|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
18.7.2008 19:48:25   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

evo midve tudi že doma user posted image user posted image user posted image
februarka, če bi prišla danes v KR, bi sigurno tortico dobila user posted image user posted image
smo pa z meti in bajso še mal uspešno pošopingirale user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa še jaz jest, k sem že noro lačna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No ja, me je pa moj prejle peljaluser posted image smo šopingirali, sem šla najpej v BC - nimajo več avtosedežev - razprodanouser posted image upam, da jih bojo v pondelk spet dobiluser posted image , potem zavijemo v Kik-a, tam zapravim 50€ (za taščo sem mogla mal za oblečt kupt k ma roj.dan) pa seb sm clo 2 sp.hlače prvoščla pa valda še za tamalo ene hlačeuser posted image , pol gremo v Pikapolonco, tam 20€, potem v Merkurja, kupimo sokovnik za 50€ (to je hvala bogu moj plačal), na koncu pa še v Mercator, pa še tam mal več kt 20€...user posted image ufffffff pa smo spet lažji v tošlnuuser posted image še avtosedež kupm, pa bom spet lažja za kar nekaj €. Jah, sam to more bit. Sam da ga dobim, pa bom user posted image , ker so ga tud prodajalke v BC pohvalile.
Tamala je zdele pojedla svojo riževo kašico, zdej bomo šli pa počas nina nana. Upam, danes je lunauser posted image

Se še potem kaj javim, grem na piruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 726
18.7.2008 19:58:01   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

bamby - sem pozabila user posted image
Če pa slučajno, ampak res samo slučajno, ne bi bilo v vašem avtu placa za filane paprike, pa jih po DHL-u k meni pošlji. user posted image

Če bi pa lih za paprike platca zmanjkalo, bi pa raje kar deca doma pustila user posted image user posted image user posted image , ker meni so paprike zakon user posted image . Čez poletje so ziher 1x/teden na jedilniku.

Ti moram omenit, da če ti je slabo, da ti gre na bruhanje, potem kamilice v takem primeru ne naredijo dobro. Lahko da Lani banana ni dobro delala, lahko je bilo pa tudi kaj drugega. Anaja je tudi v loku en bruhnila, pa še ni banan jedla. Je pa takrat imela probleme s krči.

ella, mlavla, škoda da vidve meni prej nista povedali za Bepanthen plus za moje stegno user posted image . Zdaj bom imela pa naj-sexy stegno user posted image user posted image user posted image user posted image .

februarka, ne mislit, da samo tebi everčki kar kopnijo user posted image . Meni se zdi, da jih v momentu ni user posted image . Ob vstopu evra v SLO so tulili, naj si tiste denarnice za drobiž nabavimo, ker se samo z drobižem plačuje user posted image . Ja pa ja de user posted image user posted image user posted image . Še bankovcev takoj ni, kaj šele, da bi kaj drobiža imeli. Tisti 1 € čisto posebej šparam, da ga imam za nakupovalni voziček, drugače bi ga takoj vnovčila, potem pa vse naokrog žicala user posted image .

Anajo sem že dala spat. Je bila tako zaspana, ker otrok skozi manj čez dan spi. Saj vas berem, da so vaši prav isti, zato se s tem ne obemenjujem preveč, ker je očitno zdaj eno tako obdobje, ko se bojijo zaspat, da ne bi kaj zamudili user posted image .
Tim naju pa oba že celdan ob živce spravlja user posted image . On samo laufa sem ter tja in piha zraven, nama pa streho odkriva user posted image user posted image user posted image . Pa da ne bi mislile,da je samo danes  tak user posted image . Kje pa, to poslušamo dan za dnem user posted image !!!!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 727
18.7.2008 20:01:15   
Janey
čer

larisa jaz mam one ampule od nivee pa kar stisnem.

mlavlica upam da se čimprej porihtate s spanjem.user posted image user posted image

srečka upam da bo lana zdaj dobro. sej ni kaj, mogoče tudi nič ni bilo, pa je bruhnila od preveč joka in ne od hrane, pa lahko da jo kaj druga muči.

jooooooooooooooj jaz sem pa jezna ko pes. mislim ej, ta moja tašča je za vstrelit. ji dama jakca, ko tak prosi, pa ga moj dol nese, pa pride gor in reče da je babi rekla da bi imela ene druge hlače, ker te so tak hecne da ne more niti po ulici z njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim ej...pa take luškane je mel. se mi kar bruha. zdaj bom šla in bom kupla najgrše kaj majo v eni trgovini in vedno ko ga bom dala dol bom mu to oblekla...pa naj ma hudič babji.

je prišla danes gor zjutraj, brez da potrka vstopiuser posted image v moderčku in mi reče da lika če hočem ji lahko dam JAKČEVE stvari za likat. eh...sej vseeno, počasi bom res imuna postala, kr se vedno manj razpizdim.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 728
18.7.2008 20:06:59   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Janey
je prišla danes gor zjutraj, brez da potrka vstopiuser posted image v moderčku in mi reče da lika če hočem ji lahko dam JAKČEVE stvari za likat. eh...sej vseeno, počasi bom res imuna postala, kr se vedno manj razpizdim.

A tvojih in njegovih pa ona ne bi peglala user posted image user posted image user posted image .   Sploh pa ne vem, zakaj se sekiraš, če njej Jakčeve hlače niso všeč user posted image . Itak da ne špilate modne revije! Važno, da je otrok čist! Če bi bile meni OK, ga ziher ne bi preoblekla, razen, če bi bile že npr. pobruhane, ali drugače umazane.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 729
18.7.2008 20:16:25   
ella79
februarka pa zic prek neta naroči user posted image zdej je tvoj sigurno vidu, da se ga res splača kupit user posted image user posted image
a ti maš ta rižek, k se z vodo al mlekom meša. A to ji narediš da poje po flaši al po žlički?
tako, naša je v postli, zdej pa sam še čakam, da začne nabijat user posted image sem pa z prijatelco prej govorila k ma točno leto dni starejšo user posted image pa je rekla, da se je njena tudi v šestem mesecu začela ponoči 1x za hranjenje zbujat in je trajal ene dva meseca. Je pa tako kot naša že precej časa spala celo noč. Tako, da upanje je še user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 730
18.7.2008 20:20:23   
ella79
janey tale tvoja tašča pa je en user posted image namesto, da bi ponosna po ulici šetala z svojim najljubšim vnukam in ga z veseljem razkazovala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 731
18.7.2008 20:22:05   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

A tvojih in njegovih pa ona ne bi peglala user posted image user posted image user posted image .   Sploh pa ne vem, zakaj se sekiraš, če njej Jakčeve hlače niso všeč user posted image . Itak da ne špilate modne revije! Važno, da je otrok čist! Če bi bile meni OK, ga ziher ne bi preoblekla, razen, če bi bile že npr. pobruhane, ali drugače umazane.

kaj misliš da sem ga jaz. fack off ma

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 732
18.7.2008 20:43:57   
jencili
Čakam na ZS od gdč. Bajse iz Sv. D. .....

hvala...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 733
18.7.2008 20:47:10   
srečka nosečka
Evo, Lana je zaspala, vsaj upam. Je pridno jedla in zgleda, da je OK.

bamby - kaj je pa OK za pomiritev takšnega malega želodčka?  

janey - tvoja tašča je pa še res samo za nagačit user posted image . Jaz jo iz kože dam, da mi pride s takšnimi forami. Tudi če bi mu kiklo oblekla ona nima kaj rečt. user posted image
Sicer pa se prosim ne jezi zaradi nje - itak veš, da ni čisto "diht" user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 734
18.7.2008 20:48:10   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

hvala...

če ni tole eno muško user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 735
18.7.2008 20:49:10   
srečka nosečka

hvala...

user posted image  sem ga imela tudi jaz na sumu user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 736
18.7.2008 20:49:59   
ella79
srečka nosečka sam da je OK z Lano. Lahko pa da je bruhnila, ker je tok jokala user posted image pomaga tudi komarčkov čaj. Al pa ji dej na trebušček kaj toplega.

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 737
18.7.2008 20:50:35   
ella79

hvala...

user posted image  sem ga imela tudi jaz na sumu user posted image  

potem je pa sigurno user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 738
18.7.2008 20:51:15   
Janey

hvala...

wtf??

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 739
18.7.2008 20:51:45   
jencili
.... ella ima sicer prav  user posted image user posted image user posted image , but still waiting.....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 740
18.7.2008 20:52:09   
Janey

.... ella ima sicer prav  user posted image user posted image user posted image , but still waiting.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 741
18.7.2008 20:53:02   
ella79

no vidiš kok te jaz vem user posted image user posted image user posted image
a Taj že spančka, al ti tuki gor smetaš, mami pa večerni ritual zganja user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 742
18.7.2008 20:54:23   
srečka nosečka

srečka nosečka sam da je OK z Lano. Lahko pa da je bruhnila, ker je tok jokala user posted image pomaga tudi komarčkov čaj. Al pa ji dej na trebušček kaj toplega.

Pa saj sem sprva mislila, da tako joka zaradi zobkov. user posted image  Ima takšno belo pikico na dlesni. Morda pa so.user posted image Komarčka še imamo celega, ker ga ni marala. Ji ga bom ob takšni priliki ponudila. Pa upam,da ne bo treba.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 743
18.7.2008 20:55:06   
ella79
ne morem verjet, naša je zaspančkala brez protestiranja user posted image user posted image user posted image se vidi da je prej mal oddremala, pa da ni bla tok zaspana in posledično tok težje zaspi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 744
18.7.2008 20:55:30   
jencili
user posted image user posted image ....  en urar = 1x zaboj

za drugega še čakamo na potrditev....

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 745
18.7.2008 20:56:37   
ella79

Pa saj sem sprva mislila, da tako joka zaradi zobkov. user posted image  Ima takšno belo pikico na dlesni. Morda pa so.user posted image Komarčka še imamo celega, ker ga ni marala. Ji ga bom ob takšni priliki ponudila. Pa upam,da ne bo treba.

naša ima tudi tako belo na dlesni, sam bolj spredaj, ne pa zgoraj k zobka vn prideta user posted image
jaz tudi mislim, da so pri nas zboki, k je čist druga že en teden user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 746
18.7.2008 20:57:29   
ella79

user posted image user posted image ....  en urar = 1x zaboj

za drugega še čakamo na potrditev....

aja za to ti čakaš bajso user posted image user posted image user posted image
sam veš, punce tudi pivo pijemo user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 747
18.7.2008 20:58:12   
jencili
...zaloga bo normalno temu primerna...user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 748
18.7.2008 20:58:31   
ella79
g. jencili če boš ti takole priden na RR, bo tvoja ga. mela kmal še eno user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 749
18.7.2008 20:59:31   
jencili
ga. ella.......drži! vidim pa tvoje zvezdice...uuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?