|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
17.7.2008 9:39:30   
KAHLO
Jaz mam pa zadne cajte sam s to zgago vojneuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem ugotovila da ne smem jogurta pit....no vsaj pol litra jogurta na tešče ni vredu....me peče k hudič, pa po kapučinu tud....prej sem zmeraj s sabo un mali donat vlačla, zdaj pa mam kar unga litrskega pa pol.......upam da ne bom drug mesec že dveh po torbi nosilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   včeraj popoldan sem bla že tako da si nisem upala ...no upala...nisem hotla nič jest...k se mi ne da s to zgago vojskovat....nevem če ne bom danes samo ene čorbice nežne skuhala....pa tist po cel popoldan žulila!!!!

Saraya
jaz še ga nisem kupila.......k sem bla včeraj v sobici od naše tamale me je kr malo špiknilo pr srcu edino kar je not je njena posteljauser posted image user posted image user posted image druga pa še revca nima....še lučk ji nismo namontirali kaj šele kakšna dekoracija.....soba je polna škatl.....no pa saj mam še avgusta čas.....upam samo da me beba ne bo presenetla, pa si kje na svet zaželela kaj prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sem kr pošteno v ..., ker še mam tlko zanjo za nabavituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
17.7.2008 9:55:26   
arabela*
meni pa je spet takooooo slabouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
17.7.2008 10:13:49   
lana luna
Komaj sem ji razložila, da kaj takega verjetno sploh več ne prodajajo.

ah meta21 pomojem da še kje dobiš tak žakelj, ampak bolje da tvoja taščica tega ne ve user posted image user posted image user posted image prav prisrčna jeuser posted image user posted image user posted image a pol je zdj kupila še kakšn drug voziček?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
17.7.2008 10:15:04   
lana luna
Včeraj sem bila na centru za socialno delo v KP in je bila tam ena referentka, ki se ji niti živeti ne da!!!

jest ne razumem kako lohk taki ljudje sploh dobijo šihtuser posted image mislm a niso tm zato da ljudem pomagajo???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
17.7.2008 10:17:30   
lana luna
no in k včeraj pr vratih pozvoni in odprem je stal pred vrati moj picek s novim kolesom in mašnco....

kahlo še jest sem dobla mal solzne učke k sm to prebralauser posted image res ful lepo. men je pa včerej čokoladico prnesu zvečeruser posted image user posted image user posted image pa sm že rekla da jo morm nehat jest, k mam sam probleme zarad nje, ampak če jo mam jo pa pojem. in moj dragi je tko skrben, da vedno kupi 2 čokoladi, k drgač on brez ostaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
17.7.2008 10:18:40   
lana luna
ja se še kr švercam in mislim da se bom še vsaj 2 meseca.......vsaj moj pravi tako, da bo takrat nabavil net.....za zdaj pa upava da naju sosed ne dobi!!!!

sej mislm da to on nič dražje ne plačuje interneta, tko da sploh ne bi smel bit panikeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
17.7.2008 10:20:16   
lana luna
Mi smo danes začeli navajat bolj zgodnje vstajanje.Pa je grozno.Sploh,če zaspiš ob dveh,kakor jaz.

saraya verjamem da je grozno. jest sem zdej spet lenobica ratala. vsak dan kr do desetih drnjohamuser posted image

aja, pa upam da slabost čimprej mineuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
17.7.2008 10:37:23   
arabela*
ma user posted image te slabosti.vedno ko imam namen kaj počet me zgrabi.pol pa vso delo ostane nepostorjeno.
Grem zdaj na balkon knjigo prebrat,ker moram kasneje nest v knjižnico.user posted image
Je rekla malečka,da hoče it peš v mesto,pa na sladoled.Upam,da mi bo uspelo.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
17.7.2008 10:39:20   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................punce, ne vem več, zakaj je tako...............kako so lahko ljudje tako žleht, nesramni....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................urejamo okolico pri hiški in  smo za 30 cm vzeli (ZAČASNO) navadno zemljo sosedom, nič nimajo tam, samo navadna zemlja, z malo trave, da mi postavimo škarfo, potem bi pa zasuli nazaj in dali vse v prvotno stanje.................in sedaj nama grozijo z odvetniki, policijo, inšpektorji, kaznijo, tožbo.....................na začetku je bilo pa ok.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............danes ponoči nisem vedela, ali bom rodila ali bom mogla v lj-polje, ker sem bila z živci čist na koncu......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............bolelo me je v trebuhu, user posted image  je kar norel noter..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............sedaj smo vse zasuli nazaj, tako kot je bilo....................mogoče katera ve, ali potem še obstaja možnost tožbe???? tako sem razočarana................namesto, da bi ljudje pomagali drug drugemu, eni vedno iščejo polena, ki jih mečejo drugim................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 17.7.2008 10:40:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 3584
17.7.2008 10:59:53   
alysa
me to you, o groza user posted image user posted image  eni pa imajo res čas, da se lahko se s takimi stvarmi ukvarjajo in vama grenijo življenje user posted image  Probaj se ti čim manj ubadat z njimi, pa naj se tvojuser posted image  pogovori z njimi, preden bodo res kake sankcije ... user posted image

Držim pesti, da bota vse poštimala, tako kot je treba user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
17.7.2008 11:04:48   
lana luna
me to you ne skrbi, za vsako rit palca raste!!!

prosim ne se obremenjevati s takimi primerki ker je škoda tvojega in user posted image zdravja. pomisli na to, da je važno samo to, da sta vidva s pikico in možek zdravi in da se vaša pikica lepo razvija.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da se kmalu potolažišuser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
17.7.2008 11:10:50   
KAHLO
OH me to youuuuuuuuu!!!!!!!! nič se ne sekiraj.....pr nama tud sosedi grozijo z inšpekcijo....ampak zdaj sva ugotovila da so to eni 3 stari stari stanovalci....in da je največji problem faušija.......zadnič nama je še upravnik, rekel da je blo dost vroče krvi in da naj vzpostaviva v prvotno stanje, k ma namen en klicat inšpekcijo....no in zdaj sva zvedla kdo je to......mislim, tak k bi si najmanj mislim in naju tako lepo pozdravla....ampak glede na to da je še zaenkrat lastnica stanovanja tašča, ga je poklicala in ga povprašala v čem je problem......ona pravi da zdaj verjetno ne bo več problema.......ampak jaz sem se odločla, da če pride inšpekcija....klimo dam dol s fasade o.k, balkona pa ne mislim podirat....bodo mogli prej mene dol z njega pokrampatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se naj spravijo na nosečko če lahko.....drgače, pa sva se odločila da če do tega pride, prjavima inšpekciji vse sosede, k že imajo zastekljene balkone, k imajo grmovje in šavje po balkonih, antene na ograjah itd......tako da bomo se pa pol šli tole.....LJUDJE SO ENOSTAVNO ŽLEHHHHHHTTTTTTTTTTT......kriva pa je faušija...........tako da se nič ne sekiraj, vi postavte tisto škarpo, saj jo boste verjetno v enem dnevu, pol pa nazaj zasujte zemlco....pa ti jim še kako rožico zasadi če se bo tetka strinjala pa amen!!!!user posted image user posted image jaz sem se tud presekirala pa so mi vsi rekli da je brez veze, tud punce tu na rr....tako da nič se ne sekiraj........
Razloži tetki pa stricu še enkrat da boste vse postavli nazaj k treba bit...sam da to dokončate in da ji ne boste niti cm zemlce vzeli.......TI TA STARI...so pravi gimpli....madona bog nedaj da maš kaj več ali pa da nardiš kaj lepše k majo oni....jih misli raznest!!!!!!
Jaz jih kar lepo vse z nasmeškom pozdravljam, jim pridržim vrata če jih srečam na vhodu......ti povem so eni tako paf, da bi jim lahko rekla da naj usta zapre k bo prepih pr možgančkih......eni pa kr bežijo pred nama samo da naju ne rabijo srečat.....tak je...so mislili da bova klonla...pa so se pošteno za j......... zdaj pa naj kr kličejo koga čjo, zdaj se še samo moram pozanimati, če lahko inšpektor brez mojega povabila vstopi v stanovanje oz. ali sploh ima pooblastilo da vstopi v stanovanje brez mojega vabila!?!
Drgače pa si še to zapomni, sigurno bojo vaju prej ali slej kaj rabli......jaz si to zmeraj rečem....sej me bo še kdaj kaj rabla, ali pa hotla met....me zanima če bo imela faco v oči pogledat in vprašat!!!! sicer mi ne bo problem pomagat......sam....vem da bo me če ne prej ta sosed k hoče inšp. bo naju prej ali slej kaj poprosil.... in že komaj čakam da napoči ta dan!!!

Lana luna
.....ne to moje šmuglanje na net soseda res nič kaj dodatno ne košta, sam veš kako so pr nas......bog ne daj da bom jaz zastonj na njegovem netu visela, med tem ko on plačuje!!user posted image kaj se pa tiče čokolade, jaz bi jo tud kr naprej jedla, če me pa pol zgaga daje....nevem ta moja zgaga...cel križ je z njo!user posted image

Saraya....idi v mc-a na sladoled,....mogoče bodo slabosti minle, ....no samo upam da te pol ne bo zgagauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
17.7.2008 11:19:24   
KAHLO
joj..........jaz se pa zdaj s temi papirji za porodniško ukvarjam.....pa ok. s socialno sploh nimam problemov,mam stalno prebivališče v mojem rodnem mestecu in itak vse tetke in strice na socialni poznam, so zdaj sami taki mladi prišli tja delat k smo v osnovno šolo skup hodili, no mi pa zdaj v službi komplicirajo.....nevem, punce so mi rekle na socialni naj dam polo izpolnit pr nas v računovodstvu pol pa kr njim pošlem po faksu in mi bodo one vse uredile, tisto potrdilo od ginekologa sem jim pa že itak dala.....no zdaj pa tem babam pr nas v računovodstvu ni nič jasno, pa sem jim trikrat rekla da naj mi izpolnijo to kar morjo one, ostalo bodo mi na socialni da mam že vse zmejeno....mater tako so firbčne, ...ena ni zdržala in me je začela kr intervjuvat kje mislim rodit, pa kam naj grem rodit, pa kje zdaj stanujem, pa kako sva stanovanje dobila pa bla bla bla.............pa ji nisem hotla odgovarjat....je pol kr šla.............mater so ene res firbčne!!!!!verjetno so komaj čakale da sem šla, da so lahko začele šušlatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
17.7.2008 11:20:03   
amor real
user posted image  čestitke KAHLO za novo bičikleto (kolo po slovensko user posted image )

Me to you joj ti sosedi, katastrofa, verjetno bodo tisti cm zemlje s sabo v grob vzeli user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
17.7.2008 11:29:53   
Marsy
Preden pridem z branjem na tekoče (imam še dobrih 10 strani), bi prosila, če mi lahko katera sporoči informacijo glede šole za starše - KDAJ JE OGLED PORODNIŠNICE V LJUBLJANI?

Mal težko je zdaj usklajevat Ljubljano (Domžale) in Izolo (Koper). V Izoli je namreč ogled porodnišnice 4.8. Prej moram biti doma, ker mami praznuje rojstni dan, v ponedeljek šibat v porodnišnico v Izoli, naslednji dan pa nazaj na pregled v Domžale. Nekako zguba časa in potrata bencina, sploh pa mi ni, da bi se sama toliko vozila...

Pa tud glede pregledov v Izoli se ni dalo v Domžalah nič zmenit - me ne dajo na primorsko...

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
17.7.2008 11:30:30   
*zoe*
Oj,

sem spet mal pokonc, ampak ne bom dolgo. Hvala vsem za vzpodbudne besede in ker ste mislile name user posted image , jaz sem tudi kar pogrešala čvekanje, sploh ko je človek v postelji in nima pod milim nebom kaj počet.

Kahlo - ful fajn za bicikl user posted image

Lara - tvoja kačka je prov fajn, čeprov se jih jest kr mal bojim. Pri sosedu so imeli takega oranžnega goža, ampak revež ni dolgo zdržal.

Drugače sem pa že dobila denarčke od CSD namesto paketa user posted image , ostale papirje pa imam tud zrihtane.

Danes se nekej kaže sonce, men je še ležat lažje, če je sonce, da pol mal skoz okno gledam, pa gre cajt hitreje mimo.

Jaz imam naslednji pregled 28.7., saj to je že skorej čez 1 teden. Moj user posted image se tud non stop muva levo desno, ima tolk energije, da je noro. Ne vem, a ta otrok sploh kej spiuser posted image

Ok, zdej pa nazaj v legen položaj.

Aja - Tejchy - ful lepa zibka, pa bubi isto user posted image  user posted image  user posted image

Pa lana luna tvoje cunjiuce so ful luštne user posted image  user posted image  user posted image

Sicer bolj na hitro vse sčekiram, tko da sem sigurno kakšno stvar pozabila - pa drugič.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
17.7.2008 11:50:58   
lana luna
Pa lana luna tvoje cunjiuce so ful luštne

hvala *zoe*user posted image user posted image sej zdej jih pa ne smem več kupovat, ker mi moj ne pusti. pravi da ma dete že zdaj več cunj kot onuser posted image user posted image user posted image pol pa greva v tgovino da bi njemu kupla kšne hlače mu pa nč ni všečuser posted image ja a je pol kej čudnga da skos ene boge hlače furauser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
17.7.2008 12:16:36   
Marsy
No, zdej sem pa prebrala. Sem se mogla kar na elektriko priklopit, je računalniku že baterije zmanjkal user posted image . Sem v enem lokalu v Izoli, kjer imajo wireless internet in nisi časovno omejen. Če bi bila na internetu plačljivem po minutah, bi zarad foruma zapravila celo premoženje!

To, da vsi zelo radi pametujejo, kaj sme nosečnica početi in kaj ne, sem jaz že čisto odklopila. Sploh pa zdravnikov ne poslušam več oz. se z njimi ne pogovarjam o tem. Jaz se zelo dobro počutim, če migam (*zoe*, tukaj s tabo zelo sočustvujem!). Zato hodim na fitnes (sobno kolo, trenažerji, bodypump, vadba za nosečnice) in precej veliko prehodim peš. Če se čudno počutim pred gibanjem, je pol sigurno bolje. Verjetno tudi zato ne zatekam in dobro spim, otroček me pa ponoči ne moti, ker sva čez dan tako aktivna user posted image .

Pa nekatere, ki delajo v šolstvu, so rekle, da so šle takoj na bolniško, ker je delo z otroki za nosečnico tvegano. Jaz nisem komplicirala in sem bila v službi do počitnic.
Mimogrede - a ima katera s tem izkušnje: POMOČNICA RAVNATELJA MI JE REKLA, DA MI BO PROPADEL VES DOPUST ZA LETO 2009, KER BOM NA PORODNIŠKI. V službo se vrnem konec avgusta 2009, kar pomeni, da bom čez poletne počitnice naslednje šolsko leto na porodniški, ko naj bi nam tekel dopust. In zdaj naj jaz kar ostanem brez user posted image

Pa glede ULTRAZVOKOV: meni je ginekologinja rekla, da je bil zadnji v 20. tednu (morfologija) in da so zdaj, če še kakšnega želim, plačljivi (60€). Celo pred 3 tedni, ko sem imela hude bolečine v trebuhu in so rekli, naj se pridem pokazat, mi je naredila UZ (trajal je manj kot minutko) in mi ga je hotela računat. Sem se mal uprla in mi pol ni blo treba plačat... ALI TOREJ LAHKO PRIČAKUJEM ŠE KAK UZ? Nadvse rada bi namreč videla otročka, kako je obrnjen ipd. Čutim ga zelo lepo, čeprav se mi zdi, da je vsakič drugač obrnjen. Se pa zelo odziva na glasno glasbo - izgleda, da se prestraši. Začne ful migat, čisto drugače kot sicer.

Še eno vprašanje, ki me včasih daje... Ko grem na veliko potrebo, se vedno spomnim nasveta, da se ne smem napenjat, da ne sprožim poroda. Ali je to res? Ker samo od sebe gre bolj težko ven... user posted image

No, glede TAŠČE... Mene je nazadnje videla, ko sva z lubijem povedala, da bova imela dojenčka (torej februarja). Nismo v najboljših odnosih oz. vsaj do nosečnosti sem bila jaz tam nezaželjena. Če jo pa zdaj gane, ker sem noseča, pa mene ne gane več...

Sej verjetno sem hotla še kej vprašat in napisat, pa sem pozabla user posted image . Upam, da bom čimprej spet na netu, da se kaj beremo. Držim pesti za nas vse.

Neposredna povezava do sporočila: 3593
17.7.2008 12:19:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

meni pa je spet takooooo slabouser posted image

...pa meni je zdaj že par dni....pa danes mi je v trgovini postalo...a sem pol hitro plačala in šibala s pikecom ven....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
17.7.2008 12:20:28   
ključek
No, glede TAŠČE... Mene je nazadnje videla, ko sva z lubijem povedala, da bova imela dojenčka (torej februarja). Nismo v najboljših odnosih oz. vsaj do nosečnosti sem bila jaz tam nezaželjena. Če jo pa zdaj gane, ker sem noseča, pa mene ne gane več...

se podpišem!!

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
17.7.2008 12:21:18   
ključek
in hvala vsem za spodbudne besede.................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
17.7.2008 12:37:48   
gold fish
....jaz sem pa danes že dobila odločbo iz CSD za porodniško..in sicer jo nastopim 6.8 pa do 18.11......pol naprej pa je nega in varstvo otroka......moraš pa javiti otrokov EMŠO ......

..aja,pa prejšnji teden se dobila odločbo, da mi pripada enkratno denarno nadomestilo - 259€..namesto paketa...izplačano bo pa 15.8....

.....Saraya - jaz sem tudi imela ful plane danes kaj bom naredila, pa se počutim user posted image .....

....ena je zadnjič spraševala za povijalne (švedske) plenice,...mislim, da Bark..... imajo jih v Pikapolonici v 5 barvah - bele, rumene, roza, sv.modre in mint zelene...stanejo pa 2,90€, v BC imajo samo bele - 2, 04€ .....

...Bubi in Saraya - kam bi lahko šla v MB na samoplačniški UZ, da ne rabim čakat do 11.8.  ...bi rada prej videla kaj se dogaja v mojem bušiju...ker mogoče ga ne bom imela niti takrat avgusta.... - Božičeva, Pelkičeva, Migler..... lahko greš kar tako?

...sicer meni ni jasno kako gin. pol ve koliko je plodovnice, kako otrok leži -  ne mislim tistih osnovnih položajev..z glavo nazdol,prečno...ampak recimo vse tiste ostale podrobnosti, ki se jih da videt na UZ, če ga od 20t dalje sploh ne naredi večuser posted image ...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
17.7.2008 13:29:02   
bučkabb
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ste face, ko razlagate o taščah in dogodivščinah z njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz nimam nobenih posebnosti z taščo, ko se vidma mogoče enkrat tedensko in se sploh ne spuščam v nevem kakšne debate z njo,

no jaz sem danes mela pregled, drgač je vse OK le železa mi je začel mal primankvat in mi je dala tablete, da se bo popravl. UZ mi ni delala, tud vaginalno me ni nič pogledala, le srček sma poslušale in zmerla mi je razdaljo med sramno kostjo in popkom.  se mi zdi ful čudn, ko me niti enkrat v nosečnosti še ni pregledala vaginalno, a to res ni potrebno al kako.  no dala mi je še potrdilo za socialno in naročila me je na pregled čez 4 tedne. aja pa še ful se je začudla, ko je ugotovila da še nisem bla nič na bolniški in da še kr delam, mi je htela dat kr bolniško, da češ mende pa ja ne bom več delala, no pa sma se pol zmenile, da en teden še delam pol pa itak grem na dopust in pol iz dopusta v porodniško. je pa rekla da če se bo izšlo pa OK, ker drgač pa me da v bolniško. mi je blo kr zanimiv njena reakcija, ko je vse Ok in bi po njenem mogla kr nehat delat.

no uživajte pa pridno božajte svoje bušije.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
17.7.2008 13:43:54   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image ...............sem klicala za izvide, je vse BP, normalno, nimam diabetesa..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
17.7.2008 13:44:47   
ključek
....jaz sem pa danes že dobila odločbo iz CSD za porodniško..in sicer jo nastopim 6.8 pa do 18.11......

zakaj pa imaš toliko časa??

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Znaki spontanega splava
MioBambino

Kateri znak je pri vas pokazal, da gre za spontani splav?

ni bilo znakov (40%)

krvavitev (49%)

bolečine (6%)

slabo počutje (1%)

drugo (dopišite spodaj) (4%)

Število vseh glasov: 141

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!