Zoja Miša
|
Ko vidiš Erin sem sedaj spet čist divja tu na netu! Ja itak, kaj pa češ v bolnici delati?! Drugače pa se počutim o.k., vsake toliko me špikne v bušiju, a kakšne večje krize za enkrat ni. Drug teden, v ponedeljek ali sredo pričakujem zopet kakšen pregled, pa bomo videli, kaj bo G povedal. Upam, da se ne bom začela že kaj predčasno odpirati, tega mi res še ni treba! Drugače pa si nekako že krajšam čas, berem, štrikam, rečujem križanke, sedaj po novem lahko gledam tudi filme in srfam po netu ter čvekam z vami. Jupiii! In vsake toliko pripeljejo mimo kakšno malo čedno štručko in potem se malo zamisliš....v pozitivnem smislu,seveda! Moja pikica je v redu, aktivna in kot vidiš neučakana. Ta nama bo delala sive lase! A če bo le tako živahna, bo super, vedno sem si želela živahnega otoka. Prav mi je, a ne? Drugače pa ena je včeraj rekla, da gre k frizerju... sem ji kar fauš. Mene je vse presenetilo, tako, da frizer odpade, pa bi ga nujno rabila. Prav tako manikura, tako da si moram sedaj nekako sama pomagati in pobrusiti te umetne nohte stran. Hmmmm...Pa že cel dan študiram, kako naj najlažje izvedem, da si postrižem nohte na nogah . No ja, če ne o šlo bo pa moj pomagal, ali pa moja sestra na naslednjem obisku . Ja, čisto običajne stvari postanejo problem . A vse za naše male zakladeke, ne? Nisem se še pohvalila kakšno fajno previjalno imam. Naredil od Cebrce mož. Zakon je, čeprav sem jo videla samo na sliki , a moj je rekel, da je res super!!! No tak, itak da se bom čez čas še kaj spomnila in napisala...po mojem me boste imele še vrh glave. No, upam, da ne!