|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
17.7.2008 15:38:24   
Maja T.
Sandra user posted image user posted image user posted image , da je v redu, probaj zdržati, še teh 14 dni, ker se pri user posted image pozna vsak dan, ki ga preživi v bušiju. Če se bi mi npr. danes rodili, bi bili že pravi bunkec user posted image .

Vidim, da se pogovarjate o napotnici za rešilca. Jaz je tudi nisem dobila, ko sem vprašala o tem so rekli, da te rešilec mora pripeljati v P. in se vse potem naknadno rešuje, v nobenem primeru ne plačaš, če imaš urejeno zavarovanje.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
17.7.2008 16:22:38   
naty13
Dannnnnnnnn.

A vse uživate na sončku?user posted image

Mi smo šli mal v šoping. Sem šla iskat trenerko za v P in eno kratko majčko. Sem bila v dveh minutah konc š šopingom. Trenerko sem si enako kupila kot jo imam, le v modri barvi in mi ni bilo treba probat, majčko pa klasika 38 številko, tudi  nisem probala, mi bo že prav. user posted image  Pa še za našega mulčka en kompletek hlačke in majčko sem kupila 56 številko. user posted image  Me je kar na rit vrglo, ko sem videla, da sem pospravila en kupček cunj 62 med 56. Še dobro, da sem opazila. Sem mogla nekaj kupit, da ne bo user posted image  pri +30 v pliškotih hodil naokrog. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej moram pa mal v vodoravno, ker mi mulo že kar fajn dol pritiska. user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
17.7.2008 16:45:36   
bella02
Ojla, punce!
sandra, samo da si doma user posted image user posted image user posted image , naj pikici še malo uživata allinclusive, kot je ena že napisala

naty, ti kar lepo počivaj, da kam ne pohitiš

erin, take mamce same ne vejo, kaj bi s sabo. Ja ni to tako kot včasih, da si bušija skrival do zadnjega. Jaz bi že takoj, ko sem zagledala črtici, na čelo napisala, da sem noseča, tako sem bila vesela in najraje bi kar vsem takoj povedala. Včasih pa še otrokom povedali niso, kam so šle mamice. HB, da živimo v tem času.

Neža7, super, da sta doma in da k sebi stiskaš svojo pikico. Takim, kot si ti, je to še posebna sreča. Sem res vesela zateuser posted image user posted image user posted image !!!

Jaz sem danes imela še zadnji nakupovalni dan in zdaj imam vse, tudi podlogo in moderček. Sem ga vzela v Millerju, mi je material bolj všeč, kot pri Lisci.
Ker je mala na počitnicah, je tako tiho in praznouser posted image . Stric jo je peljal v živalski vrt in vem, da uživa. Komaj pa čakam, da pride domov. Ker sem od 9h na nogah, grem zdaj počivat.  Noge tako velevajo. HB pa me pete ne bolijo, kot ene pravite, pa morajo nositi kar konkretno  user posted image , user posted image user posted image user posted image .  Zunaj se je pooblačilo. Jutri bo baje le 18°C čez dan,  juhu!!! Bom izklopila to škatlo, da mi ne bo treba v primeru grmenja vstajat  (čeprav bo treba 100x na wc), pa vas zvečer spet berem. 
Bo treba ustanovit klub odvisnic RR, user posted image user posted image user posted image .

Pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
17.7.2008 17:25:47   
karmar
Hojla!!!
Najprej da vas vprašam- v katerem centru v Lj dobiš DM ( krema za presredek) in malinov čaj? Jutri gre namreč ema kolegica dol in mi je rekla da mi prinese, če dobi. In kako je že tista krema-  Weleda?

Ja, pa me res daje gnezdenje... Pucanje, pospravljanje, ozimnica... Danes sem napravla v skrinjo meso v vrečke za 1 obrok- panirala kot velika goveje zrezke; pleskavice spakirala, prato, puranje zrezke. Jupi, veliko delo je opravljeno.

Danes dobimo zibko... jupi

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
17.7.2008 17:53:41   
sandra123
LP, mi 3-je smo si privoščili konkreten krepčilni spanec, ki ga zdaj te 3 dni nekako ni bilouser posted image ...sem kot prerojena, spočita, še vedno sama doma in uživam v tišini, ki je v P ni in ni bilouser posted image .Joj, kako je lušno biti doma in se z blazinami obdati v posteljiuser posted image , sem zaspala kot angelček...možek je pa šel malo po nakupih,ker jaz zdaj ne bom več smela...
Punce glede teh čajev in mazil...jaz nisem za take stvari, ker še prehitro kaj nepričakovanega pride...jaz sem bolj za naraven potek vsega, ob pravem času že pridejo naši user posted image user posted image user posted image user posted image , in mislim, da je prav, da vsaka pusti času čas...mene je nenadni odhod v P kar šokiral, ker nekako nisi pripravljen, da se lahko kaj na hitro zgodi...
Ko so mi delali UZ v bolnici ob sprejemu, me je popadel strašen strah, ko mi je G omenila, da naj bi bil eden od user posted image user posted image precej lažji od drugega, zato sem bila do naslednjega dne v dvomih, kaj se bo zgodilo...vse je kazalo na to, da mi bodo morali sprožiti porod, ker naj bi eden pač po teži preveč zaostajal od drugega...k sreči je potem včeraj druga G šla delat še enkrat UZ in je preverila, kakšno je stanje plodovnice in kakšna sta obsega trebuščkov pri user posted image user posted image ...HB je vse ok in se je G ob sprejemu kar pošteno zmotila pri meritvahuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
17.7.2008 17:57:57   
sandra123
Maja T, vajina Zara je pravi cukrček, še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Neža7...tudi tebi še enkrat čestitke za malo princesko, pa HB, da se je vse lepo srečno končalo in da se že cartate domauser posted image

Erin naslednji pregled imam v torek, 22.7.+ CTG

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 17.7.2008 18:02:13 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
17.7.2008 18:16:38   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Ko so mi delali UZ v bolnici ob sprejemu, me je popadel strašen strah, ko mi je G omenila, da naj bi bil eden od user posted image user posted image precej lažji od drugega, zato sem bila do naslednjega dne v dvomih, kaj se bo zgodilo...vse je kazalo na to, da mi bodo morali sprožiti porod, ker naj bi eden pač po teži preveč zaostajal od drugega...k sreči je potem včeraj druga G šla delat še enkrat UZ in je preverila, kakšno je stanje plodovnice in kakšna sta obsega trebuščkov pri user posted image user posted image ...HB je vse ok in se je G ob sprejemu kar pošteno zmotila pri meritvahuser posted image

Sandra123 katera G ti je pa delala ta UZ, če te lahko vprašam? Ker meni ga je enkrat delala dr. Milanovič in se je ornk usekala pri meritvi, ta G sploh ne zna delat z UZ, sam prestrašit zna pacientke. Tudi mene je takrat prestrašla.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 2907
17.7.2008 18:30:53   
sandra123
Katja...meni je v torek, ko sem prišla v P UZ delala ena dr., katere priimek mi je ušel iz glave - starejša G s kratkimi rjavimi lasmi...priimek se začne na K...( Končaruser posted image )user posted image ...prestrašila pa me je , ja user posted image ...Včeraj pa mi je UZ delala dr. Pavičevičeva, ki se je izredno potrudila in me je zelo pomirila, pa ravno tako me je ona odpustila iz bolnice.... Skratka, tista, ki me je sprejela, mi je rekla, še preden se mi je predstavila, da naj ne mislim, da bom šla domov....user posted image , češ, da je itak že čudež, da sem tako dolgo doma, ker nosim user posted image user posted image ...skratka obup in groza od ženske, pa še zelo groba je bila pri pregleduuser posted image ....Sicer pa sem zdaj doma, malo sem pobrskala, kakšne mere trebuščka naj bi moja sončka imela, pa vidim, da sta oba nad povprečjemuser posted image

A mogoče ti veš, katera bi to lahko bila???? Sem bila ful razočarana nad njouser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 17.7.2008 18:34:45 >

Lp, Sandra

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
17.7.2008 18:42:00   
K_a_t_j_a
A veš, da ne vem katera bi lahko bila to. Ker jaz se je ne spomnim (po opisu sodeč), da bi jo vidla kdaj v P. Matr so nekatere G nesramne s takšnim obnašanjem. Pa ta dr. Benčič-Torbica v ZD je tudi isti zmaj.

Dr. Pavičevičeva je pa res super G. user posted image user posted image Si jo kar želim imet pri porodu.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 17.7.2008 18:43:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2909
17.7.2008 19:58:14   
dojenč
ku-ku spet sem tu,zunaj je dežek, tv pa ne morem gledati ker nimam miru, sem neka nervozna, mi ne paše ne sedet ne ležat, nič.res sem že sama sebi dosedna.
SANDRA123-ti se kar lepo počivaj in ostani tak kot si.user posted image
TAŠČE-user posted image vidim da je tema tudina to naletela, res tiste boge ki imate usekane tašče(se mal hecam )moja tašča je res kull kull,sma prave prijateljice, ona me sedaj razvaja, nič ne pusti da kaj delam res niam kaj reci, imam pa sosedo-ki je mimo grede babica od mojega dragega-glej ga zlomka to ni babica ampak zmaj- ko bi jo le volk pojedel.sem že rekla mojemu, ce mi bo cele dneve cepela pri meni, ji bom sigurno rekla da me to moti, in da naj svoje obiske omeji!!!!pol pa mi je čisto vseeno če je jezna name.saj je niti lastni sin(foter od mojega) ne mara prevec,...mislim mati je mati, ampak vseeno ve kaka je zato se z njo ne obremenjuje preveč.najboljmi gre na živce kadar mi v vrtni uti pijemo kavo, ona vedno pride zraven tak da hočes nočeš- moraš imeti eno kavo  viška,ampak pri meni tega ne bo, da pa bi ona kdaj kavo skuhala ma kaki,...eh brez veze.
sem zasledila da je ZOJA MIŠA  v bolnišnici?joj se vidi da sem redko gor,mi malo poveste kako je z njo?

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 2910
17.7.2008 20:11:24   
K_a_t_j_a
Sem skoraj pozabla napisat, da vas lepo vse avgustovke pozdravlja  Zoja Miša, Sem ji poslala sms. Napisala je, da bi rada vsaj 3 tedne še zdržala in da se njeni pikici kar nekam mudi. Vsak dan ji baje CTG kaže popadke.

Tako, da držimo pesti zanjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
17.7.2008 20:38:49   
astrea
Neža, čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

MajaT kako lušno punčko mateuser posted image user posted image user posted image user posted image

tejka, pomojem bo z Evo vse ok, ker so otročki tako prilagodljivi, pa še pohištvo bo istouser posted image

Ostale pa le počivajte, ok!

Jaz sem bla pa danes v supernovi in imajo v h&m, sploh pa v c&a veliko lepih cotk, tako da se nisem mogla upret in sem user posted image  kupla še eno trenerkico za iz porodnišniceuser posted image

za ostalo komentiranje sem pa prelena zdej, upam da mi oprostiteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2912
17.7.2008 20:42:03   
anita goitan
sandra123user posted image user posted image user posted image lepo te je spet brat, super da ste vsi 3 ok

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
17.7.2008 21:13:53   
lana777
Hojla,

Sandra, mislim, da misliš dr. Kozorogovo. Poznam. Se strinjam s tabouser posted image

Evo me, spet študiram, kako zoprna mi je noč,
k polovico prebedim in čakam, da bo jutro ... Joj, kje
so časi, k sm spala k dojenčekuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
17.7.2008 21:21:47   
naty13
Čer.

Jaz sem popoldne malo manj ležala. Sem šla ven mal na zrak. Itak ne morem biti notri med štirimi stenami cel dan. Pa sem takoj pokasirala par popadkov, da me je na rit vrglo. user posted image  Zdej je ok, samo sem zmatrana, pa ne vem od česauser posted image user posted image user posted image user posted image  Mi pa mali vse bolj dol pritiska. user posted image  Dežuram na WC-ju tudi, če ne pijem. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
17.7.2008 21:36:46   
naty13
Kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
17.7.2008 21:37:16   
Muklla
naty13, imam podobne težave. Tamala mi full dol prtiska. Se mi zdi, da mam trebuh že full nizko. Pa vsake tolk časa me špikne spodaj, da se tudi zravnat ne morm, pol me na wc prtisne.... Lulat hodim non stop, pa sploh ne pijem tolk. Že dvakrat sem mislila, da sedaj gre pa zares, pol se pa vse skupaj. No, jutri imam pregled, pa bomo videli, če bo ctg kaj pokazal. Drgač mi je mal tale jutrišnja polna luna sumljiva. Bomo videli kako pa kaj.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
17.7.2008 21:40:34   
naty13
Muklla tale luna je res močna. Že julijke rojevajo tri dni kot za stavo. Pri nas kar bušiji otrdevajo. Jutri pa dobro opravi in pridi poročat kaj ti je pokazal ctg.user posted image

pa pa

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
17.7.2008 21:44:28   
*zvezdica*
Čer!

MajaT kakšno lepo princesko ste dobiliuser posted image user posted image ...pravi angelček!

Sandra, super, da si doma in da je vse OK. Sedaj pa le uživaj in se pusti razvajat...možek naj se pa kar sam s srajcami mal pomatrauser posted image .

Tašče....moja je super. S tastom ne vesta kaj bi še naredila za nas..res sta čudovita. Res pa je, da ju imam 70 km stran in se vidimo 1x na teden.Če bi pa živeli skupaj bi me pa najbrž večkrat kaj zmotilo. Ampak glavno mi je, da mi ne pametuje in moralizira, ker tega pa res ne bi prenesla!

A ste vse dobile napotnice za porod? Jaz nisem dobila ničesar. Že v 1. nosečnosti neuser posted image ...hodim pa v Kranj. Kranjčanke, a ste ve dobile?

Danes sem bila pri frizerju..sem se barvala in strigla. No, sedaj sem spet za 2 meseca dobra. Sem pa prav vesela, da sem to uštimala pred porodom, ker drugače bi pa že prav čudno izgledala.

Kupila sem še kompletek za iz porodnišnice za malo. Jej, je luškanouser posted image . Sedaj imam pa resnično vse! Aja, samo še spakirat moramuser posted image .
Jutri, ko bo slabo vreme bom končno pospravila v nulo Marcelovo sobico in uredila še stvari za dojenčico (bo imela svoje stvari v Marcelovi sobici), pa da imam potem mir.
Komaj pa čakam, da možek in moj oči naredita zibelko.Ko bo gotova vam prilepim slikico!

Jutri je pa spet ful dež napovedanuser posted image . Saj mi paše, ampak upam, da ne bo spet neurje, ker je že več kot dovolj škode za letos.

Marcel in Zarja

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
17.7.2008 21:48:05   
naty13
Zvezdica jaz sem dobila včeraj napotnico, če bi me kaj prehitelo glede na to da imam že malo popadkov. Hodim pa v KR. Katero G pa imaš tiuser posted image  Sem pa v prvi user posted image  dobila napotnico šele 10 dni pred PDP-jem, rodila pa 5 dni prej. Torej zadnji moment sem prišla do napotnice. Za rešilca jo pa nisem dobila.

pa pa

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
17.7.2008 21:57:14   
*zvezdica*
Naty, imam dr. Urha. Je pa sedaj do 31.7. na dopustu, tako da od 2.7. do 31.7. sploh nimam pregledauser posted image . Takrat bom pa 10 dni pred rokom. V 1. nosečnosti pa tudi nisem dobila napotnice, sem pa rodila 9 dni prej. Katerega G imaš pa ti?

Marcel in Zarja

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
18.7.2008 0:31:28   
maartinca
Ne morem spati pa vam še jaz povem našo zgodbico, prejšnji teden smo bili na dopustu in staknili salmonelo, sedaj smo najhujše že preživeli HB ni za našo user posted image   več nevarno !!
Danes sem imela prvi CTG vse je O.K. in naslednji sledi 25.7. pridelala sem 11 kg - bila malo kregana, (starost mi še manjka na seznamu) rosnik 34 let.

No pa lepo pančkajte ...

Neposredna povezava do sporočila: 2922
18.7.2008 7:12:05   
*zvezdica*
Dobro jutro!

user posted image o sem še zaspana. Marcel je že od 6h pokonciuser posted image , pa tako sem si danes obetala malo daljši spanec glede na vreme. Sedaj že v dnevni gledava risanke...no, jaz še mal dremam zraven.

Noč je bila drugače presenetljivo mirna. Samo 1x na Wc, pa tud spanec je bil kar soliden...samo prekratek.

Danes imam v planu spet pospravljanje stanovanja. Matr, nekje zaključiš pa lahko spet začneš. Never ending story! Ob malem vragcu, ki spoti razmetava pa sploh.

Pošiljam vam še user posted image , čeprav si je še nisem uspela skuhat. Moram najprej malo k sebi pridit.

Upam, da ste še vse 2 oz. 3 v 1 in da nobene ni ponoči kaj zvilo!

Marcel in Zarja

(odgovor članu maartinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
18.7.2008 8:11:30   
ozziebo
Jutro še od mene, sem prišla iz vrtca, pa me je tako zvilo v križu, da sem najprej malo odležala, zdaj je malo bolje. Luna???
Sicer je nočka minila krasno, moj user posted image  je skoraj zaspal v službo, ker je tudi tamali spal do pol sedmih.

IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Danes imam v planu spet pospravljanje stanovanja. Matr, nekje zaključiš pa lahko spet začneš. Never ending story! Ob malem vragcu, ki spoti razmetava pa sploh.

Saj veš, kaj pravijo, da je pospravljanje pri majhnih otrocih kot odmetavanje snega v snežnem metežu user posted image .  Saj jaz tudi penim, ko pa je non stop razmetano, kaj šele bo?

Neposredna povezava do sporočila: 2924
18.7.2008 8:21:43   
naty13
Jutro.

Hvala za user posted image . Noč je bila malo mešano. user posted image  Sem hitro zaspala, se zbudila, ko je začel grmet, potam mal gledala v luft, šla parkrat na WC, potem je že user posted image  domov prišel, pa sva potem zaspala, le jaz sem do jutra morala še parkrat na WC - mislim da sem šla na pol v spanju. user posted image  Nejc se je zbudil ob 7.15, potem je pa še mal v atijevi postelji poajal, ker se mamici ni še dalo vstat. user posted image  Zdej sva pa že po zajtrku, mali se že veselo igra. user posted image

Zvezdica jaz imam dr. Vrabičevo. Dr. Urh je pa zakon. Torej če moj mišek hoče slučajno ta mesec ven, ne bom mela na porodu Urha. user posted image  Sem mela v prvo Urha in Handžarja - ekipa 1A. user posted image  Res smo meli tapravo zabavo v porodni, se sploh nisem počutila kot po porodu, ampak kot bi bilo nekaj običajnega. user posted image

Ozziebo ti pa kar počivat. Mulčka imaš v vrtcu, pospravljanje naj pa kar počaka. user posted image  Jaz že dva dni nisem nič naredila, pa imam vse v razsulu, ampak za pikca naredim vse, da ga rešim neprijetnosti prezgodnjega poroda. user posted image

Tejka vam pa danes želim čimlepšo in čimhitrejšo selitev. user posted image  Držim pesti, da bo Eva vesela nove sobice in novih prostorov ter novega okolja. user posted image  ko boš lahko, pa kaj sporoči, kako vam gre selitev.

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?