Februarka08
|
No, zdej se pa lahko mal na bolj dolgo oglasim Princesa je včer zaspala ob 20.30, se zbudila čez dobro uro, pojedla zize, spala do 3h - se začne oglašat da je lačna, jest skočim v luft in jo čakam, da se bo začela še mal bolj oglašat , ona zaspi nazaj in spi do 6h se pravi dobrih 8 ur! Pol je spet jedla in sva zaspale do 8.45 ob 9h naj bi pa patronažna pršla!!!!! In je pršla ob 8.55! Dobr da sm bla nekak pri sebi, tamala je bla že previta in preoblečena, kava se je pa tud že kuhala. No, od patronažne sem pa izvedela nekako takole (kar sem že prej vedla ): - od 4. meseca: sadje, zelenjava, žitne kašice brez glutena - od 6. meseca: uvedem beljakovine - ml. izdelke ali meso Moram pa probavati na začetku pač nove okuse - samo ene 4 žličke kakšne 3 dni, potem se pa doza povečuje (to pišem za tiste, ki še ne veste, jest sem tko že mimo tega ) je pa res da hočjo pojest celo goro, sam ti jim ne smeš dat npr. kakšna banana k ful zapira - oni bi celo pojedl - sem vidla pri naši A je še kej? Pomoje je to to, če se pa še kej spomnem, pa napišem... Aja, me je vprašala če je že kaj probala, pa sem rekla da je, ker je vedno spremljala hrano, ko sva midva jedla. Je rekla da to ni čisto nič narobe, če sama pokaže interes. Ne smeš pa otroka siliti. Je rekla, da eni še pri 7. mesecih ne vejo kaj bi z žlico delali... Larisa se je pa že naučila da je treba požirat in ne jezička ven tiščat tako da je bila sama pripravljena sprejeti nekaj novega No tako, to je na široko to Sem videla da se res dobite danes matr, bom desca to je zih zanalašč naredu da mi je avto odpelov, da bova ja doma