|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
13.7.2008 12:26:36   
*bubi*
Zdaj pa je res čas za novo stran, pa da katera še kaj napiše user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
13.7.2008 19:08:21   
tincci
Jah, posteljica modra, sobica že itak... aja, od bubija posteljco bo imelo deteuser posted image user posted image

no, zdej me pa res firbec matra. a že veš, kaj bo?

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
14.7.2008 8:43:07   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Ja, sobica je modra, ker je to morje user posted image

Pohištvo je modro, ker smo takega pač imeli v LJ in tako not paše user posted image

Posteljice te pa ni imel bubi user posted image  On je imel samo navaden kinderpet, to pa je taka košek-zibka-posteljica. samo 80 cm je dolga user posted image No, ta posteljica je modra zato.... user posted image

.... ker jaz vedno pravim, da dam raje user posted image user posted image  v modro kot user posted image user posted image  v roza user posted image user posted image user posted image .
Hecam se. No, resno mislim user posted image . To posteljico smo kupili že lani poleti za našo nesojeno pupo. Takrat nismo vedeli spola, pa itak so imeli samo modro v Toysu.  

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
14.7.2008 8:52:15   
*bubi*
Tincci, si že kaj zrihtala za Debeli rtič? user posted image  Ful mi je hudo, da se moraš še s takimi stvarmi ubadat user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
14.7.2008 9:00:29   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image                                            user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.7.2008 9:01:32 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
14.7.2008 9:04:14   
ada2
dobro jutro!

od 2 ponoči mi je že slabouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
14.7.2008 9:06:42   
Naty_ka
Pozdravljne user posted image
Evo, še ena zgubljena duša se javlja. Mogla sem vas priti malo pogledat. V bistvu me je v to prepričala Bubi user posted image .
Ada, čestitke za user posted image .

No, jaz sem trenutno v službi. In če še bom malo visela na rr, potem bom delala nadure user posted image .
V glavnem, se še oglasim kaj. Fajn bodite. user posted image

Aja, moram vam povedat da se je v našem otroku prebudil materinski čut. Vse medvedeke zavija v pleničke, jim daje piti in jesti, jih čuva in carta. Tak je sladki. Je pa to posledica tega, ker je njegova dobra prijateljica in soseda dobila bratca in smo sedaj vi navdušeni nad dojenčkom. Pa da nebo katera mislila kaj narobe. Jaz zaenkrat še nisem user posted image -verjetno proti koncu leta user posted image

Moram it.
Čaouser posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 14.7.2008 9:07:47 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
14.7.2008 9:09:03   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!

od 2 ponoči mi je že slabouser posted image

Ada, pridi k meni. Imam domači orehovec. V trenutku ti bo bolje. Samo ne dobiš ga več kot en požirek...user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
14.7.2008 9:12:29   
ada2
Ada, pridi k meni. Imam domači orehovec. V trenutku ti bo bolje. Samo ne dobiš ga več kot en požirek...

ok, pridem, ta teden sem še na dopustu in imam čas....no, razen v sredo, ko gremo v Zagreb, pa v četrtek verjetno bolj težko, ker bo Nuša praznovala RD. pokliči kdaj imaš čas.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
14.7.2008 9:14:18   
Naty_ka
Ampak pridi popoldne. Tam po tretji uri. Prej sem še jaz v službi.

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
14.7.2008 9:14:53   
ada2
aja, včeraj sem napisala, da Adamu še ni uspelo na kahlo lulat..... no, potem je pa zvečer 2x lulal v kahlo in vsi smo navdušeno ploskali in je bil tak ponosen, da je kar vsem govoril, da je veliko vodo narediluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
14.7.2008 9:15:47   
Naty_ka
Pa do četrtka. Ker v petek mi krenemo na morje. in

Petarda, hodiš kaj do Zadra? Se dobimo kaj na kavi? Med 19 in 26 smo na dopustu.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
14.7.2008 9:15:55   
ada2
Ampak pridi popoldne. Tam po tretji uri. Prej sem še jaz v službi.

saj pravim, ta teden mi je vseeno glede ure, sem na dopustuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
14.7.2008 9:17:01   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, včeraj sem napisala, da Adamu še ni uspelo na kahlo lulat..... no, potem je pa zvečer 2x lulal v kahlo in vsi smo navdušeno ploskali in je bil tak ponosen, da je kar vsem govoril, da je veliko vodo narediluser posted image

Bravo Adam user posted image

Naš pa ima sedaj finto, da ko naredi en mali kakec in enega velikega, potem hodi okrog in govori da sta to mama akec in bebi akec...user posted image
A veste da bo v sredini avgusta že eno leto odkar naš S nima več plenice user posted image . Sem se ravno zadnjič smejala sama sebi, ko sem študirala kako bi se sedaj spravila menjavat pokakane plenice.. jao...user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 14.7.2008 9:20:20 >

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
14.7.2008 13:56:32   
*bubi*
in smo sedaj vi navdušeni nad dojenčkom.

No, pol pa le naj gre user posted image  malo na obisk, da se še on navduši user posted image

Po kolikem času si S pustila tudi ponoči brez plenice? Al kar takoj?

Evo, jaz sem včeraj razglabljala, zakaj je še vedno v plenici ponoči.... pa me zvečer vpraša, zakaj mu dajem pleničko, če je še dojenček. Tak ful žalostno user posted image  In danes pride ob dveh k meni s polno plenico.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
14.7.2008 13:57:33   
NinaŠ
Ojla!

Evo nas... ...s 14 dnevnega dopusta... ...s 30° na 15°user posted image brrrr.

Uživali, da je kaj, Anžetu je zmanjkalo le nekaj dni in bi popolnoma splaval (zdaj mu nese tam nekaj do 3 metre) user posted image . Oba drobižka bi se zelo hitro privadila pomorskemu življenju user posted image in danes zjutraj je bil user posted image ko smo odhajali domov user posted image .

Napišem kaj več zvečer, pa preberem tud za nazaj, zdaj šibam kuhat kosilo.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
14.7.2008 14:01:14   
*bubi*
Jaz sem pa si danes malo privoščila user posted image  

Najprej sem šla na CSD uredit papirje za sebe, potem pa v mesto po trgovinah. Da en povem, s kolikimi vrečkami sem domov prišla user posted image user posted image user posted image
Kupovala sem itak samo za moja otroka user posted image  No, za bebico bolj za lušte, ker itak ni nič na razprodajah in v bistvu večino imamo, za bubija pa že kar jesensko garderobo. Saj septembra ne bom mogla okol laufat, pa cene nove kolekcije bodo navite user posted image  Sem dobila super dolge hlače za še boljšo ceno, pa tanke bombažne majčke z dolgimi rokavi. Letos je celo zimo samo take majčke nosil, spodaj pa bodi z dolgimi. Pulovrčkov je dobil kar nekaj, pa mu nisem oblačila, ker je v vrtcu ful toplo. Doma pa tudi.

No, ne vem, kako bo letos, ko ne bo več bodijev, ampak spodnja majčka. Verjetno ravno tak tanka bombažna z dolgimi, pa magari kak brezrokavnik prek user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
14.7.2008 14:02:19   
NinaŠ
pa me zvečer vpraša, zakaj mu dajem pleničko, če je še dojenček.

Pusti ga ponoči brez plenice - saj v glavi ima že pošlihtano, lulček se bo pa tud privadil user posted image . Kupi nepremočljive podloge v lekarni in jih daj pod rjuho - postelja je preoblečena 1,2,3

Tina plenic od dne, ko se je odločila, da jih noče več, nima ne za podnevi ne za ponoči. Dočim Anže je pa najprej odložil plenice čez dan, čez ca 2 meseca pa je rekel, da jih tudi za spat noče več.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
14.7.2008 14:03:37   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  nina, pa smo te le priklicali user posted image

Pa seveda Naty user posted image

Zdaj pa še petardo pogrešam user posted image , ada je kar pridna in bo vedno bolj user posted image , tincci sem tudi iz drugega foruma priklicala. user posted image Nincy se je javila....

Kje pa je teni?
Pa paštetka?
Pa Jana?
Pa Urša?

Ej, Urša, jaz še zdaj ne vem, zakaj je tisto srečanje odpadlo, bi pa bila vesela, če bi se vseeno kaj dobili user posted image

Pa tudi ostale, ki jih nisem naštela, pa bi bila vesela, če se še kaj oglasi.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.7.2008 14:06:24 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
14.7.2008 14:05:10   
*bubi*
Pusti ga ponoči brez plenice -

Je bil moj plan, pa se je ravno danes spet polulal. Saj vem zakaj, kupili smo mu nov kozarček in mu je tak všeč, da se je zvečer z vodo nalival user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
14.7.2008 14:57:56   
nincy
L je tud brez plenice že približno dva meseca...user posted image  kako nama je to ratalo nimam pojma user posted image , se je kar en dan odločila in začela hodit na kahlico.
Za spat ji pa še dajem plenico, čeprav se vedbo zbudi suha, pa tud v pleničke noče lulat. Ravno včeraj, ko je imela popoldansko spanje, se je zbudila in rekla da jo kakat in je user posted image  na kahlico. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
14.7.2008 14:58:45   
nincy
Nina pa kakšno slikco prilimaj iz dopusta user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
14.7.2008 16:08:12   
jana26
Oj

pa se še jaz mal oglasim, saj vas berem sam napisat pa ne utegnem oz. sem zadnjič že napisala pa mi je vse skup ven vrgo user posted image

Pri nas je že en teden odkar smo pri šli iz dopusta ... ga planiramo še enkrat v avgustu oz. septembru. Bom prilepla tudi slikice ... ko pridem domov ...
Sta bila AinJ čist navdušena, ampak morske vode za navadno za v njun bazen pa nikakor nebi zamenjala user posted image

JinA sta tudi cca 2 meseca brez pleničke čez dan, tudi zjutraj je plenička skoraj vedno suha, samo da bi ju dala pa spat brez pa se še kar ne upam. Sta se pa ravno včeraj, tako zaigrala in pozabila da je potrebno iti na wc in se oba podelala v hlačke user posted image . Pri nas že od prvega dne hodimo na WC, kahlica sploh ni prišla v upoštev. Je moj naredil tak podest, da mala dva brez problema sedeta na školjko tudi sama user posted image  in lulata po moško okol in okol školjke user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
14.7.2008 16:22:26   
jana26
Kar se zdravja tiče pa je zaenkrat bolje user posted image le L še vedno hrope in sem razmišljala če naj pokličem v Lj in se tam naročim na kontrolo (samoplačniško), ker mi prepričevanje, da je to za prezgodaj rojenega otroka čisto normalno,da hrope in da se bo izboljšalo ko bo večji, gre že pošteno na k... user posted image

Moram pa z JinA it še za tri dni v bolnišnico na pravokacijo za mleko, čeprav sta na morju spila mleka za ves čas nazaj, pa ni bilo nobene takšne ali drugačne reakcije user posted image  

< Sporočilo je popravil jana26 -- 14.7.2008 16:27:45 >

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
14.7.2008 16:26:32   
jana26
... ja pa prejšnji mesec (proti koncu) sem tudi jaz praznovala roj. dan in me je user posted image  presenetil s prenosnim računalnikom user posted image  user posted image

Sedaj bi bilo samo še to fajn, če bi si še kaj časa ukradel za svoje tri falote, da bi jaz lahko kaj več gor visela user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?