|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
16.7.2008 23:39:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

lara pa sej si lepa na slikci, ti ni treba dol devat... nš user posted image je zdle zravn, pa je vidu sliko, pa tut prav, da si tko fest da bi te kr uženuuser posted image mene pa neče user posted image

.... moj pa je hvalabogu kačo vidu in pol ni tok babnce gledaluser posted image , ker kač ne mara...sicer je pa že poročenuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
16.7.2008 23:39:54   
Lara Croft
Bi mene še marsigdu oženu.... pol bi mu blo pa žou... user posted image user posted image Ne kuham, ne likam, se ne glih rada prilagajam... nisem tiho... user posted image user posted image user posted image user posted image .... Hodim na potovanja s frendicami... itd.... 

Neposredna povezava do sporočila: 3552
16.7.2008 23:41:02   
lana luna
kaj a zdej ste šle pa kr naenkrat vse spatuser posted image

no prou, pol grem pa še jest...

jutr morm zgodej vstat, pa desca pokonc spravt, da gre dnar služt, jest bom pa ceu dan user posted image za mojo mamiko pekla, k ma u sobot RD.

nočko...

Neposredna povezava do sporočila: 3553
16.7.2008 23:42:14   
lana luna
Ne kuham, ne likam, se ne glih rada prilagajam... nisem tiho... .... Hodim na potovanja s frendicami... itd....

hvala enako!!! tko da je moj user posted image že navajen na take user posted image user posted image user posted image pa mislm da s ema še vsen kr fletnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3554
16.7.2008 23:43:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Bi mene še marsigdu oženu.... pol bi mu blo pa žou... user posted image user posted image Ne kuham, ne likam, se ne glih rada prilagajam... nisem tiho... user posted image user posted image user posted image user posted image .... Hodim na potovanja s frendicami... itd.... 

...samo čez par mesecev bo prišel/la gazda/rica in lara se bo #mogla# enmu/eni prilagajat...user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
16.7.2008 23:43:09   
Lara Croft
Moj mož pa v nedeljo.... pa letos za spremembo ne bom nič pekla.... kr nej gre ven na torto... user posted image

Grem tudi jst spat... nočkooooooouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3556
16.7.2008 23:43:23   
lana luna
. moj pa je hvalabogu kačo vidu in pol ni tok babnce gledal , ker kač ne mara...sicer je pa že poročen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam res... mojmu packu gredo pa sam še babe po glav zgledauser posted image user posted image user posted image ga morm kuj za ušesa maluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3557
16.7.2008 23:44:43   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...samo čez par mesecev bo prišel/la gazda/rica in lara se bo #mogla# enmu/eni prilagajat...user posted image

Ma za mojo punčko bom pa rade volje poskrbela.... dec je pa odrasu pa lahko sam... user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
16.7.2008 23:44:44   
lana luna
..samo čez par mesecev bo prišel/la gazda/rica in lara se bo #mogla# enmu/eni prilagajat..

o jauser posted image user posted image user posted image jo bo pupa čist okupirala. in bo lara postala najimenitnejša kuharicauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3559
16.7.2008 23:45:34   
lana luna
dec je pa odrasu pa lahko sam...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tole izjavo ti dam Nobelovo nagrado, dokotrat znanosti, zlato maedaljo in še kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3560
16.7.2008 23:45:45   
arabela*
Jaz vas tud zapuščam za danes.
Nočkauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3561
16.7.2008 23:46:06   
lana luna
zdj pa res nočko....

Neposredna povezava do sporočila: 3562
16.7.2008 23:47:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma za mojo punčko bom pa rade volje poskrbela.... dec je pa odrasu pa lahko sam... user posted image

...to tak al tak....samo bo pa nekdo, kateremu se bo treba prilagajat..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3563
16.7.2008 23:47:32   
Lara Croft
Ma jst že znam dobro kuhat.... ma se mi ne da... brez veze je dej.... itak je treba it vse sesrat drug dan... user posted image user posted image user posted image Jaz si naredim pašto brez omake... riž brez omake.... malo solate in sem zadvoljna... moj pa vedno išče še neke dodatke in priloge... pej nej si jih dela, oštja... 

Neposredna povezava do sporočila: 3564
16.7.2008 23:47:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

..samo čez par mesecev bo prišel/la gazda/rica in lara se bo #mogla# enmu/eni prilagajat..

o jauser posted image user posted image user posted image jo bo pupa čist okupirala. in bo lara postala najimenitnejša kuharicauser posted image user posted image user posted image

..... me bomo pa pol  hodle k njej jestuser posted image , ko bomo tam okrog hodle...

Neposredna povezava do sporočila: 3565
16.7.2008 23:48:50   
gold fish
...zdaj pa tud jaz grem.... se beremo jutri...

Neposredna povezava do sporočila: 3566
16.7.2008 23:49:03   
Lara Croft

...to tak al tak....samo bo pa nekdo, kateremu se bo treba prilagajat..... user posted image

Ja, ampak v to sem šla zavestno... pa še to ne bo dolgo čist tko....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3567
16.7.2008 23:58:37   
Lara Croft
Ajuto, kako sem lačna..... morem res it spat zdej..... spijem še dva deci vodi in adijo mare... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3568
17.7.2008 0:25:29   
meta21
Ko sem začela brat sem bila še v 32., zdaj sem pa že v 33. tednu!user posted image

Ste se danes spet razpisale. Da še jaz pristavim eno o moji tašči-nekatere se verjetno še spomnite, da je rekla, da si bo kupila svoj voziček, ker v samokolnici (beri trikolesniku) vnuka že ne bo vozila. Ni slaba samo precej konzervativna.

No in zadnjič me je vprašala, kdaj si mislim kakšno nosečniško obleko kupit. Bila sem v h&m lanenih nosečniških lačah in malo daljši majčki. Pa sem jo debelo pogledala in vprašala kako to misli. Saj vendar sem v nosečniških hlačah. Potem sem iz pogovora ugotovila, da so zanjo nosečniška oblačila samo neke ogromne žaklaste obleke, ki jih je ona nosila in zdaj je reva čakala, kdaj si bom tudi jaz omislila kaj podobnega. Komaj sem ji razložila, da kaj takega verjetno sploh več ne prodajajo.

zdaj grem pa spat. Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 3569
17.7.2008 7:37:12   
amor real
jutroooooooooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da vas spet malček pozdravim. Včeraj sem bila na centru za socialno delo v KP in je bila tam ena referentka, ki se ji niti živeti ne da!!! Nič ni povedala, kar sem vprašala je bil odgovor samo da ali ne. Tako, da moram sedaj na spletu iskati info user posted image .

Drugače mi belimo hišo in je tak kažin (norišnica), pravijo, da do sobote bodo končali - močno upam!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
17.7.2008 7:39:45   
amor real
Aja glede tašč... moja tašča je bila super
ženska in jo jaz zelo pogrešam!!! Žal je med angelčki že več kot 5 let. user posted image

Znajo pa nekatere biti pravi user posted image . Upam, da mi ne bomo takšne user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
17.7.2008 7:45:53   
KAHLO
Dobro jutro babnce!!user posted image

vidim da še vse pančate, no ja saj ni čudno če ste ga včeraj do polnoči svirale na tem netu......user posted image user posted image user posted image user posted image sem vidla da ste mele temo o plazilcih.....včasih se tud jaz počutim k en plazilec.....še posebaj k se spravim na tla in je treba vstat.....zadnič sem se kr po vseh štirih iz dnevne v spalnico odpravla.....k se mi ni dalo pobiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da sem še mal tla pobrisala user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud kaj uporabnega našla....k mi je na tla padlo pa se mi ni dalo sklonit pa pobratuser posted image user posted image user posted image

JOj.....vam moram povedat kako me je včeraj moj picek presenetil, ampak je full dolga zgodba meni su tu v tej ljubljani vkradli že 6 koles od novih do starih....tako da sem že čist obupala, ampak sem zmeraj tako rada kolesarla k sem bla v par minutah tam kjer mi je srce poželelo....no in k včeraj pr vratih pozvoni in odprem je stal pred vrati moj picek s novim kolesom in mašnco......meni so kr v hipu vsi nosečniški hormoni ven vdarli in sem od sreče jokala k mali otrokuser posted image user posted image user posted image zdaj mam spet koloooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sva ga pol kr v dnevni zmontirala in pol sem ga cel večer opazovala......no pol sem prišla na idejo da bi šla danes z njim v službo...pa moj ni bil lih navdušen nad to idejo...je rekel da naj raje počakam ....tako da ga zdaj samo gledam no pa po dnevni sem en krog nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa rekel da sem ga dobila za rojstvo.....sicer skoraj mesec in pol prezgodaj, ampak k jaz lih nisem na zlatnitno........se je spomnil na moja kolesa (so tud vsa imela imena....ta še ga sicer nima ampak se bo definitivno začel z mr...ker je tak lep črni eleganten angleški....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Lana luna
ja se še kr švercam in mislim da se bom še vsaj 2 meseca.......vsaj moj pravi tako, da bo takrat nabavil net.....za zdaj pa upava da naju sosed ne dobi!!!!

lara zdaj pa grem pogledat tvojga kačonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a se crklata tud kaj, al je sam za gledat!!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
17.7.2008 7:54:27   
taja1235
Dobro jutro tudi iz moje strani,

sm se pa prou nasmejala vasim komentarjem, glede kačona, tašč....
Lara si pa res faca...user posted image  svaka čast...
Moja tašča..hmm..zdej je ze 3. teden na morju tko da ona lepo uziva...kaj delamo
pa mi tamladi ji pa mal dol visi...no vcasih mi je to prou fajn....vcasih bi jo pa kr nekam...
lahko bi nardila kako kosilce pa naj mal pocartala....ah vazn da ona uziva..no tud take tasce so..
KAHLO tale tvoj dragi je pa res user posted image  kako lepo iii...

Sm učeraj preslišala v MŠ, kdaj je dons predavanje o varni vožnji pa kje, a katera gre???

Šibam pa se beremo tekom dneva...papa čvekice****

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
17.7.2008 8:53:30   
arabela*
Jutro babeuser posted image user posted image
malo se posladkajte s kavico.
Mi smo danes začeli navajat bolj zgodnje vstajanje.Pa je grozno.Sploh,če zaspiš ob dveh,kakor jaz.
No,včeraj sem se celo popoldan vredu počutla,skoraj super glede na vse.pol pa grem v posteljo zvečer,se spravim za knjigo,pa me je začel tak trebuh bolet.Pa bebica je tako hudo brcala,pa se premetavala,da mi je bila že sila.Pa se dan v sedeči položaj,podložen s pojštri,pa nič.samo boli,pa dol tišči.Mi je kar vroče postalo.user posted image
Zdaj pa je spet boljše.Vsaj zaenkrat
kahlo,user posted image za novo kolo.
Meta21,ma pošlji taščo nekam,kaj ma za govorituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
17.7.2008 8:54:57   
arabela*
A si je kera kupla baby sitter?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.