mml
|
Dan Manca se z mojo mamo sprehaja naokrog, menda sta šli v Ljubljanico metat kamenčke , Matic spančka, prekopava gredico na vrtu, da bomo lahko še enkrat posadili ta nizek stročji fižol (smo ga danes jedli in je njami ). Dopoldan smo šli v mesto...no ne ravno dopoldan, ker je Matic spal do 10.30 (z vmesnim dojenjem ob 5), tako da smo se v mesto spravili šele ob 12. Jutri imava pa posvetovalnico ob 8.10 in ga bo po mojem kap, ko ga bom ob 7.15 budila in oblačila...bogi revček limma lepo, da je bil Neži korenček všeč...jaz sem rekla, da ga bo Matic dobil, ko mi bo zrasel an vrtu,...pa očitno ne bo s tem nič, ker od vsega, kar smo sejali in sadili, samo korenček ne dela . Mogoče se ga bom pa usmilila in mu rajši dala banano . Zadnjič je veselo sesal lubenico in ko sem mu jo vzela, je renčal kot jezen brezzobi bengalski tiger . Se pa tudi Matic ob pogledu na fotoaparat takoj zresni, med tem ko se Manca začne takoj nastavljat in pozirat intruder za prespano noč, upam, da jih bo čim več suzana dobrodošla spet doma, krasno da je dopust minil brez večjih stresov in pretresov katee kaj se je pa zgodilo z roko? Upam, da bo blokada pomagala, da boš lahko še naprej uživala na morju triš jaz tudi poleti sušim perilo kar na balkonu, kaj pa vem zakaj...po mojem iz navade , se mi zdi ,da je včasih suho enako hitro kot v sušilcu, pa še takoj ga nitreba pobrati in lahko še malo visi, če se mi ravno ne da ukvarajti s perilom in likanjem . Sploh pa zadnej čase malo goljufam in ne likam vsega, tako kot to počnem ponavadi...enostavno ne vem kdaj, bosta morala otroka začet hodit spat ob normalnih urah, da bo še kaj časa zvečer, ker sedaj ostanem kar v postelji, ko Matic okrog 23. končno pristane v svoji postelji lusa tvoje princeske na fotografiji so prav krasne, vse srčkane, pa hkrati tako zelo različne Se pa prav pozna, da je kar nekaj rednih čvekic na morju in je pravo malo zatišje