Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.7.2008 12:26:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Zdaj pa je res čas za novo stran, pa da katera še kaj napiše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.7.2008 19:08:21
|
|
|
|
tincci
|
Jah, posteljica modra, sobica že itak... aja, od bubija posteljco bo imelo dete no, zdej me pa res firbec matra. a že veš, kaj bo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 8:43:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ja, sobica je modra, ker je to morje Pohištvo je modro, ker smo takega pač imeli v LJ in tako not paše Posteljice te pa ni imel bubi On je imel samo navaden kinderpet, to pa je taka košek-zibka-posteljica. samo 80 cm je dolga No, ta posteljica je modra zato.... .... ker jaz vedno pravim, da dam raje v modro kot v roza . Hecam se. No, resno mislim . To posteljico smo kupili že lani poleti za našo nesojeno pupo. Takrat nismo vedeli spola, pa itak so imeli samo modro v Toysu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 8:52:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Tincci, si že kaj zrihtala za Debeli rtič? Ful mi je hudo, da se moraš še s takimi stvarmi ubadat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 9:00:29
|
|
|
|
*bubi*
|
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.7.2008 9:01:32 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 9:04:14
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! od 2 ponoči mi je že slabo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 9:06:42
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljne Evo, še ena zgubljena duša se javlja. Mogla sem vas priti malo pogledat. V bistvu me je v to prepričala Bubi . Ada, čestitke za . No, jaz sem trenutno v službi. In če še bom malo visela na rr, potem bom delala nadure . V glavnem, se še oglasim kaj. Fajn bodite. Aja, moram vam povedat da se je v našem otroku prebudil materinski čut. Vse medvedeke zavija v pleničke, jim daje piti in jesti, jih čuva in carta. Tak je sladki. Je pa to posledica tega, ker je njegova dobra prijateljica in soseda dobila bratca in smo sedaj vi navdušeni nad dojenčkom. Pa da nebo katera mislila kaj narobe. Jaz zaenkrat še nisem -verjetno proti koncu leta Moram it. Čao
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 14.7.2008 9:07:47 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 9:09:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! od 2 ponoči mi je že slabo Ada, pridi k meni. Imam domači orehovec. V trenutku ti bo bolje. Samo ne dobiš ga več kot en požirek...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 9:12:29
|
|
|
|
ada2
|
Ada, pridi k meni. Imam domači orehovec. V trenutku ti bo bolje. Samo ne dobiš ga več kot en požirek... ok, pridem, ta teden sem še na dopustu in imam čas....no, razen v sredo, ko gremo v Zagreb, pa v četrtek verjetno bolj težko, ker bo Nuša praznovala RD. pokliči kdaj imaš čas.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 9:14:18
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ampak pridi popoldne. Tam po tretji uri. Prej sem še jaz v službi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 9:14:53
|
|
|
|
ada2
|
aja, včeraj sem napisala, da Adamu še ni uspelo na kahlo lulat..... no, potem je pa zvečer 2x lulal v kahlo in vsi smo navdušeno ploskali in je bil tak ponosen, da je kar vsem govoril, da je veliko vodo naredil
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 9:15:47
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pa do četrtka. Ker v petek mi krenemo na morje. in Petarda, hodiš kaj do Zadra? Se dobimo kaj na kavi? Med 19 in 26 smo na dopustu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 9:15:55
|
|
|
|
ada2
|
Ampak pridi popoldne. Tam po tretji uri. Prej sem še jaz v službi. saj pravim, ta teden mi je vseeno glede ure, sem na dopustu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 9:17:01
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, včeraj sem napisala, da Adamu še ni uspelo na kahlo lulat..... no, potem je pa zvečer 2x lulal v kahlo in vsi smo navdušeno ploskali in je bil tak ponosen, da je kar vsem govoril, da je veliko vodo naredil Bravo Adam Naš pa ima sedaj finto, da ko naredi en mali kakec in enega velikega, potem hodi okrog in govori da sta to mama akec in bebi akec... A veste da bo v sredini avgusta že eno leto odkar naš S nima več plenice . Sem se ravno zadnjič smejala sama sebi, ko sem študirala kako bi se sedaj spravila menjavat pokakane plenice.. jao...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 14.7.2008 9:20:20 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 13:56:32
|
|
|
|
*bubi*
|
in smo sedaj vi navdušeni nad dojenčkom. No, pol pa le naj gre malo na obisk, da se še on navduši Po kolikem času si S pustila tudi ponoči brez plenice? Al kar takoj? Evo, jaz sem včeraj razglabljala, zakaj je še vedno v plenici ponoči.... pa me zvečer vpraša, zakaj mu dajem pleničko, če je še dojenček. Tak ful žalostno In danes pride ob dveh k meni s polno plenico.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 13:57:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojla! Evo nas... ...s 14 dnevnega dopusta... ...s 30° na 15° brrrr. Uživali, da je kaj, Anžetu je zmanjkalo le nekaj dni in bi popolnoma splaval (zdaj mu nese tam nekaj do 3 metre) . Oba drobižka bi se zelo hitro privadila pomorskemu življenju in danes zjutraj je bil ko smo odhajali domov . Napišem kaj več zvečer, pa preberem tud za nazaj, zdaj šibam kuhat kosilo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 14:01:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem pa si danes malo privoščila Najprej sem šla na CSD uredit papirje za sebe, potem pa v mesto po trgovinah. Da en povem, s kolikimi vrečkami sem domov prišla Kupovala sem itak samo za moja otroka No, za bebico bolj za lušte, ker itak ni nič na razprodajah in v bistvu večino imamo, za bubija pa že kar jesensko garderobo. Saj septembra ne bom mogla okol laufat, pa cene nove kolekcije bodo navite Sem dobila super dolge hlače za še boljšo ceno, pa tanke bombažne majčke z dolgimi rokavi. Letos je celo zimo samo take majčke nosil, spodaj pa bodi z dolgimi. Pulovrčkov je dobil kar nekaj, pa mu nisem oblačila, ker je v vrtcu ful toplo. Doma pa tudi. No, ne vem, kako bo letos, ko ne bo več bodijev, ampak spodnja majčka. Verjetno ravno tak tanka bombažna z dolgimi, pa magari kak brezrokavnik prek
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 14:02:19
|
|
|
|
NinaŠ
|
pa me zvečer vpraša, zakaj mu dajem pleničko, če je še dojenček. Pusti ga ponoči brez plenice - saj v glavi ima že pošlihtano, lulček se bo pa tud privadil . Kupi nepremočljive podloge v lekarni in jih daj pod rjuho - postelja je preoblečena 1,2,3 Tina plenic od dne, ko se je odločila, da jih noče več, nima ne za podnevi ne za ponoči. Dočim Anže je pa najprej odložil plenice čez dan, čez ca 2 meseca pa je rekel, da jih tudi za spat noče več.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 14:03:37
|
|
|
|
*bubi*
|
nina, pa smo te le priklicali Pa seveda Naty Zdaj pa še petardo pogrešam , ada je kar pridna in bo vedno bolj , tincci sem tudi iz drugega foruma priklicala. Nincy se je javila.... Kje pa je teni? Pa paštetka? Pa Jana? Pa Urša? Ej, Urša, jaz še zdaj ne vem, zakaj je tisto srečanje odpadlo, bi pa bila vesela, če bi se vseeno kaj dobili Pa tudi ostale, ki jih nisem naštela, pa bi bila vesela, če se še kaj oglasi.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 14.7.2008 14:06:24 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 14:05:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Pusti ga ponoči brez plenice - Je bil moj plan, pa se je ravno danes spet polulal. Saj vem zakaj, kupili smo mu nov kozarček in mu je tak všeč, da se je zvečer z vodo nalival
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 14:57:56
|
|
|
|
nincy
|
L je tud brez plenice že približno dva meseca... kako nama je to ratalo nimam pojma , se je kar en dan odločila in začela hodit na kahlico. Za spat ji pa še dajem plenico, čeprav se vedbo zbudi suha, pa tud v pleničke noče lulat. Ravno včeraj, ko je imela popoldansko spanje, se je zbudila in rekla da jo kakat in je na kahlico.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 14:58:45
|
|
|
|
nincy
|
Nina pa kakšno slikco prilimaj iz dopusta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 16:08:12
|
|
|
|
jana26
|
Oj pa se še jaz mal oglasim, saj vas berem sam napisat pa ne utegnem oz. sem zadnjič že napisala pa mi je vse skup ven vrgo Pri nas je že en teden odkar smo pri šli iz dopusta ... ga planiramo še enkrat v avgustu oz. septembru. Bom prilepla tudi slikice ... ko pridem domov ... Sta bila AinJ čist navdušena, ampak morske vode za navadno za v njun bazen pa nikakor nebi zamenjala JinA sta tudi cca 2 meseca brez pleničke čez dan, tudi zjutraj je plenička skoraj vedno suha, samo da bi ju dala pa spat brez pa se še kar ne upam. Sta se pa ravno včeraj, tako zaigrala in pozabila da je potrebno iti na wc in se oba podelala v hlačke . Pri nas že od prvega dne hodimo na WC, kahlica sploh ni prišla v upoštev. Je moj naredil tak podest, da mala dva brez problema sedeta na školjko tudi sama in lulata po moško okol in okol školjke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 16:22:26
|
|
|
|
jana26
|
Kar se zdravja tiče pa je zaenkrat bolje le L še vedno hrope in sem razmišljala če naj pokličem v Lj in se tam naročim na kontrolo (samoplačniško), ker mi prepričevanje, da je to za prezgodaj rojenega otroka čisto normalno,da hrope in da se bo izboljšalo ko bo večji, gre že pošteno na k... Moram pa z JinA it še za tri dni v bolnišnico na pravokacijo za mleko, čeprav sta na morju spila mleka za ves čas nazaj, pa ni bilo nobene takšne ali drugačne reakcije
< Sporočilo je popravil jana26 -- 14.7.2008 16:27:45 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.7.2008 16:26:32
|
|
|
|
jana26
|
... ja pa prejšnji mesec (proti koncu) sem tudi jaz praznovala roj. dan in me je presenetil s prenosnim računalnikom Sedaj bi bilo samo še to fajn, če bi si še kaj časa ukradel za svoje tri falote, da bi jaz lahko kaj več gor visela
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?