa mu dudico popravim, če je treba, pa malo ga pobožam. Če pa ne - tko kot danes, ga grem pa vsake toliko pogledat, pa če napol gleda, ga mal pobožam po glavici, pa nosku, pol pa itak očke zapre.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 21:50:34
|
|
|
|
Tina 28
|
ja...točno tko AS...sam se mi zdi, da jaz tole bolljš prenašam,kot pa moj, ki je skoz bl razdražen (no alpa še zarad kaj drugega ) Men je sam nočno dojenje muka, ko telo napol spi, pa moraš tamalga držat in mi kar ni udobno in zaspivam zraven)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 21:53:51
|
|
|
|
Tina 28
|
Nya...pol čez dan kaj spiš z njim al zvečer? Jaz sem taka trola, da zvečer, ko ona zaspi (danes že od devete) pol še do enih bedim, ker mam končno mal časa samo zase. Že od Nejca sem se navadla, da ko je on zaspal, se je dan samo zame šele začel (pa tud če je vmes pospravljanje alpa knjiga , TV ali RR...nekaj že...sam da noben nč od mene noče)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 21:54:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
ga grem pa vsake toliko pogledat, pa če napol gleda, ga mal pobožam po glavici, pa nosku, pol pa itak očke zapre. No, gledat ga hodim pa tudi jaz. To pa zato, ker na moč glasno spi. Stalno nekaj brunda, gode, vzdihuje,...z možem že poznava ta zvok, ampak včasih pa res misliva, da je buden, ampak on lepo spi. Ko sem bila še v P, je mož kupil nov "baby sitter". Navade, brez kamere-sva imela takšnega starega in nama je čist fino služil, ampak po 2-eh otročkih "izgorel". Takega s kamero se nama je zdelo čist brez veze kupiti. No, Lovro je pokazal, kako prav bi prišel monitor,..še malo pa ga bomo res kupili, ker je to letanje sem in tja kar malo tečno,..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 21:56:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nya...pol čez dan kaj spiš z njim al zvečer? Jaz sem taka trola, da zvečer, ko ona zaspi (danes že od devete) pol še do enih bedim, ker mam končno mal časa samo zase. Že od Nejca sem se navadla, da ko je on zaspal, se je dan samo zame šele začel (pa tud če je vmes pospravljanje alpa knjiga , TV ali RR...nekaj že...sam da noben nč od mene noče) Ponavadi grem zvečer z njim spat, včasih pa tud čez dan, ko on spi zadremam za kako urco, al pa samo ležim na sedežni, da si malo odpočijem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 21:56:51
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jaz sem taka trola, da zvečer, ko ona zaspi (danes že od devete) pol še do enih bedim, ker mam končno mal časa samo zase. Podajva si roke. Pri nas spijo vsi otroci, mož, jaz pa na RR. Včasih je res fino, ko noben nič noče,...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 21:58:17
|
|
|
|
Tina 28
|
uf...Babysiter s kamero...midva mava angel care in upam, da mi nikol ne bo treba slišat piskanja, pa čeprav je to glavna funkcija. Jaz bi rajš kamere nastavla tko, da bi vidla kaj Nejc počne, ko jaz dojim naprimer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 21:59:25
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jaz bi rajš kamere nastavla tko, da bi vidla kaj Nejc počne, ko jaz dojim naprimer Enako,.... po celi hiši in okolici bi prav prišle,...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:00:46
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jaz bi rajš kamere nastavla tko, da bi vidla kaj Nejc počne, ko jaz dojim naprimer Včasih za našim Jernejem pošljem Patricio. Ampak včasih znata skupaj kaj zakuhat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:01:10
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja AS...men tud dragi zaspi skup z otroci....sem včasih ful slabe volje zarad tega, ampak očitno rab več spanja. Jaz sem pri Nejcu tud kaj z njim zaspala čez dan...ampak ne namenoma...tko med dojenjem v leže...zdaj pa ne morem, ker je preveč faktorjev.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem dala po ticker še fotko našga sončka, ko pančka z bombažkom.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:04:36
|
|
|
|
Tina 28
|
AS...a je vaša punca že kaj pripravna ...ji lohk zaupaš...al maš z njo še tud velik dela. Moj Nejc je zdaj 5, pa velikokrat ne ve, kaj bi sam s sabo(ko mu je dolgčas) in ga je treba še kaj opozorit, kar se rudtine tiče.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:04:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
men tud dragi zaspi skup z otroci....sem včasih ful slabe volje zarad tega, ampak očitno rab več spanja. Samo moj spi v dnevni in ga pol komaj v spalnico spravim, je kot mesečar,... Sem mu ravno danes rekla, da mi gre na živce, ker ga moram tako budit, pa spravljat v spalnico,...on pa...ja, veš, ker spalnica ni več spalnica, je bolj porodnišnica Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Saj se je pohecal, ampak vseeno. Čez dan pa spanje-kaj je že to?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:05:28
|
|
|
|
Kaja08
|
a se vaš že kaj prevrača iz boka na bok? naš se še nič - samo na hrbtu leži...ampak se zna pa že konkretno prestavt - zadnjič je izjemoma spal pri nama v postelji, ker je bil fuuul tečen in ni hotel zaspat. No, skratka - bil je na sredini postelje in bolj ko se mu je odmikal, bolj je k njemu lezel. Na koncu je bil čisto na robu postelje, pa čisto zraven njega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:08:01
|
|
|
|
Tina 28
|
Aja, kar se uspavanja tiče...sem ugotovila, da če jo dam spat skuPaj s pleničko, ki jo položin med dojenjem med naju (če mi priteče kaj mleka, da ne gre po njenih cuncah), večkrat pol kar pleničko naprej objema, ker je še kar topla in misli, da je pr men. Seveda vmes podreva sede kupčka in pol jo lepo namontiram.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:08:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Kajab - sem od tebe "preplonkala" k sm dala fotkico pod ticker. K je vaš tko lušn ko cukr, pa mi je fino, če vidmo naše otročke kr tle, da ni treba v album.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:08:47
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Sem dala po ticker še fotko našga sončka, ko pančka z bombažkom. sej res, bombažkota morm it kupit. Mi je rekel, da naj neham kupovat stvari za malega, ker imamo že vsega preveč, ampak kaj ko je pa bombažko NUJEN - aneda Sem mu zdej rekla, da mi ga nej kupi za rojstni dan, ki ga imam avgusta Madona, se bom pa lahko pohvalila - da mi je dragi za 30. rojstni dan kupil bombažkota za sina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja, kar se uspavanja tiče...sem ugotovila, da če jo dam spat skuPaj s pleničko, ki jo položin med dojenjem med naju (če mi priteče kaj mleka, da ne gre po njenih cuncah), večkrat pol kar pleničko naprej objema, ker je še kar topla in misli, da je pr men. Seveda vmes podreva sede kupčka in pol jo lepo namontiram. A sva se midve že kdaj vidle - k jst tud to počnem - si kot moja dvojčica po duši
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:10:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sem dala po ticker še fotko našga sončka, ko pančka z bombažkom. _____________________________ Iiiiii, kako lepo,...kje se že dobijo bombažki? Očitno ga rabim. 3,... Patricia---lahko zaupam, do neke mere. Ampak se ljubosumje kaže najbolj v tem, ker želi dosti več pomočo in pozornosti pri čisto rutinskih opravilih (česanje, kopanje,..). Pa dolgčas ji je in želi da se z njo igram (karte, človek ne jezi se in druge igre), pa včasih Jerneja naheca za kako bedarijo--no, to pa zna biti včasih kar malo nevarno. Se mi zdi, da hoče potrditev, da je tudi ona pomembna in da si tudi zanjo najdem in vzamem čas. Ampak je presneto težko odigrati 1 družabno igro ob Lovrotu in Jerneju, ki ga te stvari ne zanimajo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:10:46
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Kajab - sem od tebe "preplonkala" k sm dala fotkico pod ticker. K je vaš tko lušn ko cukr, pa mi je fino, če vidmo naše otročke kr tle, da ni treba v album. oooo, sej je tud vaš ful cukrček!!! ane, kaj so fine tele fotke pod tickerjem! Jst itak vsa gesla za zaklenjene albume pozabim, potem mi je pa bedn skoz spraševat...je tko bolj simpl, da takoj vidš mulčka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:12:01
|
|
|
|
Tina 28
|
Ne Kaja...tud naša je še bolj pr mir. Obrača fajn sam glavco sem in tja...pa če ji duda pade iz ust pol se nekam mul v pleničko, da bi jo dosegla z usti. V postli je pa vedno tam k je bla, razen enkrat, ko sem ji dvignila naklon postelje in nič mehkega pdstavla po nogice...no takrat jo ponoči nisem najdla, ker je čist po kovter zlezla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj zvečer je kot zanačašč metal dudo ven, pol se je pa trudil jo iskat z usti, pa z rokicami si je tud pomagal - se mi zdi mal zgodaj za take podvige. Ampak očitno mu je blo všeč, da mu je eneparkrat ratal, da je pol kr še in še . Midva mava varuško Know-how, sva jo dobila za darilo- je kr ok, dobr lovi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:13:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Madona, se bom pa lahko pohvalila - da mi je dragi za 30. rojstni dan kupil bombažkota za sina no, pol ga jaz lahko dobim za svoj RD-čisto na začetku septembra
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 20.7.2008 22:15:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
no takrat jo ponoči nisem najdla, ker je čist po kovter zlezla. 1. teden po šrihodu iz P sem Lovrota položila na sedežno, jaz pa sem šla v kuhinjo. Pa reče mož Hčerki: " Daj že odnes tega dojenčka v svojo sobo! Je teh igrač vsepovsod!"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.