Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.7.2008 22:31:28
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Ančica, glavo gor, pa bo... Čimprej okrevaj, da se spoznamo avgusta....a ne, punce? Jaz sem že v službi...me je ena ženska tko razkurla, da grem kar po luftu... bo že. Pa ve? kaj te pa s5 sekirajo??a je luna??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 8:55:52
|
|
|
|
spps
|
ojla! Ancica.čimprej okrevaj tany,a te domači fejst razvajajo? kaj pa mal kasnejša tema o kaktusih in sesanju gantar,te čisto razumem Najboljša,si danes boljše volje? sončnica,kako si pa kaj ti?počutje vredu? tanchi,kaj bo dobrega? a sončika,se še pa nič ni oglasila?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 10:15:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, se mi je zdelo da sem vam danes že nekaj napisala pa očitno nisem, me skleroza daje . Spps jaz se počutim enkratno nimam nobenih težav tako da sem super, pa še drug teden moj začne z dopustom tako da me čakata dva tedna razvajanja . Ancica želim ti čim hitrejše okrevanje pa da bi čim manj tablet pojedla. Sončika pa očitno nima časa za nas jo je na polno zasedel.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 10:15:58
|
|
|
|
sončnica24
|
Eto še kaktus za spomin na stare čase.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 10:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ancica... prejmi ogromno mojih , lahko ti samo to rečem, da vem kako ti je. sončnica...tale kaktus me pa na neki spominja. A še katero?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 10:47:58
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar ancica... prejmi ogromno mojih , lahko ti samo to rečem, da vem kako ti je. sončnica...tale kaktus me pa na neki spominja. A še katero? verjetno da ja saj če greš malo nazaj iskat jih boš še več našla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 11:16:57
|
|
|
|
|
ancica nekaj časa nazaj sem bila na istem zato ti podarjam da boš čim prej dobra držim pesti in te popolnoma razumem... soncnica ti pa le izkoristi ko bo tvoj na dopustu za maksimalno razvajanje uživajte sonček
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 12:40:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa še enakomentar ,mislim,da ni potreben še ena stara slikca
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 12:44:39
|
|
|
|
Šarki
|
NAJBOLJŠA, PA JA NIS GLIH TI NA TOLE VČEREJ NALETELA?? http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2973103
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 13:32:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ta je pa res iz starih cajtov. Dobra je... A ma še kera kakšno iz starih cajtov? rada bi se mal smejala no, sej se že, ampak...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 15:07:17
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro, dame. K nisem tolk "stara" klepetulja, mi tole z kaktusi....??? Sinoči, in še eno prej,že seka luna, pa še danes bo...se mi kar meša.Imam v redu paciente, kar se fiz.težav tiče, ali...psiha in luna jim pa dela težave..in še meni. Kako ste ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 15:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro najboljša! Ja, tile kaktusi so...ne vem kako se naj izrazim... ni treba, da si stara klepetulja, le domišljijo vklopi. To bo to. Jutri je ta poln luna, a ne?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 15:35:31
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Aha, ja na to sem že pomislila...glede na to , da že nekaj časa nisem s....a...ha ha. Luna seka , ja ja.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 15:40:16
|
|
|
|
Anonimen
|
se men tud zdi, da na take stvari pomislimo le tiste, k že dolgo ... kaj že?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 15:48:58
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, sam problem rata, ko se vprašaš, zakaj tako?....A ne? A sem jaz kriva,...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 16:29:33
|
|
|
|
tany83
|
ojla dekleta kako ste kaj? Jaz sem bolj tako, sem bila na pregledu, zmojim je vse OK, sam z mano ni... no saj ni tko hudo, je rekla g da imam full kratek maternični vrat in da sem že preveč odprta in da je nevarno da se mi porpd sproži in je velika verjetnost da nosečnosti ne pripeljem do konca ker bom prej rodila upam, da vsaj do 7 meseca zdržim... ne smem nič dvigovat nič napora met in se pazit in jutri imam še en pregled... je pa rekla, da njej se zdi da bo punčka sam da se ne vidi prav, ker imam prekrižane nogice, rekla je tudi, da punčke imajo več možnosti za preživetje... sicer je rekla, da naj se ne sekiram ker če se bom pazila bo lahko vse ok ampak jaz sem vseeno prestrašena in žalostna ancica tebi pa pošiljam ogrominh objemčkov in upam, da boš kamlu bolje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 16:39:46
|
|
|
|
Šarki
|
oooo tany... sej bo mal se pust razvajat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 16:43:10
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce...na hitrco se javljam. Spet nisem nic spala ponoci in sem toook zmatrana! Rada pa bi se vam vsem lepo zahvalila za lepe zelje. Hvala punce! Se nekaj casa se bom bolj malo javljala, ker sem cisto brez moci. Vidim pa da je nasa gantar spet med nami!!! tany... posiljam ti veliko pikapok, da bo vse vredu z vama z malo Zdaj pa nic vec pospravljanja, le pocitek!!! grem pocivat nazaj...ve pa le pridno naprej klepetajte...veliko lepih kaktusov vam zelim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 19:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
tany... jst vem, da bo vse ok. a vseeno ti pošiljam kup in . Ne se preveč obremenjevat s tem, kaj je narobe. Bolje bo. Vem, težko je, ker veš da ni vse tako kot mora bit. A ne obupaj. Ancika... ti se pa tudi drži. Vse bo še ok.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 19:24:06
|
|
|
|
tany83
|
Hvala dekleta danes mi je mal hudo, saj bo boljše jutri Hvala vam vsem za objemčke
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 19:31:16
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany saj bo boš vidla da bo vse v redu, kako dolg pa je vrat moj je če se ne motim 3,6cm pa je zdravnik rekel da je to čisto ok. Res pa je da nisem čisto nič odprta. Glede nedonošenčkov jaz poznam en par ki je ona rodila dva meseca pehitro pa je danes fantek tak živ da je veselje, tako da se lepo čuvaj pa nič res nič težkega ne dviguj pa malo več počivaj pa bo vse ok saj danes je medicina tako napredovala da je veselje. Mogoče še samo za informacijo ta fantek je imel ob rojstvu 1.100 g, se pravi 1,1 kg.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 19:35:11
|
|
|
|
Šarki
|
moj bo pa s5 full pozen... kok to sovražim full ga pogrešam pa se itak poj skregava, k mu težim... pa ne vem kje on zmer take đihte najde... se glih enga znebiva, pa dobi drug šiht k ni nič bol... najbol da privat odpreva sam je poj še več skrbi... tok me daje tole... sej vem da mate druge probleme, ampak morm se mal spraznt, k me to ubija - cel dan otroke, pa vse doma zrihtat, pa k mi itak ne znese, poj se pa sam še slabš počutim, če mi pa že rata full pospravt, je pa na račun tega, da tamaledve skos kregam da nej mi ne težita, pa skos risanke gledata, pa se igrata... pa sta itak fuuuuuuul pridne, poj se pa full slabo počutim k se nič ne ukvarjam z njima, pa da bi se kej ornk igrale skupaj... ma tok je še teh stvari, da je tale tema premejhna za vse... full sm žalostna...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 20:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
tanchi, tale tema je bila odprta za to, da nam poveš stvari ki te težijo. Verjemi, tudi druge punce bi to rekle. Če te kaj teži, ti tle napiš. Punce vse preberejo in pol pomagajo. Men so tud ful pomagale. Sam sem morala zaradi službe opustit te forume, ker ni bilo časa. Sam če sm jih pa kaj rabila, so pa takoj priskočile na pomoč. Vem pa kako se počutiš, če si sama cel dan. No ja, imaš dva sončka. Jst sem bila tud po cele dneve sama (moj je ob 6.30. šel na šiht in prišel ob 20h domov). Bila sem v tujem kraju sama in noseča. Ti imaš vsaj otročičke. sicer pa sem tud jst prej zvedela, da so mojo mami peljali z rešilem v bolnico, k jo je neki špikalo v pra. Pa so ugotovili, da ima 225/125 protiska. Upam, da se bo vse dobr izteklo. Ne morem pa it domu, ker mam jutri šiht.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 21:50:33
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tanchi in Gantar, sej bo boljš.Bosta videli, da bo. Jaz sem ravno v službo prišla, mal prečekirala ljudi, še vam se javljam, pa bo. Moji sončki sploh ne vedo, da gremo en dan prej na morje..ha ha. To jih bo v soboto zjutraj na rit vrglo..... Komaj čakam na njihove obraze.Sem se čist nalezla veselega pričakovanja, od njih, k odštevajo minutke... "mami, jez bom pa lokavcke mela gol, pa šlvf, pol bom pa šibala v vodo..." pravi mala ritka. Starejšedva pa sam o rkcih in pa seveda o lunaparku sanjata..Noro.Fino. Super. Kaj delate? A se cartate z predragimi?.Dejte se, še zame, k moram delat....ha ha.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 17.7.2008 23:22:47
|
|
|
|
|
najboljša naj ti zaželim kar se da lep in prijeen dopust uživajte kolikor se bo le dalo jaz pa grem pančkat počasi sem ugotovila zakaj mi je blo vedno še bolj slabo ne smem pit mrzle pijače to je to in sedaj ko ne pijem nč mrzlega lahko rečem da je malo bolje glava moja je pa tudi malo bolje juhuuu ja nč kaj punce lepo se imejte fejst se stiskajte k svojemu najdražjemu in lepo pančkite vsi
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.