|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
19.7.2008 20:08:32   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
cebrca, jaz bi vama svetovala najtrši topli pod ali pa laminat.

To je trenutna rešitev za par let. Tako ali tako je bil mišljen parket, pa je časa zmanjkalo!user posted image user posted image user posted image Pa še zvedela sem za primer, ko so v otroški sobici en mesec prej položili parket. Potem pa je mali bogi pri dveh mesecih fasal pljučnico zaradi hlapov! user posted image user posted image user posted image user posted image Imava v hiši še eno otroško sobico za uštimat, pa bo tam parket in oreng otroška soba z veliko posteljo (projekt za čez nekaj let), potem bova pa še to ta prvo takrat uredila tako kot treba!

Imava pa tudi midva v dnevni in spalnici laminat, pa se super obnese!

lana777user posted image user posted image user posted image boga, upam, da nisi naredila preveliko škodo in da se bo hitro prst zacelil!

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image še dobro, da sem šla prej na forum, preden sem šla pošiljat SMS. Zdaj bo pa čas hitreje mineval. Sory, ker sem bila bolj redkobesedna, ampak se z barvam igram v otroški sobi user posted image user posted image user posted image , jutri bom probala pa še kakšno slikco narisat, če mi bo ratal.

Višnja seveda boš zdržala, čene pa še malo zaropotaj pa user posted image malo bolj zaposli, da si boš ti lahko bolj oddahnila. Je tudi vreme tako čudno, da nas tudi to zdeluje. Saj bo hitro še teh 30 dni mimo! user posted image

Sayuri dobrodošla doma, pa kakšne skomine skomine si naredila s slikicami user posted image

OK šibam naprej barvat, se beremo še jutri!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
19.7.2008 20:11:32   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Mene pa mal špika na vsake toliko časa. Kot da hoče pridet popadek, pa se premisli in me ne zgrabi. user posted image  Moj mulček ne ve, kaj bi. Ali bi bil notri, ali bi prišel spoznat mamico, atija in bratcauser posted image

Naty, se ti pridružujemuser posted image , me že cel dan nekaj daje user posted image , pa še vedno upam, da ni to to user posted image , moj dragi pa pravi, da je itak vikend in da ima časa na pretek user posted image user posted image user posted image

To špikanje je postalo bolj intenzivnejše. Spremenilo se je v popadke, ki so se vrstili en za drugim in trajali po par sekundic. user posted image  Dogaja se, dogaja, ampak to ni še to.

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
19.7.2008 20:12:24   
naty13
Bella drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
19.7.2008 20:12:56   
gajka
'čer! Hja, časa za surfanje je zdaj res bolj malo, mogoče zato, ker se z Rokom še malo sinhronizirava. user posted image

Sem samo na hitro preletela tole vaše čvekanje tega tedna. Vidim, da nas že kar nekaj nesojenih avgustovk uživa doma z malimi zakladki. user posted image  za vse!

Pa še na hitro (ali pa tudi ne, odvisno, koliko bom uspela natipkat, predno se oglasi sirena user posted image ) opis mojega poroda. Kot ste že najbrž prebrale, mi je v ponedeljek zvečer doma odtekla voda (nič bat, teče orng kot iz pipe, se ne da zadržat in se res ne da zgrešit). Sledilo je urgentno pakiranje stvari za v P (ja, sem bila precej trmasta in si nisem prej še nič pripravila). Potem pa veselo na pot proti Celjski P. Okrog 21. ure so me pregledali, potrdili, da je res odtekla voda (šment, ne ga srat, kaj res?), ampak popadkov prav nič, MV pa dolg 5cm in čisto nič zmehčan. user posted image  Me je G še razveselila z novico, da ker je to prva nosečnost, bo najbrž trajalo še nekaj časa in da bom zjutraj dobila antibiotik, umetne zadeve za sprožitev/pospešitev poroda pa mi bodo dali šele, ko se bodo pa tudi pri meni pojavili kaki znaki popadkov in odpiranja. user posted image  Tako sem ostala v P, mojega user posted image  pa so poslali domov. Ob 23. uri so se mi na vsem lepem začeli ful močni 'menstrualni' krči, dolgi nekje 30-50 sekund, z razmikom od 3-6 minut. Nekaj časa sem pridno štopala to nenadno dogajanje, potem pa vsa neizkušena šla do dežurne sestre na oddelku, ki me je priklopila na CTG. Tukaj je sledilo presenečenje! Ko je mene zvilo na max., je CTG kazal kvečjemu številke do 30! user posted image  Mene že rahlo panika, ker sem sklepala, da so popadki šele pri številkah vsaj blizu 100, mene pa je že pri 30 zdelovalo. Okrog polnoči me vseeno peljejo nazaj na porodni oddelek, kjer G ugotovi, da sem že 3 cm odprta in da lahko pokličem user posted image , da je lahko čez kako uro v P. Vmes me pošljejo še na klistir in pod tuš in me pustijo samo za kakšno uro. Mene je vmes ful zvijalo, ampak sem se tolažila, da itak dobim v porodni vsaj tist osnovni analgetik, da bo malo ublažilo bolečine. Ko so me pripeljali v porodno in spet pregledlali, so ugotovili, da se je glavica v tem času spustila že ful nizko in da bomo kar štartali s porodom.user posted image  user posted image Potem so na hitro pripravili še mojega user posted image , ker se je že začelo muditi. Za povrh vsega pa so me razveselili še z novico, da mi ne bodo dali nobenega analgetika, ker je že prepozno! user posted image  Tako je bil moj porod 100% naraven, na kar danes gledam s ponosom, v tistem momentu pa so bili moji občutki popolnoma drugačni. In na koncu, ko že veste, je ob 2:36 na svet privekal najin Rok. user posted image  Skratka, od 5cm dolgega MV in nič popadkov, do štruce v naročju, vse samo v dobrih 5 urah. In to 100% naravno, kot Fructalov sok! user posted image

Evo, pa sem mislila, da bom bolj kratka s tole zgodbico. user posted image  Nič, mali se hoče malo 'priklopit', moram it! user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
19.7.2008 20:31:25   
sandra123
Bella, drži se, vse bo ok user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.7.2008 20:32:01 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
19.7.2008 20:45:07   
sandra123
Naty, nimaš še odpustnice user posted image user posted image user posted image ...Upam, da se bo stanje umirilo in da ne bo user posted image prehiteval user posted image . Zgleda, da ima tale luna res zelo močen učinek na vseuser posted image ...Mene tudi še vedno dajejo krči, ampak niso redni, mala dva pa take akrobacije izvajata, da mi ni nič več jasnouser posted image , mislim, da sta se oba že nekajkrat obrnila danes...me že vse boli spodaj...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
19.7.2008 21:19:23   
Erin
bella - srečnouser posted image user posted image user posted image
gajka - fajn si ti to hitro opravila... ko bi vsaj vseuser posted image Si bila kaj rezana, šivana?

sayuri, gajka - kake lepe štruce...tudi jaz si sploh ne znam še predstavljat da se pod to mojo veliko žogo skriva živo dete...vauuu...mislim da ne bom verjela dokler si ne bo frajer izvolil ven pokukatuser posted image user posted image user posted image

naty, sandra- počivat....pišuka zej me bo pa še za vaju skrbel... takoj ležat..slišita? Niti pod razno me ne bosta prehiteliuser posted image Kar za menoj se postavita...alo, gremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3082
19.7.2008 21:24:17   
ANA_P
ojla, pa sem doma, končno...še bolj otečena kot zjutraj in včeraj, zdaj pa res morem počivat, pa tudi jutri, ker imam v ponedeljek G, pa da me slučajno ne krega preveč.
Moj namen danes zjutraj je bil počitek in ko sem se k temu spravila, kliče mami, kje sem, kosilo kuhano. user posted image user posted image user posted image  Halo? Nisem rekla, da pridem. Pa mi pove, da ji je moj rekeluser posted image . Ok se zrihtam letim na kosilo ( 16 km vožnje v eno smer ), se najem, malo poklepetam, potem pa dirja nazaj v mesto po darilne bone in na piknik k kolegu. Sem rekla, samo urco, in glej hudiča, pres eno uro sem se komaj vrnila, vsa otečena in utrujena. Ampak brez RR ne gre, pred počitkom.
sayuri, user posted image user posted image user posted image , dobrodošla doma, imaš pa res same lepotce, oz. dva lepotca in eno lepotičko.user posted image user posted image user posted image
gajka, hvala za porodno zgodbo, upam da bo tudi pri meni vse tako hitro minilo, danes mi je že prav panika celi dan pred porodom. Upam, da je to normalnouser posted image  Res me postaja prav strah.
bella, javi nam, kako je s tabo in user posted image . Držim pesti da je vse OK.
Moj je tudi prejšnja dva dni bil bolj miren, včeraj zvečer in danes pa se že non stop premika, tako da ga spet zelo dobro čutim.
No, tri dni mu je že uspelo, da me ni ruknil v rebrauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3083
19.7.2008 21:31:50   
naty13
Čerrrrrrrrrr.

Erin, a te skrbi, da te bomo vse prehitele glede na to, da si prva na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image  Nič bat, zares ne gre, dokler ni najprej krvav izcedek, potem mora bit še rozast - matr nagravžno zgleda. user posted image  Se mi je pa stanje zdej umirilo.  user posted image  Bomo videli, kaj bo, ko bom šla ajčat. user posted image

Gajka zanimiva porodna zgodba. Sem jo prav z užitkom prebrala, ker primerov, ko odteče voda do rojenega otroka nisem poznala. Je šlo pa hitro, glede na to, da nisi bila nič odprta. user posted image

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
19.7.2008 21:41:21   
sandra123
Naty user posted image user posted image user posted image , Erin pa res skrbi, da ne bo potem zadnja na spiskuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz ravnokar pijem magnesol, upam, da bo kaj boljšeuser posted image ...vsaj izcedka nimam "ta pravega", je še vedno rumenkast...me pa še kar daje, ampak niso redni krči - sem malo na uro gledala user posted image ...
Ej Naty, ampak kako gredo meni vsi naokrog na živce...zdaj že mojega user posted image klicarijo, če je kaj novegauser posted image ...sem rekla mojemu dragemu, da sploh nobenemu ne bova povedala, ko bo akcija, ker bodo potem vsi okrog klicarili...ma je folk ful čuden, nouser posted image , že ošpice dobim, ko me kdo kliče...ampak resuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
19.7.2008 22:26:08   
Erin
Seveda me skrbi...če sem prva sem prvauser posted image user posted image user posted image ma neeee... ve kar pejte mene je itak strahuser posted image bom najprej še malce vaše porodne zgodbe brala...sem premišljevala kaj je sploh pozitivnega pri tem da prej rodiš- samo dvoje- manj strij in malenkost manj se razširiš ker je mali manjšiuser posted image in posledično temu lažje rodiš...drugače naj se pa kar carta tam notri na toplem, mamica itak še nima imenauser posted image

Drugače pa meni tudi otrdeva trebuh non-stop, vendar brez bolečin. MA ni važno kaj delam sem vsa trdauser posted image pa tudi pridno magnesol pijem, da me vsaj krči v nogah pri miru pustijouser posted image

Pa vsi tako vsiljivo že sprašujejo kdaj bo, pa klicarijo pa mojega sprašujejo če sem še doma itd... šele sedaj se zavedam kako sem bila gotovo jaz tudi zoprna pri kolegicahuser posted image user posted image user posted image se bom popravila, obljubim..sedaj vem kako je... najraje bi odklopila telefon, in do dne D nič stopila iz stanovanja...pa potem reveži ne bodo imeli kaj za komentiratuser posted image ..aja šment,user posted image potem bodo pa mislili da je kaj narobe bodo pa okrepitve klicali ali pa se osebno oglašali...

Gremo spat....nočkooooooo....

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3086
19.7.2008 22:33:43   
gajka
Erin, nič bat. Ko je bil porod že za mano, sem imela še vedno občutek, da še nisem pripravljena. user posted image  Ampak itak naju je oba ful presenetilo, čeprav sem imela jaz zadnje dni totalno fobijo pred porodom in čuden občutek, da bomo kar rakca dobili. Ampak, ko bi šele v živo videla mojo reakcijo, ko mi je potegnilo, da je šla voda! user posted image

Eh, že spet Rok kliče. user posted image  Je pa kar malo res, da se ti življenje prve dni obrne na glavo in ni več ura tvoj gospodar, ampak ena mala štruca! Držite se! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
19.7.2008 22:37:02   
Muklla
Oj, berem, da vas ima kr neki težave s temi lažnimi krči. Jst sem na tem, da se zdejle odločava ali iti proti P ali ne. Namreč zjutraj sem opazila rožnato sluz. Verjetno je bil čep, nisem pa prepričana. Celi dan me dajejo neki krči koker menstrualni, sam ni nobenega periodičnega ponavljanja. In zdejle me že kr lep čas krči dajejo pa ne vem, ali je to to, ali ne. Mi je mami rekla, da je ona imela popadke kuker menstrualne bolečine, v križu jo je začel bolet že čist na konc, ko sem prlezla ven.
Zdejle se grem stuširat po križu s fajn vročo vodo (baje pospešuje), pol bom pa vidla kako in kaj. Mal me je strah, da ne bi bla prepozna, ker imava do P okol 45 min.
Vam sporočim, če bo kej novega.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
19.7.2008 22:42:26   
sandra123
Muklla user posted image ...če je bilo rožnato, potem je to zagotovo to user posted image ...ni pa nujno, da te bo v križu bolelo, tudi mene prvič ni...a spodaj te kaj špika? Lepo se počasi uredi, pa držim pesti, da se čimprej rešiš in čimprej svojega user posted image v objem stisneš user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj imaš pa uradno PDP?

Lp, Sandra

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
19.7.2008 22:47:27   
kaja02
mukla- kar hit pod tuš, pol pa v P, pri men je trajal samo eno urco, user posted image user posted image  tvoj čas se pa tak že bliža

bella- tudi tebi vse dobrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3090
19.7.2008 23:21:22   
bella02

Sem nazajuser posted image user posted image user posted image . Vse je OK. Ko smo se priklopili na CTG, je mali takoj pokazal, kaj zna. Doma pa ne in ne. Imela sem sicer povišan pritisk 156/84, sam je zdravnica rekla, da ni panike. Kontroliram naj pritisk in v primeru visokega naj se grem spet pokazat. Me je pa vprašala, kdaj grem v P, ker mi noge otekajo. Kaj? Men ni G nič rekla, da bom šla zarad tega prej noter. Zdaj upam, da bo user posted image veselo brcal in telovadil user posted image user posted image user posted image . Zdaj sem pojedla naktarino in veselo kolca, user posted image user posted image user posted image . Sinoči pa ni pomagala ne naktarina, ne piškot in ne boni! Lump mali!!!

Erin, sem user posted image žokala, pa špikala, pa ni blo nič efekta. Očitno ga je luna uspavala user posted image user posted image user posted image . HB je vse Ok. Samo da sem na CTG-ju zaslišala srčka, sem lažje zadihala. V tahik primerih pa pogrešam Angel saund. Saj bi slišala srčka, ne?
lana777, torej ni bilo šivov ali rane do kosti? HB user posted image user posted image user posted image

sayuri, kako lepo user posted image user posted image user posted image ! Se ti sploh zavedaš, kakšne srčke imaš? Zlati so, vsi trije!!!

popadki: ker so mi pri Tjaši sprožili porod, me zanima. če je ostra bolečina v križu popadek? Danes sem imela 2x tko na 7 min, potem pa nič več.

Zdaj se je mali user posted image odločil, da prinese vse nazaj za 2 dni, ali me pa hoče spravt stran od računalnika. Pa mu bo uspelouser posted image user posted image user posted image ! Želim vam lepo nedeljo, mi gremo najbrž v Bohinj na piknik, pa vas zvečer berem. Pazite nase in na svoje pikice!!! Pa pa

Aja, pa Tjaša je domauser posted image user posted image user posted image ! Kako lepo, sem jo res pogrešala, pa je samo dobra 2 dni ni bilo. No, zdaj pa res nočka!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
20.7.2008 7:18:35   
iva77
JUTRO VSEM souser posted image ,...user posted image user posted image user posted image ,... DANES PA JAZ KUHAM KAVICO user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
20.7.2008 7:34:01   
andreja***
LPuser posted image

Ste se pa dobro načvekale medtem ko sem bila v banovcih.Bom mela kaj za prebratuser posted image user posted image .Mi smo se imeli fajn.Letos je pa veliko nosečk.No še kasneje več povem ko bom razpakirala saj smo bili včeraj zelo pozni.

od 20.7.08 je pokukal na svet moj mali zakladek žan

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
20.7.2008 7:59:03   
astrea
jooj sayuri user posted image user posted image user posted image  kakšen luškan naraščaj. lepo, da ste že doma. Kako vam kaj gre? Si bla zadovoljna v Postojni? Jaz se še odločam zadnji trenutek med Postojno in Ljubljano.

gajkauser posted image user posted image user posted image  bravo, da si zdržala

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
20.7.2008 8:05:39   
naty13
Iva77 hvala za user posted image .

Moja nočka je bila superrrrrrrrrrrrrr. Samo en obisk WC-ja.  To je rekord zadnjega meseca. Sem se fajn naspala.user posted image user posted image user posted image

Bella tudi bolečina v hrbtu je popadek. Mene zgrabi ponavadi spredaj in zadaj istočasno, pri Nejcu me je pa v križu šele proti koncu začelo grabit. Dokaz da je res vsakič drugače. Samo da si ok in mali brca. user posted image

Erin vem, kako je, če te gnavijo, a si še doma, kdaj bo,..... Mene skos sprašujejo, kdaj imam rok (beri od mojga žlahta), pa sem jim že miljonkrat povedala, pa si ne zapomnijo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko gre zares, si pa v tistem adrenalinu, da bolečina sploh ni tako huda kot je v resnici. Jaz sem bila polna pričakovanja in sploh nisem mislila na bolečino, ampak na štručko. Mi je user posted image  rekel, da sploh ne zgleda, da rojevam. user posted image

Muklla mogoče že cartaš. Je pa rozasta sluz definitivno začetek. Meni so pri rdečem izcedku rekli, da to ni nič, da je začetek roza izcedek. Upam, da že cartaš.

Sandra naša Muklla ima konec julija rok - zadnje dni tako kot Pablo. Pol je pa Erin na vrsti. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu andreja***)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
20.7.2008 9:05:12   
bambi14
Jutro,
hvala za user posted image mmmmmmmmm je dobra in domač štrudl imam za vas. Kaj se vse dogaja tu gor, berem in berem ampak nisem imela te dni nič časa al pa sem bila tako utrujena, da sem padla v posteljo in potem sem se sekirala kako naj se kouser posted image skobacam iz nje, ko je blo treba lulat.
Vsem čestitke za porode, spet doma,....gnezdenje.....obnove), ne bom komentirala, ker se je ogromno zgodilo in bi sigurno kakšno pomembno stvar spustila.

no pa vseeno:
Gajka- kako so ga zavili- hihi,.....pravi lepotec in zelo velik. user posted image in hvala za tvojo izkušnjo glede poroda. Me je že malo manj strah,...
Lana777- upam, da je s prstom dokaj vredu,...če se taka stvar zgodi je dobro it takoj, ker kasneje ne morjo več šivat ali pa šivi ne primejo dobro in imaš kasneje več težav.user posted image
ZojaMiša- super za internet,...ker drugače je kriza gledat 4 stene. Uff, sem bla v 18 tednu 4 dni noter in si na koncu hujši ko upokojenec in najbolj bolan.(še revij se mi ni dalo brat)
MajaT- upam, da bo tvoja Zara kmalu ujela ritem in potem bosta bolj usklajene. Ko pa bodo na sporedu sprehodi in kafetkanje- see you.user posted image

košuta- user posted image a lahko nesem kufre za morje- kako bi pa jaz namočla moje otečene noge v hladno morsko vodo.
zvezdica- mah ja smo štoraste,......sem dala mačku jest brikete in sem jih namesto v posodo vsipala po celi kuhinji- popi.....pa itak se ne morem sklanjat,....sem bla divjauser posted image . Glede kg- jih imam +12 in je sestra samo rekla, da je pomembno, da se ne zrediš v kratkem obdobju in da kg rastejo postopoma kot user posted image .
dojenč- ti pa si vedno manj na RR in pogrešam tvoje pisane črke,...hihi
sayuri- kako lepe otročičke imaš-user posted image user posted image user posted image , hvala za ogled slikic.
muklla- javi se,...user posted image
bela02- samo ,da si okuser posted image .

Ufff pa mi je vseeno nekaj uspelo napisat.

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 20.7.2008 9:07:46 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
20.7.2008 9:22:29   
sandra123
Jutro user posted image ...tudi jaz sem spala kot user posted image ...Hvala za user posted image , Iva, se ravnokar kuha...

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
20.7.2008 9:29:47   
naty13
Sandra kako sva zadnje čase usklajeni glede spanja, nespanja, krčev, otrdevanja,....user posted image   Da ne bova isto sekundo leteli v P. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi lepo, da se nam javiš. Sem te kar mal pogrešala. user posted image

Ali ima Muklla od katere številko, če bi rodila, da ji lahko sporoči? Mogoče že carta, pa sploh ne bomo vedele. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3098
20.7.2008 9:49:21   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sandra kako sva zadnje čase usklajeni glede spanja, nespanja, krčev, otrdevanja,....user posted image   Da ne bova isto sekundo leteli v P. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, Naty, zanimivo, da naju tako usklajeno dajeuser posted image user posted image user posted image , bova potem, ko bo šlo zares ena drugo spodbujaliuser posted image ...
Jaz zadnje dni res neverjetno dobro spim, še mala dva mi ne nagajata več tako, ko grem spat...se na hitro malo premetavata po trebuhu, potem pa spita z menoj user posted image ...tudi obisk wc-ja je zdaj samo 1x ponoči, čudež user posted image , pa še takoj lahko nazaj zaspim...Zbujam se pa okrog 9-ih zjutraj, tako, da sem res spočita user posted image ...zgleda, da se organizem pripravlja na finale, ker jaz dejansko odkar sta moja user posted image user posted image začela brcat, nisem spala zaradi njunega razmetavanja po trebuhuuser posted image

Bella, samo, da je vse okuser posted image

Muklla, upam, da je vse ok, verjetno že cartaš svojo štručkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi, lepo, da si se javilauser posted image , kako si?

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 20.7.2008 9:51:20 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
20.7.2008 9:58:22   
anita goitan
jutrooo,
se vam samo oglasim, nisem rodilauser posted image samo včeraj sva cel dan neki delala, pekla, obiske imela, danes bo zgodba enaka: peka, kuha, mama pride in sestra z družino, uf potem grem pa lahko rodit ker so me vse prišli obiskatuser posted image

Punce se beremo prot večeru, če ne pa jutr, jaz sem drugače super!
Lepo nedeljo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?