Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 12:27:32
|
|
|
|
nell
|
Sandra - tale vaša Tinka bo pa dodobra izkoristila letošnje počitnice - edino pravilno. prav si se odločila glede gospodinjskih opravil, zdaj ti tko al tko ne preostane nič drugega - lepo počivaj in pazi nase ter na svoja . Tašče - js moram tud razočarat...moja tašča in tast sta zlata, sej kdaj kej pride, pač zamižiš na eno oko in presiliš tud kdaj kaj...pomagala sta nama pa ogromno in tudi sicer se dobro razumemo. Tašča je popolnoma nevsiljive sorte in upam da bo tko tud po porodu, če jo rabiš je vedno tu, če ne se ne vsiljuje. Tast je druga pesem, včasih poskuša mal...ampak s tem nič slabga ne misli, čeprav tud men kdaj pritisk nabije...pol pa pomislim na to kako edinstven je, kolikokrat se nasmejemo njegovim izjavam in me tista grda volja tud kr mine. Upam da bo zmer tako. Js mam spet čistilno...mene tole gnezdenje orng daje...je reku moj, da sem se očitno odločla da vse generalno popučem, predem grem v Rim...danes ta na sporedu dnevna, kuhinja in jedilnica. Pa spet sem se menda eno ureo v otroški mudila in z zadovoljstvom prelagala cotke za tamalega...kr ne morem verjet kok je to miceno. Vsa pohvala pa tud mojmu lubiju, ki ga očitn tud gnezdenje daje ...dans s tastom že cel cajt neki delata...pol se vmes kr tko spomne in mi skuha kavo... mi mimogrede obriše vse stole...in malo prejle kar tako prinese sendvič, da ne bom lačna...sm bla čist paf od sreče, ker je tok pozoren. Paše takole razvajanje.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 12:40:01
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: nell Vsa pohvala pa tud mojmu lubiju, ki ga očitn tud gnezdenje daje ...dans s tastom že cel cajt neki delata...pol se vmes kr tko spomne in mi skuha kavo... mi mimogrede obriše vse stole...in malo prejle kar tako prinese sendvič, da ne bom lačna...sm bla čist paf od sreče, ker je tok pozoren. Paše takole razvajanje. Kaj si pa tvojmu dala za jesti in piti, da mu dam še jaz Pri mojem kakšno gnezdenje neki. Sploh ne ve, kaj so gospodinjska opravila. No skoraj ne ve.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 12:44:06
|
|
|
|
buhtlčk
|
ANA_P a pol manj stat praviš jst mam že tko občutek, da sam ležim, ker sem že na porodniški in pač sam skuham, pa mal povrh pospravim, pa kakšne cunje mal speglam pa obesim....tko u bistvu počivam ja Bom poskusla te stvari v sede hahahaha
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 12:44:07
|
|
|
|
Erin
|
nell - bravo za bano Vilika - tudi jaz sem dobila napotnico samo za P, za rešilca ne.. Maja T. - kako lepa punčka...sem se tudi stopila ob pogledu nanjo tejka -jaz bi na vajinem mestu peljala Evo pogledat stanovanje in bi ji tudi povedala da ko pride drugič da bo pa tam njena nova sobica... za vsak slučaj.. Itak pa je navezanost bolj pri pohištvu, posteljnini, igračah...to ji dajta v sobico potem v čimbolj podobni razvrstitvi pa bo vse ok. Neža - dobrodošla spet med nami! Si se nazadnje javila 15 junija in nas je skrbelo zate, potem pa izvemo da že cartaš Čestitke!!! Kako se počutita z malo Nežo? Pa slikice, sevedaaaaaa Pokaži nam malo princesko! naty - kako je z Nejčkom? Upam, da se vročina ni vrnila in ne bo noric nell - a ti si pa liste kar doma natrgala in posušila? Kdaj sem že jaz govorila da bom ta čaj kupila...evo me, grm pred nosom jaz pa še vedno brez Pa samo še 2 tedna do finiša..se sploh še plača? Zoja Miša - mislim nate in ti želim vse najlepše...samo še malo pa bo pikica pri tebi v naročju sandra - super da so te spustili domov in da ste vsi ok Glede spola bo pa očitno pri tebi res ostalo vprašanje do konca... Ali si kaj razmišljala, če bo eden fant, katero ime za punčke boš obdržala in ga dala novorojenki? No sedaj pa res pridno počivaj vsaj še 2 tedna in pa PUSTI SRAJCE PRI MIRUUUUUU Bova skupaj čakali oz odštevali zadnja 2 tedna
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 12:46:14
|
|
|
|
naty13
|
Erin a si ti dobila slikco iz CTG-ja Me prav zanima, kolk mam jaz tistih skokov Samo, da je spodnji štuk zaprt. Na koncu boš pa edino ti čez rok. Kako si se pa nosila, še mamce sta opazile. Sem tudi sama že opazila, kako me mamce gledajo, ko čakam na izvide v laboratoriju. Mislim, kot da nisem dost stara za . Da ti kar kri po žilah požene. Jaz pa imam pri G vedno to srečo, da ima pred mano, ko že čakam v kabini telefon, potem pa G pol ure čveka.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 12:47:06
|
|
|
|
kaja02
|
joj Naty- se podpišem pod to, sem že zadnjič spraševala Gajko in še eno, kaj naj dam mojmu pojest al pa za popit da ga bo kakšno gnezdenje zagrabl, pa nisem dobila nobenega konkretnega odgovora , razen brco v rit , mi je pa reku, da pri dveh babah ( jaz in Kaja) pa njemu res ni treba sesat, pospravljat... ma ni mu pomoči ga nisem dober zdresirala, zdaj po toliko letih pa je prepozn
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 12:50:04
|
|
|
|
Erin
|
Nisem dobila izpiska od CTG sem pa rekla da ga hočem videti in sem ga Jaz sem imela 3 skoke v 23 minutah kar sem imela CTG. Ma nisem se nosila nooooo mamcam je bilo dolgčas pa nista vedeli kaj bi komentirali... jaz se takim vedno potem v obraz smejem in si mislm svoje...sem bila pa še nekaj let nazaj zelo jezikava v takih primerih in sem se drla nazaj...pa sem zvišala svoj nivo komunikacije
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 12:52:59
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Nisem dobila izpiska od CTG sem pa rekla da ga hočem videti in sem ga Jaz sem imela 3 skoke v 23 minutah kar sem imela CTG. A v 23-ih minutah si imela tri skoke, ostalo pa ravna črta
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 12:59:46
|
|
|
|
Erin
|
Ammm... ja
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:01:44
|
|
|
|
naty13
|
Erin a ti povem, da jaz tudi za sekundo nisem mela ravne črte HB saj odprta nisem. Če bi bilo še to, bi pa verjetno tam ostala. Je zijala sestra v tist papir, sem ji tko po hitrem postopku povedala, da sem zaprta, da ji ja kaj ne bi na misel hodilo o kašni hospitalizaciji.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:04:02
|
|
|
|
anita goitan
|
ojla punce, vas na hitro mal pozdravim, sme imela sestro s familijo na obisku, so mi mal vipavskih dobrot prinesli, uf sem sedaj kar mal k so šli, za popiz včasih pogrešam moje domače, Vipavsko, jap Primorko na Gorenjsko preselit je haha ****, ups! Glede popadkov čitam, prejšnji teden ko sem šla na CTG sem bila pol ure priključena, pa sem imela tud sama kar nekaj hribčkov, sam to še nič ne pomeni, verjetno morajo bit kar konkretno visoki, babica je rekla da so zaznani popadki vendar ni blo nič kaj takega.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:07:14
|
|
|
|
Erin
|
Uf, sem že mislila da je že kaj narobe... Sem pa imela jaz čist zmešan CTG maja ko sem krvavela in sem imela tudi čist zmedeno črto... Samo počivat je treba ja... naty...sej počivaš ane? Če ne bom z metlo pa selotejpom prišla do tebe...z metlo te bom po rit, s selotejpom pa na poslteljo prilepila
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:07:57
|
|
|
|
Neža7
|
Zdravo! Nežika sedaj spet spančka Jaz sem šla v Celjsko porodnišnico 15.06.2008, ker sem imela podpatke na 3min. Zato, ker jih niso morali jih ustaviti v Celju so me z rešilcev peljali v Ljubljansko porodnišnico. Odprta sem bila 3cm in zaradi tega sem kar tam bivala do rojstvo najega .... Na koncu sem imela samo še malo plodovnice in najini je imela pečno lego, ker je pomenilo, da sem morala na CR 4 dni kasnej. 11.07.2008 je bil res najlepši dan na svet, mwaa, mwaa, mwaa najini Nežiki ISKRENE ČESTITKE TUDI VSEM, KO SO TUDI ŽE RODILE Možek mi dela meso na žar, da grem še malo ven z njim, ker me je tudi zelo pogrešal
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:10:21
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Uf, sem že mislila da je že kaj narobe... Sem pa imela jaz čist zmešan CTG maja ko sem krvavela in sem imela tudi čist zmedeno črto... Samo počivat je treba ja... naty...sej počivaš ane? Če ne bom z metlo pa selotejpom prišla do tebe...z metlo te bom po rit, s selotejpom pa na poslteljo prilepila Pa pazi, da ne boš prehitro drvela proti meni, da ne boš potem sama šla rodit. Sem pa mojmu rekla, da ne morem skos ležat, da bi bilo to izvedljivo le, če me na postlo priveže. Saj počivam tudi če malo po bajti hodim in sedim. Samo, da mi ni treba lavfat za Nejcom in ga tolk dvigovat, se takoj pozna.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:12:50
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin sandra - super da so te spustili domov in da ste vsi ok Glede spola bo pa očitno pri tebi res ostalo vprašanje do konca... Ali si kaj razmišljala, če bo eden fant, katero ime za punčke boš obdržala in ga dala novorojenki? No sedaj pa res pridno počivaj vsaj še 2 tedna in pa PUSTI SRAJCE PRI MIRUUUUUU Bova skupaj čakali oz odštevali zadnja 2 tedna Erin, zmenjeno, lahko greva skupaj v Rim ...punčka bo sigurno Taja (eno punčko bomo imeli sigurno), za fantka pa še ne vemo...Tinka navija za Jan-a, možek za Mark-a....meni je pa vseeno ....Srajc pa še pogledam ne več
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:13:01
|
|
|
|
naty13
|
Neža to pa je zgodba. Samo, da se je dobro končalo in da vama je mala Neža uresničila sanje, da sta postala očka in mamica. Anita si kar predstavljam, kako je bilo težko slovo. Verjetno ste se zadnjič vidli 2v1. No, vsaj dobrote so ostale pri tebi, če ne drugega.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:15:02
|
|
|
|
naty13
|
Sandra ti kar povej možeku, da je tolk vroče zunaj, da lahko brez srajce gre v službo. Glede imena je pa meni tudi Jan všeč, je bil na najinem seznamu že v prvo, pa se nisva odločila prav zaradi tega, ker jih je preveč.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:47:05
|
|
|
|
ozziebo
|
No, ko ste že pri imenih, moj bi za tudi dal ima Jan, meni pa je bolj všeč Lev, ampak zadnja odločitev pa še ni padla
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:48:51
|
|
|
|
anita goitan
|
men je Lev ful lepo ime, res!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:48:55
|
|
|
|
ozziebo
|
Aja, še Ctg, sem imela v pon tudi ene 4 hribčke do 50, pa je rekla, da ni nobene panike. Se pa spomnim od 1. poroda, da ko je bilo zares so šle številke preko 120, kar je bilo tudi čutit
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:50:46
|
|
|
|
anita goitan
|
punce kaj men dns ta bejba dela, trebuh mam take oblike kot ena čudna postrani melona, tako se preteguje al šejka z ritko da je noro, ma včasih me prou mal zaboli, ti ti lubica.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:54:53
|
|
|
|
tatly
|
oj babike kako ste kaj? ERIN-vidim da si zraven mene napisala stella pri pdp kak lepo MAJA T-ta vasa zara je pa pravi angelcek vceraj sem bila v mš in je trajalo 3 ure moja mala bebika pa ni bila minute namiru mi je cel cas trebuh skakal kaj je to dobro da me je ze celo noc dol tiscalo pa se zdaj me ??
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 13:58:46
|
|
|
|
ozziebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan punce kaj men dns ta bejba dela, trebuh mam take oblike kot ena čudna postrani melona, tako se preteguje al šejka z ritko da je noro, ma včasih me prou mal zaboli, ti ti lubica. To je meni naš včeraj zvečer počel. Ponavadi razgraja, dokler sem na kavču, ko pa se vležem, se umiri, včeraj pa je še vsaj ene dve uri brcal in se pretegoval, da sem mislila, da bo kar noga kje ven pogledala, pa še ko tako v mehur suva, da vse zvezde vidim...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 14:18:36
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Maja T. kak je vajina Zara ena luštna dojenčica!!! Pravi cukr! Bodo zgleda naši avgustovčki pravi cukrčki! Neža7 še tukaj iskrene čestitke!!! Pa kakšno slikico bi rade vidle. Sandra123 SUPER da si doma!!! Zdaj pa le počivaj in še zdrži teh 14 dni. Boš vidla, da se da. No tudi midva sma že odločena kakšno ime boma dala našemu . Je moj rekel, da bi bil Jan jaz pa nisem nič komplicirala. Tak, da imama ime končno izbrano. Pridne bote in čimveč počivajte!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 17.7.2008 15:31:01
|
|
|
|
košuta
|
Sandra - Pa ti je uspelo še malo podaljšat. Sem skoz hodila na telefon gledat, če je kaj novega pri vas... Ti še kar počakaj ta 2 tedna, saj bo hitro mimo! Ampak srajce pa res pusti pri miru. Erin - Itak, da se je treba nosit; ker je to samo 1× za vsakega dojenčka. To z mamcam pa poznam; starejša je, več ima za povedat. Za čajček ni pa nikoli prepozno - po mojem... Anita - Mogoče te hoče pa punčka potolažit, da ne boš preveč žalostna. Saj boš svoje spet kmalu videla... Neža7 - Bravo za korajžo in potrpljenje v P. A ne, da za naše bebice že zdaj naredimo vse, pa jih večina v živo še ne pozna... Kaja02 - Se mi zdi, da sem bila jaz tudi preveč popustljiva in sem preveč naredila (mojemu v gospodinjstvu ni treba nič). Je pa vsaj toliko priden, da posesa, če mu rečem (2× na leto) . Izabella08 - Super za tako lepe rezultate pregleda. Kar drži se še naprej! Vilika - Pa glavo gor in pozitivno naprej. Saj pride kak tak dan, samo ne se pustit znervirat - tvoj je trenutno najpomembnejši, samo se ne počuti dobro, če si ti cela zamorjena... Preberi kakšno šalo in se malo nasmej - boš videla, da bo takoj lažje.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?