|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
18.7.2008 16:39:55   
ozziebo
Bella, tudi mene je danes zjutraj ful začelo bolet v križu, pa sem celo dopoldne počivala, zdaj pa imam mir, sem pa že kar pričakovala kakšno akcijo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
18.7.2008 16:41:15   
ozziebo
Nyna, super za previjalno!!user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
18.7.2008 17:07:21   
naty13
Nyna user posted image user posted image user posted image user posted image  za previjalno in gnezdenje.

Tejka kako je hudo, ko damo naše malčke mal na počitnice. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mene je že zdej strah, kako bo, ko ga bom oddala za 14 dni. user posted image  Pa še bolj smo občutjive zdej med nosečnostjo. user posted image

Jaz imam novo službo. user posted image  Prestavljanje iz postelje do računalnika in spet nazaj v posteljo. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
18.7.2008 17:47:17   
Maja T.
Neža kako cart je tvoja pupika, user posted image user posted image user posted image , kaj je bila v inkubatorju? Na koliko časa se dojite?
Midve se cca na 2-3 ure, pije mi pa nekje med 10-20 min. Imamo pa težave s podiranjem kupčka user posted image . Kako si se kaj navadila na materinstvo?

Tako sem happy, po drugi strani pa za mano prihaja, da se je naša mala tako hitro rodila in mi je hudo, ko jo gledam in je tako odvisna od naju, bi pa lahko bila še v bušiju na toplem in bi pridobivala na teži.

Res je, da ogromno poje in se vsak dan debeli user posted image in bo kar hitro noter nadoknadila, samo vseeno mi je hudo.

Ana_ P vse naj, naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Babike, žal enostavno ni časa, da bi kaj bolj podrobno komentirala, malo preletim, kaj čvekate. danes sem se npr. uspela stuširati šele ob 11.30 uri.

Komaj čakam, da pridemo v ritem, bo potem za vse lažje, uh je to ena velika sprememba.

Če bo toplo, se gremo čez vikend že za kratek čas vozičkat. Mogoče sem danes zato tako čudna, ker že od poroda sploh nisem bila zunaj in mi je že malo user posted image .

Nič grem počasi, mogla sem se malo potožit.

Imejte lep vikend user posted image in dobro čuvajte user posted image v bušiju.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
18.7.2008 18:00:08   
Maja T.
Ps.

Erin vem, da si že dala link tikerjev gor, si bi morala nov tiker naredit, pa ne vem na kateri strani si objavila ta link. Kaj ga lahko še enkrat daš gor.

Hvala, user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
18.7.2008 18:04:37   
andrejaboris
Bella mene tut pogosto v križu boli! Ta user posted image je čist drugačna kot 1. SEm cela zmatrana nonstop!

Maja T: Saj se boš hitro navadla! Zdaj so še najbolj zlati! POl pa že vzgoja pride zraven in... Lepo se cartajte in počivaj dosti!

Nyna user posted image user posted image user posted image za previjalno! KOlk maš ti starega otročka?

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
18.7.2008 18:15:31   
gajka
Drage moje avgustovke! Se pokorno javljam, da sva z Rokom že doma. user posted image  Bom poskusila malo prebrat za nazaj, drugače pa vam za prve lušte pošiljam tole fotko naše bube takoj po porodu user posted image :
user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
18.7.2008 18:24:06   
Maja T.
Saj vem Andrejaboris, da je vse ok, samo danes je meni čuden dan, pa še bolj malo spim, ker smo mi nenehno lačni user posted image .

Erin
sem malo iskala na netu in sem uspela sama najti in narediti ticker.

Sayuri in Gajka user posted image user posted image user posted image za prihod iz porodnišnice.

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3008
18.7.2008 18:31:08   
bella02
andrejaboris, tudi mene križ boli že celo nosečnost. Danes sem pa ležala in me je začelo tako čudno bolet, ko sem ležala in se še premikala nisem, da sem se kar ustrašila. Ko sem prišla k sebi, sem prvo, kar sem naredila, v kovček zložila vse, kar bi rabila za v P. In zdaj vidim še miljon stvari, ki jih moram prej pripravit in uredit. Kako zanimivo! Ko se pokaže na akcijo vidimo, kaj moramo še postorit. Upam, da bo user posted image užival allinclusive še vsaj 14 dni user posted image user posted image user posted image .
Tudi pri meni je ta user posted image precej drugačna, kot pri Tjaši. Že celodnevne slabosti, groza, pri tamali mi je bilo včasih samo zjutraj slabo, zdaj pa po cele dneve. Pa križ, da ne omenjam. Je pa razlika tudi z otekanjem nog. Mala je februarska in skoraj nisem vedela, kaj je to. Zdaj pa je bilo v najhujši vročini že dopoldne lepo zalito okoli gležnjev. Ampak čez tri tedne bo to vse le še spomin ...

Maja T., res se vse spremeni, samo na lepše. Vem, da nekatere mamice kar težko pridejo v stari ritem. Odvisno je od user posted image , pa dostikrat tudi od user posted image , kako sprejmejo novega člana in koliko so pripravljeni priskočiti na pomoč. HB živimo v času, ko si očiti vzamejo čas za svoje otroke. Mene moj ati pomoje ni nikoli previl, mož pa je imel in ima pomembno vlogo v hčerinem življenju. Je pa res, da so eni user posted image bolj zahtevni od drugih, pa eni zamenjajo dan za noč, pa tako naprej. Samo z dobro voljo in potrpljenjem se vse da.Ko pa te malček pogleda, se ti nasmeji in ga stisneš k sebi, pozabiš na vse težke trenutke. Vso srečo pri navajanju drug na drugega!

Neposredna povezava do sporočila: 3009
18.7.2008 18:34:15   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Cebrca, zdaj pa vem po komu bo vajin otrok velik  user posted image Hvala za pošiljko.

Tega pa še nisem prebrala, ko sva po telefonu klepetali!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včerajšnji dan je bil pa maraton. Od doma sva šla malo pred deveto, domov pa sva prišla zvečer ob osmih. Pri G sem preživela malo več kot 4 ure (dobro da je šel moj user posted image po opravkih, če ne bi znorel) in to samo zaradi tega, ker imajo v Leonišču za vse G samo eno CTG napravo. Čista katastrofa. Je bila pa zato G vsa prijazna. Vsi izvidi so super OK, CTG šolski primer, user posted image ful aktiven, popadki pa ravna črta! Mi je rekla, da če bo šlo tako naprej bom skoraj 100% potegnila čez rok! user posted image pa še vedno vztraja na ritki. Za zunanji obrat se nisem odločila, ker bi morala it že ta teden, pa še G je rekla, da se potem otroček rad spet obrne nazaj. Imam še veliko plodovnice in mali je še oreng akrobat in je rekla, da je zelo veliko možnosti, da se še sam obrne! Če pa ne, se bo pa z nogicam naprej rodil! Pa videla sem ga na UZ, je tako fletno prstke stiskal v pestko!!! user posted image user posted image user posted image

Naslednji 25.7. + CTG, kg skupaj +19 (G je rekla, da verjetno od vode, ker precej zatekam)

Po pregledu pa sva imela z user posted image kup opravkov v LJ. Ko sem prišla domov, pa sem mislila, da se bom samo še sesula, noge so me komaj še držale. Ampak danes sem kot nova, ko sem se naspala!

user posted image je s parketom tako dolgo odlašal, da bo sedaj v otroški sobici topli pod. Danes in jutri pa me čaka beljenje, kolikor bom zmogla, ostalo bo pa dragi nadaljeval! Pa še malo bova sobico porisala, notri postavila posteljico in previjalno pa bo. Sem bila tako pridna, da sem vse v sosednji sobici pripravila in zadeve samo prestaviva pa sva fertig!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra kako lepo, da nisi zdržala brez nas! user posted image user posted image user posted image user posted image PA FUL TE JE ZA POHVALIT, KER TAKO DOLGO VZTRAJAŠ 3V1 user posted image user posted image user posted image user posted image

Ana P. vse najboljše    

Neža
imaš pa pravo princesko!!!user posted image

Vse mamice, dobrodošle spet doma s svojimi zakladki!!!!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
18.7.2008 18:39:15   
cebrca
lana777 sem v 38 tednu in user posted image še vztraja na ritki. Sem se odločila, da sem bom prepustila materi naravi in nasvetom moje G! Samo ne sekiraj se preveč!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
18.7.2008 19:14:10   
lana777
Cebrca - si me s svojim zaupanjem zelo pomirila. Hvala.

Sicer je pa za mano GROZEN danuser posted image - si morte mislit,
da je človek lah tk štorast, da si s paličnim mešalcem
razmesari prst????????????????????????

No, jst sm. Čistila in pozabla, da je še vklopljen.
V trenutku je blo korito polno krvi, jst pa v šoku.
Dragi mi je pol vlival gor šnops in mi zavil prst.
Sm tulila. Pa če je mene tk bolel, kk pa šele mojga user posted image ?
Zdej se mi je vse  skupaj malo umirilo,
samo si ne upam pogledat, kako je s prstom.
Ju3 bo treba verjetno treba ma pokazat zdravniku, čeprav
itak mi ne morjo nič nardit ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
18.7.2008 19:47:59   
Zoja Miša
Punce, saj ne morem verjeti! Čisto po naključju danes, ko mi je moj prinesel računalnik poskusim, če dela wlan in evo dela! Ja sem ažurna direkt iz postelje iz bolnice Trbovlje!user posted image user posted image user posted image  Se mi je kar ''marija'' prikazala! Sedaj bodo dnevi v bolnišnici precej krajši!
Da pa malo opišem mojo situacijo, ki jo verjetno zaradi Cebrce in Tejkaz tako poznate. Moja user posted image  leži premizko in zato me G drži notri, ker sva danes napolnili polnih 34 t, in tako so kritični še 3je, ki je pametno, da jih preživiva 2 v 1! In tako bova! Sem se zdilala z princesko, da do 8.8. počaka, potem pa kar bo, bo. Očitno si po horoskopu nikakor ne želi biti devica, kot je to njena mami. Že ve zakajuser posted image .

No toliko, sedaj se bom malo kratkočasila z branjem  RR in uživala v tem, da vas bom lahko brala vsak dan!user posted image user posted image user posted image
En velik user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
18.7.2008 19:50:28   
anaya
dan....

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam, vidim da ste se resno lotle rojevanja!!user posted image user posted image user posted image  Mi smo se ravno vrnili z morja, še v enem kosu.... sem pa prvi dan ko smo prispeli dol mislila da je to to, ker sem mela take krče da me je vrglo s postle.... ampak magnesol dela čudeže...user posted image

Pa vsem iskrene čestitke za rojstne dneve..... res se mi ne ljubi za nazaj brat.... bom jutri al pa kateri naslednji dan, ker sem enostavno preveč utrujena...

lep dan še naprej

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
18.7.2008 20:09:22   
tatly
kaj magnesol lahko kupis brez recepta?pa ga vzames ko mas kake krce?
dojenč-ti bos na ptuju rodila?

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
18.7.2008 20:16:45   
K_a_t_j_a
Zoja Miša user posted image user posted image user posted image user posted image fajn, da nas lahko spremljaš in verjamem, da ti pa čas krajši z RR!
tatly Magnesol dobiš v lekarni brez recepta, stane pa malo čez 4 eur tam okol 4,15 eur-a.
anaya dobrodošla nazaj z morja! user posted image Čimveč počivaj, da te spet kaj ne zagrabi.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 18.7.2008 20:17:37 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
18.7.2008 20:23:00   
Muklla
No, pri nas še nč novega. Vse OK. CTG, urin in kri, vse OK. Naslednji pregled imam 25. julija. Kile se ne spreminjajo več. Ravno zdejle me spet špika, ko user posted image . Tole me pa res heca. Mi je G rekla, da se pripravlja in se lahko vsak hip zgodi. Bomo vidli. Pa kr naj bo noter, če hoče. Itak so ji dnevi šteti. Do PDP-ja imam še 11 dni.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
18.7.2008 20:29:36   
tatly
katja-ja pa kaj to vsaki dan jemlete pa zakaj?

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
18.7.2008 20:30:59   
sandra123
Gajkauser posted image user posted image user posted image user posted image ,da si malega princa dala malo na ogled, da bodo ostale videle, da mi ni bilo dolgčas v P, ko sem tvojega sončka hodila gledatuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
18.7.2008 20:35:54   
K_a_t_j_a
Gajka tudi tvoj Rokec je pravi user posted image ! Joj, kak so luštni naši avgustovčki!!user posted image user posted image
tatly ja jaz pijem Magnesol vsak dan po dve tableti. Pije se zaradi tega, če ti otrdeva trebuh. Meni včasih nič ne otrdeva, ampak ga prevetnivno vseeno pijem. Je pa bilo že veliko govora o tem zakaj je, tukaj gor.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
18.7.2008 20:36:37   
Maja T.
Gajka user posted image user posted image user posted image za tvojega sončka, kako je cart. Si imela težki porod?

Bella02 1000 x ti hvala za napisanouser posted image . Naš pupa je namreč menjala dan za noč in ker sem totalno nenaspana, mi je tako čudno. Mi pa moj zelo pomaga, HB za tako zlatega možička user posted image .
Tako kot si napisala, s potrpljenjem bo vse... user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
18.7.2008 20:44:40   
bella02
gajka, še enkrat user posted image user posted image user posted image za malega princa in še user posted image user posted image user posted image za prihod domov! Kako ga pa to povijejo? Zanimivo! Lepo se crklajte!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
18.7.2008 20:45:37   
Zoja Miša
Par strani za nazaj sem prebrala in tako da se lahko malo vklopim.
Vsem mamicam želim iskrene čestitke! Vse povem, da imate čudovite dojenčke! 
Nisem pa zasledila, če ste te, ki ste že rodile pisale o tem kako je potekal porod? Lahko kater napiše kaj o tem? Prosim??? Mene poroda ni stah, samo firbec sem, kako se to občuti, doživlja!

Potem naj se vam vsem zahvalim za pozdravčke in za lepe misli!

Drugače pa ja, naj vam povem, da moram v bistvu skos ležati, ker sedenje je najmanj priporočljivo. Tako da še tisti obisk ko ga imam na dan pikico vznemiri.user posted image  Ampak je tako lepo koga videti. Pa se malo potrudiva obe, pa za enkrat še ni bilo pretirane krize. Danes ni ctg pokazal nobenih popadkov user posted image .

Drugače pa sem v bolnici začela celo štrikati. Copatke in jopico za princesko!user posted image  

Moram pa tudi pohvaliti user posted image  ker je pravi sonček in skrbi za naju in zunaj vse zrihta, kar še nimava - in beri imava malo, ker se mu je prej zdelo prehitrouser posted image . Tako da voziček bo v torek, cotike se perejo, postlica se sestavlja, jogi je na poti, dodatna postelnina prav tako, po plenice gre v ponedeljek...ja dela veliko! Priden!

V glavnem danes je polna luna, zato upam, da boste vseeno spale in ne preveč hitele v P.user posted image

Pa-pa, do jutri!
Joj, še vedno ne verjamem, da je to res! Internet imam!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
18.7.2008 20:52:53   
anita goitan
zoja miša čau, pozdravljena, opa kiri svet se ti je odprla auser posted image user posted image user posted image , super da se spet beremo!

lana77user posted image ma boga ej, uf ti verjamem, jaz sem tud ful nerodna, ker imam prste na densi roki čist mrtve-mravljinčaste in mi dostikrat kja pade itd. A fejst boli???

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.7.2008 20:59:02 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
18.7.2008 20:55:12   
bella02
cebrca, jaz bi vama svetovala najtrši topli pod ali pa laminat. Midva sva v otroško dala tazga, navadnega, pa so že lukjne, pa imamo punčko in pazimo. Eno stvar prestaviš in je šit! Ko bomo čez cca 2 leti dali v otroško narest pograd, dobita maledva laminat. Je hitro položen, pa jaz ga imam v dnevni in spalnici in sem zadovljna. Je pa odvisno, če imata še čas, pa če se bo to tvoj sam lotil polagat user posted image .

lana777, upam, da ni kaj hujšega! Bogica!

Zoja Miša, hello!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo da smo spet na vezi! Pa mali kaj lepega obljubi, morda bo poslušala in počakala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Ime za punčko?
temtem

Zoja (36%)

Rina (1%)

Luna (10%)

Tara (19%)

Lara (29%)

Dunja (4%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!