|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
16.7.2008 22:31:28   
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Ančica, glavo gor, pa bo...
Čimprej okrevaj, da se spoznamo avgusta....a ne, punce?

Jaz sem že v službi...me je ena ženska tko razkurla, da grem kar po luftu...
bo že.
Pa ve?

kaj te pa s5 sekirajo??a je luna??

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8176
17.7.2008 8:55:52   
spps
ojla!
Ancica.čimprej okrevajuser posted image user posted image user posted image user posted image
tany,a te domači fejst razvajajo?user posted image user posted image kaj pa mal kasnejša tema o kaktusih in sesanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image
gantar,te čisto razumemuser posted image user posted image user posted image
Najboljša,si danes boljše volje?
sončnica,kako si pa kaj ti?počutje vredu?
tanchi,kaj bo dobrega?
a sončika,se še pa nič ni oglasila?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8177
17.7.2008 10:15:13   
sončnica24
Hojla, se mi je zdelo da sem vam danes že nekaj napisala pa očitno nisem, me skleroza dajeuser posted image .

Spps jaz se počutim enkratno nimam nobenih težav tako da sem super, pa še drug teden moj začne z dopustom tako da me čakata dva tedna razvajanjauser posted image .

Ancica želim ti čim hitrejše okrevanje pa da bi čim manj tablet pojedla.

Sončika pa očitno nima časa za nas jo je user posted image na polno zasedel.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8178
17.7.2008 10:15:58   
sončnica24
Eto še kaktus za spomin na stare čase.user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8179
17.7.2008 10:18:08   
Anonimen
ancica... prejmi ogromno mojih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lahko ti samo to rečem, da vem kako ti je.

sončnica...tale kaktus me pa na neki spominja. A še katero? user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8180
17.7.2008 10:47:58   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

ancica... prejmi ogromno mojih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lahko ti samo to rečem, da vem kako ti je.

sončnica...tale kaktus me pa na neki spominja. A še katero? user posted image  user posted image  user posted image

verjetno da ja saj če greš malo nazaj iskat jih boš še več našlauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8181
17.7.2008 11:16:57   
ancica nekaj časa nazaj sem bila na istem zato ti podarjam user posted image user posted image user posted image da boš čim prej dobra držim pesti in te popolnoma razumem...

soncnica ti pa le izkoristi ko bo tvoj na dopustu za maksimalno razvajanjeuser posted image user posted image

uživajte sončekuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 8182
17.7.2008 12:40:05   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pa še enakomentar ,mislim,da ni potrebenuser posted image
user posted image
še ena stara slikcauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8183
17.7.2008 12:44:39   
Šarki
NAJBOLJŠA, PA JA NIS GLIH TI NA TOLE VČEREJ NALETELA??user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2973103

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8184
17.7.2008 13:32:01   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  ta je pa res iz starih cajtov. Dobra je... user posted image  user posted image  user posted image
A ma še kera kakšno iz starih cajtov? rada bi se mal smejala  user posted image  user posted image  user posted image  no, sej se že, ampak... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 8185
17.7.2008 15:07:17   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro, dame.
K nisem tolk "stara" klepetulja, mi tole z kaktusi....???

Sinoči, in še eno prej,že seka luna, pa še danes bo...se mi kar meša.Imam v redu paciente, kar se fiz.težav tiče, ali...psiha in luna jim pa dela težave..in še meni.
Kako ste ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8186
17.7.2008 15:15:03   
Anonimen
dobro jutro najboljša!

Ja, tile kaktusi so...ne vem kako se naj izrazim... ni treba, da si stara klepetulja, le domišljijo vklopi. user posted image  To bo to.

Jutri je ta poln luna, a  ne?

Neposredna povezava do sporočila: 8187
17.7.2008 15:35:31   
NAJBOLJŠA
Aha, ja na to sem že pomislila...glede na to , da že nekaj časa nisem s....a...ha ha.user posted image user posted image user posted image
Luna seka , ja ja.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8188
17.7.2008 15:40:16   
Anonimen
se men tud zdi, da na take stvari pomislimo le tiste, k že dolgo ... kaj že? user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8189
17.7.2008 15:48:58   
NAJBOLJŠA
Ja, sam problem rata, ko se vprašaš, zakaj tako?....A ne?
A sem jaz kriva,...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8190
17.7.2008 16:29:33   
tany83
ojla dekleta

kako ste kaj?

Jaz sem bolj tako, sem bila na pregledu,  zmojim user posted image  je vse OK, sam z mano ni...user posted image  no saj ni tko hudo, je rekla g da imam full kratek maternični vrat in da sem že preveč odprta in da je nevarno da se mi porpd sproži in je velika verjetnost da nosečnosti ne pripeljem do konca ker bom prej rodila user posted image  upam, da vsaj do 7 meseca zdržim... ne smem nič dvigovat nič napora met in se pazit in jutri imam še en pregled... je pa rekla, da njej se zdi da bo punčka user posted image  sam da se ne vidi prav, ker imam prekrižane nogice, rekla je tudi, da punčke imajo več možnosti za preživetje... sicer je rekla, da naj se ne sekiram ker če se bom pazila bo lahko vse ok ampak jaz sem vseeno prestrašena in žalostna user posted image

ancica tebi pa pošiljam ogrominh objemčkov in upam, da boš kamlu bolje user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 8191
17.7.2008 16:39:46   
Šarki
oooo tany... sej bouser posted image  mal se pust razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8192
17.7.2008 16:43:10   
_ancica_
ojla punce...na hitrco se javljam. Spet nisem nic spala ponoci in sem toook zmatrana! Rada pa bi se vam vsem lepo zahvalila za lepe zelje. Hvala punce! user posted image Se nekaj casa se bom bolj malo javljala, ker sem cisto brez moci. Vidim pa da je nasa gantar spet med nami!!! user posted image

tany... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image posiljam ti veliko pikapok, da bo vse vredu z vama z malo user posted image Zdaj pa nic vec pospravljanja, le pocitek!!! user posted image

grem pocivat nazaj...ve pa le pridno naprej klepetajte...veliko lepih kaktusov vam zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8193
17.7.2008 19:19:23   
Anonimen
tany... jst vem, da bo vse ok. a vseeno ti pošiljam kup user posted image  user posted image  in user posted image  user posted image  user posted image . Ne se preveč obremenjevat s tem, kaj je narobe. Bolje bo. Vem, težko je, ker veš da ni vse tako kot mora bit. A ne obupaj.

Ancika... ti se pa tudi drži. Vse bo še ok. user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 8194
17.7.2008 19:24:06   
tany83
Hvala dekleta

danes mi je mal hudo, saj bo boljše jutri

Hvala vam vsem za objemčke user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8195
17.7.2008 19:31:16   
sončnica24
Tany saj bo boš vidla da bo vse v redu, kako dolg pa je vrat moj je če se ne motim 3,6cm pa je zdravnik rekel da je to čisto ok. Res pa je da nisem čisto nič odprta.

Glede nedonošenčkov jaz poznam en par ki je ona rodila dva meseca pehitro pa je danes fantek tak živ da je veselje, tako da se lepo čuvaj pa nič res nič težkega ne dviguj pa malo več počivaj pa bo vse ok saj danes je medicina tako napredovala da je veselje.

Mogoče še samo za informacijo ta fantek je imel ob rojstvu 1.100 g, se pravi 1,1 kg.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8196
17.7.2008 19:35:11   
Šarki
user posted image mojuser posted image  bo pa s5 full pozen... kok to sovražimuser posted image  full ga pogrešamuser posted image  pa se itak poj skregava, k mu težim... pa ne vem kje on zmer take đihte najde... se glih enga znebiva, pa dobi drug šiht k ni nič bol... najbol da privat odprevauser posted image  sam je poj še več skrbi... tok me daje tole...  sej vem da mate druge probleme, ampak morm se mal spraznt, k me to ubija - cel dan otroke, pa vse doma zrihtat, pa k mi itak ne znese, poj se pa sam še slabš počutim, če mi pa že rata full pospravt, je pa na račun tega, da tamaledve skos kregam da nej mi ne težita, pa skos risanke gledata, pa se igrata... pa sta itak fuuuuuuul pridne, poj se pa full slabo počutim k se nič ne ukvarjam z njima, pa da bi se kej ornk igrale skupaj...

ma tok je še teh stvari, da je tale tema premejhna za vse...

user posted image full sm žalostna...

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8197
17.7.2008 20:47:18   
Anonimen
tanchi, tale tema je bila odprta za to, da nam poveš stvari ki te težijo. Verjemi, tudi druge punce bi to rekle. Če te kaj teži, ti tle napiš. Punce vse preberejo in pol pomagajo. Men so tud ful pomagale. Sam sem morala zaradi službe opustit te forume, ker ni bilo časa. Sam če sm jih pa kaj rabila, so pa takoj priskočile na pomoč.
Vem pa kako se počutiš, če si sama cel dan. No ja, imaš dva sončka. Jst sem bila tud po cele dneve sama (moj je ob 6.30. šel na šiht in prišel ob 20h domov). Bila sem v tujem kraju sama in noseča. Ti imaš vsaj otročičke.
sicer pa sem tud jst prej zvedela, da so mojo mami peljali z rešilem v bolnico, k jo je neki špikalo v pra. Pa so ugotovili, da ima 225/125 protiska. Upam, da se bo vse dobr izteklo. Ne morem pa it domu, ker mam jutri šiht.

(odgovor članu Šarki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8198
17.7.2008 21:50:33   
NAJBOLJŠA
Tanchi in Gantar, sej bo boljš.Bosta videli, da bo.user posted image
Jaz sem ravno v službo prišla, mal prečekirala ljudi, še vam se javljam, pa bo.user posted image
Moji sončki sploh ne vedo, da gremo en dan prej na morje..ha ha.user posted image user posted image To jih bo v soboto zjutraj na rit vrglo.....user posted image Komaj čakam na njihove obraze.Sem se čist nalezla veselega pričakovanja, od njih, k odštevajo minutke...user posted image user posted image user posted image
"mami, jez bom pa lokavcke mela gol, pa šlvf, pol bom pa šibala v vodo..." pravi mala ritka.user posted image
Starejšedva pa sam o rkcih in pa seveda o lunaparku sanjata..Noro.Fino. Super.user posted image
Kaj delate? A se cartate z predragimi?.Dejte se, še zame, k moram delat....ha ha.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8199
17.7.2008 23:22:47   
najboljša naj ti zaželim kar se da lep in prijeen dopust uživajte kolikor se bo le dalouser posted image user posted image user posted image jaz pa grem pančkat počasi sem ugotovila zakaj mi je blo vedno še bolj slabo ne smem pit mrzle pijače to je to in sedaj ko ne pijem nč mrzlega lahko rečem da je malo bolje glava moja je pa tudi malo bolje juhuuuuser posted image user posted image user posted image ja nč kaj punce lepo se imejte fejst se stiskajte k svojemu najdražjemu in lepo pančkite vsiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 8200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  326 327 [328] 329 330   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.