Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 11:24:08
|
|
|
|
Naty_ka
|
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 13:17:52
|
|
|
|
catja2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 catja - nista 2 Mogoče pa bosta naslednjič 2 Pri nas že tudi nekaj časa nimamo pleničk. Kakšen kakec naredi še J kdaj v gatice, drugače pa se jima redko ponesreči! Tudi ponoči sta že skoraj mesec dni brez pleničke, pa še ni bilo hujših nesreč! Ko se zunaj igrata pa gresta pogosto sama lulat, če imata hlače, ki se zlahka dol potegnejo! Tudi v školjko gresta sama lulat: imamo stolček zraven školjke in stopita gor in že teče Paštetka hvala za pismo!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 13:51:23
|
|
|
|
Nej1
|
No pa še nekaj o nas. A je začel plavat z rokavčki . Na morju ga prav nismo v vodo dobili, kaj šele da bi plaval z rokovčki. Potem pa je dobil preklop in se zdaj sploh ne loči od rokavčkov v toplicah. Brez pleničke podnevi smo že lani od julija, ponoči od novembra. Od novembra do prejšnjega meseca nočnih nezgod ni bilo več kot dve ali tri. Zadnji mesec pa so bile nočne nezgode pogoste in to zaradi njegovega večernega 'napijavanja' (tri male soke pa še po možnosti jogurt tik pred spanjem ). Pa sem se prejšnji teden razjezila in sem mu rekla, da dobi zdaj gor pleničko potem pa lahko pije koliko želi pred spanjem. Se je seveda takoj strinjal ampak, ko je imel plenico gor 5 minut ga je začelo vse motit in tiščat. Začel je tulit, da ne bo imel plenice, ker ga žuli , in da pa bo spil samo malo vodice. Tako, da zdaj spije največ 2 deci vode pred spanjem in se zbudi suh . Upam da ga bo to držalo. Podnevi smo suhi 100%. Smo imeli tudi krizo pred kakimi tremi meseci. Ko ni bilo časa it na WC oz. je šel zadnji trenutek (tako da je že cepetal po poti na WC) in posledično je že ušlo par kapljic. Pa je tudi to minilo. Na stranišče hodi sam, se sam sleče, obriše in obleče. Edino rok si ne opere, tu imava borbe. Lula doma stoje v kahlico , jaz pa glancam ploščice za njim . Na školjko ne segne, pručke pa se mu ne da vedno nastavljat. Zunaj pa itak stoje pa malo gre tudi po hlačah pa po čevljih . Ampak ne pusti, da ga jaz dam lulat. Drugače je trenutno prava mala trma in za vsaka figo se joče . Mi že prav živce para. Kaj vaši so tudi taki jokavčki, če ni kaj po njihovo? Upam da je to samo kakšno obdobje. Urša .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 15:08:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Urša Petarda!!!! Kaj samo za te 3 besede imaš čas? Cel teden se nič ne javiš, potem pa takole Ajde, lep dan še naprej, mi smo si danes privoščili izlet na Pohorje z gondolo in smo se imeli super! Bom še akko slikico nalimala kasneje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.7.2008 16:47:39
|
|
|
|
amy26
|
Pri nas še vedno imamo peleničko, na morju in pol ko smo prišli domov jo je Aleks imel samo še ponoči, pol pa ko je šel v varstvo mu jo je pa gospa dala nazaj gor, ker ona nima časa ga skos spraševat če bo lulal,... boji se da bi ji kaj polulal. Zdej pazi 7-9 otrok, sama kuha, jih previja, hrani. Doma gre večkrat na kahlico sam ni to to. Tako da komaj čakam da gre v vrtec da damo peleničko dol saj tam če rečeš da ga odvajaš se tudi oni trudijo, ga opozarjajo da gre lulat. zdej grem po otroke ven, so zunaj pri stari mami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.7.2008 7:36:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Mi se danes odpravljamo v ZOO v LJ. Če bo katera kje v bližini, naj pokliče za kako
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.7.2008 8:06:21
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! Mi se danes odpravljamo v ZOO v LJ. Če bo katera kje v bližini, naj pokliče za kako Mi smo bili pa včeraj v ZOO Zagreb . Danes pa bom mogoče jaz tudi v LJ, samo ne bom časa imela. sicer se pa še nisem odločila, če bom šla zraven ali ne. bi mogla doma veliko postoriti, po drugi strani pa.... eh, eno uro še imam časa za razmislek.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.7.2008 9:47:54
|
|
|
|
petarda
|
dan... ful so pridni vaši novembrčki ...naš pa čist nekje zadaj...ŠE VEDNO imamo pleničko ...bomo probali zdaj med dopustom ukinit... Upam, da se tipkamo zvečer...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.7.2008 19:35:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Upam, da se tipkamo zvečer... Ja, jaz tudi Mi smo imeli super športni dan, po dolgem času srečali eno novembrko
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.7.2008 19:45:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Upam, da se tipkamo zvečer... Ja, jaz tudi Mi smo imeli super športni dan, po dolgem času srečali eno novembrko še moj podpis ...drugače smo pa domov (oz. notri) prišli šele pred pol ure in zdajle komaj čakam, da drobižka omagata, da jaz malo zadiham in v miru spijem kako pivce
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.7.2008 21:46:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
No in vse spite
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 17.7.2008 22:21:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem se lotila urejanja fotk, ki sem ga zanemarjala od sredine maja... ...pa me mineva že na začetku, saj imam za pregledat, obrezat, prilagoditi format in selekcionirati ca 650 fotk ...oh ja, mogoče me bo izučilo in bom to vnaprej počela sproti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 6:35:52
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro za vse. Danes jo jaz častim. Danes grem še malo v službo, potem pa popoldne pakiramo za morje. Ponoči odrinemo. Upam, da bom imela čas da se tekom dneva še kaj oglasim.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 6:37:02
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Sem se lotila urejanja fotk, ki sem ga zanemarjala od sredine maja... ...pa me mineva že na začetku, saj imam za pregledat, obrezat, prilagoditi format in selekcionirati ca 650 fotk ...oh ja, mogoče me bo izučilo in bom to vnaprej počela sproti Nina, si še vedno pri slikah?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 6:57:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Naty, uspešno pakiranje in ful lepo se imejte na morju Ko se vrnete, pa se kaj vidimo Nina, če te kaj potolaži, jaz sem ta teden naročila fotoknjigo z naslovom 2. rojstni dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 10:01:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Naty, uživajte na dopustu Nina, si še vedno pri slikah? ne, sem kar kmalu obupala... ...bom vsak dan malo Danes nas je zbudil dež ... ...pa še drobižka sta pravi driskici, pa je v službi, popoldne ko pride domov so pa na sporedu 4 tekme košarke , ki vem da jih ne bo zamudil,..... ah saj bo boljš, enkrat že
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 10:54:19
|
|
|
|
petarda
|
Danes jo jaz častim. Danes grem še malo v službo, potem pa popoldne pakiramo za morje. Ponoči odrinemo. Mi odrinemo popoldne...en dan bomo ziher šli v Zadar, pa te pokličem za kavico... , drgač pa ti, če se boste vračali po stari cesti pokliči! Drgač sem pa v guuuuuužviiii
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 12:06:00
|
|
|
|
*bubi*
|
petarda, tudi vi se imejte lepo na Orinete za vikend ali za cel teden?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 12:10:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa očitno se boš izmaknila odgovorom na tista vprašanja kako stran nazaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 16:53:43
|
|
|
|
Teni_
|
Mi pa imamo nekaj novega. tole:
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 18.7.2008 16:55:17 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 18:33:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Teni super Pri nas tudi Tina ful navija za kužeka, pa sva se dogovorili, da ga dobi, ko bo hodila v šolo in bo že lahko sama skrbela zanj (če si ga bo seveda takrat še želela). Kaj pa drugače Teni, kaj novega?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 18:41:57
|
|
|
|
Teni_
|
Pri nas sem najbolj jaz navijala, Teja pa je itak cela nora. Drugače nič novega. Sem videla, da se o plenicah pogovarjate. Nika še ima vedno pleničko.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 20:18:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Vau, teni Kolko veliko pa to zraste?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 20:33:17
|
|
|
|
Teni_
|
Mala bo ostala. Zdaj je težka 1,5 kg, pa čisto mičkena, je pa mali bajsek.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.7.2008 22:07:07
|
|
|
|
Naty_ka
|
Lepo prosim, če me drugo leto spomnite, da si ne pustim vseh priprav za zadnje popoldne . Zdaj je vse spakirano in bereit da štartamo. Nekje ob enih ponoči krenemo. Ženske držite pesti. Sem ravno vidla da je danes polna luna. In nekaterim se ob polni luni na cesti rahlo odpelje. Še posebej če je to špica sezone. Ah, saj bo. Se tipkamo kaj naslednji teden. In, ja, Bubi, zmenjeno za kavo. In, ja, Petarda, pokliči me. Lepo se imejte. naj vas čuvajo drage moje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?