Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 20:35:22
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa grem končno po lupinico na pošto,je jutri zadnji dan za dvig ti pa si faca............... .....da jo ne bodo nazadnje še nazaj poslali.............. ..........kako si pa zdržala toliko časa???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 20:36:25
|
|
|
|
gloria
|
Bom kr prvo napisala kako je bilo na pregledu brala bom pa enkrat zvečer ker je moj pripeljal VOZIČEK in ga je treba mal sprobat .... .....vse je BP meritve ustrezajo 32/33 tednu,tudi plodovnica se od 24.6.ni povečala,kri je ok(manjša slabokrvnost,ampak ni panike),nogice ok nobenga zatekanja.....juter grem pa še na teste za sladkorno....tisto fajno vodiko pit.....naslednji pregled mam 23.7(v lj.)......uz pa 05.08......me je kr na hiter naročil HB bodo zdej bolj pogosti pregledi .....tolk za zdej....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 20:37:48
|
|
|
|
gloria
|
....a ha še to do zdej pridobila 8.5 kg.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 20:38:36
|
|
|
|
ključek
|
.....vse je BP meritve ustrezajo 32/33 tednu,tudi plodovnica se od 24.6.ni povečala,kri je ok(manjša slabokrvnost,ampak ni panike),nogice ok nobenga zatekanja.....juter grem pa še na teste za sladkorno....tisto fajno vodiko pit... čestitam..................... jutri pa uživaj ob pitju vode................sem danes dala to skozi....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 20:39:48
|
|
|
|
ključek
|
ker je moj pripeljal VOZIČEK in ga je treba mal sprobat .... uživajta v vožnji.....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 21:08:16
|
|
|
|
morango
|
Ojla, *Zoe*, dobrodošla in srečno naprej. Lepo, da se z tako dobro držita. Pa zdržita no do 15. 9. Si moja edina kompanjonka na tisti dan. Tejchy - res lepa zibka. Moja je tud zlo podobna, (pač kot vse zibke) samo posteljnina je z medvedki. Imam že oprano in zlikano pa ne je ne bom še oblekla. Včeraj sem vas brala in vidim, da že vse pridno perete pa likate. Jaz bom to delala avgusta, saj imam še dva mesca časa. Od večjih stvari sam še lupinco od Recinka čakam. Drugač pa danes spet mal bruham pa na WCju sedim, da ne bi slučajno pozabila, kako je to. Mislim, da je nekaj narobe z vodo, tako da bom zdaj sam še čaje pila pa radensko. Dete še vedno zelo aktivno, čez dan gre, ponoči me pa tud zbuja. V 29. tednu je bla tud z glavico dol, ampak je G rekel, da se lahko še spreminja do 35. tedna. In glede na salte, ki jih dela, bi rekla, da vztrajno menja pozicije. Tako kot jaz ponoči. Ajd, mejte se lepo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 21:13:51
|
|
|
|
alysa
|
gloria, za pregled
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 21:19:26
|
|
|
|
alysa
|
Dete še vedno zelo aktivno, čez dan gre, ponoči me pa tud zbuja. V 29. tednu je bla tud z glavico dol, ampak je G rekel, da se lahko še spreminja do 35. tedna. In glede na salte, ki jih dela, bi rekla, da vztrajno menja pozicije. Tako kot jaz ponoči. Meni se isto zdi, da ziher ni več z glavo navzdol, ker včasih tako nori po celem trebuhu, da mi ni nič jasno.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:04:24
|
|
|
|
gloria
|
Me to you res en liter te vode moreš spit Tejchy ful lepa zibka.... ....jaz tud otroka čutim vsepovsod pa mi je danes povedal da je še zmeraj z glavico dol Saraya ti si pa faca .... ....punce kaj to pomeni razdalja S/F 34cm....a je to velikost otroka ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:17:39
|
|
|
|
arabela*
|
kukuc. Jaoj,kak je lušna naša lupinica.Točno taka,kot sem želela Tak da sdaj še varuško preko spleta naročim,pol pa bo počasi vse Glede tega,da je bila tako dolgo na pošti.pa saj itak vseeno al je tam al pa v sobi shranjena.Uporabljali je še itak ne bomo. gloria,čestitke za pregled
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:19:55
|
|
|
|
arabela*
|
Za tiste,ki vam g.ne dela ob vsakem pregledu UZ. Ali v 34 tednu pripada al ne? Jaz sem ga nazadnje imela,ko je delal morfologijo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:21:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa sem danes malo zapravljala. ... jaz tudi..... sem končno kupila previjalno, pa enih par bombažnih pajackov v Aladinu, nekaj v Bc, pa 2 mako majčki - bolj za lušte, pa Aventovi dudiki, pa eno Aventovo flaško - za vsak slučaj, pa prsne blazinice, pa bombažne krpice za umivanje, pa ..... mogoče še kako malenkost..... Sem potem doma malo čekirala cotike in sem se odločila, da ne bom več nič kupovala....ker imam že vsega preveč.... nekaj še od pikeca, nekaj sem dobila, nekaj malega kupila in je to to....... je brezveze kupovati preveč.... Bubi - sem skoraj doktorirala danes ...sem ne vem zakaj iskala Aladina v kleti MC ...pol se pa spomnim kje je ..... Imajo pa res lepe cotike, samo mi je brezveze kupovati trenerkice in ompletke za 6 in več mesecev....če ne vem kako bo naš pikec...... vem kako je bilo pri prvem...pol pa pol stvari nismo sploh nosili......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:22:26
|
|
|
|
lana luna
|
bravo septemberke... ste spet ful pridne ratale s pisanjem. sam ne se mi zdej pokvarit!!!! jest sem bla dons ceu dan s sestrco v Snoviku, sva se mal sončkali in namakali. sam voda je bla hudo mrzla brrrr.... sem notr hodila kot ena stara mama. po 20 minut je trajal, da sem se cela zmočila bom šla naslednjič rajši bolj v tople kraje... ja ste tolk naklofale čez dan, da se mi ne da vsake posebej komentirat, pa še preveč monologov bi pol nabila spet u glvanm ste me ful nasmejale spet. mate take lušten probleme, pa tko ste fletne k se jezite no sej se jest tut jezim. sploh dons sem jest vsako staro babo k me je buljila u trebuh buljila nazaj!!! pa kaj tem ljudem res ni jasno kako žogica pride v trebušček ja seksat je treba a ne??? naslednjič jih bom kr oblajala in jim to direkt povedala!!! morm rečt, da men pa noben pretirano ne teži kaj morm jest in kaj ne. čeprou moj dragi ma vačsih fore, da premal pojem. pol sem pa včer miljavžnt palačink pojedla je pa že neki godrnjau naj se mal umirim ja pa kej zdej a premal a preveč pojem aja pa moja mami je faca. dons je zvedla da sem na bazenu in je kuj sestrco sprašvala, če mam trebuh u senc, pa če sm namazana s kremo, pa čem mam kopalke za čez trebuh ah ta naša mami... aja, pa tiste ki še hodite v službo ful ste pridne. tko da ne se obremenjavat s tem kar drugi pravjo. tiste ki pa ne mormo delat zarad takih in drugačnih razlogov pa itak žal ne mormo drgač. smo pa bogice, a ne? no vsaj jest sem, ker sem brez dinarčkov. pa še kot je ena napisala, mam zdej res čist preveč cajta se obremenjevat z vsako bedarijo, ki mi sam sive lase in slabo voljo dela in kr životarim kšn dan. ker jest sem člouk za med ljudi ampak če mi ni obvezno nekam jit kr doma čičam pa čakam, pa se sami seb smilm tejchy.... ful fletna zibka aja pa zdj mi ni treba govorit kaj je z našo *zoe* ker jo mamo spet nazaj bravo za našo *zoe* ker je tko pridno ajala in čuvala svoj zakladek kahlo dej za posteljnino poglej un link k ga je me to you dala. http://www.galeb.eu/kompleti.html men se zdi, da majo tle res ugodne variante, pa še več možnosti, kaj sploh hočeš vzet. jest jo bom tle naročila. in to kr uno z baldahinom, pa še postlco od Recinkota. in ne bomo zdj nič zibke imel. bomo dnarčke rajš za stančič mal pršparal. a sem še kej pozabla aja, vsem za uspešne preglede!!! me to you držim pesti da bodo tvoji izvidi BP. no pomojem je to to, a sem še kej pozabla??? ja zihr da sm... pozabljivost pač
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:22:57
|
|
|
|
gloria
|
Saraya jaz ti teško povem če dela ali ne ker men res na vsakem pregledu nardi uz..... ... .....zdejle grem pa v krpe sem čist gotova....lahko noč.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:24:01
|
|
|
|
lana luna
|
o madona... pa kuko men loh zmer rata taka čreva napisat lara croft... sem te pozabla vprašat... a nam mislš privoščit kakšno lepo slikico od Lexa?? mene firbc matra. pa tvoj muc nej rajš mal pazi, da ga ne bo Lex spotoma za večerjo popapu.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:25:05
|
|
|
|
gloria
|
...aha pa še nekaj morem vprašat....v MŠ so omenli da mormo kupit alkohol....a bodo dobre alkoholne blazinice ali ne ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:26:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you , ti si pa brzinska.............sad te ima, a sad te nema.................. ....saj sem že enkrat napisala, da se prijavim, pol pa nekam vmes grem..... danes še enkrat v mesto...... ...evo zdaj sem pa spet tu...je bilo še tavžent opravkov vmes....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:27:03
|
|
|
|
morango
|
Ojla, ker sem brala prej, da ste se razpisale o taščicah, moram še jaz dodat svoje, ker sem prav besna . Moj dragi je že celo nosečnost v tujini, se slišva, pa hodi dol na preglede in vse, ampak na trenutke imam pa res vsega poln kufr. No, jaz moram od zadnjega pregleda po G nasvetu kar pazit, ker bi lahko predčasno rodila. In seveda nisem/nisva niti pod razno načrtovala kakega morja al pa potovanj, ker mi je zdaj bistveno, da se otroček čim kasneje rodi in da je z njim vse ok. Itak sem bla prej skoz v enem muvingu. In avgusta bomo končno vsi trije skupaj in to mi prav zadostuje. No, in pol taščica prijavi, kako da ne greva na morje? Ker, kako se bo pa njen sin drugače kaj odpočil??? Al bo kar brez počitnic al kaj? In kako da se ne spraviva na kakšno potovanje - ja, mogoče zato ker ne bi rada na letalu rodila al pa kje na plaži al v avtu. In potem še največja cvetka: če ne greva kam zdaj, bi morala it pa vsaj kakšna 2 mesca po rojstvu, bo že ona bebico pazila. Saj si poskušam predstavljat, da je bilo to samo dobronamerno, ampak saj ne moreš dat otroka pazit nekomu, ki misli, da lahko otročka pri 2 mescih kar pustiš za kakšen teden in se greš nekam sončit. Tako, sem že kar manj besna. Slabo mi je pa še zmeraj.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:27:38
|
|
|
|
lana luna
|
saraya... men ga bo delala drug tedn. sej drgač to delajo v 32. tednu. včasih so ga vsem delali, zdej pa ti kao pripadat, samo potrditveni UZ in morfologija. ampak mene je redno naročila še na nuhalno in na kontrolo rasti v 32. tednu. pomojem je odvisno od G, čeprav zavarovalnica kao plača samo 2
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:29:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tejchy, ful lepa zibka
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:31:26
|
|
|
|
lana luna
|
morango tvoja taščica ima pa res zelo logične izpade kr mal mi ni jasno kako jim kaj takega na pamet pade. moja taščica je pa sicer kr zlata, amapk jest mam vsen pred njo tist rešpekt. ona je pač moja TAŠČA mal me že skrbi, kako se bova sporazumeli glede vzgoje mojega , ker bo ona varuška ko bom jaz šla v službo. ker nočem da mojega otročka tko scrkla, kot je scrkljala svojega prvega vnuka...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:31:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Evo mene nazaj. Zdaj sva od pol enih skakale po štacunah,pa sva rekle,da greva samo po kartušo Bile še v Baumaxu,sem neke halogenke kupla,pa podlogo za tuš. Pa v Kiku,sem bila full presenečana nad izbiro otroških stvari.Take fajn male bodije,pa pidžamice,skratka ni da ni.Pa še cena je lepa.Nevem pa ali bi naši bebiki kupila bodije z kratkimi ali z dolgimi rokavi.Po moje,kaj za kratek rokav več septembra itak ne bo? ....pa mi smo tud bli v Baumaxu, pa Pikapolonici, .. pa da se nisva kje srečale? .....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:35:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Bom kr prvo napisala kako je bilo na pregledu brala bom pa enkrat zvečer ker je moj pripeljal VOZIČEK in ga je treba mal sprobat .... .....vse je BP meritve ustrezajo 32/33 tednu,tudi plodovnica se od 24.6.ni povečala,kri je ok(manjša slabokrvnost,ampak ni panike),nogice ok nobenga zatekanja.....juter grem pa še na teste za sladkorno....tisto fajno vodiko pit.....naslednji pregled mam 23.7(v lj.)......uz pa 05.08......me je kr na hiter naročil HB bodo zdej bolj pogosti pregledi .....tolk za zdej.... ....superca, da vse štima
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 22:35:26
|
|
|
|
lana luna
|
ej punce eno vprašanje. jest sem res butara ker berem take stvari ki me sam iz tira vržejo in mi delajo skrbi, ampak si ne morm pomagat. če nekej piše pol je težko to ne prebrati, a ne? u glavnm sem brala o listeriozi in streptokoku B. to sta oboje eni taki čudni bakteriji oz. bolezni, ki lahko preko matere okužita otročka. in me zanima, če je katera kaj o tem že brala in če se mislite dat testirat?? za streptoko, je pregled samoplačniški (baje da ne bo več dolgo, ker ga bodo začele kriti zavarovalnice) za listeriozo pa nisem zasledila kako je s pregledom. mislim pa da se vidi v krvi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.