|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
17.7.2008 13:46:01   
ključek
ste face, ko razlagate o taščah in dogodivščinah z njimi

ne morš verjet..................taščica se je ponudla, da nama kupi belo tehniko oz. gospodinjske aparate, v vrednosti 900 eurov.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
17.7.2008 13:51:12   
lana luna
taščica se je ponudla, da nama kupi belo tehniko oz. gospodinjske aparate, v vrednosti 900 eurov..................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest bi tut tako taščicouser posted image user posted image user posted image sam da nau pol kdaj kej naprej metuuser posted image to pa najbl sovražmuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
17.7.2008 13:51:48   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............sem klicala za izvide, je vse BP, normalno, nimam diabetesa..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image  pa je vse OK

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
17.7.2008 13:59:44   
ključek
sam da nau pol kdaj kej naprej metu

sej jz tud upam, da ne bo.............................user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
17.7.2008 14:06:35   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tole izjavo ti dam Nobelovo nagrado, dokotrat znanosti, zlato maedaljo in še kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Sprejmem... user posted image

Meta...trebuh je treba skrit.... da ni že z vesolja videt, da si sexala.... user posted image user posted image user posted image bti packaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Ma jst tudi samo z oprijetimi majčkami hodim okoli... sem si eno ful lepo kupla v HMju, ma ne vem, če mi bo sploh prišla prav, ker je preveč ohlapna.... Nek se vidi razkoš.....user posted image

AMor real.... ma ti si sz Kopra? Lahko bi srečanje midve organizirale... pač samo za naju....user posted image jaz sem stalno po Kopru.... če ne grem pa samo na đelati v Super novo... No pa se Marsy pride kdaj na tist konec...

Kahlo... ma ti si pa pametna punca.... niti sesalca ne rabiš pržigat, ko tk laziš po tleh...... user posted image
S kačekom se pa tudi crtava, ja... sicer ni navajen tega, ki je bil do zdej bolj sam zase... se mu kr malo čudno zdi... ma se bo glih navadu, ni druge... ki jaz imam živali zato, da jih razvajam in cartam.... user posted image user posted image

Me to you....ma ne morem verjet no user posted image user posted image - to ja za njih v tir nej se zaletijo... sej se jim bojo vsi smejali....... zate pa....one big hug...

Zoe..... ma ta kaček nič ne naredi, veš.... lahko sicer malo čopne, če ga je strah, ma ni to nič.... so nam danes prišli eni mladi fantje montirat pohištvo in so ga vsi, razen enega, ki ima fobijo, občudovali in po rokah prekladali.... user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
17.7.2008 14:10:25   
ključek
Lara, fletn kačon................user posted image user posted image user posted image ..............čeprav jaz ga ne bi upala imeti doma...........se namreč bojim kač..............user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
17.7.2008 14:15:16   
gold fish

user posted image user posted image user posted image user posted image ...............sem klicala za izvide, je vse BP, normalno, nimam diabetesa..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... superca user posted image user posted image user posted image  ......  zdaja pa hop na milkouser posted image   (jo namreč moj pikec zdaj jeuser posted image )

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
17.7.2008 14:16:12   
gold fish

....jaz sem pa danes že dobila odločbo iz CSD za porodniško..in sicer jo nastopim 6.8 pa do 18.11......

zakaj pa imaš toliko časa??

kak misliš toliko časa user posted image  ..... porodniško nastopim 6.8 ...traja 105 dni...to je do 18.11.2008.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
17.7.2008 14:16:47   
gold fish

ste face, ko razlagate o taščah in dogodivščinah z njimi

ne morš verjet..................taščica se je ponudla, da nama kupi belo tehniko oz. gospodinjske aparate, v vrednosti 900 eurov.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... zadnje čase nas vse presenečajouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
17.7.2008 14:17:52   
RAČKAPK
user posted image Lara, kuk luštkan kačon, res je lep

kolk pa stane takle kačon

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
17.7.2008 14:54:22   
lana luna
nimam diabetesa......

sem prej pozablauser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest tut mislm da si morš zdj eno milko privoščituser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
17.7.2008 14:57:31   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK
user posted image Lara, kuk luštkan kačon, res je lep

kolk pa stane takle kačon

90€ sem dala zanj..... pa za terarij še en kup šoldov pa za grelni kabel.... pa za bazenček...pa miške košta vsaka po 1€ user posted image Pa omarica, kjer je terarij gor... v glavnem.....

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
17.7.2008 15:48:36   
Tejchy
kak misliš toliko časa ..... porodniško nastopim 6.8 ...traja 105 dni...to je do 18.11.2008.....

ponavadi govorimo o "porodniški" za celo leto.... ne ločujemo prvih 105 dni, ko je dejansko porodniška in preostale, ko gre v bistvu za nego in varstvo otroka...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
17.7.2008 16:37:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

kak misliš toliko časa ..... porodniško nastopim 6.8 ...traja 105 dni...to je do 18.11.2008.....

ponavadi govorimo o "porodniški" za celo leto.... ne ločujemo prvih 105 dni, ko je dejansko porodniška in preostale, ko gre v bistvu za nego in varstvo otroka...

..saj jaz sem prej tud....samo so me novo pečene mamice poučile in zdaj pač tak žvekam okrog...dejansko pa si celo leto doma.......

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
17.7.2008 18:26:27   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Pa nekatere, ki delajo v šolstvu, so rekle, da so šle takoj na bolniško, ker je delo z otroki za nosečnico tvegano. Jaz nisem komplicirala in sem bila v službi do počitnic.
Mimogrede - a ima katera s tem izkušnje: POMOČNICA RAVNATELJA MI JE REKLA, DA MI BO PROPADEL VES DOPUST ZA LETO 2009, KER BOM NA PORODNIŠKI. V službo se vrnem konec avgusta 2009, kar pomeni, da bom čez poletne počitnice naslednje šolsko leto na porodniški, ko naj bi nam tekel dopust. In zdaj naj jaz kar ostanem brez user posted image
Jaz mislim, da imaš pravico do dopusta. Boš pa dopust koristila med ostalimi počitnicami (jesenskimi, novoletnimi, zimskimi, provmajskimi).

Še eno vprašanje, ki me včasih daje... Ko grem na veliko potrebo, se vedno spomnim nasveta, da se ne smem napenjat, da ne sprožim poroda. Ali je to res? Ker samo od sebe gre bolj težko ven... user posted image

Jaz mislim, da napenjanje ne more sprožit poroda, če je vse ok. Ti pa priporočam, da mal paziš na prehrano, pij donat. Zaprtost ti zna pridelat hemeroide, kar pa ni luštna stvarca.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
17.7.2008 18:29:52   
lana17

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
17.7.2008 20:00:15   
arabela*
me to you,čestitke,hvalabogu da je vse okuser posted image
bubi,sem šla gledat danes v Aladina,pa imajo full izropano.Edino oblačila za babike imajo še veliko,pa zelo ugodno.Nisem nič pametnega našla,razen enega bodija z dolgimi rokavi,na preklop,pa previjalno pleničko za na vrh(zmajčka).

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
17.7.2008 20:02:03   
arabela*
Zdaj se mi je uspelo malo uredit,da ne bom jutri na pregledu videt,ko en zapušenečuser posted image .najtežje pa je uspelo lakiranje  nohtov na nogi.Prava umetnost.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
17.7.2008 20:05:45   
arabela*
Danes sem po dolgem času malo po mestu pešačla.
Prava mora.Hodim itak že ko en fuzbaler,pol pa vsa ta teža,pa trebuh.res se že grozno počutim.Pa vsa zasopihana sploh več nikamor ne moremuser posted image
Pa iz firme še mi niso nazaj papirjev za porodniško poslali.A mislite,da bo že prepozno?
Ve ste že zbrale imena za user posted image ? Meni je moj prej očital,da preveč kompliciram,da pač daš neko ime,pa konecuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
17.7.2008 20:42:39   
ključek

upsi................jaz sem prebrala 18.11.2009.....................user posted image user posted image user posted image user posted image ..........pa očala nosim.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3620
17.7.2008 21:01:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pa iz firme še mi niso nazaj papirjev za porodniško poslali.A mislite,da bo že prepozno?

... meni so jih isti teden poslali nazaj, pol sem jih pa takoj tja na naš CSD nesla in danes dobila odločbo.....    Kdaj bi naj ti nastopila porodniško?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
17.7.2008 21:03:07   
ključek
user posted image , kako si??

Neposredna povezava do sporočila: 3622
17.7.2008 21:03:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ve ste že zbrale imena za user posted image ?

.... mi smo.....po vsej verjetnosti bo pa kar od pikeca obveljala.....  veš koga ima janey pri mariborčankahuser posted image .....tako bi naj bil naš....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
17.7.2008 21:03:57   
gold fish

upsi................jaz sem prebrala 18.11.2009.....................user posted image user posted image user posted image user posted image ..........pa očala nosim.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...saj me ne bi motilo, če bi bilo tako dolgo....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
17.7.2008 21:05:05   
Tejchy
najtežje pa je uspelo lakiranje nohtov na nogi.Prava umetnost.

vsaka čast user posted image
js skoraj dušo spustim sam pri brisanju nog pod gležnjem.... kaj šele, da bi si lakirala prste na nogah...

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

oblačila
symba

kje najraje kupujete otroška oblačila?

baby center (13%)

oviesse (3%)

h&m (59%)

iana (1%)

pikapolonica (3%)

kik (21%)

Število vseh glasov: 116

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!