|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
18.7.2008 22:07:55   
Naty_ka
Evo, še novo stran vam odprem preden odidem user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
18.7.2008 23:32:37   
NinaŠ
Naty vse bo OK user posted image . Vi samo uživajte user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
18.7.2008 23:38:34   
NinaŠ
Pakiram pa jaz najraje zadnje popoldne oz. večer user posted image . Grem od prostora do prostora in samo zlagam iz omar v potovalke - "kaj rabimo za oblečt?" in zmečem v potovalko; "kaj rabimo za kuhat", "kaj rabimo za osebno nego", "katera zdravila bi nemara potrebovali",..... šala mala in gotova sem v manj kot uri user posted image . Se pa nikdar ne obremenjujem s tem, kaj vse sem pozabila, saj se vse da kupit (pa nismo na vrat na nos še nikdar nič kupovali) - no ja, za denar in osebne dokumente raje preverim 2x  user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
19.7.2008 7:22:40   
NinaŠ
Dobro jutro!

Danes, po dolgem času jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mmmmmmmm, že diši user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
19.7.2008 8:11:52   
*bubi*
Hvala Nina. Se ti kar pridružim pri kavici user posted image  Potem pa šibam na tehničnega, mi je 3 dni nazaj registracija potekla user posted image user posted image user posted image  No, saj avto že 3 dni v garaži stoji, danes pa me menda ja ne bodo na cesti dobili user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
19.7.2008 20:16:11   
Paštetka
Aloha...

Do kdaj je petarda na dopustu?
Gremo mi drug teden, pa bi se oglasili pri njej user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
20.7.2008 8:33:22   
amy26
Do kdaj je petarda na dopustu?
Gremo mi drug teden, pa bi se oglasili pri njej

najbolj da ji pošlješ sms pa jo vprašaš

paštetka, glih danes sem mislila nate, v bistvu na M spomnila sem se kako se je on že zgodaj odvadil od peleničk, verjetno je bil malo starejši od Ele, jaz pa še vedno Aleksa odvajam od peleničk, na Elo še pomislim ne da bi jo kdaj pa kdaj pustila brez, no razen na morju.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
20.7.2008 8:45:54   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Ja, petarda ni odgovorila, ko sem jo vprašala, če grejo prav na dopust. Ampak mislim, da bodo vsaj en teden doli. Res najboljše, da jo poSMSaš user posted image

Nič, danes pa res rabim user posted image , sem prišla po polnoči domov user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
20.7.2008 19:48:15   
NinaŠ
user posted image user posted image drobižka sta zaspala v manj kot sekundi user posted image , pomoje sta že med večerjo mogla dremat, da jima je uspelo tako hitro zaspat user posted image
No smo bili pa danes kar aktivni, tako da ni čudno, da sta tolk hitro omagala - dopoldne smo šli na kavo (drobižka z rolarji in kolesom), potem plavat v bližnje jezerce, popoldne smo pa spet rolali in igrali hokej oz. Tina je pretežno kolesarila

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
20.7.2008 19:59:23   
NinaŠ
Evo, namakanje v idili pod gorami (v tej kotanji so včasih kopali kredo, zato je voda, kjer je sšprundlana čisto bela)
user posted image

pa še poljubček user posted image
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
20.7.2008 21:54:19   
*bubi*
Vi ste pravi športniki, Nina user posted image

Mi nismo imeli tako divjega dneva, mogoče pa je zato rabil uro in pol, da je zaspal user posted image

Zdaj grem pa še jaz. Lahko noč! user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
21.7.2008 12:48:11   
NinaŠ
Dobro jutro!

A ste vse na dopustu, ko nima nobena časa user posted image  skuhat user posted image user posted image .
No jo bom pa jaz... user posted image user posted image user posted image  ...zame je sicer že tretja, ampak vseeno user posted image

...v službi je pa kar za zdržat user posted image , samo drobižka že ful pogrešam user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
21.7.2008 15:36:44   
ada2
meni se pa dopust steka user posted image user posted image user posted image

slabo pa mi je tudi za umret in ne vem kako bom zdržala v službi. sem prej šla pokukat s službo (pravzaprav smo šli teto pogledat z otrokoma) in sem razpored za avgust videla user posted image user posted image user posted image   zdaj med dopustom sem vsak dan šla malo poležat, zdaj pa imam kar 4 dvanajstke pisaneuser posted image user posted image user posted image  obup od obupa.

če bi vedela, da mi bo tako slabo cele dneve in noči, se verjetno ne bi odločila zauser posted image . dve nosečnosti sem skoz dala, pa mi ni bilo skoraj nič slabo, zdaj pa mi je še za nazajuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
21.7.2008 16:22:56   
NinaŠ
hm ada, kaj pa kak dan bolniške user posted image , ko se tako slabo počutiš user posted image . Ti pa nisem čisto nič fovš za tak delavnik user posted image . Slabosti bodo pa ponehale, tolaži se vsaj s tim user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
21.7.2008 20:59:52   
NinaŠ
iiiiiii, smo zgovorne danes user posted image

...ajdi grem selekcionirat fotke za naročilo... ...kasneje preverim, če se kaj dogaja user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
21.7.2008 22:06:20   
*bubi*
No, vam bom pa jaz lahko noč voščila user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
22.7.2008 7:32:05   
NinaŠ
Dobro jutro!

Grem kuhat user posted image user posted image , upam, da mi ne bodo ostajale user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
22.7.2008 8:54:37   
*bubi*
Ah, ne, pri tej se ti pridružim user posted image

Ada user posted image user posted image user posted image  Želim ti, da bi ti bilo kmalu bolje. In če ne boš zmogla, je res boljše vzet 14 dni bolniške. Samo meni je bilo običajno manj slabo čez teden, ko sem bila v pogonu, kot potem čez vikend user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
22.7.2008 8:56:39   
Teni_
Jutro.

No, ja, že kar dober dan, glede na to, da sem bila že ob pol 6 zunaj z Bibo. Sva Tejo in Niko peljali v vrtecuser posted image .

Sem včeraj gledala cd od poroke. Ne morem verjet, da bo že skoraj 1 leto mimo.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
22.7.2008 22:11:25   
jana26
Oj

cel dan nobene čveke, pa ves čas slabo vreme user posted image

Pri nas je za puser posted image , mali trije sitni en bolj kot drugi, komaj čakam da gresta ponovno v vrtec.
Jutri grem še z J&A v bolnišnico za tri dni na pravokacijo za KM, upam da bosta dobro prestala. Mi je pa že sedaj hudo in ne vem če ne bom živčnega fasala, ker vem da bo A rulil kot 300user posted image , ker se boji zdravnikov od kar je bil v bolnici in ves čas ga je strah, da ga bodo pikali z injekcijami user posted image .
Danes je celga hudiča zganjal, ko smo morali k zobozdravniku na pregled in sploh ni hotel odpreti ust, da smo pa vstopili v ambulanto pa raje ne bi opisovalauser posted image

Joj Teni tale vaša psička je pa res cuker user posted image  user posted image  user posted image
Pri nas pa ne bo nič z novim članom, smo se odločili da raje kdaj drugič, ko bodo otroci večji. Pa ko bom imela več časa, da se bom lahko posvetila štirinožnem prijateljčku user posted image . Sem pa že enkrat govorila da ima sosed bernskega planšarja (psico), ki ima sedaj šest mladičkov. Jih še nisem uspela videt, upam da bo čez vikend kaj časa, da jih grem pogledat, pa vsaj kakšno fotko naredim user posted image .

Lepo se mejte jaz grem samo še pod tuš in spat

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
23.7.2008 8:43:24   
*bubi*
Dobro jutro!

Jana user posted image  Držim pesti, da uspešno opravite in da bodo izvidi OK. Se mi je pa ob branju postavilo vprašanje, zakaj ne bi ati peljal J&A na te teste.
Veš, meni je bilo včasih ljubše, da nisem bila zraven pri kakem posegu, pa naj se še tako kruto sliši. Večinoma se je to zgodilo po naključju, ker sva se pač malo izmenjavala v bolnici, ampak vseeno.

Lep dan želim vsem skupaj, sploh ni tako slabo vreme.... ohladilo se je, dežjue ne več user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
23.7.2008 15:27:46   
ada2
jaz imam pa najboljšo šefico  na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem dobila dodatna 2 prosta dneva po nočnih, se pravi od jutri do sobote sem nočna, potem pa do petka domauser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa še namignila mi je, da jje razpored napisan bolj tako za vzorec, da če se odločim za bolniško se ne bo svet podrluser posted image

no, danes sem kar zdržala, mi je sicer bilo slabo, a so sodelavci pazili na mene in sem delala malo lažja dela. utrujena sem bila pa vseeno tako, da sem po šihtu šla naprej domov 1 uro spat, šele potem po Adama v vrtec.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
23.7.2008 15:28:31   
ada2
pri nas pa še kar dežujeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
23.7.2008 15:37:09   
ada2
Sem pa že enkrat govorila da ima sosed bernskega planšarja (psico), ki ima sedaj šest mladičkov.

imaš ZSuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
23.7.2008 20:46:56   
jana26
Ada sem ti odgovorila.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?