|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
18.7.2008 13:20:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Še eno novičko imam za vasuser posted image , poleg Sayuri, se danes domov odpravlja tudi Gajka, mi je ravnokar sporočilauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
18.7.2008 13:38:39   
nell
Dobro jutro punce!

Sayuri - user posted image user posted image user posted image user posted image za odhod domov.

Sandra - user posted image user posted image user posted image za dobro prespano noč. Ok kosilo skuhaj, ne pretiravaj, potem pa spet počivaj...da ne bo predčasne akcije.

ANA_P - vse najboljše za tridesetkouser posted image user posted image user posted image

Neža7 - kako je cartana vaša Neža... joj js že tud komi čakam, da našga fanta v naročju držim.

Gajka - super novička tud za tebe...po moje potem že komi čakaš, da pelješ svojo štručko v domače okolje.

Js mam za sabo čudno noč...zgleda da mene tud luna daje...spat sem šla šele ob 3.30 zjutraj, potem pa ob 7.00 lakota...ampak sem se pa zato valjala po postli vse do 13 ure, ko mi je moj masl pocartal, pol pa nardil še neki za pod zobuser posted image user posted image user posted image

Se mi je pa danes nekaj začelo dogajat, pa ne vem kaj to je...user posted image user posted image user posted image Namreč na hlačkah sem opazila čuden izcedek - tak kot da bi bil kak žele...prozorenuser posted image user posted image user posted image user posted image Se kteri sveti kaj bi to lahk blo??? ga je blo pa kr neki, tko da me mal skrbi...drugega dogajanja pa ni no, razen običajnih fint.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
18.7.2008 13:44:49   
anita goitan
ČItam, da sayuri in Gajka prideta domov, superuser posted image pa bodo uživali v domačem okolju.
Uf sem v 37.tednu in mi piše, da je treba kufer pripravit, še dobr da sem ga, ker se mi ga tolk ni ljubilo, sploh n vem zakaj..no sedaj je ready pod posteljo, še cotke za najino bejbo bom dala na kup, da bo moj user posted image vedel kje vzet.

Drugače sem pa to hotela povedat, včer sem par ur ležaal, me je ful trebuh bolel, že dopoldan sem vam napisala kolk je ta mala živa, levo, desno šejkala z ritko, pa sej sploh n vem s čim vse, potem me je pa trebuh zagrabu, fejst bolel, tako da mi je samo na bok pašalo ležat, jah pripravljamo se!!!

Danes pa vse ok, sem šla do Supernove, se dobila s sošolko iz faksa na pijači, ima luštno 10.mesečno punčko, so me bla vsa usta in ušesa, mi je par zadev poevdala v zvezi z novorojenčkom doma, sama je rodila v PO z epiduralno, je bila zadovoljna, z izjemo ms ker baje če nič ne vprašaš ti nič ne povedo: ne kako pristavit, ne kolikokrat itduser posted image

POtem sem pa še cuity park skočila, v H&M in tam 50€ pustila: sem kupila dvoje luštnih hlačk olivno zelene barve, pa eno vrhno jopico št.62, pa en body bel z enim motivom št.56, pa še en body user posted image user posted image user posted image user posted image v bistvu kar veliko za tolk denarja.
Ok bodi dovolj zaenkrat, šibam mal po kuhni, čau punce

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.7.2008 13:50:18   
naty13
Gajka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Boste doma uživali in se v miru cartali.

Anita user posted image user posted image user posted image user posted image  za zapravljanje. user posted image

Erin tudi jaz sem se psihično pripravljala pri Nejcu na vstajanja ponoči, na krče, potem sem bila pa presenečena, ko je mulček spal. Po dveh mesecih je prespal celo noč. user posted image  Tak scenarij se bo težko ponovil, še vedno pa upam, da mu bo vsaj podoben. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
18.7.2008 13:53:27   
lana777
Sayuri in Gajka - dobodošli domauser posted image user posted image

Brez skrbi, saj čez dan vedn zademam za kako urco,
sam noči so mi pa res zoprne ...

Me pa zanima, ktera ma še user posted image  obrnjeno z ritko navzol?

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
18.7.2008 13:55:15   
naty13
To je pa to, ko začnem najprej komentarje pisat, potem pa svoje pozabim. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ravno po kosilu. Zdaj kuha tašča, ker mi je možek prepovedal kuhat. user posted image  Saj je fajn, ampak najraje naredim gospodinjska dela sama. user posted image  Pred kosilom je imel mulček žurko, me je prav pošteno zbrcal. Ti ti lump. Tak je kot starejši bratec. user posted image user posted image  Sem se pa najedla, da bom počila. user posted image  Me pa spet v vodoravno vleče. user posted image  Se bom šla mal v postlo pofočkat, ker Nejc še spi. Potem bo tako žurka v bajti. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
18.7.2008 13:59:02   
ANA_P
hvala punceuser posted image user posted image user posted image

No, pa se je rodila še ena avgustovka. Kot sem že omenila mamica ni sodelovala z nami na forumu, bi pa želela čestitati:

Mamici in atiju, za prelepo princesko Dajo, težko 3100 in veliko 48 cmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
18.7.2008 13:59:04   
anita goitan
naty ti kar pejd en kitico zalegnt, ful paše, tud jaz bom šla, samo špinačo mal oparm in zmiksamuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 18.7.2008 14:02:40 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
18.7.2008 14:06:11   
tejkaz
Ana_P, vse najboljše in čestitike tvoji kolegici.

Gajka in Sayuri user posted image user posted image

Neža7, tvoja štručka je res princeska. Prava mala lepotička.

Grem naprej pakirat...

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
18.7.2008 14:47:12   
sandra123
Lana, ne skrbi, tvoj user posted image ima še dovolj časa in prostora, da se obrneuser posted image ...
Ne vem, ali sem vam povedala, ampak, ko sem bila v torek na pregledu pri svoji G, je moj B-jevček veselo sedel na ritki, ko pa mi je v P naredila UZ, je pa malček bil obrnjen na glavico....tako, da, če se je moj obrnil, ko ima še družbo v trebuhu, potem se bodo tudi vaši user posted image obrnili, ker imajo bistveno več prostora kot moja dva sončkauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
18.7.2008 14:55:22   
K_a_t_j_a
ANA_P vse naj naj in naj se ti izpolnijo vse skrite želje, ki jih nosiš v srcu! Predvsem pa lepo materinstvo in zdravega user posted image !!
Pa ČESTITKE tvoji kolegici in njenemu možu za malo Dajo!! user posted image user posted image user posted image
Neža7 joj kak je luštkana vajina Nežika!!! user posted image user posted image Pravi angelček!!!
Sandra123 user posted image user posted image user posted image user posted image za35 tednov!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prihod Sayuri in Gajke domov!!!

Nell tudi jaz imam izcedek prozorne in rumene barve že kar nekaj časa. Upam, da ni to kaj narobe. Srbi in peče me pa nič spodaj. Najbolj imam ta izcedek zjutraj.

Je tudi meni ponoči otrdeval trbuh enih parkrat, pa še špikalo me je spodaj v nožnici. Luna res vpliva na nas. Sam jaz si res želim zdržat vsaj do torka. V petek (25.) ima pa moja sestra rojstni dan, tak da mogoče celo za roj. dan postane teta.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
18.7.2008 15:12:40   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Nell tudi jaz imam izcedek prozorne in rumene barve že kar nekaj časa. Upam, da ni to kaj narobe. Srbi in peče me pa nič spodaj. Najbolj imam ta izcedek zjutraj.

Se podpišem pod to. V sredo na pregledo je bilo vse ok z vodo, ki je bila bp.

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
18.7.2008 15:15:05   
naty13
Moj mulček se kar spančka. Že skoraj tri ure. Mi je že dolgčas, ko je tak mir. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejka upam, da se ne matraš preveč in vmes počivaš. Da ne boš šla direkt v KR P namesto v Struževo.  Je Eva že videla novo stanovanjeuser posted image

ANA_P user posted image user posted image user posted image  tvoji kolegici za malo Dajo. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
18.7.2008 15:18:12   
andrejaboris
HOJ!

Jaz imam pa danes že drugič cele hlačke mokre. Pa nima vonja po urinu! Kaj mislite? Ima katera podobne probleme? Pa izcedek je tut prisoten ampak mene malo srbi!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
18.7.2008 15:20:28   
andrejaboris
Moj mulček se kar spančka. Že skoraj tri ure. Mi je že dolgčas, ko je tak mir.

Naty pa pol gre zvečer hitro spat? Če Lan tak spi ga ne spravim v postlo pred 23. Oz v postlo že samo ne zaspi! No samo Nejc je leto mlajši.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
18.7.2008 15:20:46   
nell
Hja sej če bi bil to kr navaden izcedek, me še ne bi tok skrbelo...tko je pa dobesedno žele - tak čudn. No če bo še kej tega vn prlezlo, bom pa šla v P se pokazat, čeprav ne bi rada brezveze neko paniko zagnala. Sem se pa mal prestrašla, tko, da sem za vsaki slučaj spakirala torbo za v P zase in pa stvari za iz P zase in za tamalga dala na en kup, da se moj ne bi preveč lovil, če me kej zagrabi.

grem namreč v Zreče za dva dni, ker gre moj delat...tko da lahko v sili iz sllužbe prišiba in sam vzame stvari in mi jih pripelje. Mal me skrbi ker me neki črviči, čeprav trebuh ne otrdeva - mogoče me je sam mal strah in sem zato bolj panična.

se še kej oglasim.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
18.7.2008 15:28:07   
tejkaz
Nell, mogoče je čep. Lahko se ti še 14 dni nič ne bo dogajalo, tako da ni panike.

Naty, Eva je stanovanje že videla.

Je že odšla na počitnice, jaz pa jokala kot dež

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
18.7.2008 15:28:41   
nyna84
Ojla!

Ni bilo danes nobenega novega user posted image ? Me je prav zanimalo, kako je delovala ta luna na vas. user posted image  Jaz sem še doma. Me HB ta luna ni zagrabla. Me je pa očitno zagrablo gnezdenje, ker že tri dni perem, likam, pospravljam, danes sem pripravla v torbo za user posted image , da jo bo user posted image  prinesel v P, ko bo treba domov. V glavnem, po cele dneve sem v akciji. Sem zlikala in pospravla čisto vse cunje (naše in od user posted image ). Me je user posted image  že spraševal, če se za kam pripravljam.user posted image Ga je začelo skrbet.user posted image user posted image user posted image  Ja če ne bom zdej vse poštimala, kdaj pa bom?
Joj sej res, včeraj smo dobili naš avto - sicer izgleda kot pomaranča, ma vozen pa je. user posted image  user posted image
In danes so mi pripeljali previjalno komodo. user posted image user posted image user posted image  Lahko verjamete, da sem kar skakala od veselja, ker sem se bala da mogoče tudi te ne bo.user posted image  Komaj čakam, da jo damo na svoje mesto, da pospravim vse tiste mini cunjice.user posted image

Sicer pa sandra123, Maja T., sayuri in gajka, lepo da ste doma. Sem vesela za vas. user posted image
Sandra ti kar lepo počivaj, zdej imaš zadnjo šanso. Potem, pri 3 navihancih to tako ne bo več mogoče. 
Maja T. in Neža7, ko sem gledala slikice vajinih sončkov, sem dobila kar solzne oči. Sem se spomnila kakšen lep občutek je, ko dobiš tako majhno štručko. user posted image

ANA_P tebi pa vse najboljše za rojstni dan! Zdej si pa res okrogla in to kar v dveh pomenih. user posted image  Hecam se.user posted image  Ti želim obilo zdravja, sreče, zravega user posted image , pa obilo cartanja s svojo družino!

Aja, kateri lahko sporočim, ko bomo pestvali? Nimam od nobene telefonske in lahko garantiram, da moj user posted image  ne bo pisal na forum. Že tako pravi, da delamo dež. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
18.7.2008 15:29:06   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

HOJ!

Jaz imam pa danes že drugič cele hlačke mokre. Pa nima vonja po urinu! Kaj mislite? Ima katera podobne probleme? Pa izcedek je tut prisoten ampak mene malo srbi!

Jaz sem imela isto zadevo v torek in me je potem G poslala v Puser posted image ...PA TE NOČEM NIČ STRAŠITI user posted image , če sumiš, da bi lahko bila plodovnica, se pojdi pokazat, sicer pa ponavadi začne plodovnica obilno iztekati in ne boš mogla tega spregledatiuser posted image . Meni so v P analizirali ta izcedek, pa je bil test na plodovnico negativen.

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 18.7.2008 15:32:03 >

Lp, Sandra

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
18.7.2008 15:47:57   
andrejaboris
Hvala Sandra za odgovor! Bom še vidla zdaj enkrat če bo spet mokro bom pa res šla! Znorela bom s temi izcedki.

Nyna si ridna jaz sem tut mela par dni nazaj delovno razpoloženje danes pa je nekam zginlo! Fajn da imate avto da ne bo treba s kolesom v P. user posted image user posted image Ti bom poslaLA zs IN TEL. ŠT!

Tejkaz jaz sem tut prejšnji teden jokala kot dež ko sem Lana pustla pri babici! Kaj šele ko bo šel v šolo v naravi!user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
18.7.2008 15:57:38   
aradej
andrejaboris kaj so mokre samo hlačke ali tudi oblačilo? Če je oblačilo bi bilo fajn se it pokazat v P.
Kolegica je imela mokre hlače in hlačke ampak ko je naprimer vstala, drugače pa ne je pa zgledal tako kot da bi se polulala.Dogajal se je proti večeru, drugo jutro je rodila. Ne želim te strašit ampak mislim da je bolje da se greš pokazat.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
18.7.2008 16:04:02   
anita goitan
punce glede izdcedka, velikokrat na teden si 2x na dan hlačke menjam ker so enostavno mokre, pa urin v ponedeljke na pregledu je bil kot vedno bp. Kaj pa vem, saj v vseh revijah, netu,knjigah piše da bo vsak teden še bolj obilen izcedek.

Kar se pa plodovnice tiče, kolegice pravijo da je ne morš zgrešit, ker teče in se je en da zadržat. Uf kako meni ta bejba šejka po trebuhu, če se mal bolj na tipkovnico naslonim mi bo kmal tipkat pomagalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
18.7.2008 16:04:33   
andrejaboris
če mi je tak noro. pol pa spet ne bo nič kar bi blo super pa bojo rekli kaj te hodim nonstop tja brezveze. bom vidla mam pa ornk mokre hlačke
. no zdaj ne ker sem preoblečenauser posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
18.7.2008 16:08:03   
bella02
ANA_P, vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

naty, jaz sem dons spala do 10.30, ker Tjaše ni doma, pa noč je bila bolj tko. Pol je pa šel user posted image ob 6h v službo, jaz pa sem sladko zadremuckala
neža7, kako smo luštni user posted image user posted image user posted image

Ryssa, to se dogaja tudi meni. Pol greš pa na wc in nazadnje pride ven 5 kapljic, user posted image user posted image user posted image . Je pa res, da ob vsakem špikanju pomislim, kaj pa, če je to to?

andrejaboris, tud mi smo Tjašo budili, ampak samo čez dan, ponoči ne. In če bo user posted image tako priden za spat, sem zmagala. Tjaša je od 2. meseca spala skoraj celo noč. Aja, pa upam, da ti še ne bo treba it v akcijo, mal še počakajte!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
18.7.2008 16:35:38   
bella02
Na lepem me je faj fajn začel boleti križ. Drugorodke, je kateri to poznano? Do zdaj se mi to še ni zgodilo. Kar nekej sem čudna. Se slišimo, grem počivat

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Dobrodelnost
Uredništvo RR

Ali veste, da Ringaraja izvaja tudi družbeno odgovorne in dobrodelne akcije?

Da (49%)

Ne (51%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!