![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 11:36:11
|
|
|
|
Šarki
|
ma sej sm že bol. na vsake tok cajta pa res toook u minus padem... komej čakam da grem delat... full pogrešam službo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 12:41:47
|
|
|
|
spps
|
ojla punce! jaz sem končno doma in z mojo pikico je ok,je malo manjša glede na izračun,tako ,da imam pdp 7.03. kje je še to... utrujena sem pa tako,da bom skup padla,vsak čas
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 14:10:00
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla se vam še jaz malo javim. Spps super za tvojo pikico samo boš videla kako hitro bo marec tukaj . jaz pa se danes poslavljam od vas v najslabšem primeru se javim čez dobra dva tedna ko moj zaključi z dopustom ker ne vem koliko bom sploh doma, no če bo kakšna prilika se vam seveda javim drugače pa se tipkamo in beremo spet čez dva tedna. lepo se imejte vse Tany in Spps čuvajta svoja zakladeka. Ancica tebi pa želim uspešno okrevanje. vsem ostalim pa lepo preživite te dneve in upam da bo vreme lepo. pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 15:39:35
|
|
|
|
Šarki
|
ej punce, na bibaleze. si sm pa gledala prispevk o waldorfskih vrtcih, pa se vzgolitelce tud ne dajejo skos z otroci ampak one svoje delo delajo, otroci se pa igrajo... kao da otroci vidijo, da imajo odrasli svoje delo in da se otroci znajo sami zaposliti tko da poj je vse ok, jest se pa sekiram, k se ne igramo skos skupej, pa ne rišemo skupaj, pa tak... no, sej verjetno so nekje še slabši starši... mi se vsaj veliko pogovarjamo pa nika skos nekej čebla pa sprašuje... mah sej bo... punce upam da ste ve tud bolše volje dons, morte pozitivno gledat na stvari, pa se vam bo tud velik manj slabih pripetilo!!! nosečke uživajte s svojimi , zdej mate še najmanj dela ko so v . ancica in gantar: sej bo bom fejst navijala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 16:29:51
|
|
|
|
tany83
|
ojla dekleta kako ste kaj spps četitam za pregled... sem full vesela zate. da je vse OK... ah marec bo kmalu tukaj Sončnica lepo se imej na dopustu in čuvaj svojega ... se tipkamo čez dva tedna aja pa še odgobvor od včeraj... moj maternični vrat je velik samo 2,8... in je kar majhen, problem je pri meni ker sem pri 20 t preveč odprta in je nevarno da rodim... naj bi vsaj do 35 tedna zdržala in upam, da bom.... zato pa se zdaj res pazim. Najboljša ti se tudi imej lepo na morju in odpočiji si ter uživaj s svojo družinico... jaz se malo javljam, ker tukaj nimam prenosnika in morem već ali manj počivat in težko tudi sedim, ker me veliko trebuh boli... danes so mi vzeli še bris in bodo naredili 2 testa, da nimam kake bakterije noter in se mogoče zaradi tega še dodatno odpiram čez 10 dni morem poklicat... No lepo se imjete in uživajte s svojimi dragimi in
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 17:05:27
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...cestitke za pregled!!! sem ful vesela, da je vse ok. soncnica...lepa dva tedna ti zelim. Ko prides nazaj bom tudi jaz ze boljsa, pa se bomo spet lahko veselo tipkale. tany... saj bo vse vredu, bos vidla samo pocivaj pa bo. tanchi...te cist razumem kako je, k si sam doma. Meni je tudi ful hudo vcasih, se posebaj zdaj. Ampak sej bo gantar...upam, da bo tvoja mami kmalu okrevala jaz sem pa danes ponoci koncno lahko zaspala...sicer sem se se vedno zbujala vsake par uric, ampak sem vsaj lahko nazaj zaspala. Upam, da bo tako tudi ostalo, ker me je ta nespecnost cist zmozgala. se mogoce oglasim se malo kasneje...lep dan vam zelim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 18:05:19
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe, Se vmes malo javljam, k pokamo stveri za na morje.Pa še obiske pričakujemo, k mi bodo eno hlad.skrinjo pripeljali...Se javim še zvečer, pol boste imele pa 14 dni mir pred mano....prima, a ne?...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 18:08:09
|
|
|
|
_ancica_
|
NAJBOLJSA...super...kam pa greste na morje?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 18:15:26
|
|
|
|
Šarki
|
NAJBOLJŠA dejte še mene spotoma pobrat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 19:21:55
|
|
|
|
Anonimen
|
jojjjj, jst bi šla tud na morje... Kdaj se boste pripeljali mimo Logatca? Upam, da bo vroče in da se boste imeli fino na morju. _ancica_, veš, moji mami je mal bolje. ekli so pa, da bo morala it na operacijo za žolč, ker ima tolk velike kamne. In sploh mi ni jasno, kakšna je povezava med pritiskom in žolčem. Glede na to, da jo je v prsih ful žgalo, pa da je imela ful visok pritisk. Sicer sem pa vesela, da si ponoči vsaj malo spala.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 20:34:47
|
|
|
|
|
Najbojša le uživajte na morju in seveda da boste imeli skoz lepo vreme ... gantar samo da je tudi s tvojo mami malo bolje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 22:31:32
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ej, spisal sem vam cel esej, pa ga ni hotel poslati.....za znort.. Skrajšana verzija. -gremo sedaj za 14 dni v Novigrad, Pineta. -Septembra pa za 10 dni v Črno goro, Herceg Novi.. --Komaj čakam.... Mimo Logatca enkrat dopoldne, ker moram zjutraj še sosedi dat eno injekcijo... Kako ste kaj ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 22:46:07
|
|
|
|
|
najboljša in otroci vedo da greste jutri al je še vedno presenečenje do jutri zjutraj?? drugače pa je pr nas kr hladno sem se že kr mal bolj oblekla pa sem mal slabe volje me je sestra neki užalila bo že ni ji pomoči takšna pač je ka jest sploh tle gor morim folk ampak glih tulk da mi je malo lažje no najboljša uživajte druge pa seveda lepo pančite če grete že v mižole
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 22:57:01
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Cita, še vedno ne vedo...ha ha.Ni jim jasno sicer, kaj sem tolk sitna, da mora bit že vse dons pripravljeno.....Pa sem razložila, da ne mormo vse zadnjo minuto naredit...hi hi. Mi je sedaj nekaj slabo, tko da grem tud u mižole... Cita, zakaj pa še ne spiš? pa sej nas ne moriš, zato smo tle, da mal ena drugi pojamramo, ko nimamo komu drugmu.Enmu tkole je lažje, kot nekomu, k ti je blizu-včasih. Eh, že filozofiram... Grem spat. Zjutraj vas pozdravim še, pa bo... Nočko.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.7.2008 23:19:50
|
|
|
|
|
najboljša veš ne morem spat sem prej popoldne mal dremala tako da bom bolj pozna zdej še lahko hodim tko pozno spat ko nisem v službi ko sem še v bolniški potem pa ko bom šla spet delat bom mogla pa kr kmal v mižule ti se pa le dobro naspi da boš jutri za na pot kot nova uživajte lepo nočko vsem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 20:25:36
|
|
|
|
|
tanchi ta pa je dobra sem se kar dobro nasmejala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 20:42:16
|
|
|
|
Šarki
|
njen avatar mi je full hud že tko dobr miga, sm prov vesela k jo vidm
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 20:44:43
|
|
|
|
|
se strinjam ja veš pravijo kdor zna pač zna a ne??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 20:49:40
|
|
|
|
Šarki
|
čist prehitro mi je pobegnila na morje cita kaj delaš?? a ti je kej dolgčas??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 21:06:27
|
|
|
|
|
ma ja kaj naj rečem mogoče mi je pa res veš pogrešam tiste babje klepete moja tamala divja z mojim ko da je on večji otrok od nje tamala pa tud čist not padla pa nimam tam nč za iskat kot da me ni pa ti kaj počneš???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 21:09:08
|
|
|
|
Šarki
|
tamala tle okol mene skače, tavečja spi, ni šla nič čez dan spat, smo jo zmatral mož je pa mogu služben avto peljat nekam, k ga prodajajo. jest sm pa glih celo dnevno mraveljposesala, sm dala vrečko prat, zdej pa čakam če bo kle kej dogajal al pa da moj dragi pride al pa da nika vstane, v glavnem da se kej začne dogajat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 21:21:46
|
|
|
|
|
aha potem si kr ptidna sej tudi jaz sem prejle perilo obesla dala drugo prat zdej pa mal brskam po netu in si ogledujem voziček ko smo ga danes vidli v ljublajni od CHICCOTA in nam je kr všeč ampak je še vse prehitro moja dva pa sta začela zdele karte igrat enko joj joj kk bo spet hudo če bo tamala zgubla ko ne more prebolet poraza
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 21:31:34
|
|
|
|
Šarki
|
sm glih zvedla da mojga še nekej časa ne bo... to me toik v minus sprav... 95sa898/ no, sej če bo šla tramala hitr spat,pa če tavečja ne vstane, bo super, bom šla vsaj pod tuš morm še glavo umit, pa mal se zrihtat k sm k ena hribovka, vsa zaraščena ponavad je to vse bl po hitrem postopku, pol pa sam dol padem, pa mi moj zamer k kuj zaspim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 21:41:37
|
|
|
|
|
no vidiš tanchi in če bo šla kmalu pančat tamala in se tavečja ne zbudi boš imela lepo čas zase to pa je tudi nekaj jaz pa sem si včer glavo oprala tako da mi jo danes ne bo treba juhuuu
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.