|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
16.7.2008 22:36:27   
lana luna
kahlo vidm da se švercašuser posted image user posted image user posted image go girl !!!! tko se delauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
16.7.2008 22:39:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Za tiste,ki vam g.ne dela ob vsakem pregledu UZ.
Ali v 34 tednu pripada al ne? Jaz sem ga nazadnje imela,ko je delal morfologijouser posted image

...jaz tudi nazadnje na mofologiji...in to 13.5.....  Če pa še bo kaki, bom pa izvedela komaj 11.8user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
16.7.2008 22:40:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

jest sem bla dons ceu dan s sestrco v Snoviku, sva se mal sončkali in namakali. sam voda je bla hudo mrzlauser posted image brrrr.... sem notr hodila kot ena stara mama. po 20 minut je trajal, da sem se cela zmočilauser posted image bom šla naslednjič rajši bolj v tople kraje...

..... take mrzle vode raje ne prakticiraj.....

Neposredna povezava do sporočila: 3503
16.7.2008 22:41:27   
arabela*
Joj babe,to s taščami poštimajte čimprej,drugače nebo več rešitve.
Jaz sem tak vesela,da mi je ratalo,zdaj pa uživam v njeni družbi,prej pa sem se je nekako bala.user posted image
Ej punce,jaz nevem,kaj je z mano.zdaj ko sem doma,tak nenormalno uživam.kot svobodna ptičica se počutim.Pa fora je v tem,da nimam časa nič postorit,prej ko sem delala,sem vse še doma naredila,zdaj pa.dan mi tako hitro mine,da sem že jezna.Jutr pa is ob sedmih naredim budilko,pa vstanem,drugače bo spet šel dan.Imam še do jutri eno kjigo za prebrat,pa sploh ne utegnem.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3504
16.7.2008 22:43:22   
arabela*
Alkoholne blazinice?
prvič slišim,po moje pa nebi smel bit problem.V bistvu ta alkohol babica rabi,ko hodi na dom rihtatuser posted image ,ene par dni,pol pa brez.ga polije po gazici ,pa ščisti popek.Po moji jih lahko uporabišuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
16.7.2008 22:45:34   
arabela*
Pa malečko bom zravn vzela v petek ,ko imam pregled.
saj tiste 3 minute,kaj sem tam na stolu,pa da se oblečem,pa res lahko pri sestri počaka.user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
16.7.2008 22:46:19   
Lara Croft

lara croft... sem te pozabla vprašat... a nam mislš privoščit kakšno lepo slikico od Lexa?? mene firbc matra. pa tvoj muc nej rajš mal pazi, da ga ne bo Lex spotoma za večerjo popapu.

Ma krišto dijo.... sem prej tla fotke pocuknt s fotoaparata ma mi ni ratalo... nimam več originalnega programa gor inštaliranega in zdej mam vedno kažin.... če ni desca zraven ne štekam nič....

Ma bom zrihtala dej... enkrat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.7.2008 22:49:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Pa malečko bom zravn vzela v petek ,ko imam pregled.
saj tiste 3 minute,kaj sem tam na stolu,pa da se oblečem,pa res lahko pri sestri počaka.user posted image user posted image

.... jaz bom mojga tudi....., pa naj si tačas pritisk merita user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.7.2008 22:51:02   
lana luna
Ma bom zrihtala dej... enkrat...

sam ne pozabt!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.7.2008 22:52:29   
lana luna
.... take mrzle vode raje ne prakticiraj.....

user posted image hvala za skrb user posted image user posted image user posted image sej mislm da ni bla tko huda mrzla, sam jest sem člouk bolj za tople vodeuser posted image user posted image user posted image mislm pisal je, da nej bi bla okol 28 stopinj, amapk se mi je morska zadnjič zdela bolj toplauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3510
16.7.2008 22:56:05   
gold fish
....tašča.....   men je pa moja danes oplela moj cvetlični vrt in to kar velik...in to v času,ko je prišla na obisk......... ma ne vem no....se mi zdi, da se zadnje tedne malo bolj štekamauser posted image ...... pa na morju so me tud pedenali, da mi je bilo že kar nerodno kar tam sedet.....drugače vedno pomivam posodo in delam ostale stvari...samo zdaj res nisem mogla nosit tistih piskrov in ostale posode za 6 oseb do pom. korit...  sem pa hodila zraven in delala dober vtisuser posted image ...

...no bomo videli kako se bo to štekanje nadaljevalo...user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
16.7.2008 22:56:41   
arabela*
Lana,ti pa si faca.
Meni je danes ena okrogla ženska srednjih let tudi tako buljila v trebuh,da sem misla,da bo skoz mene šla.pa sem jo neprestano gledla nazaj,ona pa kar bulji,pa buljiuser posted image
Mogoče so krive moje tesno oprijete majčkeuser posted image Ne morem širokih nosit,ker znorimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3512
16.7.2008 22:58:52   
gold fish

.... take mrzle vode raje ne prakticiraj.....

user posted image hvala za skrb user posted image user posted image user posted image sej mislm da ni bla tko huda mrzla, sam jest sem člouk bolj za tople vodeuser posted image user posted image user posted image mislm pisal je, da nej bi bla okol 28 stopinj, amapk se mi je morska zadnjič zdela bolj toplauser posted image

no pol ni panike, samo sem ravno zadnjič brala, ko je ena user posted image  za nami pisala, da se je kopala v mrzli vodi...., pol čez nekaj dni pa je bila že v bolnici..... in nič kaj lepo se ji ni zgodilouser posted image ....... nočem te strašit....ampak teobdržat v 2 v 1 še vsaj nekaj tednovuser posted image .....
.... lahko, da je blo še kaj druga vmes...samo boljše paziti.....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 16.7.2008 23:00:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.7.2008 23:07:21   
Lara Croft
Evo, mislim, da je... zaenkrat je to vse... bom še kako bolj posrečeno probala ujet... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3514
16.7.2008 23:08:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Evo, mislim, da je... zaenkrat je to vse... bom še kako bolj posrečeno probala ujet... user posted image

...je, je.... pa lepa kača je....samo jaz je ne bi imela domauser posted image ...če druga ne, bi moj user posted image  takoj šel od doma.....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 16.7.2008 23:09:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.7.2008 23:10:03   
Lara Croft
Sem prow hepi, da nimam tašče... pa tudi z mamo sem se od kar sem noseča, videla samo enkrat..... nismo glih na isti valovni pa se rajš ena drugi izogibamo.... Bi pa sigurno imela veliko pripomb.... ma kaj, ku se ji ne pustim.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.7.2008 23:12:31   
lana luna
ampak teobdržat v 2 v 1 še vsaj nekaj tednov

user posted image user posted image user posted image hvala ribicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.7.2008 23:13:25   
lana luna
Evo, mislim, da je... zaenkrat je to vse... bom še kako bolj posrečeno probala ujet...

user posted image user posted image user posted image luškan je tvoj Lex. sam še vedno so boge miškeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.7.2008 23:14:17   
arabela*
lara,kak je lep kaček.
Jaz bi takoj imela(čeprav nisem drugače preveč za živali v stanovanju),če nebi mišk papaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.7.2008 23:17:21   
Lara Croft

user posted image user posted image user posted image luškan je tvoj Lex. sam še vedno so boge miškeuser posted image

Ja, je simatikon..... in je meni tudi hudo, da mu morem dajat miške, gojene, umorjene in zamrznjene prav z namenom, da bojo pohrustane.... user posted image Ma sem glih zaradi tega ful časa odlašala z nakupom kače.... ma ni kej, sem mogla ta kompromis naredit....
Ma je bil tku zadovoljen, ku sem mu je servirala.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.7.2008 23:18:41   
lana luna
Mogoče so krive moje tesno oprijete majčke

ja sej jih jest tut nosim. zakaj bi se pa sramovala da sem noseča? je treba pokazat naše lepe bušijeuser posted image sam mame stare pa niso navajene razkazovanja, ker so one pač ble mlade v drugih časihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.7.2008 23:19:01   
Lara Croft
Bom dala zdej še eno notri... ki smo se slikali na razstavi... če česte hitro poglejte, ker jo bom takoj zbrisala... 

Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.7.2008 23:19:53   
lana luna
miške, gojene, umorjene in zamrznjene

no sej če dobiš že zamrznjeje pol je pa dobr. ker men bi jih blo kruto dajat živeuser posted image k se pol bije kruti boj za življenje in smrtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.7.2008 23:20:27   
lana luna
ja kako nej jo pogledam, če je pa še ni???

Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.7.2008 23:22:03   
arabela*
Jaz pa sem jo videlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.