|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
16.7.2008 14:14:14   
pf
Me to you imaš prav, res ni take gužve na razprodajah. Jaz kupim res samo kaj dražjega, recimo kake teniske, kaubojke, jakne, trenerke, to ko se bolj splača, ker majčke si itak kupim že junija, ker se je nekak poletje malo prestavilo in mi je sedaj škoda denarja za ne vem kake cunjice. Tudi, če ne bi pričakovali bebija ne bi zdaj kupila nevem kakih cotik.  Včasih si na razprodajah kupim kaj bolj elegantnega za službo, kak kostim ali pa čevlje, srajčko, hlače, ampak to bolj na zimski razprodaji, poletne ponavadi ne obiskujem ful, ker že itak do sredi julija vse nakupim, ker sem bolj med neučakanimi. Imela bi še kako lepo jopico za jeseni in ene rdeče čeveljce. Imam že nagledane, ampak še čakam, da vidim koliko naju bo za streho olajšal mojster, ker bo danes gotova. Nekaj sem se ravnokar pogovarjala z njim pa se mi zdi, da gre cifra proti 8000 eur. Nič kaj obetavno.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
16.7.2008 14:40:34   
ključek
Imam že nagledane, ampak še čakam, da vidim koliko naju bo za streho olajšal mojster, ker bo danes gotova. Nekaj sem se ravnokar pogovarjala z njim pa se mi zdi, da gre cifra proti 8000 eur. Nič kaj obetavno.

pri nama pa okolico urejajo, postavili bomo skoraj 200 m betonsko škarfo..............user posted image user posted image user posted image ..............pa ne v višino, da ne bo pomote.................user posted image ...........čeprav ne bi bilo slabo, da zakrijemo tečne sosede.............user posted image user posted image user posted image user posted image ................in me je kr strah računa..............

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
16.7.2008 14:48:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

končno nekaj glasu od mene.

*zoe*, dobrodošla!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo te pogrešale.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ..... lepo si se držala....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.7.2008 15:00:30   
Tejchy
Punce.. eno vprašanje: če nastopim s porodniško 13.8. sem v porodniški do .... ?? kdaj?? isto 13.8. ???

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.7.2008 15:02:46   
ključek
Punce.. eno vprašanje: če nastopim s porodniško 13.8. sem v porodniški do .... ?? kdaj?? isto 13.8. ???

nekako tako oz. en dan manj, se pravi do 12.8.2009. menda...............user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.7.2008 15:03:37   
ključek
user posted image , ti si pa brzinska.............sad te ima, a sad te nema..................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.7.2008 15:04:58   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

jaz nevem, mene kar nekaj babnc obsoja da še hodim v službo!?!?!?!? no meni ni čist nič jasno zakaj, dokler se dobro počutim in mi ni težko.......

O še kašne sem tle prebrala.....user posted image user posted image user posted image za počit... eni so pa res... sej ne vem kaj.....Jst tudi še delam... in tudi zadnji mesec ne bom čičala in čakala.... user posted image

PF... kje je to pri vas, da pridem.... mislim, jaz sem lakiranje plačala dodatna 2€...
Me to you... držim pesti.... user posted image
Zoe..... zdrži, oštja, zdrži.... moja je čez dan aktivna.. ponoči pa spi... tku da se zbujam samo zaradi WCja in zato, ker mi nobena poza ni udobna....
Saraya.....user posted image user posted image user posted image zdej si pa še rolete pokvarla... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.7.2008 15:08:18   
Tejchy
nekako tako oz. en dan manj, se pravi do 12.8.2009. menda...............

hvala  user posted image  user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.7.2008 15:10:23   
Tejchy
jaz nevem, mene kar nekaj babnc obsoja da še hodim v službo!?!?!?!? no meni ni čist nič jasno zakaj, dokler se dobro počutim in mi ni težko.......

ja, ene so res malo... user posted image  user posted image  .. in zakaj ne bi delala, če se ok počutiš?? js tud ne vem.. ene prav izkoriščajo to.. men tud ni, da bi skoz doma visela.... pol same bedarije študiraš... ponavadi.. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.7.2008 15:15:18   
*bubi*
Ve še dost pešačite?

Evo, danes pa sem res.... eno fajn turo po vrhu Pohorja. Prav lušno je bilo user posted image  Pa v ponedeljek po MB. Ampak ugotavljam, da je user posted image  kar bolj miren tisti dan, ko ga veliko s hojo zibam. Upam, da ni ta vzorec zibanja za spanje že zabetoniran user posted image

bark, vetrobranček imam jaz samo eden in mi tudi ni življenjskega pomena, če potem posteljnina ni ravno enaka. Za bubija sem imela svetlomodrega z rumenimi motivi, kot rezervno posteljnino pa eno v rumenem, tako da je kar pasalo. Zdaj bomo pa tudi kar to porabili, ne mislim nove kupovat.

*zoe* user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.7.2008 15:15:27   
Tejchy
sem dala slikco zibke v albumček user posted image  user posted image  user posted image  .. lahko pogledate..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.7.2008 15:19:44   
Lara Croft
yeeeeeeeeeeeeeeeeeee... že dolgo nisem poslušala srčka..... in zdej sem se odločla, da ga bom poslušala in tudi posnela..... glih je budna, bom slišala še, kako se premika.... user posted image user posted image

Samo še kofi si prej naredim...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.7.2008 15:32:07   
*bubi*
Bubi a ima ta aladdin kakšno internetno stran?

Ne. In kolikor vem, imajo samo 2 trgovini v MB, nekoč je bila tudi v CE.

Jaz imam pa zgleda kar srečo, da mi nihče nič ne pametuje user posted image  Delala sem do konca normalno, ok, zdaj koristim dopust, ker so pač počitnice, avgusta pa itak štartam že porodniško.

tašča.... kdo je že to? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.7.2008 15:35:24   
*bubi*
Tejchy, ful lepa zibka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
16.7.2008 15:54:47   
arabela*
Evo mene nazaj.
Zdaj sva od pol enih skakale po štacunah,pa sva rekle,da greva samo po kartušouser posted image
Bile še v Baumaxu,sem neke halogenke kupla,pa podlogo za tuš.
Pa v Kiku,sem bila full presenečana nad izbiro otroških stvari.Take fajn male bodije,pa pidžamice,skratka ni da ni.Pa še cena je lepa.Nevem pa ali bi naši bebiki kupila bodije z kratkimi ali z dolgimi rokavi.Po moje,kaj za kratek rokav več septembra itak ne bo?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
16.7.2008 15:55:22   
arabela*
Tejchy,full mi je zibelka všečuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
16.7.2008 15:56:07   
arabela*
Danes pa grem končno po lupinico na pošto,je jutri zadnji dan za dviguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
16.7.2008 16:55:54   
pf
Tejchy čudovita zibka je, to bo bebica spala.
Lara Croft v Poljčanah imam kozmetičarko. Ne vem, če si že slišala za kraj, to je en manjši kraj na Štajerskem.
Jaz pa grem sedaj še po one čeveljce, ki se mi dopadejo. Klinc pa 28 eurov, če jih imaš ali jih nimaš, ko je isto. Šuheci pa so res hudi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
16.7.2008 19:47:42   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Tejchy, ful lepa zibka user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  res luštna zibka

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
16.7.2008 19:49:03   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Danes pa grem končno po lupinico na pošto,je jutri zadnji dan za dviguser posted image user posted image user posted image

Pa res zadnji čas, če je bodo nazaj poslali user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
16.7.2008 19:51:48   
Lara Croft
user posted image user posted image Misliš, da kej prišparam, če grem na štajersko na pedikuro? user posted image user posted image user posted image

Naša muca je opazla kačo.... in zdej straži.... in straži.... user posted image ma je smešna....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
16.7.2008 20:27:10   
pf
Lara Croft težka bo.
Punce vmes, ko sem bila odsotna smo izvedeli, da je kolegica rodila, tako da gremo danes malo kaj spit z atijem. No jaz bom na vodi, ampak  nazdravim pa vseeno lahko. Dobili so pupiko. Sem šla kar v BC in kupila trenerkico in majčko za spodaj za darilo, pa za našo pupo še eno majčko. V BC-ju pa sem srečala tudi staro znanko, ki je nisem videla že skoraj pol leta. Je imela v vozičku tako lepo malo pupo, da je joj. Pol pa me je kar malo šokirala, ko je rekla, da je rodila več kot mesec in pol prehitro in da bi se v bistvu mogla pupa roditi zdaj, ne pa konec maja. Vam povem punce, da ni heca, ker nikoli ne veš kdaj te lahko bebica dohiti.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
16.7.2008 20:33:01   
ključek
sem dala slikco zibke v albumček

hudo luštna................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
16.7.2008 20:33:36   
ključek
Punce vmes, ko sem bila odsotna smo izvedeli, da je kolegica rodila, tako da gremo danes malo kaj spit z atijem.

čestitke kolegici in da je vse ok....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
16.7.2008 20:34:15   
ključek
Jaz pa grem sedaj še po one čeveljce, ki se mi dopadejo

maš čevlje že obute???user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.