![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:36:27
|
|
|
|
lana luna
|
kahlo vidm da se švercaš go girl !!!! tko se dela
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:39:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Za tiste,ki vam g.ne dela ob vsakem pregledu UZ. Ali v 34 tednu pripada al ne? Jaz sem ga nazadnje imela,ko je delal morfologijo ...jaz tudi nazadnje na mofologiji...in to 13.5..... Če pa še bo kaki, bom pa izvedela komaj 11.8
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:40:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna jest sem bla dons ceu dan s sestrco v Snoviku, sva se mal sončkali in namakali. sam voda je bla hudo mrzla brrrr.... sem notr hodila kot ena stara mama. po 20 minut je trajal, da sem se cela zmočila bom šla naslednjič rajši bolj v tople kraje... ..... take mrzle vode raje ne prakticiraj.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:41:27
|
|
|
|
arabela*
|
Joj babe,to s taščami poštimajte čimprej,drugače nebo več rešitve. Jaz sem tak vesela,da mi je ratalo,zdaj pa uživam v njeni družbi,prej pa sem se je nekako bala. Ej punce,jaz nevem,kaj je z mano.zdaj ko sem doma,tak nenormalno uživam.kot svobodna ptičica se počutim.Pa fora je v tem,da nimam časa nič postorit,prej ko sem delala,sem vse še doma naredila,zdaj pa.dan mi tako hitro mine,da sem že jezna.Jutr pa is ob sedmih naredim budilko,pa vstanem,drugače bo spet šel dan.Imam še do jutri eno kjigo za prebrat,pa sploh ne utegnem.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:43:22
|
|
|
|
arabela*
|
Alkoholne blazinice? prvič slišim,po moje pa nebi smel bit problem.V bistvu ta alkohol babica rabi,ko hodi na dom rihtat ,ene par dni,pol pa brez.ga polije po gazici ,pa ščisti popek.Po moji jih lahko uporabiš
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:45:34
|
|
|
|
arabela*
|
Pa malečko bom zravn vzela v petek ,ko imam pregled. saj tiste 3 minute,kaj sem tam na stolu,pa da se oblečem,pa res lahko pri sestri počaka.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:46:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna lara croft... sem te pozabla vprašat... a nam mislš privoščit kakšno lepo slikico od Lexa?? mene firbc matra. pa tvoj muc nej rajš mal pazi, da ga ne bo Lex spotoma za večerjo popapu. Ma krišto dijo.... sem prej tla fotke pocuknt s fotoaparata ma mi ni ratalo... nimam več originalnega programa gor inštaliranega in zdej mam vedno kažin.... če ni desca zraven ne štekam nič.... Ma bom zrihtala dej... enkrat...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:49:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa malečko bom zravn vzela v petek ,ko imam pregled. saj tiste 3 minute,kaj sem tam na stolu,pa da se oblečem,pa res lahko pri sestri počaka. .... jaz bom mojga tudi....., pa naj si tačas pritisk merita
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:51:02
|
|
|
|
lana luna
|
Ma bom zrihtala dej... enkrat... sam ne pozabt!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:52:29
|
|
|
|
lana luna
|
.... take mrzle vode raje ne prakticiraj..... hvala za skrb sej mislm da ni bla tko huda mrzla, sam jest sem člouk bolj za tople vode mislm pisal je, da nej bi bla okol 28 stopinj, amapk se mi je morska zadnjič zdela bolj topla
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:56:05
|
|
|
|
gold fish
|
....tašča..... men je pa moja danes oplela moj cvetlični vrt in to kar velik...in to v času,ko je prišla na obisk......... ma ne vem no....se mi zdi, da se zadnje tedne malo bolj štekama ...... pa na morju so me tud pedenali, da mi je bilo že kar nerodno kar tam sedet.....drugače vedno pomivam posodo in delam ostale stvari...samo zdaj res nisem mogla nosit tistih piskrov in ostale posode za 6 oseb do pom. korit... sem pa hodila zraven in delala dober vtis ... ...no bomo videli kako se bo to štekanje nadaljevalo...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:56:41
|
|
|
|
arabela*
|
Lana,ti pa si faca. Meni je danes ena okrogla ženska srednjih let tudi tako buljila v trebuh,da sem misla,da bo skoz mene šla.pa sem jo neprestano gledla nazaj,ona pa kar bulji,pa bulji Mogoče so krive moje tesno oprijete majčke Ne morem širokih nosit,ker znorim
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:58:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna .... take mrzle vode raje ne prakticiraj..... hvala za skrb sej mislm da ni bla tko huda mrzla, sam jest sem člouk bolj za tople vode mislm pisal je, da nej bi bla okol 28 stopinj, amapk se mi je morska zadnjič zdela bolj topla no pol ni panike, samo sem ravno zadnjič brala, ko je ena za nami pisala, da se je kopala v mrzli vodi...., pol čez nekaj dni pa je bila že v bolnici..... in nič kaj lepo se ji ni zgodilo ....... nočem te strašit....ampak teobdržat v 2 v 1 še vsaj nekaj tednov ..... .... lahko, da je blo še kaj druga vmes...samo boljše paziti.....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 16.7.2008 23:00:18 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:07:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo, mislim, da je... zaenkrat je to vse... bom še kako bolj posrečeno probala ujet...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:08:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo, mislim, da je... zaenkrat je to vse... bom še kako bolj posrečeno probala ujet... ...je, je.... pa lepa kača je....samo jaz je ne bi imela doma ...če druga ne, bi moj takoj šel od doma.....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 16.7.2008 23:09:34 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:10:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem prow hepi, da nimam tašče... pa tudi z mamo sem se od kar sem noseča, videla samo enkrat..... nismo glih na isti valovni pa se rajš ena drugi izogibamo.... Bi pa sigurno imela veliko pripomb.... ma kaj, ku se ji ne pustim....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:12:31
|
|
|
|
lana luna
|
ampak teobdržat v 2 v 1 še vsaj nekaj tednov hvala ribica
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:13:25
|
|
|
|
lana luna
|
Evo, mislim, da je... zaenkrat je to vse... bom še kako bolj posrečeno probala ujet... luškan je tvoj Lex. sam še vedno so boge miške
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:14:17
|
|
|
|
arabela*
|
lara,kak je lep kaček. Jaz bi takoj imela(čeprav nisem drugače preveč za živali v stanovanju),če nebi mišk papal
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:17:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna luškan je tvoj Lex. sam še vedno so boge miške Ja, je simatikon..... in je meni tudi hudo, da mu morem dajat miške, gojene, umorjene in zamrznjene prav z namenom, da bojo pohrustane.... Ma sem glih zaradi tega ful časa odlašala z nakupom kače.... ma ni kej, sem mogla ta kompromis naredit.... Ma je bil tku zadovoljen, ku sem mu je servirala....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:18:41
|
|
|
|
lana luna
|
Mogoče so krive moje tesno oprijete majčke ja sej jih jest tut nosim. zakaj bi se pa sramovala da sem noseča? je treba pokazat naše lepe bušije sam mame stare pa niso navajene razkazovanja, ker so one pač ble mlade v drugih časih
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:19:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bom dala zdej še eno notri... ki smo se slikali na razstavi... če česte hitro poglejte, ker jo bom takoj zbrisala...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:19:53
|
|
|
|
lana luna
|
miške, gojene, umorjene in zamrznjene no sej če dobiš že zamrznjeje pol je pa dobr. ker men bi jih blo kruto dajat žive k se pol bije kruti boj za življenje in smrt
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:20:27
|
|
|
|
lana luna
|
ja kako nej jo pogledam, če je pa še ni???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:22:03
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem jo videla
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.