Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 18.7.2008 20:59:28
|
|
|
|
lana777
|
anita in bella - hvala za vzpodbudo, sam me res boooooooooooooli , prej me je boj bolela neumnost, da sm tk štorasta, zdej se je pa razbolel in samo molim prst v zrak in se smilim sama sebi ...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 18.7.2008 21:09:11
|
|
|
|
anita goitan
|
lana77 pa bi se šla kaj dr.pokazat? Je šlo do kosti, al sam mal kože in mesa stran?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 18.7.2008 21:12:31
|
|
|
|
lana777
|
Anita - nism šla, sm rekla, da grem ju3, kako globoko pa je, pa ne vem, k mam zdej razkuženo, s sterilno gazo povito in se je kri konč ustavla. Mislim, da do kosti ni, je pa tud noht fino porezan :( Pa tipkat ne morm, k je desni kazalec :(
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 18.7.2008 21:18:15
|
|
|
|
tatly
|
aham pa te ta magnesol nic ne skodi otroku?vem da je blo ze napisano ampak se mi ne da iskat
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 18.7.2008 21:32:45
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Tatly ne škodi, ker jaz ga v bolnici dobivam. 3 na dan morem vzeti, pa zraven še Spasmex. Tako da ti ga brez skrbi pij, res ublaži krče! Lana, bogica pojdi k zdravniku in držim pesti, da bo vse o.k. Lahko noč in mamice. Se beremo...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 18.7.2008 21:38:41
|
|
|
|
tatly
|
zoja miša-hvala ti kaj je mogoce magnesium isto?????
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 18.7.2008 22:06:58
|
|
|
|
košuta
|
Tatly - Magnezij je glavna sestavina Magnesola. Zoja Miša - za internet in tvojega . Oglasi se nam še kaj. Gajka - Iiiiiiiiii! Kako luštno štruco imate! Je pa mali tako zavit kot bubica. Lana - Ti pa jutri kar lepo k zdravniku, da ne boš kake infekcije fasala - potem boš imela pa še extra velike probleme... Jutri greva pa z dragim pogledat, če je morje še slano! Da ne bo ta čas slučajno katera rodila - še ni avgust... pa tudi levčki še niso na pohodu! Nočko!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 18.7.2008 23:17:53
|
|
|
|
Višnja
|
Dober večer.... Te dni mi je zafrkaval internet...oz. je delal ampak ko sem se jaz usedla pred rač je nehal . Komaj včeraj sem vas prebrala in vidim, da se fullll dogaja....kar vse nekaj mrgoli, pa dojenčki, pa popadki, pa......maaaaaaa ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!!!! MALIM ŠTRUČKAM PA DA BI ZRASLI V PRIDNE FANTE IN PUNCE!!! TISTE, KI PA STE ŽE DOMA.....DOBRODOŠLE!!!! Jaz sem še vedno v enem kosu. Zmeraj bolj utrujena...kakšen dan mislim, da sploh ne bom zdržala do večera- pa skoraj vsak dan počivam vsaj eno urco, ko spi moj mali amapk vseeenoo. So dnevi, ko se komaj premikam. Pregled imam komaj 29.06. se mi zdi da je do takat še cela večnost in vsak dan se sprašujem, če bom zdržala do takrat.......ma ja dej, moram!!!!!! Za danes bo to vse - vsaj da vidite, da sem še v eem kosu....ker sem utrujena in grem ninat. Čuvajte se in božajte bušije...otročki, vi pa nič ne prehitevajte!!!!!!!! ln
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 6:16:16
|
|
|
|
naty13
|
Jutro. Kuhana. Noč je bila super. Prespana,le dva obiska WC-ja smo beležili. Sem se pa spet ob 5.30 zbudila. Lana Pojdi se pokazat zdravniku. Po tem, kar si napisala, si se kar fajn porezala. Zoja Miša lepo te je brati. A smo res devičke tako zaj..... Prepričaj tvojo , da se devica začne šele konec avgusta. Tvoj mora biti pa res priden, ko mora še vse pripraviti. Bo pa mamica presenečena, ko bo videla vse porihtano doma, ko se bo vrnila. Maja T. Upam, da pridete čimprej na red. Se pa strinjam, da velikokrat prideš do kopalnice šele ob 11h ali kasneje. Pa samo na vsake 3 urce dojiš. Je bilo meni tudi čudno. Le kam gre tisti čas. Res hitro mine čas med dojenji.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 8:00:21
|
|
|
|
spps
|
ojla punce,vaš dan D se bliža s svetlobno hitrostjo.Naj vam ta dan ostane v lepem spominu nič bat
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 8:03:57
|
|
|
|
maartinca
|
Zoja Miša, tudi mi smo veseli da si se oglasila in da si o.k., me moj skoz sprašuje če si kaj na RR-ju ? Držimo pesti, da bosta najini pupi datumsko usklajeni še 21 dni pa sva zmagali !! Takole ko pa mora mamica poskrbeti zase in za svojo pa se pokaže kaj vse zmorejo naši lubiji !? Bodi brez skrbi vse boš imela urejno ti le počivaj in se cartaj ti bo prav prišlo po porodu. Mislimo nate in še kaj se javi !
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 8:13:56
|
|
|
|
naty13
|
Kje pa ste vse Mene je malo nazaj klicala mami in se ponudila za varstvo Nejca do večera. Sem jo že prosila v sredo, pa bi mogla ene službene zadevce delat na računalniku, zdej je pa ta sreča, da ji program ne dela. Pa tudi tehnika zataji ob pravem času. Tako, da bom mela spet mir danes. Danes se moram pa res intenzivno za knige usest, če ne ne bo nič. Sem kar jezna nase. Sandra, kako pa si ti danes
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 8:34:07
|
|
|
|
Neža7
|
Cestitke gajka JOJ punce kakšne angelčekov imamo in še mnogo več se bodo v naslednjih tednov rodilo Maja.T...... Našo Nežo so imeli v normalni posteljici samo, da so posteljico tudi greli na 35 stopnj. Jaz jo moram vsake 3 ure zbudit (SAMO OB 3. URI PONOČI SE SAMA ZBUDI) in se hranujeva od 15 do 30 min, ker vedno spi in pije. Spije 50ml. Na žalost jo ne moram direkt dojit da moram svojo in mleko v prah mešat. Tudi pri meni se malo matram, da ji kupček podrem, ker je vedno v komi DON'T GIVE UP Sedaj grem hitro pod tuš potem grem kmalu mojo Nežiko zbudit Jaz jo kar naprej gledam in včasih ne moram verjet, da je nama uspelo......
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 8:46:35
|
|
|
|
ozziebo
|
Jutro vsem, midva z mišonom čakava, da moja sestra in njen prideta na obisk, potem pa gremo do jutri k našim, ker je moj seveda spet cel vikend v službi .(no, da bo lahko avgusta več frej) Zoja Miša, super, da si spet na vezi , pa lepo zdržita s pupiko v enem kosu!! Gajka, še en fuuuul luštkan dojenček!! Maartinca - ste staknili salmonelo - pa ne, da ste bili na Murterju?? A ste zdaj v redu? Lana, upam, da se nisi preveč porezala!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 8:47:19
|
|
|
|
ozziebo
|
Ja, pa lep vikend vsem!!! Pa ostanite kar v enem kosu!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 8:50:41
|
|
|
|
astrea
|
dobro jutro in hvala za kavico jooooj, kolk mate lušne dojenčke zdaj grem pa na zajtrk in na pravo kavo naty, ti želim produktiven dan
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 9:16:29
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro ...zgleda, da si delam zalogo spanca ... Naty, hvala za , bo prav koristila, da se malo zbudim...Sem ok, počivanje je res zakon , čeprav sem včeraj seveda vztrajala in sem šla z mojim v trgovino po malo več zaloge hrane, ker sama ne morem več v trgovino, pa še dragi mi je zaplenil ključe od avta ... Moja princeska je včeraj prišla domov, sva se cel večer cartali, pa še sta ji pokazala, kakšne akrobacije zdaj izvajata ...ji ni bilo nič jasno, ko ji je roko naenkrat dvignilo v zrak z mojega trebuščka ...no, zdaj še veselo spančka, pa imam še malo miru, ati pa tudi noče iz postelje.... Zoja Miša za tvojega dragega, da ti je zrihtal rač. in si boš malo krajšala čas v P, pa poskusita s tvojo pikico še nekaj časa zdržati Ozziebo, dobro izkoristi vikend
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.7.2008 9:17:58 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 9:21:31
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Dobro jutro! Tudi jaz ravno pijem kavico....mmm pa možek je tako dobre palačinke spekel za zajtrk...za vse prste obliznit ( s koščki banane in nutelo). Dajmo se vse čim prej javit, da vidimo če je katero lunica v P spravila. Upam, da ne. Je pa kar močno svetila to noč. Kadar sem šla na WC sem samo eno veliko žarečo kroglo pred seboj videla. Gajka, pravega cukra imate...pa kako so ga estetsko povili . Avgustovčki so res vsi taki cukrčki Lana ti si pa dobro tole pokasirala. Pojdi raje k zdravniku, da se ti kaj ne zagnoji. To je zadnja stvar, ki jo trenutno rabiš. Se pa pozna, da smo nosečke bolj štoraste...jaz sem se že 2x z vrelim čajem polila...na srečo nikoli huje ...da ne omenim kolkrat ko kaj Marcela rihtam padem, ker izgubim ravnotežje. Se prav sama sebi včasih smejem, ker sem kot ena kotaleča žogica. He he device smo pa zgleda res zaj..... he he, še sama sebe včasih težko prenašam . Sem veliko bolj navdušena, da dobimo levčka. Aja, še to sem vas hotla vprašat oz. pokomentirat. Veliko vas pravi, da vas G nadrejo zaradi kilogramov . Ja pa kaj jim je no. To mi gre pa tkooo na živce. Pa ne bi rekla pri 20+, ampak pri 10, 11, to mi je pa kar mal mim. Jaz sem se pri Marcelu zredila 18 pa ni sploh ničesar komentiral, sedaj sem se pa tudi že 16 in tud nič ne reče. Kako boste preživele vikend? Mojadva sta šla ravno k tapetniku po peno, da bo dragi oblazinil zibelko...tako, da bo danes spet bolj delavno. Popoldan gremo pa na en rojstni dan. Želim vam eno lepo sončno nedeljo in pazite na svoje velike buhije!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 9:45:08
|
|
|
|
sandra123
|
JOJ, Lana, bi bilo boljše, če bi že včeraj šla k dr....upam, da ni za šivanje, ker ti zdaj res ne bodo mogli zašiti rane...to je treba narediti čimprej, ko se kaj takega zgodi...Danes pa le pojdi k dr., če ne drugega, da dobiš cepivo proti tetanusu...Dobro opravi, pa Zvezdica, ti pa uživaj na rojstnem dnevu
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.7.2008 9:46:16 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 9:50:09
|
|
|
|
dojenč
|
jutro zaspanke, kako ste preživel noč, jaz se kar mirno glede na to da sem sanjala, da imam popadke in sem se nekaj zvijala je reko moj lubi no drugače je vse ok, saj so bile samo sanje NELL-tudi mene mantra izcedek, ampak mislim da to ni nič hudega ANDREJABORIS,brez odlasanja se pojdi pokazat v P, pa sploh se ne sekiraj kaj bodo rekli, ker to je njihova dolžmost pa ce prideš 5 krat na dan tja te morajo pregledati, navsezadnje pa gre za tebe in tvojega malcka. tak da kar pojdi, no če se spomniš sem jaz bila v 29 t v bolnici ker mi je tud nekaj odteklo malo, pa sem pla naredili so mi test če je plodovnica HB, ni bila ampak urin ker vse tako dol pritiska da nisem imela občutka, AMPAK JAZ RECEM VSAKA NOSEČNICA IN NOSEČNOST JE DRUGAČNA. mogoce pa se je že navelical/a življenja v trebuščku GAJKA- za čudovitega ROKA, POLNO POLNO DRECE IN ZDRAVJA, LEPO SE CARTAJTE ZOJA MIŠA-LEPO DA si še 2 v 1 želim ti da še naprej ostanes tako, saj to je zelo pomembno za nase malčke. držim pesti zate TATLY NY PTUJU BOM RODILA JA PA TI?ME JE KAR GROZA ŽE LANA777- BOGA SI SE MI KAR Zasmilila, te fejst boli, si bila pri zdravniku, ti bojo mogli šivati? SPPS-hvala za tolažbo to nam dosti pomeni
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 10:44:34
|
|
|
|
ANA_P
|
dobro jutro, še od mene... še enkrat hvala vsem za čestitke! No, pred pol urce sem se komaj prikobacala iz postelje, vsa otečena in mravljičasta. Piknik je uspel, imeli smo se res dobro, dobro smo se tudi najedli - vsaj jaz , napovedanega deža ni bilo , tako da smo res lahko uživali in nismo rabili biti zaprti v hiši. Sicer sem domov prišla vsa utrujena, čeprav sva naredila hladno-topli bife ( da jaz ne bi rabila toliko streči ) ampak s pijačo pa še je dela, pa potem pospravjanje, tako da sva res domov oba prišla čisto crknjena. Še danes sem kar naprej utrujena. Zdaj še bom počivala, popoldan pa se odpravim še na en piknik - tudi roj.dan in tudi 30 let, moj pa je šel delat. In moje katastrofalne sanje danes: da sem bila v porodnišnici in šla rodit, strah me je bilo tako, da sem jokala, zdravnik mi je dal inekcijo z umetnimi v spodnji del noge in ko smo klicali mojega, da naj pride je rekel, da zdaj ne utegne . Zjutraj sem se zbudila vsa jezna na njega Zoja Miša za internet, zdaj pa bo res čas prej minil andrejaboris, jaz se bi šla na tvojem mestu pokazat, pa nja si mislijo kaj si hočejo. Kolegica, ki je rodila včeraj, je tudi opazila že dva dni mokre hlačke, pa se je šla pokazat, pa je včeraj kar rodila. Ok, grem še malo druge strani prečekirat, fajn bodite in LEP VIKEND!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 11:09:33
|
|
|
|
sayuri
|
Drage moje avgustovke Včeraj smo prišli domov iz porodnišnice. Mala dva sta zelo pridna. Hvala za vse lepe želje in čestitke - zlate ste. Vesela sem, da je vse skupaj za mano. Najbolj sem vesela, da sem po dveh mesecih koooooončno doma . Kaj več napišem ob priložnosti.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 11:13:11
|
|
|
|
gold fish
|
...sayuri....... lep pozdravček...in seveda dobrodošlico tebi in tvojima sončkoma...... lepo se cartajte ...in javi se kaj......
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 11:36:39
|
|
|
|
nell
|
Hey babike! Js sm še tud 2 v 1 - je zgleda včeri pomagalo razvajanje s strani moje mame - spala kot dojenček, enkrat sam šla na wc, kar je dosežek . Stanje se je umirilo, tud črvičenje je proti večeru ponehalo...želeja pa tud ni blo več. Tko da smo mirni. Danes že celo jutro aktivna - si je brat kupil nov računalnik in zdej sem mu ga priklopila in inštalirala vse nujne zadeve - in moram rečt da je super.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 19.7.2008 12:02:17
|
|
|
|
Ryssa
|
Hej Jaz sem še tudi tukaj z vami. Imam tak občutek da bom na koncu čez rok, pa zadnja tukaj, ker že zdaj jamram. Ponavadi ko nekaj mislim, se mi vedno obratno zgodi. No, vseen pa upam da ne bom čez rok iiiii kaki lepi dojenčki Jaz enostavno ne morem verjet, da se v mojem trebuščku skriva dojenček. Jaz sem se tudi zjutraj zbudila jezna na mojega, se mi je sanjalo da ni dal zamrzjenega krompirčka nazaj v skrinjo in se je zmehčal Bedaste sanje in sploh ne vem zakaj sem bila v sanjah jezna, ker v realnosti ziher ne bi bila zaradi tega jezna Aja, pa še to se mi je sanjalo da sva sredi gozda našla dva dormeo kovtra in dormeo povštra, ki sta bila v istem kinderpetu kot ga imava za tamalega In pol sva študirala kok bi ukradla kovtra Zgleda da je bil vpliv polne lune lana upam da je boljše s tvojim prstom, še kr mene zraven boli ko študiram kok te more bolet, boga
|
|
|
Strah ob uvajanjuAdminČesa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (
32%)
da me bo otrok strašno pogrešal (
5%)
da se bo otrok poškodoval (
3%)
da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (
8%)
da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (
10%)
da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (
42%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!