|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
20.7.2008 22:16:16   
Anonimen
Bombažki se dobijo v pikapolonci, pa v tušu.

Glih zadnjič mi je mami razlagala, kako sem se vedno zmuvala pod kovter in še isto noč, je to naš sonček sprobal - sem se kr ustrašla, ko ga nism vidla - ker je bil do čela pokrit s kovtrom.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
20.7.2008 22:16:39   
Tina 28
Ja nya...to sva ustvarjalniuser posted image ...a si levičarka pol tud?

AS...no Nejcu se je tud odprlo igranje družabnih iger...sam se včasih sploh ne zna igrat več...ko da mu je pošla tista domišljija, ko je lohk mel dvoboj med dinozavri tri ure skupuser posted image . Zdaj pa mora kaj bolj pametnega počet, sevda!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
20.7.2008 22:17:17   
aleksandra silvija
Ja, fotke pod tickerji so pa res super. Samo, da pogrunatam, kako jih prilepit,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1028
20.7.2008 22:17:36   
Anonimen
Ja nya...to sva ustvarjalni ...a si levičarka pol tud? [/quote

Ne, to sicr ne, sam znam pa tud kej nardit z levo in kej napisat tud.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
20.7.2008 22:19:06   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ja, fotke pod tickerji so pa res super. Samo, da pogrunatam, kako jih prilepit,...user posted image

evo, sem dodala še eno fotko našga mulca user posted image

aja, greš na www.glitterfy.com in sam fotko naložiš, izbereš svetlikajoče se zadeve in skopiraš kodo v profil - simpl ko pasulj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1030
20.7.2008 22:19:20   
Anonimen
AS - http://www.glitterfy.com/
Tukaj maš link pa si nardiš tako lušno slikco - sam daš, da ti da velikost za my space

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
20.7.2008 22:20:39   
Anonimen
Cukri res. No, zdej grem pa jst tud v horizontalo, drgač bom spet čist tilt pri prvem dojenju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
20.7.2008 22:21:19   
Tina 28
Jaz skoz pravim, da je ustvarjalnost domena levičarjev, natančnost pa desničarjev (tko se tolažim, ker nisem natančnauser posted image )

OOO AS...če maš pa tolk dogajanja doma, pa verjetno ne odlagaš tamalga na njemu varne površine....vsaj mene je strah, da če bi jo na kavč dala...bi se še kdo usedu gor...alpa bise Nejc vrgu gor, k nikol ne pogleda, kam se počuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
20.7.2008 22:23:17   
Kaja08
ja nč punce, grem jst tud v horizontalo...uživajte s svojimi user posted image  in upam, da se boste čimveč naspale

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
20.7.2008 22:28:38   
aleksandra silvija
OOO AS...če maš pa tolk dogajanja doma, pa verjetno ne odlagaš tamalga na njemu varne površine

Je bilo samo 1-krat. Pa res 1. ali 2. dan doma iz P, pa otroka sta se igrala v sobi, mož je bil v kopalnici, jaz sem pa šla samo na štedlinik nekaj,..

Pa HVALA punce za pot do slikceuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
20.7.2008 22:34:46   
aleksandra silvija
Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1036
20.7.2008 22:39:07   
alea01
no, pa ste mi pobegnileuser posted image

ninny-user posted image user posted image user posted image  hvala za tickeruser posted image user posted image user posted image . Pa ti si tak srček. Jaz bi ga še sto let delalauser posted image
kolk sem zdej važnauser posted image user posted image user posted image

Kaja08- oleovit D3 kapljice so enako kot D3 kapljice- vsebujejo vitamin D. AD3 pa poleg vitamina D še vitamin A-ta dela problemćke oz.krčke. Če ti je pediatrinja rekla, da ti bo zamenjala ne rabiš teh kapljic saj D3 naj ne bi povzročali krčkov.
Meni ne bo zamenjala in ker se D3 dobi na recept sem jih pač kupila

kolk so sladki tile cukrčkiuser posted image user posted image user posted image

uspavanje- ne rabimouser posted image . Avtomatsko zaspi med 21.30-22.30. Zjutraj se pa zbudi ko vstaja sonček. Ob zori in je budna. To pa je ob 5uri zjutraj

Se lepo obrača iz boka na bok že en cajt. Dobro, da imam tisto trikotno blazino, ampak mi večkrat zleze iz njeuser posted image  in jo ponoči najdem čisto drugje

Danes je bila v ležalniku in je dvignila orenk glavico naprej oz. se je nagnila. Me je ćist ruknilo. Če bo šlo tako naprej, bomo pri 5 mesecih hodiliuser posted image

hvala za nasvete glede hotela oz.apartmaja. Bomo šli v apartma in hodili ven jest.

Je pa cel popoldan bila tečna in se drla. Pol sem ugotovila, da kaka in se vsakič dere ko kaka. Je pa tolk posrala, da sva jo oba z možekom komaj spucala. Posrana je bila po celem hrbtu do vratu gor in to dvakrat-dve pleniciuser posted image user posted image . Je pa res, da je nazadnje kakala včeraj popoldan.

Danes zvečer je celo pojedla 150ml in še nekaj je vlekla iz jošk- sam tu ni bila
kaj prida postrežbauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 20.7.2008 22:45:32 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
20.7.2008 22:44:45   
alea01
telofonska št. lekarne Arnika v Škofji Loki- 04 513 19 84

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
20.7.2008 22:49:28   
aleksandra silvija
o, Alea. Še sem tu. Se nekaj igram s slikcamiuser posted image .

Ampak bo počas treba spat, no, vsaj mali se bo kmalu zbudil.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
20.7.2008 22:51:36   
Tina 28
Alea...pa ne, da ti spi do 7 ur skupiuser posted image user posted image user posted image (mislim brez hranjenja?)

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
20.7.2008 22:53:55   
Tina 28
AS....to pa je zgodbica za nasmejatuser posted image user posted image user posted image (mali jo bo ziher večkrat slišal, ko bo večji.

Aja, Alea maš pa res korenjakinjo. A bi moglo mene skrbet, ker ji zadostuje mahanje z rokami in nogami (je pa res, da ma tko močne nogice, da se kar poriva na ročku)

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
20.7.2008 22:54:29   
lunca14
Ojla,jaz sem se tud trudla s slikami,pa sem očitno en velik tr.....user posted image ,ker mi ni ratalo,tako,da vam samo voščim lepo nočkouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1042
20.7.2008 23:00:01   
aleksandra silvija
O, Lunca!
Saj ti bo šlo s slikcami. Ne sekiraj se!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
20.7.2008 23:00:37   
lunca14
Jejuser posted image user posted image user posted image ratalo mi je pripopat sliko mojih dveh Maja in Eneja,ko je bil Enej še beby,on Luna nimam še nič na računalniku.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
20.7.2008 23:00:44   
Tina 28
no, preden se poslovim, pa bi dala nekaj za razmislek. Vse se pogovarjamo o teh vetrovnih kapljicah za krčke. Jaz moji dajem od gorenjskih lekarn....sicer prej mal...zadnji teden sem ji pa popoldan dala par kapljica na dudo in zvečer, ko jo je zvijal. V glavnem, pogruntala sem, da je včeraj ven pljuvala dudo in se jokala, pol pa ko sem ji dala kapljice gor je vlekla ko nora.

V glavnem te kapjlice so sladke ko pri norcih in se bojim, da če jih bom še dajala, da bom pokvarila okuse zgodnjega uvajanja. Ne vem...že tko pravjo, da je boljš začet z zelenjavo, ker je sadje bolj sladko in pol nočjo nič drugega.

pa še ena znanka mi je pravla, da se je mali tko razvadil s temi kapljicami, da je dudo žvečil le,  kadar mu jih je dala...drgač pa ne in se je rajš jokal. Pa mal tud zobki.

NO...TO SO MOJI STRAHOVI IN  JIH NE DAJEM PREVEČ...OZIROMA RAZMIŠLJAM, DA JIH RAJŠ NEBI DAJALA. kAJ MENTE VI...SEM PARANOIČNA?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
20.7.2008 23:00:58   
aleksandra silvija
da vam samo voščim lepo nočko

Jaz se pa kar ne morem spravit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1046
20.7.2008 23:01:45   
alea01
ja,ja,.... 7ur skupaj spi. Malo morgenuser posted image user posted image . enkrat vmes se še dojiva. Prvo rundo potegne 5ali6ur pol pa na dve uri ali pa še manj
bomo mogli po vojaško. Uvesti red. Ne moremo se hraniti na uro pa poluser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
20.7.2008 23:01:46   
aleksandra silvija
Jej ratalo mi je pripopat sliko mojih dveh Maja in Eneja,ko je bil Enej še beby
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
20.7.2008 23:04:13   
alea01
lunca14 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - zlata sta. Maj je pravi šarmeruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
20.7.2008 23:05:21   
aleksandra silvija
Tina, glede kaplic ti ne znam svetovat. Ampak če so res sldke, z njimi jaz ne bi pretiravala.
Kaj pa je to pretiravanje?????

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.