|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
17.7.2008 20:46:27   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Alfabeta user posted image user posted image user posted image

Dolenjke in Bk, kako je z jutrišnjim srečanjem?

Majra hvala za user posted image .

Mi2 prideva jutri. Ob 9 na Loki.

V primeru dežja tudi?

Katee, upam da bo blokada držala.

< Sporočilo je popravil majra -- 17.7.2008 20:48:03 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.7.2008 20:55:56   
Alfabeta

Alfabeta user posted image user posted image user posted image

Dolenjke in Bk, kako je z jutrišnjim srečanjem?

Majra hvala za user posted image .

Mi2 prideva jutri. Ob 9 na Loki.

V primeru dežja tudi?
.

Zakaj pa ne? Saj imajo prostor notri, če ne pa v Tušu notri ga je tudi dovolj. Ti pošljem svojo številko na ZS pa se slišimo, če bo dež, bomo pa v Tušu, kajne?

Triš, Dašabina o.k.?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.7.2008 21:06:41   
dašabina
Mi pridemo v paketu, potem ob 11 imamo pa celjenje, ravno prav za čvekuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.7.2008 21:07:33   
mml
sunny jaz imam Maxi Cosi Tobi za Manco...že skoraj 2 leti in je SUPER, pasovi se ne zavozlajo, v avtu sedi nekoliko više, da res lepo vidi ven, pa še med šofiranjem lahko sedež malo poležes, če otrok zaspi, tako da jaz bi ga verjetno še enkrat kupila. Ga bo pa podedoval Matic, ko preraste lupinico, Manca dobi pa nov sedež

alfabeta tole pa res ni ravno lepa izkušnja, upam, da bo s tvojim sinkom vse OK user posted image

limma upam ,da učinek polne lune kmalu mine in ne bo Neža prebedela pol noči user posted image , me veseli, da tako pridno je korenček. Matic je pa totalno navdušen nad sesanjem lubenice...se začne kar tresti, ko jo zagleda user posted image , tako da tudi jaz malo grešim user posted image ...samo problem je, ko se mu kakšen delček odkrhne in se po tem začne daviti...čeprav vsak dan manj...

anchikaa meni pamperske še nikoli niso spustile, pa sem jih imela ves čas pri Manci in sedaj pri Maticu, tako da je verjetno nisi dobro namestila...smo pa mi še vedno na 3. in ni še nobene panike, razen če se res na debelo pokaka, takrat zna kaj pokukat ven pri nogicah...

katee super, da te roka toliko manj boli...aja kar se sedeža tiče...prijateljica ima v enem avtu Tobija v drugem Roemerja in je bistveno bolj zadovoljna s Tobijem....samo toliko za info

Matic pa se totalno zabava, ko se dela, da je indijanc...in si z roko tolče po ustih in spušča glasove user posted image , lulček je pa tako ali tako že nekaj časa priljubljena igračka...takoj, ko dam plenico dol, gredo rokice k lulčku, kar je sploh super, če je pokakan user posted image

Vsem ćelim lepo in čim bolj prespano noč

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.7.2008 21:09:53   
Anchikaa
Sunny veš kako je ko kupiš 3 pol pa čez par dni ugotoviš da so ji že premale.

Sicer pa ji je 3 če verjameš ali ne pasala.Daša ma ful rinkice na rokah (4) na bedrcah ma pa samo eno,pa ličke ma okrogle,trojka pa ji je bla prav,dokler ni začelo malo puščat.Sicer pa kaj se sekiram,če pa spije ko ena cisterna mala,pol pa more it nekje ven.user posted image user posted image Sem jo danes lih slikala ko se je kopala samo ne bom slike kazala tu gor da se ne najde kak,ki jih bo pol kopiral pa kaj vem kaj še vse delal z njo (nagečka je na slikiuser posted image ).

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.7.2008 21:21:13   
Alfabeta
Dolenjke in belokranjke, Loka ob 9! Tudi če bo dež je notri dovolj prostora, v kavarni.

o.k.?

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.7.2008 21:41:26   
majra

Dolenjke in belokranjke, Loka ob 9! Tudi če bo dež je notri dovolj prostora, v kavarni.

o.k.?

Ok, upam da me ne bo minilo, če bo dež. Se mi ne vlači vozička po dežju, v lupinici pa ne zdrži niti 2 minuti, če nismo v avtu. Pišuka, kaj kompliciram?! user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.7.2008 21:53:12   
Sunny Morning
Ti praviš, da nimaš prostora?  user posted image  Veš kako sem ti zavidala, ko si prilepila gor tisto sliko, ko je Neja spuzala iz puzlov in igralnega centra. Mi nimamo prostora za puzle, še preko igralnega centra smo korakali user posted image  Razmišljam kaj bi vrgla ven iz stanovanja, da bo lahko dete puzalo user posted image

No, saj po m2 je zadosti, samo imamo tak nefunkcionalen razpored in nam manjka ena sobica. V današnjih blokih bi bilo to komot trosobno stanovanje.

mml hvala za informacije glede Tobija.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.7.2008 21:54:03   
Sunny Morning

o.k.?

Še sporočim.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.7.2008 22:14:57   
TRIŠ
Čer samo na hitro,jutri pa vas preberem.Danes smo imeli še posvetovalnici in je pregledala še Lanin ušes ker stoka da se ji non stop maši,in je v njem svaštauser posted image Jutri pa ima zjutraj izpiranje tako da nam ne bo zneslo priti na kavicouser posted image .Žal ampak je resnično misija nemogoče.Pred pol ure sem odpokala še sosedova otročka domov in poslala še večerjo za bolano mamico in njenega možička.Pekla sem prvič in mislim da tudi zadnič palačinke za 9 ljudiuser posted image (jaz sem uspela pojest enouser posted image ),komaj še stojim na nogah hišo pa imam totalno v razsuluuser posted image .Jutri je nov dan pa bo bolje.

Čvekice jutri bom v mislih z vamiuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.7.2008 22:15:33   
TRIŠ
Aja za nazaj vas berem jutri ker danes več ne morem.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.7.2008 22:18:03   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

A ima katera Maxi-cosi Tobi? V BC je v akciji in jaz sem spet v nekih dvomih okrog teh sedežev. Vem, da sem rekla, da bom kupila Bébé Confort, pa je le malo preveč €, pa še najmanj dva sedeža bomo morali imeti.user posted image

Jaz imam MAXI COSI-Priori in sem zelo zadovoljna , mislimpa da je ena tukaj napisala da ima boljše rezultat pri testiranjih kot Tobi , drgače se mi pa Maxi Cosi zdi super pa sploh ni važno katero ime ima.
Jaz sem danes Niku kupila Maxi Cosi Rodi- jahača.

< Sporočilo je popravil Golobček -- 17.7.2008 22:30:27 >

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.7.2008 22:28:24   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

.Žal ampak je resnično misija nemogoče.Pred pol ure sem odpokala še sosedova otročka domov in poslala še večerjo za bolano mamico in njenega možička.Pekla sem prvič in mislim da tudi zadnič palačinke za 9 ljudiuser posted image (jaz sem uspela pojest enouser posted image ),komaj še stojim na nogah hišo pa imam totalno v razsuluuser posted image .Jutri je nov dan pa bo bolje.

Triš ja tole s palačinkami mi je pa znano, jaz jih tudi ne bom nikoli več- Vsi so se basali jaz pa sem ostala brez, pa še stanovanje je bilo v razsulu...user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pošiljam ti enega angelčka da čimprej pospraviš nered.
user posted image
user posted image
Alfabeta tudi zate enega in za tvojega sončka, upam da res nima sladkorne user posted image
Daša tole pa je zate
user posted image

Zdaj pa grem pančkat, ura bo kmalu polnoč in Nina se takrat ponavadi zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
18.7.2008 7:00:22   
koala
Jutro!

daša za včeraj vse naj naj.

triš user posted image user posted image user posted image user posted image  zate, saj bo boljše.

alfabeta user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi mi imamo že 4-ko plenice, so se mu ful gumice v nogice rezale pri 3. Lulček pa je že dolgo zanimiv.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
18.7.2008 7:27:33   
majra
Jutro!

Mi smo se pa zbudile cele boge, zabasan nosek, kihamo, kašljamo, ni da niuser posted image

Tako da, Bk in dolenjke nas ne bo. Pa sem se ful veselila čvekanja. Pa še bolj sem jezna, ker moram vseeno v Nm v Muellerja po hrano user posted image

Nič, lepo čvekajte, pa se vidimo na naslednjem čveku

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
18.7.2008 7:32:14   
Alfabeta

Jutro!

Mi smo se pa zbudile cele boge, zabasan nosek, kihamo, kašljamo, ni da niuser posted image

Tako da, Bk in dolenjke nas ne bo. Pa sem se ful veselila čvekanja. Pa še bolj sem jezna, ker moram vseeno v Nm v Muellerja po hrano user posted image

Nič, lepo čvekajte, pa se vidimo na naslednjem čveku

Imam občutek da bo najbolje da prestavimo. Dašabina o.k.? Jaz tudi nisem bogvekaj dobra družba, glede na situacijo

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
18.7.2008 7:33:00   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala

alfabeta user posted image user posted image user posted image user posted image .

hvala!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
18.7.2008 7:33:20   
Alfabeta
Triš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
18.7.2008 7:34:44   
Alfabeta
Golobček hvala!!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
18.7.2008 7:42:38   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

o.k.?

Še sporočim.

Po moje najbolje da prestavimo. Majra in Triš ne moreta zaradi bolezni, ti nisi ziher če ne boš šla v A, moje stanje poznate,.....edino Dašabina še ostane.

Rože, prestavimo? Hitro povejte!

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 18.7.2008 7:51:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1645
18.7.2008 8:11:54   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Nana kaj vem kaj je bilo narobe,zaprem ok preveč ne stisnem skupaj ker se ji pol ful pozna od pleničke.Al pa je treba že 4 kupituser posted image .Bomo probali.

Ja verjetno bo res treba kupit štirko,Klemen jo ima že dolgo,Baby dry oz.Active baby tiste nove z raztegljivimi trakovi pa že nosi 4+,ker so malo manjši model. Tvoja Daša je kar lepo zalita tako da mislim,da že kliče po večjih pleničkah,saj moj Klemen tudi že skoraj ima 9 kg.Skoraj,ne še.
Jaz sem najprej kupila tisti obroč s hlačkami,pa sem ugotovila,da je mogoče Klemen res še premajhen,kaj pa vem,saj ga ne mislim puščati samega nikjer v vodi,tako da bi bilo oni s hlačkami tudi dober.Potem pa sem mu še vseeno kupila Fredov obroč,tistega pa lahko kasneje uporabimo.

Alfabeta,zelo huda zgodba in hkrati lepa, razumem te in ti pošiljam veliko user posted image ,da poštimate vse skupaj,da le ne bi bil sladkorna in da bo spet vse dobro.

katee,tudi jaz ti želim,da te roka preneha boleti in da bo blokada le pomagala.
Je pa Klemen tudi prava tečnoba zadnje dni in noči.Upam,da bo kmalu tale zobek...
Pa hvala za idejo o dajanju granul,tudi jaz mu jih bom dala,ko bo spaluser posted image .

Triš,tvoj včerajšnji dan pa je bil res naporen,prav nič ti ne zavidam.Meni že preveč hodi,ko je Luka tukaj,pa ravno ne tako,ampak potem pride še včasih njegov bratranec in je puna kuča...ne bi imela veliko otrok...vsaka ti čast,pa še druge imaš v varstvu.Da ne boš kje shujšala??user posted image

:))

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
18.7.2008 8:17:23   
Alfabeta
Nana35, hvala!user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
18.7.2008 9:34:39   
TRIŠ
Evo mi smo nazaj.Lana je junaško vse prestala in se sedaj počuti bolje.V ušesu pa je imela čisto trd čep kot mali fižolček.

Ja sedaj pa grem pospravljat ker včeraj sem padla v posteljo od utrujenosti.

Hvala vsem zauser posted image in user posted image ,dobro da danes pada dež in bo lahko vse bolj umirjenouser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
18.7.2008 9:36:30   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
.Da ne boš kje shujšala??user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja saj bi res pasalo ,da biuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak na tak način ,bi še kaj zraven usekalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
18.7.2008 9:40:02   
TRIŠ
Majrauser posted image user posted image user posted image user posted image za malo Katji.
Alfabeta user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega Filipa.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?