|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
18.7.2008 20:59:28   
lana777
anita in bella - hvala za vzpodbudo,
sam me res boooooooooooooliuser posted image user posted image user posted image ,
prej me je boj bolela neumnost, da sm tk štorasta,
zdej se je pa razbolel in samo molim prst v zrak in se smilim sama sebi ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
18.7.2008 21:09:11   
anita goitan
lana77 pa bi se šla kaj dr.pokazat? Je šlo do kosti, al sam mal kože in mesa stran?

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
18.7.2008 21:12:31   
lana777
Anita - nism šla, sm rekla, da grem ju3,
kako globoko pa je, pa ne vem, k mam zdej
razkuženo, s sterilno gazo povito in se je kri konč ustavla.

Mislim, da do kosti ni, je pa  tud noht fino porezan :(
Pa tipkat ne morm, k je desni kazalec :(

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
18.7.2008 21:18:15   
tatly
aham pa te ta magnesol nic ne skodi otroku?vem da je blo ze napisano ampak se mi ne da iskatuser posted image user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
18.7.2008 21:32:45   
Zoja Miša
Tatly ne škodi, ker jaz ga v bolnici dobivam. 3 na dan morem vzeti, pa zraven še Spasmex. Tako da ti ga brez skrbi pij, res ublaži krče!
Lana, bogica pojdi k zdravniku in držim pesti, da bo vse o.k.

Lahko noč user posted image  in mamice. Se beremo...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
18.7.2008 21:38:41   
tatly
zoja miša-hvala tiuser posted image user posted image user posted image
kaj je mogoce magnesium isto?????

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
18.7.2008 22:06:58   
košuta
Tatly - Magnezij je glavna sestavina Magnesola.

Zoja Miša - user posted image user posted image user posted image  za internet in tvojega user posted image . Oglasi se nam še kaj.

Gajka - Iiiiiiiiii! Kako luštno štruco imate! Je pa mali tako zavit kot bubica. user posted image

Lana - Ti pa jutri kar lepo k zdravniku, da ne boš kake infekcije fasala - potem boš imela pa še extra velike probleme...user posted image

Jutri greva pa z dragim pogledat, če je morje še slano! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da ne bo ta čas slučajno katera rodila - še ni avgust... pa tudi levčki še niso na pohodu! user posted image
Nočko!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
18.7.2008 23:17:53   
Višnja
Dober večer....
Te dni mi je zafrkaval internet...oz. je delal ampak ko sem se jaz usedla pred rač je nehal user posted image . Komaj včeraj sem vas prebrala in vidim, da se fullll dogaja....kar vse nekaj mrgoli, pa dojenčki, pa popadki, pa......maaaaaaa

ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!!!! MALIM ŠTRUČKAM PA DA BI ZRASLI V PRIDNE FANTE IN PUNCE!!!

TISTE, KI PA STE ŽE DOMA.....DOBRODOŠLE!!!!

Jaz sem še vedno v enem kosu. Zmeraj bolj utrujena...kakšen dan mislim, da sploh ne bom zdržala do večera- pa skoraj vsak dan počivam vsaj eno urco, ko spi moj mali amapk vseeenoo. So dnevi, ko se komaj premikam. Pregled imam komaj 29.06. se mi zdi da je do takat še cela večnost in vsak dan se sprašujem, če bom zdržala do takrat.......ma ja dej, moram!!!!!!

Za danes bo to vse - vsaj da vidite, da sem še v eem kosu....ker sem utrujena in grem ninat.

Čuvajte se in božajte bušije...otročki, vi pa nič ne prehitevajte!!!!!!!!

ln

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
19.7.2008 6:16:16   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  Kuhana. Noč je bila super. Prespana,le dva obiska WC-ja smo beležili. user posted image user posted image user posted image  Sem se pa spet ob 5.30 zbudila. user posted image

Lana user posted image user posted image user posted image Pojdi se pokazat zdravniku. Po tem, kar si napisala, si se kar fajn porezala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša lepo te je brati. user posted image user posted image user posted image  A smo res devičke tako zaj.....user posted image  Prepričaj tvojo user posted image , da se devica začne šele konec avgusta. user posted image  Tvoj user posted image  mora biti pa res priden, ko mora še vse pripraviti. Bo pa mamica presenečena, ko bo videla vse porihtano doma, ko se bo vrnila. user posted image user posted image

Maja T. user posted image  Upam, da pridete čimprej na red. Se pa strinjam, da velikokrat prideš do kopalnice šele ob 11h ali kasneje. Pa samo na vsake 3 urce dojiš. Je bilo meni tudi čudno. Le kam gre tisti čas. Res hitro mine čas med dojenji.

pa pa

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
19.7.2008 8:00:21   
spps
ojla punce,vaš dan D se bliža s svetlobno hitrostjo.Naj vam ta dan ostane v lepem spominuuser posted image user posted image user posted image user posted image nič batuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
19.7.2008 8:03:57   
maartinca
Zoja Miša, tudi mi smo veseli da si se oglasila in da si o.k., me moj skoz sprašuje če si kaj na RR-ju ? Držimo pesti, da bosta najini pupi datumsko usklajeni še 21 dni pa sva zmagali !!
Takole ko pa mora mamica poskrbeti zase in za svojo user posted image  pa se pokaže kaj vse zmorejo naši lubiji !? Bodi brez skrbi vse boš imela urejno ti le počivaj in se cartaj ti bo prav prišlo po porodu.
Mislimo nate in še kaj se javi !user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
19.7.2008 8:13:56   
naty13
Kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image

Mene je malo nazaj klicala mami in se ponudila za varstvo Nejca do večera. user posted image  Sem jo že prosila v sredo, pa bi mogla ene službene zadevce delat na računalniku, zdej je pa ta sreča, da ji program ne dela. user posted image  Pa tudi tehnika zataji ob pravem času. user posted image user posted image user posted image  Tako, da bom mela spet mir danes.user posted image  Danes se moram pa res intenzivno za knige usest, če ne ne bo nič. user posted image  Sem kar jezna nase. user posted image user posted image user posted image

Sandra, kako pa si ti danesuser posted image

pa pa

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
19.7.2008 8:34:07   
Neža7
Cestitke gajka user posted image user posted image

JOJ punce kakšne angelčekov imamo user posted image user posted image user posted image  in še mnogo več se bodo v naslednjih tednov rodilo user posted image user posted image

Maja.T...... Našo Nežo so imeli v normalni posteljici samo, da so posteljico tudi greli na 35 stopnj.
Jaz jo moram vsake 3 ure zbudit (SAMO OB 3. URI PONOČI SE SAMA ZBUDI) in se hranujeva od 15 do 30 min, ker vedno spi in pije. user posted image  Spije 50ml.
Na žalost jo ne moram direkt dojit user posted image  da moram svojo in mleko v prah mešat.
Tudi pri meni se malo matram, da ji kupček podrem, ker je  vedno v komi user posted image  DON'T GIVE UP user posted image

Sedaj grem hitro pod tuš potem grem kmalu mojo Nežiko zbudit user posted image

Jaz jo kar naprej gledam in včasih ne moram verjet, da je nama uspelo......

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
19.7.2008 8:46:35   
ozziebo
Jutro vsem, midva z mišonom čakava, da moja sestra in njen user posted image  prideta na obisk, potem pa gremo do jutri k našim, ker je moj seveda spet cel vikend v službi user posted image  .(no, da bo lahko avgusta več frej)

Zoja Miša, super, da si spet na vezi user posted image , pa lepo zdržita s pupiko v enem kosu!!

Gajka, še en fuuuul luštkan dojenček!!

Maartinca - ste staknili salmonelo - pa ne, da ste bili na Murterju?? A ste zdaj v redu?

Lana, upam, da se nisi preveč porezala!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
19.7.2008 8:47:19   
ozziebo
Ja, pa lep vikend vsem!!!
Pa ostanite kar v enem kosu!!!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
19.7.2008 8:50:41   
astrea
dobro jutro in hvala za kavicouser posted image

jooooj, kolk mate lušne dojenčkeuser posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa na zajtrk in na pravo kavouser posted image

naty, ti želim produktiven dan

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
19.7.2008 9:16:29   
sandra123
Jutro user posted image ...zgleda, da si delam zalogo spancauser posted image user posted image user posted image ...
Naty, hvala za user posted image , bo prav koristila, da se malo zbudim...Sem ok, počivanje je res zakonuser posted image , čeprav sem včeraj seveda vztrajala in sem šla z mojim user posted image v trgovino po malo več zaloge hrane, ker sama ne morem več v trgovino, pa še dragi mi je zaplenil ključe od avtauser posted image ...
Moja princeska je včeraj prišla domov, sva se cel večer cartali, pa še user posted image user posted image sta ji pokazala, kakšne akrobacije zdaj izvajatauser posted image user posted image user posted image ...ji ni bilo nič jasno, ko ji je roko naenkrat dvignilo v zrak z mojega trebuščkauser posted image ...no, zdaj še veselo spančka, pa imam še malo miru, ati pa tudi noče iz postelje....
Zoja Mišauser posted image user posted image user posted image za tvojega dragega, da ti je zrihtal rač. in si boš malo krajšala čas v P, pa poskusita s tvojo pikico še nekaj časa zdržatiuser posted image
Ozziebo, dobro izkoristi vikenduser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.7.2008 9:17:58 >

Lp, Sandra

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
19.7.2008 9:21:31   
*zvezdica*
Dobro jutro! Tudi jaz ravno pijem kavico....mmm pa možek je tako dobre palačinke spekel za zajtrk...za vse prste obliznit ( s koščki banane in nutelo).

Dajmo se vse čim prej javit, da vidimo če je katero lunica v P spravila. Upam, da ne. Je pa kar močno svetila to noč. Kadar sem šla na WC sem samo eno veliko žarečo kroglo pred seboj videla.

Gajka, pravega cukra imate...pa kako so ga estetsko poviliuser posted image .
Avgustovčki so res vsi taki cukrčkiuser posted image

Lana ti si pa dobro tole pokasirala. Pojdi raje k zdravniku, da se ti kaj ne zagnoji. To je zadnja stvar, ki jo trenutno rabiš. Se pa pozna, da smo nosečke bolj štoraste...jaz sem se že 2x z vrelim čajem polila...na srečo nikoli hujeuser posted image ...da ne omenim kolkrat ko kaj Marcela rihtam padem, ker izgubim ravnotežje. Se prav sama sebi včasih smejem, ker sem kot ena kotaleča žogica.

He he device smo pa zgleda res zaj..... he he, še sama sebe včasih težko prenašamuser posted image . Sem veliko bolj navdušena, da dobimo levčka.

Aja, še to sem vas hotla vprašat oz. pokomentirat. Veliko vas pravi, da vas G nadrejo zaradi kilogramovuser posted image . Ja pa kaj jim je no. To mi gre pa tkooo na živce. Pa ne bi rekla pri 20+, ampak pri 10, 11, to mi je pa kar mal mim. Jaz sem se pri Marcelu zredila 18 pa ni sploh ničesar komentiral, sedaj sem se pa tudi že 16 in tud nič ne reče.

Kako boste preživele vikend? Mojadva sta šla ravno k tapetniku po peno, da bo dragi oblazinil zibelko...tako, da bo danes spet bolj delavno. Popoldan gremo pa na en rojstni dan.

Želim vam eno lepo sončno nedeljo in pazite na svoje velike buhije!

Marcel in Zarja

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
19.7.2008 9:45:08   
sandra123
JOJ, Lana, bi bilo boljše, če bi že včeraj šla k dr....upam, da ni za šivanje, ker ti zdaj res ne bodo mogli zašiti rane...to je treba narediti čimprej, ko se kaj takega zgodi...Danes pa le pojdi k dr., če ne drugega, da dobiš cepivo proti tetanusu...Dobro opravi, pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, ti pa uživaj na rojstnem dnevuuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.7.2008 9:46:16 >

Lp, Sandra

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
19.7.2008 9:50:09   
dojenč
jutro zaspanke, kako ste preživel noč, jaz se kar mirno glede na to da sem sanjala, da imam popadkeuser posted image in sem se nekaj zvijala je reko moj lubiuser posted image no drugače je vse ok, saj so bile samo sanje
NELL-tudi mene mantra izcedek, ampak mislim da to ni nič hudega
ANDREJABORIS,brez odlasanja se pojdi pokazat v P, pa sploh se ne sekiraj  kaj bodo rekli, ker to je njihova dolžmost pa ce prideš 5 krat na dan tja te morajo pregledati, navsezadnje pa gre za tebe in tvojega malcka.
tak da kar pojdi, no če se spomniš sem jaz bila v 29 t v bolnici ker mi je tud nekaj odteklo malo, pa sem pla naredili so mi test če je plodovnica HB, ni bila ampak urin ker vse tako dol pritiska da nisem imela občutka,
AMPAK JAZ RECEM VSAKA NOSEČNICA IN NOSEČNOST JE DRUGAČNA.
mogoce pa se je že navelical/a življenja v trebuščkuuser posted image
GAJKA-user posted image user posted image user posted image user posted image za čudovitega ROKA, POLNO POLNO DRECE IN ZDRAVJA, LEPO SE CARTAJTE
ZOJA MIŠA-LEPO DA si še 2 v 1 želim ti da še naprej ostanes tako, saj to je zelo pomembno za nase malčke.
držim pesti zateuser posted image
TATLY NY PTUJU BOM RODILA JA PA TI?ME JE KAR GROZA ŽEuser posted image
LANA777- BOGA SI SE MI KAR Zasmilila, te fejst boli, si bila pri zdravniku, ti bojo mogli šivati?
SPPS-hvala za tolažbo to nam dosti pomeni

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
19.7.2008 10:44:34   
ANA_P
dobro jutro, še od mene...

še enkrat hvala vsem za čestitke!

No, pred pol urce sem se komaj prikobacala iz postelje, vsa otečena in mravljičasta. Piknik je uspel, imeli smo se res dobro, dobro smo se tudi najedli - vsaj jaz user posted image user posted image user posted image , napovedanega deža ni bilouser posted image , tako da smo res lahko uživali in nismo rabili biti zaprti v hiši. Sicer sem domov prišla vsa utrujena, čeprav sva naredila hladno-topli bife ( da jaz ne bi rabila toliko streči ) ampak s pijačo pa še je dela, pa potem pospravjanje, tako da sva res domov oba prišla čisto  crknjena. Še danes sem kar naprej utrujena. Zdaj še bom počivala, popoldan pa se odpravim še na en piknik - tudi roj.dan in tudi 30 let, moj pa je šel delat.
In moje katastrofalne sanje danes: da sem bila v porodnišnici in šla rodit, strah me je bilo tako, da sem jokala, zdravnik mi je dal inekcijo z umetnimi v spodnji del noge user posted image  in ko smo klicali mojega, da naj pride je rekel, da zdaj ne utegneuser posted image user posted image . Zjutraj sem se zbudila vsa jezna na njegauser posted image user posted image user posted image

Zoja Miša user posted image  za internet, zdaj pa bo res čas prej miniluser posted image

andrejaboris, jaz se bi šla na tvojem mestu pokazat, pa nja si mislijo kaj si hočejo. Kolegica, ki je rodila včeraj, je tudi opazila že dva dni mokre hlačke, pa se je šla pokazat, pa je včeraj kar rodila.

Ok, grem še malo druge strani prečekirat, fajn bodite in LEP VIKEND!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
19.7.2008 11:09:33   
sayuri
Drage moje avgustovke user posted image

Včeraj smo prišli domov iz porodnišnice. user posted image  Mala dva sta zelo pridna.user posted image  
Hvala za vse lepe želje in čestitke - zlate ste. user posted image
Vesela sem, da je vse skupaj za mano. user posted image  Najbolj sem vesela, da sem po dveh mesecih koooooončno doma user posted image .

Kaj več napišem ob priložnosti. user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
19.7.2008 11:13:11   
gold fish
...sayuri.......      lep pozdravček...in seveda dobrodošlico tebi in tvojima sončkoma...... lepo se cartajte ...in javi se kaj......     user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
19.7.2008 11:36:39   
nell
Hey babike!

Js sm še tud 2 v 1 - je zgleda včeri pomagalo razvajanje s strani moje mame - spala kot dojenček, enkrat sam šla na wc, kar je dosežek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Stanje se je umirilo, tud črvičenje je proti večeru ponehalo...želeja pa tud ni blo več. Tko da smo mirni.

Danes že celo jutro aktivna - si je brat kupil nov računalnik in zdej sem mu ga priklopila in inštalirala vse nujne zadeve - in moram rečt da je super.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
19.7.2008 12:02:17   
Ryssa
Hej user posted image

Jaz sem še tudi tukaj z vami. Imam tak občutek da bom na koncu čez rok, pa zadnja tukaj, ker že zdaj jamram. Ponavadi ko nekaj mislim, se mi vedno obratno zgodi. No, vseen pa upam da ne bom čez rok user posted image

iiiii kaki lepi dojenčki user posted image
Jaz enostavno ne morem verjet, da se v mojem trebuščku skriva dojenček.

Jaz sem se tudi zjutraj zbudila jezna na mojega, se mi je sanjalo da ni dal zamrzjenega krompirčka nazaj v skrinjo in se je zmehčal user posted image
Bedaste sanje in sploh ne vem zakaj sem bila v sanjah jezna, ker v realnosti ziher ne bi bila zaradi tega jezna user posted image
Aja, pa še to se mi je sanjalo da sva sredi gozda našla dva dormeo kovtra in dormeo povštra, ki sta bila v istem kinderpetu kot ga imava za tamalega user posted image In pol sva študirala kok bi ukradla kovtra user posted image
Zgleda da je bil vpliv polne lune user posted image

lana upam da je boljše s tvojim prstom, še kr mene zraven boli ko študiram kok te more bolet, boga user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Strah ob uvajanju
Admin

Česa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?

da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (32%)

da me bo otrok strašno pogrešal (5%)

da se bo otrok poškodoval (3%)

da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (8%)

da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (10%)

da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (42%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!