mml
|
Mi smo imel danes očija doma do 12., ker sem peljala Matica v posvetovalnico in po tem tako grdo gledala, ko je rekel, da mora biti v službi že ob 10., da je ubogi revež po tem prestavil sestanek in ostal še malo doma, tako da smo šli na kavo in je prav pasalo. No Maticeve nove mere so 7830 g in 68 cm...tako da do nadaljnega (beri do konca meseca) se še samo dojiva, uspešno je zmetal na tla kup kock in ropotuljico, pokazal da se pri sedenju lepo opira naprej na roke, da se zna obrnit,...(skratka mami je bila ponosna ), dobil je še tretji odmerek cepiva (in je samo malo zacmevkal in se takoj potolažil, ko je bila igla zunaj ), tako da imamo sedaj s cepljenjem mir do februarja, naslednji pregled je pa tudi šele oktobra Matic je zaspal, ker je moral vstati zanj nenormalno zgodaj...ob 7.30...no sploh se ni zbudil in sem ga kar v pižamici dala v lupinico in sva šla k P, tam se je pa po tem počasi zbudil, je pa po tem spet zaspal na sprehodu, samo očitno mu manjka spanja, ker normalno postane zaspan in tečkast šele okrog 13.30, danes pa ni več šlo...me prav zanima do kdaj bo spal...čez dobre pol ure bom poskusila spravit spat še Manco, čeprav močno dvomim v to, ker je spala do 8.30 alfabeta vrednosti med 8 in 10 po obroku so "sumljive", vrednosti nad 10 pa že kar resno za jemati ne glede na to kdaj po obroku so izmerjene...Tako da držim pesti, da je šlo pri tvojem fantiču samo za kakšno napako pri merjenju . A ima tudi kakšne druge znake, ki bi kazali na sladkorno bolezen? Recimo huda žeja, pogosto lulanje - predvsem ponoči -, nenapredovanje v rasti... lunca jaz te čisto razumem, kako se počutiš z dvem nadebudnežema sama cel dan doma . Če ti je hudo dolgčas se lahko dogovoriva in se kakšen dan dobimo in si bomo šli skupaj na živce . Samo Manca je trenutno mobilna samo z vozičkom in na kratke razdalje po vseh štirih v stanovanju. Meni je najtežje, če je Matic zaspan ali znergan in začne jokati in po tem začne nergati in jokati še Manca in na koncu oba tulita in ne vem, koga naj se najprej lotim... Jaz sem z Zappom zeloooooo zadovoljna, edina pomanjkljivost je, da se mi zdi, da ni primeren pred 9. mesecem in da nima čisto nobene možnosti spuščanja hrbtenga dela ,tako da otrok v njem ne more spati. Samo za kratke razdalje in za v trgovine je pa super, sploh ker se ga tako na malo zloži, da je praktično velik kot teniški lopar dašabina za dobro prespano noč. Matic je tudi spal do 6.15 v enem kosu, sicer se ponavadi zbudi že ob 5. in hoče hrano intruder še dobro, da je polna luna samo enkrat na mesec limma a je bila Neža danes tudi navdušena nad korenčkom? katee upam, da se bolečine umirijo in da bo blokada naredila svoje, pa držim pesti, da bo zobek kmalu čisto zunaj. za oba Najbrž sem spet pozabila 100 stvari...tako da se opravičujem...