Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 16:29:06
|
|
|
|
jana26
|
... pa še novo stran odprem ... in grem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 18:14:33
|
|
|
|
*bubi*
|
res je lepo prebrat, da je že veliko novembrčkov brez plenice. Pa še lepše, da je še katera taka kot jaz in ne upa pustit ponoči brez Jana, me veseli, da gre zdravje na boljše. To je res najpomembnejša stvar, samo se tega zaveš komaj, ko ni vse ok . No, pri nas je tudi trenutno ok, bomo videli, kako bo v jeseni.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 18:49:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Wawwww ADA čestitam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 18:50:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
ajdi, starejša sporočila preberem, ko dam drobižka spat , da vidim kaj vse sem še zamudila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 20:47:19
|
|
|
|
tincci
|
Evo, se oglasim. Mi smo brez plenic čez dan od 19.5 meseca, ponoči pa od 1. novembra, to je bilo darilo zame za njen 2. r.d. Drugače smo pa malo pregonjeni, so dopusti, nobenega v službi, dela pa ful. Tako da komaj čakam, da greva v nedeljo v zdravilišče. Sharpy, prideta na kavico na debeli rtič? Ada, čist hudo, da si se v tretje opogumila. Jaz se še nisem. Sem pa vidla v supermami našo paštetko kar nekajkrat sej to ste pisale, se mi zdi, ampak sem majsko revijo šele zadnjič v ZOO vidla. Hanka je dobila izvide in so porazni. Dobi set za samopomoč (antihistaminik, medrol) pa epipen (adrenalin). Sem pa gledala dokumentarec The secret in se odločla, da se sploh ne bom obremenjevala s tem, ampak ponavljala mantro, da bo do šole že večino stvari ok malamaja je rodila enkrat junija, a ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 8:06:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Jana za fotke. Ta velikih dveh itak ne bi ločila, sta si res ful podobna. No, trenutno vidim, da je en malo označen L pa je itak
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 8:07:41
|
|
|
|
*bubi*
|
tincci, si zrihtala, da lahko greš s Hano? Upam, da ja.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 13:07:27
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem opravila prvi pregled, rok 2.3. 2009 - ponedeljek , pikica velika 9.3 mm, catja - nista 2
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 14:58:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada. Pa saj mogoče boljše, da nista dva
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 18:50:59
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ada. Pa saj mogoče boljše, da nista dva itak , ker če bi bila 2, potem bi to skupaj pomenilo 4 , in potem res ne vem kam bi jih vtaknila kljub prizidku , pa kako bi bili na daljše proge mobilni, tako pa bom v ta avto, ki ga imamo že nekako stolčke stlačila zadaj .... pa še cata je vozeke za 2 že prodala..... skratka... do zdaj gre vse po načrtih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 18:55:29
|
|
|
|
ada2
|
pa dobro, a kdo kaj ve kaj je z Uršo? Jo prav pogrešam..... pa petarda, a je na morju?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 22:30:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hojla! Ada super, da je vse OK Tincci, upam, da bo mantra delovala Jana krasni so tvoji korenjaki , stareja bratca pa res neločljiva
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 22:33:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz imam ta teden še dopust, tako da ga bomo izkoristili še za krajše izlete . Danes smo kolesarili, jutri gremo z vlakom na Most na Soči, kjer se bomo malo sprehodili, peljali z ladjico (ko na morju nismo utegnili ),.... za naslednje dni pa še nisem vremenske napovedi poslušala, tako da še ne vem kaj bomo počeli - vsekakor doma na bomo tičali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 22:41:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja pa dolžna sem še nekaj fotk z morja (najprej smo 5 dni kampirali v Puntiželi pri Puli, potem pa smo bili še 10 dni v Červarju v hiški skupaj z mojima staršema)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 22:48:57
|
|
|
|
*bubi*
|
fotke, Nina!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 23:02:10
|
|
|
|
amy26
|
dobre fotke Nina se vidi da sta otroka uživala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.7.2008 23:26:13
|
|
|
|
amy26
|
še nekaj naših slik
< Sporočilo je popravil amy26 -- 15.7.2008 23:37:20 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 8:42:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Tudi vaše fotke so , Amy! joj, morje, morje,.... Mi je kar hudo, ker so nam ga koze požrle
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 9:07:31
|
|
|
|
Nej1
|
Sem prilimala fotke, zdaj pa imam link . Se vidi, da nisem več dosti gor na RR, nimam več pojma o ničem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 9:08:23
|
|
|
|
Nej1
|
Aja pa ADA !!!!!!! Sem bila zelo pozitivno presenečena!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 9:43:53
|
|
|
|
Urša
|
za vse moje novembrke! Lahko samo rečem, da doživljam velike čustvene pretrese in mi ni lahko, vas pa vse lepo pozdravljam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 10:59:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša za vse moje novembrke! Lahko samo rečem, da doživljam velike čustvene pretrese in mi ni lahko, vas pa vse lepo pozdravljam. Urša, upam, da bo kmalu bolje! Za kaj več pa nimam časa, upam, da se tipkamo zvečer, če dobim moj PC nazaj Aja...lepe slikice od vseh, sem ful očarana
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 11:17:50
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ful lepe slikice Jaz sem pa včeraj cartala ki je star dobra dva tedna. Kako je zlati... Grem dalje delat. Danes je gužva za znoret...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 11:23:34
|
|
|
|
Naty_ka
|
Urša
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?