|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
16.7.2008 11:24:08   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
16.7.2008 13:17:52   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: ada2
catja - nista 2user posted image

Mogoče pa bosta naslednjič 2 user posted image

Pri nas že tudi nekaj časa nimamo pleničk. Kakšen kakec naredi še J kdaj v gatice, drugače pa se jima redko ponesreči!
Tudi ponoči sta že skoraj mesec dni brez pleničke, pa še ni bilo hujših nesreč!

Ko se zunaj igrata pa gresta pogosto sama lulat, če imata hlače, ki se zlahka dol potegnejo!
Tudi v školjko gresta sama lulat: imamo stolček zraven školjke in stopita gor in že teče user posted image

Paštetka hvala za pismo!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
16.7.2008 13:51:23   
Nej1
No pa še nekaj o nas.

A  je začel plavat z rokavčkiuser posted image . Na morju ga prav nismo v vodo dobili, kaj šele da bi plaval z rokovčki. Potem pa je dobil preklop in se zdaj sploh ne loči od rokavčkov v toplicah.

Brez pleničke podnevi smo že lani od julija, ponoči od novembra. Od novembra do prejšnjega meseca nočnih nezgod ni bilo več kot dve ali tri. Zadnji mesec pa so bile nočne nezgode pogoste in to zaradi njegovega večernega 'napijavanja' (tri male soke pa še po možnosti jogurt tik pred spanjemuser posted image ).
Pa sem se prejšnji teden razjezila in sem mu rekla, da dobi zdaj gor pleničko potem pa lahko pije koliko želi pred spanjem. Se je seveda takoj strinjal ampak, ko je imel plenico gor 5 minut ga je začelo vse motit in tiščat. Začel je tulit, da ne bo imel plenice, ker ga žuliuser posted image , in da pa bo spil samo malo vodice. Tako, da zdaj spije največ 2 deci vode pred spanjem in se zbudi suhuser posted image . Upam da ga bo to držalo.

Podnevi smo suhi 100%. Smo imeli tudi krizo pred kakimi tremi meseci. Ko ni bilo časa it na WC oz. je šel zadnji trenutek (tako da je že cepetal po poti na WC) in posledično je že ušlo par kapljic. Pa je tudi to minilo.

Na stranišče hodi sam, se sam sleče, obriše in obleče. Edino rok si ne opere, tu imava borbe. Lula doma stoje v kahlicouser posted image , jaz pa glancam ploščice za njimuser posted image . Na školjko ne segne, pručke pa se mu ne da vedno nastavljat.
Zunaj pa itak stoje pa malo gre tudi po hlačah pa po čevljihuser posted image user posted image . Ampak ne pusti, da ga jaz dam lulat.

Drugače je trenutno prava mala trma in za vsaka figo se jočeuser posted image . Mi že prav živce para. Kaj vaši so tudi taki jokavčki, če ni kaj po njihovo? Upam da je to samo kakšno obdobje.

Urša user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
16.7.2008 15:08:07   
*bubi*
Urša user posted image user posted image user posted image

Petarda!!!! Kaj samo za te 3 besede imaš čas? Cel teden se nič ne javiš, potem pa takole user posted image

Ajde, lep dan še naprej, mi smo si danes privoščili izlet na Pohorje z gondolo in smo se imeli super! Bom še akko slikico nalimala kasneje user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
16.7.2008 16:47:39   
amy26
Pri nas še vedno imamo peleničko, na morju in pol ko smo prišli domov jo je Aleks imel samo še ponoči, pol pa ko je šel v varstvo mu jo je pa gospa dala nazaj gor, ker ona nima časa ga skos spraševat če bo lulal,...user posted image  boji se da bi ji kaj polulal. Zdej pazi 7-9 otrok, sama kuha, jih previja, hrani.
Doma gre večkrat na kahlico sam ni to to.

Tako da komaj čakam da gre v vrtec da damo peleničko dol saj tam če rečeš da ga odvajaš se tudi oni trudijo, ga opozarjajo da gre lulat.

zdej grem po otroke ven, so zunaj pri stari mami

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
17.7.2008 7:36:44   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Mi se danes odpravljamo v ZOO v LJ. Če bo katera kje v bližini, naj pokliče za kako user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
17.7.2008 8:06:21   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi se danes odpravljamo v ZOO v LJ. Če bo katera kje v bližini, naj pokliče za kako user posted image

Mi smo bili pa včeraj v ZOO Zagrebuser posted image . Danes pa bom mogoče jaz tudi v LJ, samo ne bom časa imela. sicer se pa še nisem odločila, če bom šla zraven ali ne. bi mogla doma veliko postoriti, po drugi strani pa.... eh, eno uro še imam časa za razmislek.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
17.7.2008 9:47:54   
petarda
dan...user posted image

ful so pridni vaši novembrčki user posted image ...naš pa čist nekje zadaj...ŠE VEDNO imamo pleničkouser posted image ...bomo probali zdaj med dopustom ukinit...

Upam, da se tipkamo zvečer...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
17.7.2008 19:35:17   
*bubi*

Ja, jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli super športni dan, po dolgem času srečali eno novembrko user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
17.7.2008 19:45:38   
NinaŠ

Ja, jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli super športni dan, po dolgem času srečali eno novembrko user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image še moj podpis user posted image

...drugače smo pa domov (oz. notri) prišli šele pred pol ure in zdajle komaj čakam, da drobižka omagata, da jaz malo zadiham in v miru spijem kako pivce user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
17.7.2008 21:46:32   
NinaŠ
No in user posted image vse spite user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
17.7.2008 22:21:04   
NinaŠ
Sem se lotila urejanja fotk, ki sem ga zanemarjala od sredine maja... ...pa me mineva že na začetku, saj imam za pregledat, obrezat, prilagoditi format in selekcionirati ca 650 fotk user posted image ...oh ja, mogoče me bo izučilo in bom to vnaprej počela sproti user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
18.7.2008 6:35:52   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse. Danes jo jaz častim.
Danes grem še malo v službo, potem pa popoldne pakiramo za morje. Ponoči odrinemo.user posted image

Upam, da bom imela čas da se tekom dneva še kaj oglasim.

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
18.7.2008 6:37:02   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Sem se lotila urejanja fotk, ki sem ga zanemarjala od sredine maja... ...pa me mineva že na začetku, saj imam za pregledat, obrezat, prilagoditi format in selekcionirati ca 650 fotk user posted image ...oh ja, mogoče me bo izučilo in bom to vnaprej počela sproti user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Nina, si še vedno pri slikah?

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
18.7.2008 6:57:09   
*bubi*

Naty, uspešno pakiranje in ful lepo se imejte na morju user posted image  Ko se vrnete, pa se kaj vidimo user posted image

Nina, če te kaj potolaži, jaz sem ta teden naročila fotoknjigo z naslovom 2. rojstni dan user posted image user posted image user posted image  user posted image  

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
18.7.2008 10:01:21   
NinaŠ
Naty, uživajte na dopustu user posted image user posted image

Nina, si še vedno pri slikah?

user posted image ne, sem kar kmalu obupala... ...bom vsak dan malo user posted image

Danes nas je zbudil dež user posted image ... ...pa še drobižka sta pravi driskici, pa user posted image je v službi, popoldne ko pride domov so pa na sporedu 4 tekme košarke user posted image , ki vem da jih ne bo zamudil,..... ah saj bo boljš, enkrat že user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
18.7.2008 10:54:19   
petarda
Danes jo jaz častim.
Danes grem še malo v službo, potem pa popoldne pakiramo za morje. Ponoči odrinemo.

Mi odrinemo popoldne...en dan bomo ziher šli v Zadar, pa te pokličem za kavico...user posted image , drgač pa ti, če se boste vračali po stari cesti pokliči! user posted image

Drgač sem pa v guuuuuužviiiiuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
18.7.2008 12:06:00   
*bubi*
petarda, tudi vi se imejte lepo na user posted image

Orinete za vikend ali za cel teden? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
18.7.2008 12:10:48   
*bubi*
Pa očitno se boš izmaknila odgovorom na tista vprašanja kako stran nazaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
18.7.2008 16:53:43   
Teni_
Mi pa imamo nekaj novega.

tole:
user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 18.7.2008 16:55:17 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
18.7.2008 18:33:57   
NinaŠ
Teni super user posted image Pri nas tudi Tina ful navija za kužeka, pa sva se dogovorili, da ga dobi, ko bo hodila v šolo in bo že lahko sama skrbela zanj user posted image (če si ga bo seveda takrat še želela).

Kaj pa drugače Teni, kaj novega? user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
18.7.2008 18:41:57   
Teni_
Pri nas sem najbolj jaz navijala, Teja pa je itak cela nora.

Drugače nič novega. Sem videla, da se o plenicah pogovarjate. Nika še ima vedno pleničko.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
18.7.2008 20:18:54   
*bubi*
Vau, teni user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Kolko veliko pa to zraste?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
18.7.2008 20:33:17   
Teni_
Mala bo ostala. Zdaj je težka 1,5 kg, pa čisto mičkena, je pa mali bajsek.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
18.7.2008 22:07:07   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image  Lepo prosim, če me drugo leto spomnite, da si ne pustim vseh priprav za zadnje popoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj je vse spakirano in bereit da štartamo. Nekje ob enih ponoči krenemo.
Ženske držite pesti. Sem ravno vidla da je danes polna luna. user posted image  In nekaterim se ob polni luni na cesti rahlo odpelje. Še posebej če je to špica sezone.

Ah, saj bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo kaj naslednji teden.
In, ja, Bubi, zmenjeno za kavo.
In, ja, Petarda, pokliči me.

Lepo se imejte.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj vas čuvajo drage moje user posted image

inteligence.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?