![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 14:14:14
|
|
|
|
pf
|
Me to you imaš prav, res ni take gužve na razprodajah. Jaz kupim res samo kaj dražjega, recimo kake teniske, kaubojke, jakne, trenerke, to ko se bolj splača, ker majčke si itak kupim že junija, ker se je nekak poletje malo prestavilo in mi je sedaj škoda denarja za ne vem kake cunjice. Tudi, če ne bi pričakovali bebija ne bi zdaj kupila nevem kakih cotik. Včasih si na razprodajah kupim kaj bolj elegantnega za službo, kak kostim ali pa čevlje, srajčko, hlače, ampak to bolj na zimski razprodaji, poletne ponavadi ne obiskujem ful, ker že itak do sredi julija vse nakupim, ker sem bolj med neučakanimi. Imela bi še kako lepo jopico za jeseni in ene rdeče čeveljce. Imam že nagledane, ampak še čakam, da vidim koliko naju bo za streho olajšal mojster, ker bo danes gotova. Nekaj sem se ravnokar pogovarjala z njim pa se mi zdi, da gre cifra proti 8000 eur. Nič kaj obetavno.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 14:40:34
|
|
|
|
ključek
|
Imam že nagledane, ampak še čakam, da vidim koliko naju bo za streho olajšal mojster, ker bo danes gotova. Nekaj sem se ravnokar pogovarjala z njim pa se mi zdi, da gre cifra proti 8000 eur. Nič kaj obetavno. pri nama pa okolico urejajo, postavili bomo skoraj 200 m betonsko škarfo.............. ..............pa ne v višino, da ne bo pomote................. ...........čeprav ne bi bilo slabo, da zakrijemo tečne sosede............. ................in me je kr strah računa..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 14:48:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you končno nekaj glasu od mene. *zoe*, dobrodošla!!!!!!!!!! smo te pogrešale................. ..... lepo si se držala....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:00:30
|
|
|
|
Tejchy
|
Punce.. eno vprašanje: če nastopim s porodniško 13.8. sem v porodniški do .... ?? kdaj?? isto 13.8. ???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:02:46
|
|
|
|
ključek
|
Punce.. eno vprašanje: če nastopim s porodniško 13.8. sem v porodniški do .... ?? kdaj?? isto 13.8. ??? nekako tako oz. en dan manj, se pravi do 12.8.2009. menda...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:03:37
|
|
|
|
ključek
|
, ti si pa brzinska.............sad te ima, a sad te nema..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:04:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz nevem, mene kar nekaj babnc obsoja da še hodim v službo!?!?!?!? no meni ni čist nič jasno zakaj, dokler se dobro počutim in mi ni težko....... O še kašne sem tle prebrala..... za počit... eni so pa res... sej ne vem kaj.....Jst tudi še delam... in tudi zadnji mesec ne bom čičala in čakala.... PF... kje je to pri vas, da pridem.... mislim, jaz sem lakiranje plačala dodatna 2€... Me to you... držim pesti.... Zoe..... zdrži, oštja, zdrži.... moja je čez dan aktivna.. ponoči pa spi... tku da se zbujam samo zaradi WCja in zato, ker mi nobena poza ni udobna.... Saraya..... zdej si pa še rolete pokvarla...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:08:18
|
|
|
|
Tejchy
|
nekako tako oz. en dan manj, se pravi do 12.8.2009. menda............... hvala ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:10:23
|
|
|
|
Tejchy
|
jaz nevem, mene kar nekaj babnc obsoja da še hodim v službo!?!?!?!? no meni ni čist nič jasno zakaj, dokler se dobro počutim in mi ni težko....... ja, ene so res malo... .. in zakaj ne bi delala, če se ok počutiš?? js tud ne vem.. ene prav izkoriščajo to.. men tud ni, da bi skoz doma visela.... pol same bedarije študiraš... ponavadi..
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:15:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Ve še dost pešačite? Evo, danes pa sem res.... eno fajn turo po vrhu Pohorja. Prav lušno je bilo Pa v ponedeljek po MB. Ampak ugotavljam, da je kar bolj miren tisti dan, ko ga veliko s hojo zibam. Upam, da ni ta vzorec zibanja za spanje že zabetoniran bark, vetrobranček imam jaz samo eden in mi tudi ni življenjskega pomena, če potem posteljnina ni ravno enaka. Za bubija sem imela svetlomodrega z rumenimi motivi, kot rezervno posteljnino pa eno v rumenem, tako da je kar pasalo. Zdaj bomo pa tudi kar to porabili, ne mislim nove kupovat. *zoe*
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:15:27
|
|
|
|
Tejchy
|
sem dala slikco zibke v albumček .. lahko pogledate..
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:19:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
yeeeeeeeeeeeeeeeeeee... že dolgo nisem poslušala srčka..... in zdej sem se odločla, da ga bom poslušala in tudi posnela..... glih je budna, bom slišala še, kako se premika.... Samo še kofi si prej naredim...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:32:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi a ima ta aladdin kakšno internetno stran? Ne. In kolikor vem, imajo samo 2 trgovini v MB, nekoč je bila tudi v CE. Jaz imam pa zgleda kar srečo, da mi nihče nič ne pametuje Delala sem do konca normalno, ok, zdaj koristim dopust, ker so pač počitnice, avgusta pa itak štartam že porodniško. tašča.... kdo je že to?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:35:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Tejchy, ful lepa zibka
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:54:47
|
|
|
|
arabela*
|
Evo mene nazaj. Zdaj sva od pol enih skakale po štacunah,pa sva rekle,da greva samo po kartušo Bile še v Baumaxu,sem neke halogenke kupla,pa podlogo za tuš. Pa v Kiku,sem bila full presenečana nad izbiro otroških stvari.Take fajn male bodije,pa pidžamice,skratka ni da ni.Pa še cena je lepa.Nevem pa ali bi naši bebiki kupila bodije z kratkimi ali z dolgimi rokavi.Po moje,kaj za kratek rokav več septembra itak ne bo?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:55:22
|
|
|
|
arabela*
|
Tejchy,full mi je zibelka všeč
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 15:56:07
|
|
|
|
arabela*
|
Danes pa grem končno po lupinico na pošto,je jutri zadnji dan za dvig
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 16:55:54
|
|
|
|
pf
|
Tejchy čudovita zibka je, to bo bebica spala. Lara Croft v Poljčanah imam kozmetičarko. Ne vem, če si že slišala za kraj, to je en manjši kraj na Štajerskem. Jaz pa grem sedaj še po one čeveljce, ki se mi dopadejo. Klinc pa 28 eurov, če jih imaš ali jih nimaš, ko je isto. Šuheci pa so res hudi.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 19:47:42
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tejchy, ful lepa zibka res luštna zibka
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 19:49:03
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes pa grem končno po lupinico na pošto,je jutri zadnji dan za dvig Pa res zadnji čas, če je bodo nazaj poslali
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 19:51:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Misliš, da kej prišparam, če grem na štajersko na pedikuro? Naša muca je opazla kačo.... in zdej straži.... in straži.... ma je smešna....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 20:27:10
|
|
|
|
pf
|
Lara Croft težka bo. Punce vmes, ko sem bila odsotna smo izvedeli, da je kolegica rodila, tako da gremo danes malo kaj spit z atijem. No jaz bom na vodi, ampak nazdravim pa vseeno lahko. Dobili so pupiko. Sem šla kar v BC in kupila trenerkico in majčko za spodaj za darilo, pa za našo pupo še eno majčko. V BC-ju pa sem srečala tudi staro znanko, ki je nisem videla že skoraj pol leta. Je imela v vozičku tako lepo malo pupo, da je joj. Pol pa me je kar malo šokirala, ko je rekla, da je rodila več kot mesec in pol prehitro in da bi se v bistvu mogla pupa roditi zdaj, ne pa konec maja. Vam povem punce, da ni heca, ker nikoli ne veš kdaj te lahko bebica dohiti.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 20:33:01
|
|
|
|
ključek
|
sem dala slikco zibke v albumček hudo luštna................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 20:33:36
|
|
|
|
ključek
|
Punce vmes, ko sem bila odsotna smo izvedeli, da je kolegica rodila, tako da gremo danes malo kaj spit z atijem. čestitke kolegici in da je vse ok....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 20:34:15
|
|
|
|
ključek
|
Jaz pa grem sedaj še po one čeveljce, ki se mi dopadejo maš čevlje že obute???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.