|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
19.7.2008 12:29:27   
sandra123
Sayuri, pozdravljena spet med namiuser posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
19.7.2008 12:46:25   
bella02
zvezdica, moja G nič ne komplicira. Začela sem že na konkretni teži in morda zato. Sem pa vmes imela pregled pri eni drugi, pa me je takoj poslala na dodaten test za sladkor, pa ni nič pokazalo. Se pa že nekaj dni nisem vagala, se moram zjutraj na prazen želodec, pa zmeraj pozabim. Mislim, da se približujem +20. S tem se bom ukvarjala potem user posted image user posted image . Jutri mogoče šibamo proti Bohinju na en piknik za en dan, danes pa pride Tjaša domov iz počitnic. Verjetno bo zvečer kar pri nama zaspala, sva jo tolk pogrešala user posted image user posted image user posted image .

Lana, javi nam, kaj je s tabo! Bogica, drži se user posted image user posted image user posted image

Niti ni za mano tako slaba noč, vendar sem poležala do 12h!!!! Mož je šel s kolegom montirat klimo, jaz sem pa kar vlekla in vlekla, pa vsako uro pogledala na uro in si mislila: še mal user posted image user posted image user posted image . Zdaj grem mal likat, preden pride naša bejba domov. Me je pa zjutraj spodaj nekaj šlatalo, kot menstruacija. Pa zdelo se mi je, da je user posted image bolj malo brcal. Sem bila pa skoz na nogah in morda nisem zato opazila. Ja, pač tečemo zadnje kroge user posted image user posted image user posted image . Tiste bolečine v križu včeraj so pripomogle, da imam naštimano za v P, če bo treba user posted image user posted image user posted image . Bi se pa ta teden še carkljala doma s Tjašo, ko sem jo vzela iz vrtca za 14 dni. Sam user posted image nič ne vpraša, al mamo pripravljeno al ne, a ne, Zoja Miša? Me res veseli, da smo na zvezi, bo čas hitreje minil. Nekaj user posted image user posted image user posted image zate in za tvojega user posted image .

sayuri, user posted image user posted image user posted image in še user posted image user posted image user posted image za prihod domov!!! Lepo se crkljajte!!!

Erin, kje se pa ti skrivaš???

< Sporočilo je popravil bella02 -- 19.7.2008 12:48:02 >

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
19.7.2008 12:50:47   
Zoja Miša
Oj punce! Hvala vam vsem (Košuta, Naty, Ozziebo, Martincaa, Sandra, upam, da nisem katere zgrešilauser posted image ) za dobrodošle pozdrave, res je lepo čvekati zopet z vami!
Danes sva zjutraj na ctg-ju zopet narisale popadkeuser posted image , a je rekla sestra, da to še ni panike. Zato pa potem počivam in upam, na najboljše. Počutim se drugače ne slabo. Razen zjutraj me ponavadi špika v trebuščku in danes me je bolel križ! A nekako po 10h pridem k sebi in sem potem kot rožicauser posted image  cel dan, če le ležim. Stati ne moram dolgo, sedeti še manj. Tako da levi in desni bok sta sedaj moja dva položaja!
Moj je danes že enkrat bil pri naju in naju pride popoldne še enkrat pogledati. user posted image  Mi kar polepša dan.

Martinca, ti pa lepo svojega pozdravi! Sem od virov izvedela, kaj je bilo z vami! Joj, res groza! A vesela, da ste jo kolikor toliko dobro odnesli in da je s teboji in  tvojo pikico vse o.k.! Tvojega boš pa sedaj po vsem tem po mojem res še težko spravila na morje!user posted image  Se pa strinjam s tvojim datumom, oz. 8.8, kot sem že napisala bi bil super! Res se nama zna zgoditi, da bova nekje skupaj.user posted image  Pazi nase in javi se še kaj!

Sandra, ti si mi faca, z dvojčicama se tako dobro držiš!

Naty, ti tudi nizko nosiš, pa si kar doma in brez problemov?! Mislim, super. Meni je G rekel da se tamala že pod sramno kostjo skiva, kar je res nizko! Ni je mogel niti premeriti, težka pa je bila v sredo 2240g user posted image .

Sayuri, dobrodošla! Javi se nam še kaj! In slikice, prosim!

Imejte se,  in se beremo....user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
19.7.2008 12:53:38   
Zoja Miša
Bella, hvala za objemčke! Pazi nase in uživaj na pikniku, če boste šli!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
19.7.2008 13:00:14   
Erin
Tuki tuki...user posted image sem ravno prižgala komp in vas prebrala...

Lana - upam da si šla k zdravniku...da ne bo še kaj narobe...javi se.
sayuri - kot sem že včeraj napisala WELCOME HOMEEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image Upam da se boš kmalu javila pri nas, jaz že takooooo pogrešam tvoje pozitivne poste...so me vedno nasmejaliuser posted image Kako je Filip sprejel tvojo vrnitev in mala dva? Upam da je ponosni veliki brat in še bolj srečni sine ki ima mamico končno ob sebi.user posted image Za tiste 3-4 dni ko bom šla v Rim pa še vedno velja da tebi javim in da poskrbiš za sezname ane?user posted image

Zoja Miša - super za internet!!! Če bi že prej vedela ane... Me veseli da te imamo ponovno tukaj. Kako se kaj danes počutiš? Te mala uboga?user posted image

bella02 - ti pa le še nekaj tednov ostani med nami in izkoristi čas s Tjašo...potem ga bo primanjkovalo...spanca si pa tudi privosči- brez slabe vestiuser posted image ...jaz si nabiram zaloge zadnja 2 tedna odkar spet lahko spim ker je malce hladnejeuser posted image

Hehe, prej sem se nasmejala, je klicala moja prijateljica ki živi v KP če sem že rodila? Je menda ponoči dobila MSG  da je nekdo dobil sina, itd in brez podpisa in je mislila da sem že jaz rodila..potem se ji pa še moj javi na tel je bila pa čisto zmedenauser posted image user posted image user posted image Sem jo komaj pomirila da sem še 2 v 1 in da bo ziher zvedela takoj ko bo akcijauser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
19.7.2008 13:35:16   
bella02
Že včeraj in danes se mi zdi, da mali manj brca. Se me počasi že mal loteva panika in če do popoldneva ne bo nič konkretnih brc, se grem pokazat. Moram na Urgenco ali v P?
Morda paničarim, samo sestrični je tako umrl user posted image in me to vseskozi pomalem spremlja. Držite pesti, da še mal "pošejka", kot reče anita goitan, me je že kar mal strah user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
19.7.2008 13:41:44   
Zoja Miša
Ko vidiš Erin sem sedaj spet čist divja tu na netu! Ja itak, kaj pa češ v bolnici delati?! Drugače pa se počutim o.k., vsake toliko me špikne v bušiju, a kakšne večje krize za enkrat ni. Drug teden, v ponedeljek ali sredo pričakujem zopet kakšen pregled, pa bomo videli, kaj bo G povedal. Upam, da se ne bom začela že kaj predčasno odpirati, tega mi res še ni treba!
Drugače pa si nekako že krajšam čas, berem, štrikam, rečujem križanke, sedaj po novem lahko gledam tudi filme in srfam po netu ter čvekam z vami. Jupiii! In vsake toliko pripeljejo mimo kakšno malo čedno štručko in potem se malo zamisliš....v pozitivnem smislu,seveda!user posted image Moja pikica je v redu, aktivna in kot vidiš neučakana. Ta nama bo delala sive lase!user posted image  A če bo le tako živahna, bo super, vedno sem si želela živahnega otoka. Prav mi je, a ne?user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ena je včeraj rekla, da gre k frizerju... sem ji kar fauš. Mene je vse presenetilo, tako, da frizer odpade, pa bi ga nujno rabila. Prav tako manikura, tako da si moram sedaj nekako sama pomagati in pobrusiti te umetne nohte stran. Hmmmm...Pa že cel dan študiram, kako naj najlažje izvedem, da si postrižem nohte na nogah user posted image . No ja, če ne o šlo bo pa moj pomagal, ali pa moja sestra na naslednjem obiskuuser posted image . Ja, čisto običajne stvari postanejo problemuser posted image . A vse za naše male zakladeke, ne?

Nisem se še pohvalila kakšno fajno previjalno imam. Naredil od Cebrce mož. Zakon je, čeprav sem jo videla samo na slikiuser posted image , a moj je rekel, da je res super!!!

No tak, itak da se bom čez čas še kaj spomnila in napisala...po mojem me boste imele še vrh glave. No, upam, da ne!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
19.7.2008 15:33:36   
Erin
bella - tudi jaz malega že kak teden zelo malo čutim ampak GA vsake toliko in to me pomiri. Je pa njegovo premikanje zelo omejeno zadnje tedne in očitno se to vedno bolj pozna, mali je pač zrasel... Sva bila zadnje dni z mojim kar nekajkrat prestrašena ko se ni odzival niti na njegov glas ob katerem ponori niti na moje štokanje da bi ga prebudila....no potem sva toliko časa vztrajala in delala vse mogoče da se je mali lenobec le zbudil in nama poslal eno brco.
Če NI premikanja sploh pojdi TAKOj  v P, v kolikor pa te vsake toliko štokne pa ni panike.
Popolnoma razumem tvoj strah...opazuj in spremljaj gibe...jaz sem ugotovila tudi da velikokrat sploh več ne pogruntam da se mali premika ker sem tega že tako navajena...bo kar dolgčas po poroduuser posted image Se pa največkrat razživi ko ležim...nagajivec bi mamici nagajal samo ko počivauser posted image

Moj spet po internetu išče imena za najinega user posted image ...ja še vedno nisva 100% in mi je že kar malo panika da revež ne bo ostal brez. Njemu ni nobeno dobro, tisto ki je pa meni pa on niti slišat noče zanjuser posted image user posted image user posted image pa še sam ga je predlagal- v hecu...joj kako mu je žal...

Zoja Miška našauser posted image res te je lepo spet brat... Škoda da si prikrajšana za največje užitke pred porodom -nakupovanje za user posted image in urejanje sobice user posted image .. Gotovo komaj čakaš da se s štručko vrneš domov in vidiš vse v končni "postavi"... Za internet pa res super da ga imajo, meni se bo kar trgalo ko bom šla za 3-4 dni v P ampak itak bom imela takrat že zaposlitev z malimuser posted image tako da bo hitreje minilo....jaz pa sploh ne morem verjeti da imam samo še 12 dniuser posted image user posted image user posted image do PDP-ja...pa vedno bolj imam občutek da nisem pripravljena...ampak to je le strah kako bo...itak da bom potem vse zmogla...ampak 1x postati mamica je le prvikrat...

Grem pomagat mojemu iskat imena...pravi da je preveč imen na int. straneh pa se mu ne da...joj lenoba, ko sem šla pa jaz že vse strani 3x skoz in je potem vsa imena črtal s seznama se mi je pa dal... a sem res čudna ampak nobeno ime mi ni dovolj lepo oz dobro za sineta.... navsezadnje ga bo nosil celo življenje in  mi ni vseeno kakšno je....

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3058
19.7.2008 15:34:07   
Erin
In 3x hura za COPY PASTE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
19.7.2008 15:47:35   
lana777
Hojla,

hvala vsem za skrb glede mojga prsta -

mam zdej konkretno "punčko" na roki in sm skor invalid :),ampak

posode mi pa ni treba pomivat user posted image  Pa je le nekaj dobrega
pri vsem temuser posted image
Tud tipkam bolj
težko, tako da vas vse lepo pozdravljam

in želim lep vikend!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
19.7.2008 17:40:32   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: Erin
jaz pa sploh ne morem verjeti da imam samo še 12 dniuser posted image user posted image user posted image do PDP-ja...pa vedno bolj imam občutek da nisem pripravljena...ampak to je le strah kako bo...itak da bom potem vse zmogla...ampak 1x postati mamica je le prvikrat...

Erin, jaz sem že enkrat postala mamica, ampak, ko pomislim, da sedaj prihajata počasi na svet še dva user posted image user posted image , me včasih kar strah prevzemauser posted image ...nervoza, občutek, da še nisem pripravljena na njun prihod, vprašanja, kako bom vse skupaj zmogla......skratka, jaz se počutim, kot, da bi prvič bila noseča in kot da še ne vem, kaj je to materinstvouser posted image user posted image ...res so zanimivi ti občutki, ko se bliža konec nosečnosti user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
19.7.2008 18:14:22   
sayuri

Sem vam prišla nekaj luštov naredit user posted image

V porodnišnici
user posted image

Filip in Zara
user posted image

Gremo domov
user posted image

Zara in Lovro v naročju mamice
user posted image

V posteljici
user posted image

Zara
user posted image

Lovro
user posted image

Filip
user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
19.7.2008 18:19:30   
K_a_t_j_a
Joj Sayuri kak luštni so tvoji 3 cukrčki!!! Kakšna anglečka sta Zara in Lovro!! Si pa res ornk lušte nardila ja.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
19.7.2008 18:28:29   
naty13
Sayuri kolk so cortkani vsi trije vajini sončki.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko takole gledam slikice vaših sončkov, bi najraje tudi sama stekla po svojo štručko v P. user posted image  Ampak lepo po vrsti, zdej moramo mal še zrast. user posted image

Zoja MIša user posted image user posted image user posted image  za internet. Ti bo dan hitreje minil. Boš mal z nami čvekala, pa bo. user posted image

Erin seveda si pripravljena na materinstvo in na prihod vajine štručke. user posted image  Le malo te zaskrbi, to je pa normalno pri vsaki mamici. user posted image  Vidva imata pa celo dramo glede imen. user posted image  Sem se kar nasmejala ob vajinih dogodivščinah o izbiranju imena. Saj je treba le eno ime izbrat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa mal špika na vsake toliko časa. Kot da hoče pridet popadek, pa se premisli in me ne zgrabi. user posted image  Moj mulček ne ve, kaj bi. Ali bi bil notri, ali bi prišel spoznat mamico, atija in bratcauser posted image

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
19.7.2008 18:40:56   
kaja02
pozdravljene!!

sva še v paketu, luna je poskrbela za miren spanec, sem danes kot prerojena, ko sem lahk spala.

Sayuri, Gajka, Maja T., Neža7Mishel še enkrat čestitke ob rojstvu vaših zakladkov in ste mi kar skomine nardile, ko ste jih mal poslikale. Kako so cart, pravi lepotci in lepotičke, želim vam lepo materinstvo ter čimbolje izkoristite čas z vašimi malčki

tak sedaj sem pa pripravljena, da grem tudi sama rodit , tako psihično kot telesno, čakam sam še na akcijo user posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 19.7.2008 18:43:27 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
19.7.2008 18:41:56   
tatly
dojenć-ja tudi jaz grem na ptuj rodit mene je tudi vsak dan bol strahuser posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
19.7.2008 19:07:52   
sandra123
SAYURI, ti pa znaš narediti lušte user posted image ...me kar prime, da bi že cartala svoja sončka user posted image , super so tvoji 3-je otročki user posted image
Kako ste pa kaj prvo noč doma preživeli???

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.7.2008 19:08:53 >

Lp, Sandra

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
19.7.2008 19:11:43   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Mene pa mal špika na vsake toliko časa. Kot da hoče pridet popadek, pa se premisli in me ne zgrabi. user posted image  Moj mulček ne ve, kaj bi. Ali bi bil notri, ali bi prišel spoznat mamico, atija in bratcauser posted image

Naty, se ti pridružujemuser posted image , me že cel dan nekaj daje user posted image , pa še vedno upam, da ni to to user posted image , moj dragi pa pravi, da je itak vikend in da ima časa na pretek user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
19.7.2008 19:20:58   
andrejaboris
hoj!

Sayuri kak sta lepa in zlata tvoja dva sončka in Filip tut seveda!  Zdaj pa je Filip vesel ko ste vsi doma! user posted image user posted image

Zoja Miša fajn da imaš net in da ti ni dolg čas! Šrikat znaš? Fajn jaz bi tut to rada znala pa še mi ni ratalo inštruktorja najt!user posted image user posted image

Sandra si lušte dobla? Ti boš tut imela kar dva /dve! Jaz že komaj čakam, da grem v Rim!

Tatly naj te ne bo strah poroda! Saj to ni nič takega! Boli res samo mine hitro! POl pa pridejo resne težave ko so otroci tu, no in najleopše stvari v življenju! POmiri se in bo bolš za tebe in tvojgauser posted image !

Erin mi smo tut meli probleme z imenom, samo zdaj pa le veselo na delo dan D se približuje!

Lana upam, da te vsaj boli ne več! Drži se!!!

Naš Lan pa je zdaj 2 dni nemogoč! Ne vem kaj mu je ga lluna nosi! Takega ga nisem vajena! Kar naprej se nekaj dere in kar nalašč počne določene stvari... npr. meče avte, ... jojoj! Upam da ga ta trma hitro mine, ker na čase več ne vem kako naj reagiram! nNIč več ne pomaga! Saj bo!

lepo bodite in se tipkamo!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 3069
19.7.2008 19:22:41   
anaya
Sayuri: kako zelo popolne otročke mate.... ob takšnih slikicah pa res lušte dobiš.....user posted image user posted image

Erin: ne skrbi kako boš zmogla, jaz si odkrito povedano niti predstavlat ne znam sebe z malim otročkom....kot da se to sploh ne bi dogajalo meni, pa teh 8 mesecev kar jih je za mano sploh ne bi blo..... pa so govorili da se mama med nosečnostjo nekako privadi oz. se ji zdi materinstvo čist vsakdanja stvar.... JA PA JA.... niti približno nisem pripravlena!

Zdaj me je začela še zgaga pečt, tako da skoraj vso noč prebedim....celo žrelo mi gori se mi zdi.... Zadnji mesec je zgleda res najhujši, od skrbi do vseh problemov ki spremljajo nosečnost....

Sem pa danes dobila digitalca ( 3x hura za mojga dragegauser posted image user posted image user posted image ), tako da jaz sem pripravlena za rodit...oz. 1,5 ure še ne da se batarija napolni....pol pa komot...user posted image user posted image

Maja T. oz. vse ostale prvo rodke, prosim za izčrpno poročilo ( ko bo čas seveda) o poteku poroda....da vidim vsaj približno kaj me čaka.... tisti del sem v materinski spustila ( da me ne bi blo strah že 3 mesce)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3070
19.7.2008 19:31:04   
sandra123
Andrejaboris.....lušte že, lušte, hkrati pa tudi malo strahu, ker čas tako hitro bežiuser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
19.7.2008 19:41:44   
bella02
Punce, grem se v P pokazat. Držite pesti, da je vse ureu. Se javim

Neposredna povezava do sporočila: 3072
19.7.2008 19:52:12   
Zoja Miša
Sayuri, si nam pa res lušte naredila, joj kakšni lepi štručki!
Ampak jaz bi vseeno še raje počakala vsaj še 3 tedne!
Ja, ostalim se malo bolj prebližuje dan D! Tako da Erin, hitro ime izbrat, saj kot je rekla Naty, samo enega rabita!user posted image
Ja Naty, upam, da bomo še čvekale, da ne boste vse v P. ušleuser posted image . Ne še!
Zdej bom pa kakšen film pogledala, pa bo noč tu! Jutri se vam spet kaj oglasim!

Pa pa

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3073
19.7.2008 19:54:08   
Zoja Miša
Bella javi, držim pesti!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3074
19.7.2008 19:55:24   
K_a_t_j_a
bella02 držim pesti, da je vse ok in da se vrneš iz P 2v1!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?