Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 22:07:55
|
|
|
|
Naty_ka
|
Evo, še novo stran vam odprem preden odidem
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 23:32:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty vse bo OK . Vi samo uživajte !!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 23:38:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pakiram pa jaz najraje zadnje popoldne oz. večer . Grem od prostora do prostora in samo zlagam iz omar v potovalke - "kaj rabimo za oblečt?" in zmečem v potovalko; "kaj rabimo za kuhat", "kaj rabimo za osebno nego", "katera zdravila bi nemara potrebovali",..... šala mala in gotova sem v manj kot uri . Se pa nikdar ne obremenjujem s tem, kaj vse sem pozabila, saj se vse da kupit (pa nismo na vrat na nos še nikdar nič kupovali) - no ja, za denar in osebne dokumente raje preverim 2x
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.7.2008 7:22:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Danes, po dolgem času jaz kuham . Mmmmmmmm, že diši
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.7.2008 8:11:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala Nina. Se ti kar pridružim pri kavici Potem pa šibam na tehničnega, mi je 3 dni nazaj registracija potekla No, saj avto že 3 dni v garaži stoji, danes pa me menda ja ne bodo na cesti dobili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.7.2008 8:33:22
|
|
|
|
amy26
|
Do kdaj je petarda na dopustu? Gremo mi drug teden, pa bi se oglasili pri njej najbolj da ji pošlješ sms pa jo vprašaš paštetka, glih danes sem mislila nate, v bistvu na M spomnila sem se kako se je on že zgodaj odvadil od peleničk, verjetno je bil malo starejši od Ele, jaz pa še vedno Aleksa odvajam od peleničk, na Elo še pomislim ne da bi jo kdaj pa kdaj pustila brez, no razen na morju.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.7.2008 8:45:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ja, petarda ni odgovorila, ko sem jo vprašala, če grejo prav na dopust. Ampak mislim, da bodo vsaj en teden doli. Res najboljše, da jo poSMSaš Nič, danes pa res rabim , sem prišla po polnoči domov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.7.2008 19:48:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
drobižka sta zaspala v manj kot sekundi , pomoje sta že med večerjo mogla dremat, da jima je uspelo tako hitro zaspat No smo bili pa danes kar aktivni, tako da ni čudno, da sta tolk hitro omagala - dopoldne smo šli na kavo (drobižka z rolarji in kolesom), potem plavat v bližnje jezerce, popoldne smo pa spet rolali in igrali hokej oz. Tina je pretežno kolesarila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.7.2008 19:59:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Evo, namakanje v idili pod gorami (v tej kotanji so včasih kopali kredo, zato je voda, kjer je sšprundlana čisto bela) pa še poljubček
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.7.2008 21:54:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Vi ste pravi športniki, Nina Mi nismo imeli tako divjega dneva, mogoče pa je zato rabil uro in pol, da je zaspal Zdaj grem pa še jaz. Lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.7.2008 12:48:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! A ste vse na dopustu, ko nima nobena časa skuhat . No jo bom pa jaz... ...zame je sicer že tretja, ampak vseeno ...v službi je pa kar za zdržat , samo drobižka že ful pogrešam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.7.2008 15:36:44
|
|
|
|
ada2
|
meni se pa dopust steka slabo pa mi je tudi za umret in ne vem kako bom zdržala v službi. sem prej šla pokukat s službo (pravzaprav smo šli teto pogledat z otrokoma) in sem razpored za avgust videla zdaj med dopustom sem vsak dan šla malo poležat, zdaj pa imam kar 4 dvanajstke pisane obup od obupa. če bi vedela, da mi bo tako slabo cele dneve in noči, se verjetno ne bi odločila za . dve nosečnosti sem skoz dala, pa mi ni bilo skoraj nič slabo, zdaj pa mi je še za nazaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.7.2008 16:22:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
hm ada, kaj pa kak dan bolniške , ko se tako slabo počutiš . Ti pa nisem čisto nič fovš za tak delavnik . Slabosti bodo pa ponehale, tolaži se vsaj s tim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.7.2008 20:59:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
iiiiiii, smo zgovorne danes ...ajdi grem selekcionirat fotke za naročilo... ...kasneje preverim, če se kaj dogaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.7.2008 22:06:20
|
|
|
|
*bubi*
|
No, vam bom pa jaz lahko noč voščila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.7.2008 7:32:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Grem kuhat , upam, da mi ne bodo ostajale
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.7.2008 8:54:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Ah, ne, pri tej se ti pridružim Ada Želim ti, da bi ti bilo kmalu bolje. In če ne boš zmogla, je res boljše vzet 14 dni bolniške. Samo meni je bilo običajno manj slabo čez teden, ko sem bila v pogonu, kot potem čez vikend
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.7.2008 8:56:39
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro. No, ja, že kar dober dan, glede na to, da sem bila že ob pol 6 zunaj z Bibo. Sva Tejo in Niko peljali v vrtec . Sem včeraj gledala cd od poroke. Ne morem verjet, da bo že skoraj 1 leto mimo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.7.2008 22:11:25
|
|
|
|
jana26
|
Oj cel dan nobene čveke, pa ves čas slabo vreme Pri nas je za p , mali trije sitni en bolj kot drugi, komaj čakam da gresta ponovno v vrtec. Jutri grem še z J&A v bolnišnico za tri dni na pravokacijo za KM, upam da bosta dobro prestala. Mi je pa že sedaj hudo in ne vem če ne bom živčnega fasala, ker vem da bo A rulil kot 300 , ker se boji zdravnikov od kar je bil v bolnici in ves čas ga je strah, da ga bodo pikali z injekcijami . Danes je celga hudiča zganjal, ko smo morali k zobozdravniku na pregled in sploh ni hotel odpreti ust, da smo pa vstopili v ambulanto pa raje ne bi opisovala Joj Teni tale vaša psička je pa res cuker Pri nas pa ne bo nič z novim članom, smo se odločili da raje kdaj drugič, ko bodo otroci večji. Pa ko bom imela več časa, da se bom lahko posvetila štirinožnem prijateljčku . Sem pa že enkrat govorila da ima sosed bernskega planšarja (psico), ki ima sedaj šest mladičkov. Jih še nisem uspela videt, upam da bo čez vikend kaj časa, da jih grem pogledat, pa vsaj kakšno fotko naredim . Lepo se mejte jaz grem samo še pod tuš in spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.7.2008 8:43:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Jana Držim pesti, da uspešno opravite in da bodo izvidi OK. Se mi je pa ob branju postavilo vprašanje, zakaj ne bi ati peljal J&A na te teste. Veš, meni je bilo včasih ljubše, da nisem bila zraven pri kakem posegu, pa naj se še tako kruto sliši. Večinoma se je to zgodilo po naključju, ker sva se pač malo izmenjavala v bolnici, ampak vseeno. Lep dan želim vsem skupaj, sploh ni tako slabo vreme.... ohladilo se je, dežjue ne več
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.7.2008 15:27:46
|
|
|
|
ada2
|
jaz imam pa najboljšo šefico na svetu sem dobila dodatna 2 prosta dneva po nočnih, se pravi od jutri do sobote sem nočna, potem pa do petka doma aja, pa še namignila mi je, da jje razpored napisan bolj tako za vzorec, da če se odločim za bolniško se ne bo svet podrl no, danes sem kar zdržala, mi je sicer bilo slabo, a so sodelavci pazili na mene in sem delala malo lažja dela. utrujena sem bila pa vseeno tako, da sem po šihtu šla naprej domov 1 uro spat, šele potem po Adama v vrtec.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.7.2008 15:28:31
|
|
|
|
ada2
|
pri nas pa še kar dežuje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.7.2008 15:37:09
|
|
|
|
ada2
|
Sem pa že enkrat govorila da ima sosed bernskega planšarja (psico), ki ima sedaj šest mladičkov. imaš ZS
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.7.2008 20:46:56
|
|
|
|
jana26
|
Ada sem ti odgovorila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?