|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
16.7.2008 22:58:17   
klaja
Alfabeta upam, da se je aparat zmotil in da je vse vredu!!!user posted image

Dobrodošla Nikita, pa še napiši kaj o sebi.

Katee pa čestitke za prvi zobek! Pa en objemček za tebe user posted image

Intruder to je pa res groza, ko ti tako neurje uniči hišo.

< Sporočilo je popravil klaja -- 16.7.2008 23:00:13 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.7.2008 7:27:38   
koala
Jutro!

alfabeta, upam da je z tvojim sinkom vse ok, da je danes nivo sladkorja normalna.

nikita dobrodošla med nami pa povej nam kaj o sebi in tvoji pupi.
Mi smo pa sredi priprav na krst, pa se mi bo počasi sfuzlalo ker z botro nikjer ne najdeva kaj simpatičnega za obut, za Alexa. Kaj so pa imeli obuto vaši sončki?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.7.2008 7:42:33   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

.Danes je Matic rekel ,da njemu je najlepše doma .

Meni tudi!Midva s tvojim Maticem bi se res dobro razumela in sploh ne bi hodili na morjeuser posted image .

Nana zdej si me pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Alfabeta upam da je sladkor pri Filipu ureduuser posted image .Kako pa si pogruntalauser posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.7.2008 7:43:28   
TRIŠ
Koala Žan je imel obute modre sandalice iz Hm-a za 5eur

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.7.2008 7:47:58   
TRIŠ
Mi pa gremo danes do kolegice ki nas čaka že en mesec,pa vedno nekaj v mes pride.Upam da nam danes uspe.Popoldne imam pa posvetovalnicouser posted image .
No ravno sedaj me je klicala soseda-kolegica da se zelo slabo počuti in da če bi lahko čuvala njenega fanta.Ja bosta z Maticom sama jaz pa jima bom pripravila zajterk,pol pa hitro še kosilo za 8 ljudi,ker ne bo mogla skuhat.
Bomo kar pizza party užgali pa bo hitro ,pa še radi imajo.Oh kako je to hudo ,če je človek mlad in bolanuser posted image .Upam da se kmalu pozdravi za vse večne čase in ne trpi več.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.7.2008 8:56:38   
katee
alfabeta: upam, da ni sladkorna! držim pestke, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
17.7.2008 9:23:28   
dašabina
Nikita dobrodošla user posted image
Mi pa smo danes tako lepo spali, da kar ne morem verjet, samo 1x sva se podojila in je spančkal naprej do 7, super sineuser posted image user posted image
sva bila že na vrtu, malo pokopala, zdaj pa Miha spi v senčki, mami se pa relaksira....user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.7.2008 9:47:46   
sani1
mml- drugi teden dobiš številko. Moja soseda pride v nedeljo iz morja in jo bom potem drug teden vprašala in dobila. Seveda mi pa ni odveč.

katee- se dobimo na kavi? Greva ravno zdej v btc...  

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
17.7.2008 9:57:34   
nana35
Alfabeta user posted image za tvojega lepookega sinka in zate,upam,da ste do zdaj ugotovili že kaj pozitivnega.Stiskam pesti,da je vse po starem.

koala,moj sonček je imel čeveljčke,pa saj jih je imel samo v cerkvi,potem so mu kar sami dol padli,pa smo ga vsega preoblekli,da je bil bol komot.Pa še vroče je bilo kot...Tako,da čeveljčki so samo za okras,kakšne sandalčke mu kupita, če ima nekaj kratkega gor.Ne vem,kako bo oblečen...Sandalče imajo tudi v Pikapolonici.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
17.7.2008 10:09:09   
Intruder24
oj,

današnja noč je bila primerna približajoči polni luni...bomo že.

hvala vsem za user posted image

alfabeta upam, da tvoj sin nima sladkorne...

nana hvala za nasvet glede hranjenja...

danes bo še vroče, jaz sem že pospravila kopalnico, pa prah pobrisala, posesam še pa bo kot iz škatlice...če verješ user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
17.7.2008 10:14:10   
koala
intruder ne bit tak pridnauser posted image

naa v pikapolonici so mu vsi takooooooooo preveliki da je groza, pa v h&m tudi, kriza. Bo pa mel bele halače in belo srajco, pa svetlomoder telovniček.

Nisem vedela

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
17.7.2008 12:04:06   
koala
Jejj sem vesela, smo dobili čeveljčke za naše dete!!!!

alfabeta kako je sin?

Nisem vedela

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
17.7.2008 12:05:58   
Lunca1
A ni ena enkrat dala gor en link, kjer je bila primerjava marel ala Zapp. Bi prosila, če bi lahko še enkrat.

Meni se bo pa scufal. Cenim vse mamice, ki imate dva ali več otrok in to brez problema zmorete. Meni je že žal, da ni Pina v v vrtcu čez poletje. trenutno sem sama v Radovljici, moj je v službi in hodi domov okrog 19h, sestra v službi, druga sestra z družino na morju, moji starši pa tudi na dopustu. v glavnem meni bo tavelika požrla živce in naredila sive lase. user posted image  Mi skoz najeda, se meče po Luku, ga dostikrat zbudi, kadar spi. (pa še Luka je postal malo bolj jokav in se po novem zbuja ob 4.30user posted image ) Zdaj sem pa ugotovila, da imam še prazno gumo na vozičku in sem bila že vesela, ko sem videla, da je doma sestrin Quinny, nakar ugotovim, da ima pa ta 4 prazne gume. user posted image user posted image user posted image  Ostala mi je samo še marela, na kateri pa lahko peljem samo Luka, za Pino pa ni prostora. Ona pa seveda ne bi hodila, ampak bi šla s kolesom. No problem je v tem, da je treba it v klanec, potem pa rini z eno roko nevodljivo marelo, z drugo pa porivaj kolo. Na vrhu pa ona ne bi gonila pedal, ker je to tako grozno težko (ovira ji je že klanček za zapeljat na pločnik user posted image ), potem je videla še enga psa in ni hotela mimoi. No na koncu sva obrnili, da greva domov, pa se ona odloči, da ona pa ne bi šla in se mi začela metat v tla. Ženske meni se bo ZMEŠAL. user posted image user posted image user posted image  Še najbolje je bilo včeraj, ko sem jo z avtom zapeljala na igrišče, ker bi drugače samo do tja rabile v eno smer 1,5 ure, vmes pa Luka že dobiva živčni zlom, ker je lačen. V glavnem z njo sprehod dolg 1 km traja 2, 5 ure. user posted image  Pol pa čepimo doma in si gremo na jetra. Doma ji pa seveda hodijo po glavi same traparije, v glavnem kako naredit čim več škode. Se moram še odločit kam naj pobegnem. Po moje najbolje na kakšne Maldive in to sama.user posted image

Se oproščam, ker težim, ampak moram enostavno dat iz sebe, ker sem res že precej na koncu.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 17.7.2008 12:06:51 >

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
17.7.2008 12:20:38   
Lunca1
Nikita2 dobrodošla.

Jaz pa vedno sušim na stojalih, imam sicer kombiniran stroj s ušilcem, samo je sušilec po moje delal v ene 5 letih samo ene 8x.

Alfabet upam da mali nima sladkorne. user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
17.7.2008 12:59:07   
katee
lunca: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
17.7.2008 13:04:33   
Lunca1
Katee hvala, no zdaj sem si mal spočila živčke. Luka spi, Pina gleda risanko, jaz pa visim tle na netu. user posted image

A boš šla še kaj nazaj na morje?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
17.7.2008 13:21:13   
mml
Mi smo imel danes očija doma do 12., ker sem peljala Matica v posvetovalnico in po tem tako grdo gledala, ko je rekel, da mora biti v službi že ob 10., da je ubogi revež po tem prestavil sestanek in ostal še malo doma, tako da smo šli na kavo in je prav pasalo.
No Maticeve nove mere so 7830 g in 68 cm...tako da do nadaljnega (beri do konca meseca) se še samo dojiva, uspešno je zmetal na tla kup kock in ropotuljico, pokazal da se pri sedenju lepo opira naprej na roke, da se zna obrnit,...(skratka mami je bila ponosna user posted image ), dobil je še tretji odmerek cepiva (in je samo malo zacmevkal in se takoj potolažil, ko je bila igla zunaj user posted image ), tako da imamo sedaj s cepljenjem mir do februarja, naslednji pregled je pa tudi šele oktobra user posted image
Matic je zaspal, ker je moral vstati zanj nenormalno zgodaj...ob 7.30...no sploh se ni zbudil in sem ga kar v pižamici dala v lupinico in sva šla k P, tam se je pa po tem počasi zbudil, je pa po tem spet zaspal na sprehodu, samo očitno mu manjka spanja, ker normalno postane zaspan in tečkast šele okrog 13.30, danes pa ni več šlo...me prav zanima do kdaj bo spal...čez dobre pol ure bom poskusila spravit spat še Manco, čeprav močno dvomim v to, ker je spala do 8.30

alfabeta vrednosti med 8 in 10 po obroku so "sumljive", vrednosti nad 10 pa že kar resno za jemati ne glede na to kdaj po obroku so izmerjene...Tako da držim pesti, da je šlo pri tvojem fantiču samo za kakšno napako pri merjenju user posted image . A ima tudi kakšne druge znake, ki bi kazali na sladkorno bolezen? Recimo huda žeja, pogosto lulanje - predvsem ponoči -, nenapredovanje v rasti...

lunca jaz te čisto razumem, kako se počutiš z dvem nadebudnežema sama cel dan doma user posted image . Če ti je hudo dolgčas se lahko dogovoriva in se kakšen dan dobimo in si bomo šli skupaj na živce user posted image . Samo Manca je trenutno mobilna samo z vozičkom in na kratke razdalje po vseh štirih v stanovanju. Meni je najtežje, če je Matic zaspan ali znergan in začne jokati in po tem začne nergati in jokati še Manca in na koncu oba tulita in ne vem, koga naj se najprej lotim...

Jaz sem z Zappom zeloooooo zadovoljna, edina pomanjkljivost je, da se mi zdi, da ni primeren pred 9. mesecem in da nima čisto nobene možnosti spuščanja hrbtenga dela ,tako da otrok v njem ne more spati. Samo za kratke razdalje in za v trgovine je pa super, sploh ker se ga tako na malo zloži, da je praktično velik kot teniški lopar

dašabina user posted image  za dobro prespano noč. Matic je tudi spal do 6.15 v enem kosu, sicer se ponavadi zbudi že ob 5. in hoče hrano user posted image

intruder še dobro, da je polna luna samo enkrat na mesec user posted image

limma a je bila Neža danes tudi navdušena nad korenčkom?

katee upam, da se bolečine umirijo in da bo blokada naredila svoje, pa držim pesti, da bo zobek kmalu čisto zunaj. user posted image  za oba

Najbrž sem spet pozabila 100 stvari...tako da se opravičujem...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
17.7.2008 13:32:35   
dašabina
user posted image user posted image user posted image user posted image  

no to pa je nekaj utrinkov z morja, to so moje male morske pošasti in morske vile....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 17.7.2008 13:39:13 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
17.7.2008 13:37:26   
dašabina
luncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
17.7.2008 13:39:44   
mml
dašabina  super morske fotke user posted image

benika sem danes mislila nate, ko sem čakala pri P, je bila tam mamica z enoletno punčko, ki je tudi imela shizo in so ji pri pol leta operirali tako mehko nebo kot popravili ustnico in se ji skoraj ne pozna, če ne bi bila pozorna, sploh ne bi opazila. Je pa tudi pri njih tako, da deklica slabše sliši...se pa povsem normalno razvija in je bila pravi cukrček. Je pa mamica rekla, da je zelo pomembna predoperativna priprava doma...

Daša vse najboljše za pol leta
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
17.7.2008 13:51:18   
Golobček
Lunca in MMl jaz vaju čisto razumem, da je hudo. Tudi meni včasih utrga film in takrat se poskušam umirit in sama sebi rečem da bo že boljše.Vredu vem da trmarijo, in ko začnejo pol začnejo vsi trije na enkrat. Nina je zadnje časa sitna kot hudič,Nik razcrtlan da je joj,Jan pa bi vse imel in ko pridemo v trgovino , začne Jan delat sranje in to zdajle 14 dni prej pa tega nikoli ni delal.

Evo glih zadnjič sem bila jezne kot hudič, se zmenim z Suzano da gremo na kavo in moja dva skoz pridna, pet minut preden pride pa Suzana pa začne en drugi fantek divjat in naša dva kot kake papige za njim, jih sploh nisem mogla več umirit, ko pa pridemo v avto jima lepo razložim da se to tak ne dela mi pa rečeta da ne bosta več.Če smo sami kje potem sploh ni problema, če pa kdo pride potem pa začneta delat take stvari ko jih jaz še nikoli nisem vidla.

Vem da so zdejle glih v največji formi ampak me ne to moti da sta drugje taka lumpa, ker pol pa tiste stare mame komentirajo take stvari da je joj...

Ja nič grem zdaj počasi pripravljat stvari in malo pospravljat ker šibamo čez vikend na morje.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
17.7.2008 13:52:22   
Lunca1
Mml bomo res kdaj poskusili priti v LJ, samo da mi moj vozek zrihta ker s to pumpo, ki jo imam doma, enostavnbo ne uspem napumpat gum. Ne vem, če ne pušča pri ventilčku, je tudi drugačen ventil, kot na ostalih kolesih.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
17.7.2008 13:54:01   
Golobček
Vam moram povedat še to da bo moj Jan 21 julija star 5 let, sploh ne morem verjet kako čas hitro beži, pa tudi to da že imam tri otročičke, sama sebi ne verjamem da je to vse res.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
17.7.2008 13:54:20   
Intruder24
lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo čimprej bolj mirno obdobje in da boš dobila pomoč, si kar ne predstavljam še enga otrokeca zdaj, ker je Vid res tak navajen, da ga morem non stop gledat, če ne samo nerga user posted image

eno vprašanje a se še kateri dogaja, da se otroček ponoči, da na trebuh in ker ne zna zaspat na trebuhu, pase kravice in se potem začne jokat user posted image  Vid se je namreč začel obračat in mu je danes to uspelo 3x...bošček se potem muči in jaz nimam pojma kako naj to preprečim kot tako, da ga spet omejim v spanju...to pa nočem.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
17.7.2008 13:55:02   
Intruder24
Daša vse najlepše user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?