anita goitan
|
ČItam, da sayuri in Gajka prideta domov, super pa bodo uživali v domačem okolju. Uf sem v 37.tednu in mi piše, da je treba kufer pripravit, še dobr da sem ga, ker se mi ga tolk ni ljubilo, sploh n vem zakaj..no sedaj je ready pod posteljo, še cotke za najino bejbo bom dala na kup, da bo moj vedel kje vzet. Drugače sem pa to hotela povedat, včer sem par ur ležaal, me je ful trebuh bolel, že dopoldan sem vam napisala kolk je ta mala živa, levo, desno šejkala z ritko, pa sej sploh n vem s čim vse, potem me je pa trebuh zagrabu, fejst bolel, tako da mi je samo na bok pašalo ležat, jah pripravljamo se!!! Danes pa vse ok, sem šla do Supernove, se dobila s sošolko iz faksa na pijači, ima luštno 10.mesečno punčko, so me bla vsa usta in ušesa, mi je par zadev poevdala v zvezi z novorojenčkom doma, sama je rodila v PO z epiduralno, je bila zadovoljna, z izjemo ms ker baje če nič ne vprašaš ti nič ne povedo: ne kako pristavit, ne kolikokrat itd POtem sem pa še cuity park skočila, v H&M in tam 50€ pustila: sem kupila dvoje luštnih hlačk olivno zelene barve, pa eno vrhno jopico št.62, pa en body bel z enim motivom št.56, pa še en body v bistvu kar veliko za tolk denarja. Ok bodi dovolj zaenkrat, šibam mal po kuhni, čau punce
|