![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 22:20:39
|
|
|
|
Šarki
|
kok sm jezna... grem pod tuš, si zmočim glavo, pa vidim da je čist pikico šampona še not kok sm huda!!!!! pa sej on se nau sekirou, k ga ne bo, si bo pač s tistim za tuširat umil glavo... sej bom jest tista k bom s5 na j... pa lah vse probam... pa kupim vsakmu svoj šampon, pol ma pa on svojga pri lijaku - za takrat k se mu full mudi, mojga pa vzame k se tušira a mate ve tud take probleme a sam jest?? pa to ni edini od teh moških stvari k mi grejo fullllllll na jetra!!!! da ne govorim o štumfih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil shorty -- 23.7.2008 15:47:58 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 22:29:44
|
|
|
|
|
Sunny pr nas imamo pa vsak svoj šamspon tako da ni problemov zaenkrat pa upajmo da bo tko skoz ker je to lahko velik problem če jaz znorim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 22:36:01
|
|
|
|
Šarki
|
moj pa reče: a še tiste 5 min. k sm doma me morš za take malenkosti živcirat.. sej ponavad se mi ga res ne da... še dobr da ga ni k sm popi****. pa zmerej mu rečem da je teh malenkosti miljon na dan... mah, sej veste... sej ponavad majo vse podobne probleme... če se začnemo o tem pogovarjat, ni konca pol se pa descem kolca
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 22:40:50
|
|
|
|
|
ma ja sej to je to ko je teh malenkosti tako veliko včasih ampak svojega morem nekako kr pohvalit sej veš ne smem pa velik ko je lahko hiter kaj narobe sej ima napake tako kot vsi ampak ni sile sej bo a ne nč se jezit pravijo da škoduje lepoti
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 22:44:18
|
|
|
|
Šarki
|
sej, bom pa poj jutr mal dl spala moj lepotni spanec, pa se bo izenačlo poj bom pa zjutrej mrzu kufe pila, bom pa že kič
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.7.2008 22:55:31
|
|
|
|
|
ja pol pa tak ni blema jaz pa ne pijem več zjutraj kavo ampak pojem jabolko na tešče ker pravijo da je dobro proti slabosti in morem rečt da mogoče pa res drži
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.7.2008 14:03:30
|
|
|
|
sončika84
|
pozdravljene! po dolgem času se javljam. končno doma in konočno popravljen kompjutr. kako ste kaj bejbe? kako napredujejo nosečnice? Mtija je zdej končno mal zaspal,pa sem rekla,da vas pridem mal pozdravit. najbrž se bo pa tko kmal zbudu,tko d bom hitra. v glavnem komaj čakam,da bom šla lahko mal ven,na sprehod z mojim anggelčkom. pa mislim,da bo tut njemu pasalo. Sam morm še počakat kšne 14dni. je rekla patronažna,d vsaj tolk d dboi 3kg. čeprov n vem kaj ma to veze,pa ok. bomo počakali. sej pridno je in se redi. včeraj je mel že 2610g. :) Če bo tko šlo dalje,bo kmalu 3000g pa bomo šli na sončka. no,tolk o naju. povejte zdej še kej kako ste ve kaj?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.7.2008 15:14:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 pozdravljene! po dolgem času se javljam. končno doma in konočno popravljen kompjutr. kako ste kaj bejbe? kako napredujejo nosečnice? Mtija je zdej končno mal zaspal,pa sem rekla,da vas pridem mal pozdravit. najbrž se bo pa tko kmal zbudu,tko d bom hitra. v glavnem komaj čakam,da bom šla lahko mal ven,na sprehod z mojim anggelčkom. pa mislim,da bo tut njemu pasalo. Sam morm še počakat kšne 14dni. je rekla patronažna,d vsaj tolk d dboi 3kg. čeprov n vem kaj ma to veze,pa ok. bomo počakali. sej pridno je in se redi. včeraj je mel že 2610g. :) Če bo tko šlo dalje,bo kmalu 3000g pa bomo šli na sončka. no,tolk o naju. povejte zdej še kej kako ste ve kaj? OJLA SONČIKA! kAKO SI MAMI? uživaš v materinstvu?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.7.2008 16:29:11
|
|
|
|
|
Oj SONČIKA!! Lepo to da si se malo javila in nam povedalo kako kaj si...ampak tole glede kg mi pa ni čist jasno da mora imet 3kg pa lahko greste ven jaz ko se spomnim moja jih tudi ni imela pa smo bili zunaj ker je bila prej rojena pa nismo pol tako hitro prišli na 3 kg...razen če je sedaj kaj drugače kot takrat mogoče...bilo pa je tudi poletje...le uživaj ob svojem angelčku
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.7.2008 8:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
DOBRO JUTRO VSEM, sploh pa tistim, k nismo na dopustu (ker une k uživajo, imajo tako ali tako dobro jutro) Kako ste kaj danes punce? Upam, da ste dobr spale kljub nočnemu grmenju. Vsaj v Logatcu je fajn treskalo. Jst sem se kar parkrat ful ustrašla, tolk je počlo . Ampak, k je bil možek zraven, me ni bilo nič strah . Se vam še čez dan kaj javim, seveda, če bo katera gor. lep dan!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.7.2008 11:28:50
|
|
|
|
sončika84
|
spps, uživam, mal trpim,v glavnem gre. trpim,ker mu ne morem pomagat pri krčih. tko joče,jaz pa mu ne morem pomagat in je ful grozn. in nič kaj ne spi in ima pol že čist rdeče učke pa čist je bogi. jaz upam,da tole ne bo dolgo trajalo. č ne se nam vsem zmeša. kako pa si ti kaj? cita, ja sej tut meni ni jasno zakaj so kile pomembne. kao,ker je bil prej rojen(3tedne prej) in da dobi mal moči. n vem,sej se vsi čudmo temu. in kopat v banjici ga tut še n smem. n vem,to majo kšne nove finte al n vem. ma po moje bom čez dober tedn,14dni šla že ven. komi čakam it mal na luft. ponoč pa je tut tuki treskalo in bliskalo in devalo,kot da je sodni dan. me je blo tko strah,sem se ful k mojemu dragemu stskala. nikoli men i blo strah neviht,ampak kar pa zadnje čase dela se pa prov bojim. Najbolj me je strah zrd malega. ker je že tko cel bogi pa tak mičkn in zdej d bi ostl brez vsega...ma sploh n smem razmišlat. se mi zmeša. in zdej spet dež. upam,da se bo kej ustavlo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.7.2008 11:48:05
|
|
|
|
|
sončika čudno res mi smo jo kopali in tudi ven smo hodili ne vem to se mi zdi vse mal čudno kr neki majo tole sej veš moja je bila tudi prej rojena 4 dni manj kot en mesec in se je rodila 47cm in 2570 je bila težka pa še pol je shujšala ker nisem imela mleka tako da ne vem ni mi jasno...uživajte in res kaj kmalu pojdite na zrak boste še veliko bolje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.7.2008 17:44:23
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce...da se vam malo oglasim. Danes sem se kar. Malo se mi se sicer vrti, pa ponoci se vedno ne morem spat, ampak upam, da bo kmalu tudi to minilo. Drugace se mi je pa zacela nakazovat prva M po SS-ju...koncno!!! soncika...lepo, da si se nam oglasila...smo ble ze vse prav nestrpne Sicer res ne vem zakaj moras cakat tako dolgo preden lahko peljes svojega malega soncka na soncka, ampak sej bo hitro minilo kako ste pa kaj ostale?
< Sporočilo je popravil _ancica_ -- 21.7.2008 17:45:33 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 21.7.2008 18:51:46
|
|
|
|
Šarki
|
SONČIKA sam da si ok . mene je že skrbel da je kej fejst narobe pa da se zato ne oglasiš... drgač pa glede navodil za uporabo - mislim v najlepšem možnem pomenu- še kranj ij ljubljana se ful razlikujeta, tko da ti povem da vsak svojo lajna! glede lupince vem da je čisto obratno - eni priporočajo da je tudi doma not, eni ne, okoli kopanja je pa tudi od patronažne odvisno kako ti bo pokazala...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.7.2008 5:28:17
|
|
|
|
spps
|
ojla pnce.kako ste kaj spale? ancica,lepo,da si se oglasila upam,da si dobro a ti že kaj odštevaš dneve do prihoda v Slo? sončika,počas bo vse tsnchi,kdaj pa imaš ti dopust? jaz pa zdajle pijem kavico in se počas odpravljam v službo. cita,a ste včeraj še dolgo kartali? LEp dan vsem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.7.2008 8:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! spps... Ti si bila pa danes že pridna, si že zgodaj vstala. Upam, da si dobro spala tudi ti, ker jst sem . predvsem pa upam da je tvoje počutje super . ancica... upam, da se ti bo čimprej pokazala . Sej vem, da ni prijetna, a po ss-ju je tako zaželjena. Če boš kdaj rabila kakršen koli klepet, veš kje me najdeš. Sem pa nekaj zasledila, da prihajaš v Slovenijo. Kdaj pa prideš? Upam, da se takrat kej vidmo. Pa ne samo s tabo, ampak vse. A ne punce. Vem da ste za, ker sem nekje zasledila, da se že menite za srečanje. Upam, da me bote povabile kaj zraven . Sej bom čist pridkana . Dovolj za sedaj. Upam, da se bote imele kljub turobnemu vremenu lepo. pa-pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.7.2008 8:57:09
|
|
|
|
|
Jutro, veš spps nismo več dolgo ker sem jaz kr sede že spala zraven moja dva pa sta se mi smejala pa smo raje šli kr spat ja res ancika kdaj prideš k nam v slovenijo??ja nč bo treba počas se zrihtat in it do moje zdravnice da mi podaljša bolniško ki mi jo je dala moja ginekologinja ampak kaj jaz bi šla že kr delat pa je rekla da je bolje da sem še malo doma...uživajte kljub turobnemu vremenu...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.7.2008 11:02:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, se vam malo javljam sva trenutno še doma ker je full slabo vreme tako da uživava in nič ne delava . Sončika lepo se cartaj s svojim . Ostale punce pa se čuvajte in uživajte. Ancica lepo da se malo oglasiš pa upam da kmalu pride prva in da se hitro pozdraviš. LP
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.7.2008 12:59:32
|
|
|
|
tany83
|
ojla dekleta se vam mal oglasim in vas malo pozdravim sončika... lepo, da si se malo oglasila, uživaj s svojim ... ancica super, da je prišla tvoja ... upam, da se ti lepo uredijo cikli za ko greš v nove boje. gantar kar se srečanja tiče pa naj bi blo enkrat avgusta in itak, da bomo vesele če se ga udeležiš sončnica lepo da uživaš doma s tvojim dragim .. imej se še naprej tako lepo Lepo se mejte se še kaj oglasim, sicer sem bolj malo za računalnikom ker veliko počivam in še sestrica je bila v bolnici tko da sem bila tud pr njej malo... se tipkamo, lep dan vsem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.7.2008 16:33:20
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce moje moja M se ocitno se kar najavlja...ze ene dva dni je tko, da jo opazim samo ko se obrisem, drugace pa nic, pa tudi boli me nic...ful cudno, ker ponavadi me pred M vedno vse boli. Jst upam, daje to res M in ne spet kak ostanek ss-ja. No sej na UZ-ju se ni nic vidlo, da bi kaj notri ostalo, tko da najbrz gre res za M. Drugace se pa pocutim ze malo boljse in se ful veselim dneva ko pridem v slo. Se 3 tedne pa bom tam Potem se pa vse dobimo nekje in malo poklepetamo v zivo! spps...jst sm res ze kr zacela odstevat dneve jih je se kar nekaj za odstet ampak sej bo hitro minilo. Kako si pa kaj ti novopecena srecka? gantar...ja mas prav, po ss-ju je M vec kot dobrodosla. Pri men se je vse skupi kar fajn zavleklo, ker se nisem dobro spucala. Sem mela ss konec maja, zdaj smo pa ze proti koncu julija, se pravi ze skoraj dva meseca No resnicno upam, da je to kar se nakazuje res M! Glede srecanja pa...itak, da se ga lahko udelezis!!! Jupi!!! cita...pridem 14. avgusta in bom tam do 4. septembra soncnica...hvala...upam, da se bom res hitro pozdravila, da bom potem spet lahko sla med borke tany...kaj pa je s tvojo sestrico? Upam, da nic resnega. Ti pa le lepo pocivaj, da bo na koncu vse kot je treba.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.7.2008 16:55:38
|
|
|
|
sončika84
|
ja res,vsak mi drugače pove. glede vsega. in pol n vem več kaj je prav in kaj ne in kaj je normalno in kaj ne. danes je bla neka druga patronažna pri nama pa je rekla,da greva lahko ven,ko se bo mal otoplil. ker da zdaj je še mičkn prehladno za mojega mičknega fanta pa še ful piha. no ja, sej počas bo. sm jo pa pozabla vprašat kako je glede kopanja. ah,bojo že povedali. saj umivam ga vsak dan. lepo z brisačko pa je. kako ste ve kaj? ancica, upam,da so vrtoglavice mimo,če ne pa naj čimprej minejo. ampak saj bo,saj vidiš sama da gre na bolje. telo pač rabi mal časa, najbrž so tut hormoni mal zmešani. ampak evo,sej menstruacijo si dobila( sicer je švoh menda,si rekla,ampak je). in počasi o in kmal bosta z dragim spet lahko delal otročičke. aja,sem pozabla povedat(pohvalt MAtijeta). danes smo se tehtatli in ima že 2700g. jupi kmal bo 3kg pa bomo šli lohk ven in se kopali. drugače pa je danes neverjetno priden. kokr je prej tri dni cel dan jokal in bil budn danes kr lepo pančka. magari je blo tko 2 urci,amopak je bl mirn kot včeraj. ni takega joka silnega. hvalabogu. no saj počasi se bo uštimalo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.7.2008 15:35:12
|
|
|
|
|
ancika bo pa zelo kmalu tole in seveda lepo da prideš mal pogledat nas in mislim da tudi ti komaj čakaš a ne? pa upam da kaj kmalu tudi mine to nelagodje...tudi jaz nisem najbolje danes sem kr utrujena bo treba it počivat to imam najraje...no pridne bodite in veliko počivajte
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.7.2008 17:00:07
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce...kako ste kaj danes? Je bolj zatisje tukaj soncika...sej bo kmalu minilo teh nekaj dni, potem bosta pa z malim lahko sla ven na sprehode. cita...ja res komaj cakam, da pridem...po skoraj dveh letih ze prav pogresam naso lepo dezelico in pa seveda druzino. Mi je pa ful hudo, ker grem sama. Moj mora delat in bo sam tukaj 3 tedne Vceraj sem pa dobila M...jupi!!! Me je zacelo zvijat spodaj, sem bla prav vesela hahahaha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.7.2008 20:06:46
|
|
|
|
spps
|
ojla! danes je pa tako vreme,da se še mi za compom ni dalo sedet sem rajš šla mal si odpočit in kako ste ostale?kaj novega? ancica,kako si ti?fajn,da si dobla prvo M,da počas greš spet v nove boje in drugače?kako se počutiš? tany,kako se kaj imaš? cita,danes smo vsi bolj utrujeni,a ne?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 23.7.2008 21:40:42
|
|
|
|
Šarki
|
čao punce! mi smo mel včerej na jesenicah kontrolo za tamalo in je po prvih ocenah že čist ok, čakamo še uradne izvide tko da smo najprej k smo domov prišle, tobogan sestavle pa sm mela cel dan mir spps jest sm skos na dopustu al pa u bistvu brez dopusta dežuram 24 ur na dan bomo vidl kako bo vse potekalo z vrtcem pa to, poj bom pa začela iskat službo punce vesela sem dobrih novic za vse en big za vse ki ga potrebujete
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.