|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
16.7.2008 8:25:04   
Anonimen
ooo spps... lepo to da si me pogrešala user posted image  user posted image  user posted image  Po dolgem času sem spet mal boljše volje. saj se bliža avgust, ko bova z možekom ponovno začela... pst...sem v službi in tega ne smejo izvedet... user posted image   user posted image   user posted image  In tak sm ti zdej še povedala, kje se skrivam. V službi user posted image  user posted image  user posted image

In ti, kako si? Upam, da uživaš. A si bila že kaj na dopustu?

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 8151
16.7.2008 10:44:44   
sončnica24
Hojla vsem skupaj. Ja Gantar ti si pa res dolgo rabla da si se oglasila, super za nov začetek upam da vama kmalu uspe in da bo vse v redu.

Jaz sem danes spet vidla svojo malo user posted image . Vse je v najlepšem redu srček lepo dela ima vse kar mora imeti tako da sem do naslednjega pregleda ki ga imam v začetku avgusta pomirjena. Pa zdi se mi da tudi malo bolj brca čeprav prave brce bom očitno čutila malo kasneje ker je posteljica odspredaj.

Kaj pa je z Ancico nič se ne oglaša ta teden?

Tany ti si se že naspala upam da prehlad hitro mine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8152
16.7.2008 10:58:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

ooo spps... lepo to da si me pogrešala user posted image  user posted image  user posted image  Po dolgem času sem spet mal boljše volje. saj se bliža avgust, ko bova z možekom ponovno začela... pst...sem v službi in tega ne smejo izvedet... user posted image   user posted image   user posted image  In tak sm ti zdej še povedala, kje se skrivam. V službi user posted image  user posted image  user posted image

In ti, kako si? Upam, da uživaš. A si bila že kaj na dopustu?
user posted image user posted image user posted image jaz sem SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na dopust grem konc julija,sam ne gremo nikamor,ker doma zidamo,pa se ne izide s financami in časom,da bi odšli na morje-bo drugo leto lepše,ko nas bo večuser posted image user posted image user posted image
ti se pa le pripravi na avgust,da bomo držale pestke in navijale zateuser posted image user posted image user posted image
ti greš kaj na morje?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8153
16.7.2008 11:37:28   
Anonimen
oj, sončnica24! sem ful vesela, da je vse ok. Ja, res sem rabila zelo dolgo časa. Ni in ni mi šlo, da bi bisala. Nikakor nisem prenesla tega, da sem imela ss. Sedaj pa, ko čakam avgust, sem pa začela spet mal drugače gledat na vse skupi.

spps... najbolje, da že sedaj držite pesti, da bo ratalo takoj user posted image  user posted image  user posted image . Aja, pa hvala že v naprej user posted image
Ja, midva pa greva na morje in sicer septembra. komaj čakam, ker bo tale poletje še zelo dolgo.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 8154
16.7.2008 11:39:30   
Anonimen
aja, še nekaj sem pozabila. Mogoče je katera poznala Než7. No, ona je imela tak ss kot jst. Pravzaprav je bilo obratno. Amapk v petek, pa je postala mamica. To sm morala povedat. Ker tako vem, da imam kaj šans, da donosim.
user posted image  user posted image  user posted image  Bravo Neža7 user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8155
16.7.2008 11:47:37   
African queen
tany,lepo, da si srečno prispela v Slovenijo!!user posted image user posted image Upam,da se kmalu pozdraviš,lepo počivaj.user posted image user posted image Tudi jaz vsako leto,ko pridem domov,zbolim že prvi dan..

spps,kdaj imaš prvi pregled?Držim pesti,da je vse ok s tvojo pikico.

sončnica,super,da je s pikico vse v najlepšem redu.user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8156
16.7.2008 12:01:52   
spps

aja, še nekaj sem pozabila. Mogoče je katera poznala Než7. No, ona je imela tak ss kot jst. Pravzaprav je bilo obratno. Amapk v petek, pa je postala mamica. To sm morala povedat. Ker tako vem, da imam kaj šans, da donosim.
user posted image  user posted image  user posted image  Bravo Neža7 user posted image  user posted image  user posted image
jaz se je ne spomnimuser posted image
seveda,da ti bo uspelo in še to leto-boš vidlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8157
16.7.2008 12:02:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

tany,lepo, da si srečno prispela v Slovenijo!!user posted image user posted image Upam,da se kmalu pozdraviš,lepo počivaj.user posted image user posted image Tudi jaz vsako leto,ko pridem domov,zbolim že prvi dan..

spps,kdaj imaš prvi pregled?Držim pesti,da je vse ok s tvojo pikico.

sončnica,super,da je s pikico vse v najlepšem redu.user posted image user posted image
hvala,pregled imam pa v ta petek dopoldan.
nosečkica,kako si pa kaj ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 8158
16.7.2008 14:16:39   
Šarki
čau punce!!
evo, jest sm se naštrihala za dons, čakam da user posted image user posted image  vstaneta, pol bomo pa počakale da tale vročina mal mine, poj gremo pa pogledat kje tukaj blizu imajo konje, k na sprehodu zmer enga strica s kočijo srečamouser posted image

sta že vstale

papa

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8159
16.7.2008 15:28:07   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.user posted image
Jaz sem ravno vstala, po nočni. Imamo lep sončen dan.Ravno sem pri kavici, in pri preverjanju vas..ha ha.user posted image
Gantar, sem opazila, da si ti ustanoviteljica tele teme, pa te še nisem "spoznala"user posted image ...Povej mi kaj več o sebi...?

Moja namlajša ritka je tudi vstala, tko, da se akcija začenjauser posted image ...Pridem mal vmes.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8160
16.7.2008 16:32:02   
sončnica24

Jaz se je spomnim, je sezname delala, samo zdaj sem se spet spomnila kak hitro čas mineva pa da bo oktober kolikor zgleda tudi hitro tuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8161
16.7.2008 16:45:39   
NAJBOLJŠA
Sončnica, kako si kaj ti?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8162
16.7.2008 17:00:04   
Šarki
sončika je pa čist pozabila na nasuser posted image  upam da nima kakšne probleme z malimuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8163
16.7.2008 17:04:42   
tany83
ojla dekleta kako ste kaj???

Jaz sem Ok, sem že mal boljš od mojega prehlada...
se ne oglašam kaj dost tle pr vas ker tle se skoz neki dogaja in pol nimam časa... ma se bom potrudila mal več pridetuser posted image

Sončnica jaz sem hvalabogu boljše. sem vesela. da je s tvojim user posted image  vse v najlepšem redu, jaz tud upam, da jutri izvem da je vse OK.

spps ja ni blo tko hudo, da bi solze v potokih tekle,. je pa lepo videt domače in bit malo doma, še posebaj ker sem tle skoz obdana z ljudmi in nisem skor nikol samauser posted image

gantar sem vesela, da si se mal oglasila na naši temi, pridi še kaj nas pogledat. Za avgust pa navijam, da se ti čimprej pokaže user posted image user posted image ...

AQ je ker smo navajene na toplo pol se prehladimo ko pridemo domovuser posted image  kako si pa ti kaj drugače. kako je bit zopet v Afriki???

Kje pa je naša ancica, že včeraj se ni nič oglasila, a je kaj rekla da je ne bo?? danes je pa tudi še nič ni???

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 8164
16.7.2008 17:33:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Dobro jutro.user posted image
Jaz sem ravno vstala, po nočni. Imamo lep sončen dan.Ravno sem pri kavici, in pri preverjanju vas..ha ha.user posted image
Gantar, sem opazila, da si ti ustanoviteljica tele teme, pa te še nisem "spoznala"user posted image ...Povej mi kaj več o sebi...?

Uf...moja zgodovina je zelo dolga user posted image  user posted image  user posted image
Se hecam...na teh forumih sem od novembra. Našla sem ga, ko sem iskala odgovore za splav (17T, mi je voda odtekla) - punce, oprostite, ker spet omenjam to. In pol sem do februarja bila non stop na teh forumih. In tak sem spoznala nekaj punc, ki so prav tako želele mal klepetati. Tako kot jst. Sej katere so to, že same vedo. Najprej smo klepetale na forumu o nepričakovanju M, potem pa je tam prišlo do nesoglasja z drugimi dekleti in tak smo si ustanovile tale forum. Ampak jst sem pol nehala bit tle, ker me je zaradi ss vse morilo in me je vsaka nosečka spravila v tako stanje, da bi kmalu pristala v psihiatrični. Zato sem morala nehati prebirati forum. Pa ne, da jim nebi privoščila. Ampak enostavno se nisem morala sprijazniti z dejstvom, da še ne bom mama. In potem me je vsaka novo pečena srečka nosečka spomnila na to, da pa jst nisem več. (vse nosečke, ne mi zamerit, sem ful vesela za vsako). Februarja pa sem dubla tudi službo, k jo pa prej nisem imela. In pol sploh ni bilo več časa obiskati forum. tam pa tam, sem se še malo javila, da sem izvedela za nekaj dobrih novičk in to je bilo vse. Sedaj pa upam, da bom kaj več našla časa in da še jst spoznam vse na tej temi.

Tany, hvala že v naprej za pesti user posted image ... sicer pa tudi mene zanima, kaj je z ančico.

Neposredna povezava do sporočila: 8165
16.7.2008 17:38:58   
Anonimen
pa še nekaj na stare čase user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8166
16.7.2008 17:55:42   
Šarki
no, pa vam morm še jest povedat, da preden sm prišla sem gor, sploh nisem vedla da je tok ss-jev. me je kr mal vrglo. obe moji nosečnosti sta bili BP, brez slabosti itd., kot da sploh nebi bila noseča, pa tudi u življenju nisem glih prov dobr nobeno nosečko poznala, da bi vedla kako kaj gre.  full sem vvesela za vsakouser posted image , tistim, ki ste imele pa ss, pa sploh ne vem kaj naj napišem, ker si verjetno sploh ne znam predstavljati kako se počutite... v glavnem upam da boste vse srečkeuser posted image , pa mamice tko kot sem jazuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8167
16.7.2008 17:57:52   
sončnica24
Gantar to niso pravi spomini na stare čase to so:

user posted image

al pa ta je še boljši:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8168
16.7.2008 18:02:57   
Šarki
uf a to pomeni da morm it za nazaj brat??user posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 8169
16.7.2008 18:09:56   
NAJBOLJŠA
Sončnica, vidim , da ti gre na bolje...user posted image user posted image ha ha.
Dober dečko, ni kaj..Enga takega si moran jaz  ( za zraven )user posted image omislit.
Gantar, ne bom te več spominjala na preteklost. user posted image Pozitivno glej naprej.Tudi jaz sem imela pri 3.nosečnosti ene probleme, tako , da sem enega dvojčka " izgubila "...user posted image user posted image Pa me vedno zvije, ko vidim dvojčke...user posted image
Ampak sem vedno optimističen in dokaj pozitiven človek,user posted image ter si rečem-kdo ve , za kaj je blo tko boljš, da se je zgodilo.Vsaka stvar se zgodi z namenom.
Ah, že filozofiram...user posted image
Rože sem že uredila, grem še nekaj za jest naredit, k moram ob 20 uri pa že v službo.Še dve nočni....user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 8170
16.7.2008 19:16:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Gantar to niso pravi spomini na stare čase to so:

user posted image

al pa ta je še boljši:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Imaš prav, da so te tiste. Una je samo zato spomin, da vemo, da smo Slovenke po celem svetu naseljene, a na tem forumu najdene....

No ja, to sm se zdej spomnila user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8171
16.7.2008 19:20:19   
Anonimen
najboljša... je že v redu...neč se sekirat zaradi mene. Glih zdej bo avgust tle in pol bo pa ratal, da bom tud jst user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8172
16.7.2008 21:24:24   
_ancica_
ojla punce user posted image se ze dolgo nisem nic oglasila. Mah...imam ful krizo. Depresivna sem sto na uro, daje me nespecnost (spim samo po par uric na noc), slabo mi je, vrt se mi, zmatrana sem, sploh nimam nobene moci v nogah in rokah...v glavnem sem cist na tleh. V soboto me je moj peljal k zdravniku, ker me ni vec mogel gledat take in potem sem se zdravniku tam dobesedno zjokala, kako hudo mi je itd. Mi je potem rekel, da so to vse znaki depresije in mi predpisal antidepresive.user posted image Vem, da ni ravno fajn bit na tabletih (sem ze bila pred leti), ampak jaz enostavno ne morem vec. Zdaj trenutno imam pa problem s stranskimi ucinki...ponavadi traja par tednov da se telo navadi tko da v glavnem pocivam doma in sem bolj malo na internetu. Se bom se oglasila vsake tok casa, da vidim kaj dogaja. Aja, z mojim sva se zmenila, da pocakaa do konca leta preden zacnava spet delati na user posted image Itak ni dobro zanosit med jemanjem tablet, tko da...najprej se morm sama dobro pocutit potem pa v akcijo. user posted image

tany ..kako kaj slo??? Jaz komaj cakam da pridem. Glede nasega srecanja pa najboljse, da se dokoncno zmenimo ko bomo vse v slo user posted image user posted image user posted image se pravi, ko se jaz pridem. Pridem pa 14. avg...tko da se lahko zmenimo za enkrat okoli 20. (+- par dni).

lepo se mejte drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8173
16.7.2008 21:28:22   
Šarki
ancica user posted image user posted image user posted image merkej nase

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8174
16.7.2008 21:41:54   
NAJBOLJŠA
Ančica, glavo gor, pa bo...
Čimprej okrevaj, da se spoznamo avgusta....a ne, punce?

Jaz sem že v službi...me je ena ženska tko razkurla, da grem kar po luftu...
bo že.
Pa ve?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  325 326 [327] 328 329   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.