|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
18.7.2008 21:00:13   
ella79
zdej pa res vidim, da si ti jutri noro želiš ene fajn družbe za ob pivu user posted image user posted image user posted image mami pa ziher stanovanje zdej glanca user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 751
18.7.2008 21:01:15   
jencili
mamina skrb je Taj, glancanje pa pride na vrsto jutri...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 752
18.7.2008 21:01:21   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

ga. ella.......drži! vidim pa tvoje zvezdice...uuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

sej veš mojga ni tok doma, pa se nimam s kom pogovarjat user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še Zoja je bla nekdaj noro pridna.... user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 753
18.7.2008 21:02:58   
jencili
aha...razumem razumem

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 754
18.7.2008 21:04:43   
ella79
sam te je pa dobr naučila F5 stiskat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 755
18.7.2008 21:05:33   
jencili
...tipka je že mal 'majava' ...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 756
18.7.2008 21:08:30   
ella79

...tipka je že mal 'majava' ...

potem pa pritisni Ctrl+Shift+W

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 757
18.7.2008 21:09:16   
jencili
he he...ja ja...bom probala

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 758
18.7.2008 21:25:03   
Bajsa
Dober večler!

Sej ne morete verjet...poslala ZS

A ja Bamby mi smo bli lani na Ćiovem in je blo zakon!! Morje tko čisto, plaže zakon, smo bli pa v Okrug Gornji,pr eni slovenki, sam na žalost apartma ni imel klime, mi smo bli pa dol takrat ko je bil vročinski udar, edin to me je motil, vse ostalo ful dobr!

Zdej grem na radler in na pico in solato, pol pa pridem mal počvekat, pa slikce gor plimat, k sem mela dons foto sešn user posted image  Sm slikala vse, stolček, cotke, napredek v stanovanju, adidaske user posted image .

I' ll be back

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 759
18.7.2008 21:27:45   
srečka nosečka
Lana je imela spet šov user posted image . Se je drla in drla do onemoglosti. user posted image  Zakaj, pojma nimam. Zdaj pa končno spi. Pa če to niso zobi, pol ne vem kaj je? user posted image

g. Jencili pa se dogaja user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 760
18.7.2008 21:29:41   
mesecnica
Mah tale RR mi živčke kravžlja user posted image . Vedno pritisnem ctr c, samo tokrat nisem...in kaj je bilo...We are sorry user posted image user posted image user posted image .

Na kratko (kar se spomnem):

Bamby - uživajte na morju.

Februarka - jaz sem sedež preko neta naročila. Dobiš kar češ, vlečejo iz cele Slovenije.

Srečka nosečka - user posted image  za tvojo pikico.

Janey - user posted image  tašča. Ti kar presliši kakšno stvar, pa bo.

Jaz sem pa danes naročila Brevi Slex v Pikapolonici user posted image . Moj časti. Je rekel za našo pikico vse user posted image . Že vidim kako ga bo okrog prsta vrtela user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 761
18.7.2008 21:30:21   
jencili
evo mene. Vidm, da vam je moj ta čas uspešno delal družbo.
Jah, če že mami ne more, se pa za kak post ati vmes javi, sam tok da veste, da je z nami vse okuser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 762
18.7.2008 21:32:16   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

no naša zdele spi že celih 20min..jst pa šibam po hrano..user posted image
jencili..kakšne  barve zic sta pa vidva vzela? 

modo zeleno kombinacijo. Sm včeraj poslala tud link, pa lahko pogledaš.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 763
18.7.2008 21:34:03   
srečka nosečka
mesecnica - user posted image  za stolček. Kaj pa si še zraven naročila in kakšna je bila končna cena?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 764
18.7.2008 21:38:12   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mesecnica - user posted image  za stolček. Kaj pa si še zraven naročila in kakšna je bila končna cena?

Cena stolčka 159,90 EUR + mizica 11 EUR + pomanjševalnik 28 EUR - na vse skupaj pa 10% popusta.
Je kar drago, ampak se ga pa res lahko uporablja leta in leta.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 765
18.7.2008 21:41:36   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Cena stolčka 159,90 EUR + mizica 11 EUR + pomanjševalnik 28 EUR - na vse skupaj pa 10% popusta.
Je kar drago, ampak se ga pa res lahko uporablja leta in leta.user posted image

hvala za info, pa naj vam dobro služi user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
18.7.2008 21:49:48   
jencili
Ella???
Kam si pa kar naenkrat mrknila? Hihi, zdej k sm pa jst pršla, te pa ni neuser posted image
Ti, kaj naj bi Ctrl+Shift+W bilo? Nč namreč ne paliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 767
18.7.2008 21:50:03   
ella79
srečka nosečka, naša Zoja je bila ravno tako pridna kot vaša, spalli cele noči... zdej pa kar neki user posted image mogoče ju pa res zobki matrajo user posted image

mesecnica user posted image user posted image user posted image za super nakup. men je ta stolček že od nekdaj všeč user posted image pa take šponske barve so, pa res je uporaben do ...

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 768
18.7.2008 21:50:23   
Janey
srečka jaz bi rekla da so zobki, je bla pri nas podobna situacija. maži s calgelom in masiraj s pleničko(kr okrog prstka si navij)

upam da čimlažje prebijete noč...jutri bo pa že kaj ven kukalouser posted image user posted image
g. jencili je pa ena facauser posted image user posted image user posted image bravo za dobrega možeka...no moj je danes tut super, se je prostovoljno javil da pomije flaške in vse zloži v stroj, le kaj pričakuje v zamenouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 769
18.7.2008 21:52:07   
ella79

Ella???
Kam si pa kar naenkrat mrknila? Hihi, zdej k sm pa jst pršla, te pa ni neuser posted image
Ti, kaj naj bi Ctrl+Shift+W bilo? Nč namreč ne paliuser posted image

verjetno uporabljata explorerja a ne user posted image tam ne pali, če pa maš Mozillo pa se neki zgodi user posted image user posted image user posted image
mah neki po netu brskam, za ene pastelne barve user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 770
18.7.2008 21:53:01   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

srečka jaz bi rekla da so zobki, je bla pri nas podobna situacija. maži s calgelom in masiraj s pleničko(kr okrog prstka si navij)

upam da čimlažje prebijete noč...jutri bo pa že kaj ven kukalouser posted image user posted image
g. jencili je pa ena facauser posted image user posted image user posted image bravo za dobrega možeka...no moj je danes tut super, se je prostovoljno javil da pomije flaške in vse zloži v stroj, le kaj pričakuje v zamenouser posted image user posted image user posted image user posted image

.... da jih ti jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 771
18.7.2008 21:55:17   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

.... da jih ti jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe sej jih vsak dan, razn ko hoče kak ustni zagovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 772
18.7.2008 21:56:59   
srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image

ella - bova videli, če najini pikici res ti user posted image  zobki dajejo. Jaz sem ji dop. in zdaj namazala s tem gelom. Bomo videli kako bo zgledala noč user posted image .
Me je kar strah, pa še sami sva, ker je ati v nočni. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 773
18.7.2008 22:00:42   
ella79
srečka nosečka, jaz sem ji tudi včeraj zvečer z gelom namazala, sam se mi zdi da ni blo nič bolj, se je še kar drla user posted image je bla pomoje že čist zaspana, sem sam mal rito poguncala pa je blo dobr, je takoj zaspala

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 774
18.7.2008 22:00:43   
Janey

user posted image user posted image user posted image

ella - bova videli, če najini pikici res ti user posted image  zobki dajejo. Jaz sem ji dop. in zdaj namazala s tem gelom. Bomo videli kako bo zgledala noč user posted image .
Me je kar strah, pa še sami sva, ker je ati v nočni. user posted image

user posted image user posted image user posted image sej bo dobro nič ne skrbi, pa čimveč ji daj za pit tut pomaga, če se zbudi ji pa samo namaži pa to pol nekaj časa pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?