Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:39:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna lara pa sej si lepa na slikci, ti ni treba dol devat... nš je zdle zravn, pa je vidu sliko, pa tut prav, da si tko fest da bi te kr uženu mene pa neče .... moj pa je hvalabogu kačo vidu in pol ni tok babnce gledal , ker kač ne mara...sicer je pa že poročen
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:39:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bi mene še marsigdu oženu.... pol bi mu blo pa žou... Ne kuham, ne likam, se ne glih rada prilagajam... nisem tiho... .... Hodim na potovanja s frendicami... itd....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:41:02
|
|
|
|
lana luna
|
kaj a zdej ste šle pa kr naenkrat vse spat no prou, pol grem pa še jest... jutr morm zgodej vstat, pa desca pokonc spravt, da gre dnar služt, jest bom pa ceu dan za mojo mamiko pekla, k ma u sobot RD. nočko...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:42:14
|
|
|
|
lana luna
|
Ne kuham, ne likam, se ne glih rada prilagajam... nisem tiho... .... Hodim na potovanja s frendicami... itd.... hvala enako!!! tko da je moj že navajen na take pa mislm da s ema še vsen kr fletno
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:43:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bi mene še marsigdu oženu.... pol bi mu blo pa žou... Ne kuham, ne likam, se ne glih rada prilagajam... nisem tiho... .... Hodim na potovanja s frendicami... itd.... ...samo čez par mesecev bo prišel/la gazda/rica in lara se bo #mogla# enmu/eni prilagajat...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:43:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moj mož pa v nedeljo.... pa letos za spremembo ne bom nič pekla.... kr nej gre ven na torto... Grem tudi jst spat... nočkooooooo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:43:23
|
|
|
|
lana luna
|
. moj pa je hvalabogu kačo vidu in pol ni tok babnce gledal , ker kač ne mara...sicer je pa že poročen sam res... mojmu packu gredo pa sam še babe po glav zgleda ga morm kuj za ušesa mal
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:44:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...samo čez par mesecev bo prišel/la gazda/rica in lara se bo #mogla# enmu/eni prilagajat... Ma za mojo punčko bom pa rade volje poskrbela.... dec je pa odrasu pa lahko sam...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:44:44
|
|
|
|
lana luna
|
..samo čez par mesecev bo prišel/la gazda/rica in lara se bo #mogla# enmu/eni prilagajat.. o ja jo bo pupa čist okupirala. in bo lara postala najimenitnejša kuharica
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:45:34
|
|
|
|
lana luna
|
dec je pa odrasu pa lahko sam... za tole izjavo ti dam Nobelovo nagrado, dokotrat znanosti, zlato maedaljo in še kaj
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:45:45
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz vas tud zapuščam za danes. Nočka
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:46:06
|
|
|
|
lana luna
|
zdj pa res nočko....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:47:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...samo čez par mesecev bo prišel/la gazda/rica in lara se bo #mogla# enmu/eni prilagajat... Ma za mojo punčko bom pa rade volje poskrbela.... dec je pa odrasu pa lahko sam... ...to tak al tak....samo bo pa nekdo, kateremu se bo treba prilagajat.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:47:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma jst že znam dobro kuhat.... ma se mi ne da... brez veze je dej.... itak je treba it vse sesrat drug dan... Jaz si naredim pašto brez omake... riž brez omake.... malo solate in sem zadvoljna... moj pa vedno išče še neke dodatke in priloge... pej nej si jih dela, oštja...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:47:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ..samo čez par mesecev bo prišel/la gazda/rica in lara se bo #mogla# enmu/eni prilagajat.. o ja jo bo pupa čist okupirala. in bo lara postala najimenitnejša kuharica ..... me bomo pa pol hodle k njej jest , ko bomo tam okrog hodle...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:48:50
|
|
|
|
gold fish
|
...zdaj pa tud jaz grem.... se beremo jutri...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:49:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...to tak al tak....samo bo pa nekdo, kateremu se bo treba prilagajat..... Ja, ampak v to sem šla zavestno... pa še to ne bo dolgo čist tko....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 23:58:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ajuto, kako sem lačna..... morem res it spat zdej..... spijem še dva deci vodi in adijo mare...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 0:25:29
|
|
|
|
meta21
|
Ko sem začela brat sem bila še v 32., zdaj sem pa že v 33. tednu! Ste se danes spet razpisale. Da še jaz pristavim eno o moji tašči-nekatere se verjetno še spomnite, da je rekla, da si bo kupila svoj voziček, ker v samokolnici (beri trikolesniku) vnuka že ne bo vozila. Ni slaba samo precej konzervativna. No in zadnjič me je vprašala, kdaj si mislim kakšno nosečniško obleko kupit. Bila sem v h&m lanenih nosečniških lačah in malo daljši majčki. Pa sem jo debelo pogledala in vprašala kako to misli. Saj vendar sem v nosečniških hlačah. Potem sem iz pogovora ugotovila, da so zanjo nosečniška oblačila samo neke ogromne žaklaste obleke, ki jih je ona nosila in zdaj je reva čakala, kdaj si bom tudi jaz omislila kaj podobnega. Komaj sem ji razložila, da kaj takega verjetno sploh več ne prodajajo. zdaj grem pa spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 7:37:12
|
|
|
|
amor real
|
jutroooooooooooooo Da vas spet malček pozdravim. Včeraj sem bila na centru za socialno delo v KP in je bila tam ena referentka, ki se ji niti živeti ne da!!! Nič ni povedala, kar sem vprašala je bil odgovor samo da ali ne. Tako, da moram sedaj na spletu iskati info . Drugače mi belimo hišo in je tak kažin (norišnica), pravijo, da do sobote bodo končali - močno upam!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 7:39:45
|
|
|
|
amor real
|
Aja glede tašč... moja tašča je bila super ženska in jo jaz zelo pogrešam!!! Žal je med angelčki že več kot 5 let. Znajo pa nekatere biti pravi . Upam, da mi ne bomo takšne
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 7:45:53
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro babnce!! vidim da še vse pančate, no ja saj ni čudno če ste ga včeraj do polnoči svirale na tem netu...... sem vidla da ste mele temo o plazilcih.....včasih se tud jaz počutim k en plazilec.....še posebaj k se spravim na tla in je treba vstat.....zadnič sem se kr po vseh štirih iz dnevne v spalnico odpravla.....k se mi ni dalo pobirat tak da sem še mal tla pobrisala pa tud kaj uporabnega našla....k mi je na tla padlo pa se mi ni dalo sklonit pa pobrat JOj.....vam moram povedat kako me je včeraj moj picek presenetil, ampak je full dolga zgodba meni su tu v tej ljubljani vkradli že 6 koles od novih do starih....tako da sem že čist obupala, ampak sem zmeraj tako rada kolesarla k sem bla v par minutah tam kjer mi je srce poželelo....no in k včeraj pr vratih pozvoni in odprem je stal pred vrati moj picek s novim kolesom in mašnco......meni so kr v hipu vsi nosečniški hormoni ven vdarli in sem od sreče jokala k mali otrok zdaj mam spet koloooooooo sva ga pol kr v dnevni zmontirala in pol sem ga cel večer opazovala......no pol sem prišla na idejo da bi šla danes z njim v službo...pa moj ni bil lih navdušen nad to idejo...je rekel da naj raje počakam ....tako da ga zdaj samo gledam no pa po dnevni sem en krog nardila je pa rekel da sem ga dobila za rojstvo.....sicer skoraj mesec in pol prezgodaj, ampak k jaz lih nisem na zlatnitno........se je spomnil na moja kolesa (so tud vsa imela imena....ta še ga sicer nima ampak se bo definitivno začel z mr...ker je tak lep črni eleganten angleški.... ) Lana luna ja se še kr švercam in mislim da se bom še vsaj 2 meseca.......vsaj moj pravi tako, da bo takrat nabavil net.....za zdaj pa upava da naju sosed ne dobi!!!! lara zdaj pa grem pogledat tvojga kačona a se crklata tud kaj, al je sam za gledat!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 7:54:27
|
|
|
|
taja1235
|
Dobro jutro tudi iz moje strani, sm se pa prou nasmejala vasim komentarjem, glede kačona, tašč.... Lara si pa res faca... svaka čast... Moja tašča..hmm..zdej je ze 3. teden na morju tko da ona lepo uziva...kaj delamo pa mi tamladi ji pa mal dol visi...no vcasih mi je to prou fajn....vcasih bi jo pa kr nekam... lahko bi nardila kako kosilce pa naj mal pocartala....ah vazn da ona uziva..no tud take tasce so.. KAHLO tale tvoj dragi je pa res kako lepo iii... Sm učeraj preslišala v MŠ, kdaj je dons predavanje o varni vožnji pa kje, a katera gre??? Šibam pa se beremo tekom dneva...papa čvekice****
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 8:53:30
|
|
|
|
arabela*
|
Jutro babe malo se posladkajte s kavico. Mi smo danes začeli navajat bolj zgodnje vstajanje.Pa je grozno.Sploh,če zaspiš ob dveh,kakor jaz. No,včeraj sem se celo popoldan vredu počutla,skoraj super glede na vse.pol pa grem v posteljo zvečer,se spravim za knjigo,pa me je začel tak trebuh bolet.Pa bebica je tako hudo brcala,pa se premetavala,da mi je bila že sila.Pa se dan v sedeči položaj,podložen s pojštri,pa nič.samo boli,pa dol tišči.Mi je kar vroče postalo. Zdaj pa je spet boljše.Vsaj zaenkrat kahlo, za novo kolo. Meta21,ma pošlji taščo nekam,kaj ma za govorit
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 8:54:57
|
|
|
|
arabela*
|
A si je kera kupla baby sitter?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.