bella02
|
Ojla, punce! sandra, samo da si doma , naj pikici še malo uživata allinclusive, kot je ena že napisala naty, ti kar lepo počivaj, da kam ne pohitiš erin, take mamce same ne vejo, kaj bi s sabo. Ja ni to tako kot včasih, da si bušija skrival do zadnjega. Jaz bi že takoj, ko sem zagledala črtici, na čelo napisala, da sem noseča, tako sem bila vesela in najraje bi kar vsem takoj povedala. Včasih pa še otrokom povedali niso, kam so šle mamice. HB, da živimo v tem času. Neža7, super, da sta doma in da k sebi stiskaš svojo pikico. Takim, kot si ti, je to še posebna sreča. Sem res vesela zate !!! Jaz sem danes imela še zadnji nakupovalni dan in zdaj imam vse, tudi podlogo in moderček. Sem ga vzela v Millerju, mi je material bolj všeč, kot pri Lisci. Ker je mala na počitnicah, je tako tiho in prazno . Stric jo je peljal v živalski vrt in vem, da uživa. Komaj pa čakam, da pride domov. Ker sem od 9h na nogah, grem zdaj počivat. Noge tako velevajo. HB pa me pete ne bolijo, kot ene pravite, pa morajo nositi kar konkretno , . Zunaj se je pooblačilo. Jutri bo baje le 18°C čez dan, juhu!!! Bom izklopila to škatlo, da mi ne bo treba v primeru grmenja vstajat (čeprav bo treba 100x na wc), pa vas zvečer spet berem. Bo treba ustanovit klub odvisnic RR, . Pa pa
|