cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Cebrca, zdaj pa vem po komu bo vajin otrok velik Hvala za pošiljko. Tega pa še nisem prebrala, ko sva po telefonu klepetali! Včerajšnji dan je bil pa maraton. Od doma sva šla malo pred deveto, domov pa sva prišla zvečer ob osmih. Pri G sem preživela malo več kot 4 ure (dobro da je šel moj po opravkih, če ne bi znorel) in to samo zaradi tega, ker imajo v Leonišču za vse G samo eno CTG napravo. Čista katastrofa. Je bila pa zato G vsa prijazna. Vsi izvidi so super OK, CTG šolski primer, ful aktiven, popadki pa ravna črta! Mi je rekla, da če bo šlo tako naprej bom skoraj 100% potegnila čez rok! pa še vedno vztraja na ritki. Za zunanji obrat se nisem odločila, ker bi morala it že ta teden, pa še G je rekla, da se potem otroček rad spet obrne nazaj. Imam še veliko plodovnice in mali je še oreng akrobat in je rekla, da je zelo veliko možnosti, da se še sam obrne! Če pa ne, se bo pa z nogicam naprej rodil! Pa videla sem ga na UZ, je tako fletno prstke stiskal v pestko!!! Naslednji 25.7. + CTG, kg skupaj +19 (G je rekla, da verjetno od vode, ker precej zatekam) Po pregledu pa sva imela z kup opravkov v LJ. Ko sem prišla domov, pa sem mislila, da se bom samo še sesula, noge so me komaj še držale. Ampak danes sem kot nova, ko sem se naspala! je s parketom tako dolgo odlašal, da bo sedaj v otroški sobici topli pod. Danes in jutri pa me čaka beljenje, kolikor bom zmogla, ostalo bo pa dragi nadaljeval! Pa še malo bova sobico porisala, notri postavila posteljico in previjalno pa bo. Sem bila tako pridna, da sem vse v sosednji sobici pripravila in zadeve samo prestaviva pa sva fertig! Sandra kako lepo, da nisi zdržala brez nas! PA FUL TE JE ZA POHVALIT, KER TAKO DOLGO VZTRAJAŠ 3V1 Ana P. vse najboljše Neža imaš pa pravo princesko!!! Vse mamice, dobrodošle spet doma s svojimi zakladki!!!!