|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
16.7.2008 9:32:29   
anita goitan
MATEJKA_ jaz sme ga dala prat, ga imam iz Ikeje in če se ne motm se pere na 60°st.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
16.7.2008 9:37:52   
nell
Js sm ga tud dala prat, mam pa doma narjenga...sm pa dala na 60 tud.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
16.7.2008 9:39:14   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

jutro...

ravno sem dala prvo rundo za user posted image  prat  - posteljnina user posted image user posted image user posted image . eno vprašanje - ali ste dale prat tudi tisti zaščitni rob za posteljico? jaz imam tisto posteljnino od aljaža in je to bolj tak konkretna pena - bolj debela in ne vem kak bo to izgledalo ko bom potegnila ven iz pralnega stroja user posted image

Ne vem če imam enako, ampak je tudi od aljaža, jo že ves čas perem na 60, samo po treh letih je že malo bolj tankauser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
16.7.2008 10:02:51   
Julija08

Hojla souser posted image ,

tudi jaz sem včeraj konkretno zapravljala. Kupila sem jogi, vrtiljak, termometer in glavniček ter krtačko. Sedaj mi manjka samo še kozmetika in par malenkosti (to bom nabavila tudi ta oz. drug teden). Še dobro, da sem dobila denar od CSD. Se kar nabere. Sem včeraj zapravila 150 €. Mi je pa kolegica rekla, da imajo ful luštkane otroške kompletke v Leclercu in to ful poceni (okoli 1-2 €). Bom šla malo pogledat in bom poročala. user posted image

Super za Lili Žagar, mi je všeč, je taka simpatična. Un Marko mi je pa mal čuden.user posted image
Janez - držimo pesti za Sandro, da še nekaj časa zdrži. user posted image user posted image user posted image

julija08 mene prej zgaga po Magnesolu ni matrala, zdaj pa ga že nekaj časa ne pijem več, tako da ti ne vem kaj novega povedat. Pa malo sem huda, ker se nisi nič oglasila, ko sta letela mimo mene na dolenjsko!

Veš kako je, ko greva oba dol imava vedno še psa s sabo pa je bolj zoprno. Grem pa dol spet sama v pon. enkrat dopoldne, tako, da če hočeš se lahko dobiva na kakšni kavici (če ne bo že katera prej rodila user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
16.7.2008 10:04:55   
matejchi
MATEJKA_ še dobro, da si me spomnila, meni jo je mama mal zašila, ker je tamal vse trakce za zavezat potrgal na eni in jo bom tudi dala prat, se bo pa bolj dolg sušila.
Drugače pa že dva dni iščem dva vlakca, če bo pripeljal mimo katere, naj mi sporoči. Tamal za spremembo tudi ne ve kam jih je vtaknil.
Uzivajte!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
16.7.2008 10:05:49   
Julija08
Aja, pa še to. Jaz sem tudi včeraj dobila posteljnino od Galeba (je ful lepa - rumena z račkami)user posted image , pa sem tudi razmišljala ali naj obrobo operem ali ne (da se ne bo kaj zgužvala). No, potem jo pa bom, če ni nič narobe.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
16.7.2008 10:09:54   
nyna84
Jutro!

Joj sem zaspala šele ob dveh, ko se je umirilo tisto zoprno špikanje spodaj. Sem ob polnoči popila magnesol, ma sem mari postala že imuna na njega, glede na to, koliko sem ga mogla prej pit. user posted image  Danes sem HB ok. Po mojem je krivo to, da vedno manj počivam in ker sem skoraj cel dan na nogah mi potem vse pritiska navzdol.
Po eni strani bi bla najbolj vesela, če bi mogla it že kar zdej v P, da gre končno vse to mimo. Po drugi strani si pa mislim, joj vsaj še kakšen teden ne, da se popravi naš avto, da ba kupimo previjalno. Pa mal me je tud strah, priznam.user posted image

Jaz sem obrobo oprala v pralnem stroju s programom za ročno pranje. Čez gvišno ga ni. Še tako sem se bala, da bo zlezla vsa spužva na eno stran obrobe. user posted image

Nič, si grem skuhat eno kavico, ker če ne bom pojedla monitor. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
16.7.2008 10:11:47   
MATEJKA_
hvala vsem za pomoč! no, pol pa bomo še to oprali user posted image ... včeraj sem opravila še "zadnje" nakupe, kupila sem vse iz "našega" seznama. mogoče bom še kako cotiko kje kupla, če me bo mikalo, drugače pa imamo zdaj vse user posted image user posted image user posted image . zdaj pa v akcijo - pranje in likanje... likanje pa mi je največja muka kar si lahko predstavljate user posted image user posted image  vse ostalo se spravim prej naredit user posted image  no, ampak bo treba. se mi je sicer mami že ponudla, da mi bo vse oprala in zlikala, ampak sem ji rekla, da bo za to imela še dovolj priložnosti, ko bo user posted image  tukaj. to prvo rundo pa bi rada sama naredilauser posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
16.7.2008 10:17:30   
anita goitan
Čitam da termometer kupujete, saj verjetno sme že vprašala, jaz iščem takega da bi bil uporaben za merjenje vode in recimo potem za čaj, mleko,..?? Se pravi za oboje, sam kar vidim so večinoma vsi za vodo, ne preseže kašnih višjih °st.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
16.7.2008 10:32:10   
Anonimen
Koliko novih dojenckov...

Cestitke Maji T. za Zaro!

Cestitke Sayuri za Lovrota in Zaro!! Pa super, da ste skupaj!

Cestitke Gajki za Roka!!

Mi smo se vedno 4v3 user posted image in bo verjetno se nekaj casa tako. Vceraj sem imela CTG in ni pokazal niti enega popadka.. kar je tudi OK, saj je se prezgodaj....

pripravljeno imamo plenice in tetra plenice, oblekice so v procesu prirpave, cez vikend bomo verjetno prestavili pohistvo, da prirapvimo se posteljico.. Potem pa mislim, da smo. V drugo je res lazje, pa veliko manj za pripravit, sploh ce je majhna razlika v letih..
Mogoce si bomo omislili buggyboard za naso princesko, da ne bo skoz hodila zraven vozicka ali pa da ne bomo vozili dva vozicka...

Lepo se imejte

(odgovor članu sandra123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
16.7.2008 10:33:12   
košuta
Janez - Pozdravi Sandro in malčici. Pa obveščaj naš še kaj!

MATEJKA_ - Da ne bo "akcija" kakšne druge vrste...user posted image

Zapravljanje - A ni to fajn počet? Sploh, če imaš na koncu poln avto samih luštnih stvari za bebico... Kaj pravi pa denarnica na to, pa ne bomo komentirale, a ne?user posted image  Jaz sem kar mojega user posted image  oskubila. user posted image

Modrčki za dojenje - Jaz sem si zaenkrat kupila samo enega v H&M, enega sem dobila pa od sestre. Ostalo bomo nabavljali po potrebi.user posted image Upam...

Upam, da tale luna ne bo prehudo vplivala na nas in bomo počakale na naslednjo (da ne bo prej avgustovk zmanjkalo user posted image ). Jaz bi počakala še vsaj do torka, da bo res user posted image . Ker drugače bom morala baldahinček snet in ga zamenjatuser posted image , ker so gor taki luštni levi in račke...
Včeraj sem oblekla posteljico za našo bebico, pa še ne pokažem slikic, da ne boste rekle, da bom naslednja...user posted image
Nič, grem zadnjo rundo malinovca skuhat. Se beremo!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
16.7.2008 10:37:31   
anita goitan
punce, sem se odločila in kufer pripravila user posted image (sej ne da se mi mudi, ampak sedaj je pripravljen, no še osebna toaleta manjka to itak vsak dan rabim, in čaka pod posteljo) kar pač zase rabim oz bom rabila, za najino bejbo bom dala samo na en kupček in mojemuuser posted image pokazala da bo vedelu kje vzet. Ampak to bom jutri za user posted image pripravila, uf dovolj je bilo danes zameuser posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
16.7.2008 10:42:28   
kaja02
ojla!!

sem že nazaj od pregleda, vse je OK, srček lepo bije,, plodovnice je še dovolj, je pa zelo zgužvana notri, zgleda na monitorju kot ena ogromna žoga. Kg so ostali nespremenjeni , HB, je bil že čas, Legofer moram piti še dalje, čeprav se je stanje izboljšal, imam 23.7 ponovno kontrolo, če bom zdržala do takratuser posted image , mi je pa čudno, ker nimam nobenega CTG, jaz sklerozna kot pa sem, sem se pa to spomnala šele ko sem že sedela v avtu, pa mi je blo nerodno it nazaj vprašat. Aja pa še danes mi je napisala, da sem v 38/4 tednuuser posted image , pa luna je v petek, tak da mogoče pa jo že šibnemo v P, po eni strani komaj čakam, ker mi gre počasi že vse na živce in komaj čakam, da bo to za menoj

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
16.7.2008 10:43:05   
nell
Ste pa pridne z zapravljanjem...js se tud spravljam zdej te dni v Lj mal po nakupih...pa ne glede na to, da sicer rada hodim po štacunah, me kr nič ne vleče. No moj zdej tko nimam ne vem kok časa, je pa mami rekla, da bi šla zraven, sam majo zdej tud delo...bom še mal počakala.

Me pa neki zanima kak glavniček in krtačko ste kupile, js sem zadnjič tko na hitr pogledala od Nuka in se mi zdijo tiste ščetine pri krtačku full grobe. Pa ne vem kazga nej kupim. Kak nasvet.

Js pa danes urejam račune in dokumente, moje in od lubija...tast pa steno razbija...s to bano same težave, zgleda da se nikol naujo končale. Si že tok želim met špoštimano kopalnico, vse lepo položeno in da je konc teh stresov.

Neposredna povezava do sporočila: 2764
16.7.2008 10:44:13   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Čitam da termometer kupujete, saj verjetno sme že vprašala, jaz iščem takega da bi bil uporaben za merjenje vode in recimo potem za čaj, mleko,..?? Se pravi za oboje, sam kar vidim so večinoma vsi za vodo, ne preseže kašnih višjih °st.

Sem ravno včeraj zasledila tu na enem forumu debato o termometrih - mislim da je Thermofocus (poglej na netu), da je za temp. vode, za sobo, za hrano za user posted image  in za telesno temp. Sam je skoraj 100E.

Neposredna povezava do sporočila: 2765
16.7.2008 10:47:21   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: nell

...tast pa steno razbija...s to bano same težave, zgleda da se nikol naujo končale. Si že tok želim met špoštimano kopalnico, vse lepo položeno in da je konc teh stresov.

bo pa res kraljevska ta vaša kopalnica, ko mate take probleme z njo user posted image , pa ne zamerit

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
16.7.2008 10:49:51   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

pa luna je v petek, tak da mogoče pa jo že šibnemo v P, po eni strani komaj čakam, ker mi gre počasi že vse na živce in komaj čakam, da bo to za menoj

Se ti pridružujem, Kaja, jaz tudi že komaj čakam, da bo za mano!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
16.7.2008 10:50:03   
lana777
Dan, dan,

vidim, da ste zgodnjeuser posted image

Ha, jaz sm po naravi veliiiiiiiiiiiiika zaspanka in
sm si rekla, da bom v porodniški pa doooooooooooooolgo spala,
ker morm drgač za v službo ob 5.20 vstajat in je blo kr težko zadnje čase ...

Ampak - sej ne morm spat user posted image  ... vse me boli, z enga boka se komi
premečem na druzga, potem, k bi pa nazaj, pa že raje vstanem
in grem na balkon, da čakam na jutrouser posted image

Ampak, sej bo.
Kako ste pa z zatekanjem? Jaz sm že v službi zelo,
zdej pa res pomaga, da molim noge v zrak. Pa koprivo
še kr pijem, počasi jo bom pa z malino zamenjalauser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 2768
16.7.2008 10:51:26   
MATEJKA_
glavniček in krtačka - jaz sem kupila tisti komplet od Safety 1st, kjer so v mali torbici noter krtačka (zelo nežna), glavnik, ščipalec in škarjice za otroke in še nekaj...

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
16.7.2008 10:51:56   
kaja02
anita - jaz ga imam od Beurer, sem ga kupila v Salonlaboru, cena je bila 39 Eurov, je pa za merjenje tel.tem., prostora ter tekočin, pa fajn je to, ker zanj ne potrebuješ dodatnih nastavkov, tako kot sem jih pri prejšnem, pa ko je šel po nekem določenem času iz prodaja sem ga lahko stran vrgla, ker se ti čepki niso več dal kupit, čeprav mi je termometer še normalno delal.
Aja pa še to a veste da od 1.2009 iz prodaja izvzamejo navadne termometre, te na živo srebro?

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
16.7.2008 10:51:59   
naty13
Dannnnnnnnnnnn.

Sem že s pregleda. Naslednji pregled Erin 30.7., kilce pa so enako. user posted image  Voda in kri bp. user posted image user posted image  Otroček je že nižje, ni pa še čisto dol. Je že zmehčano, se pripravlja. Trenutno sem še zaprta, ampak je rekla, da moram en teden strogo počivat, da dopolnim 37t. Sem ji omenila tudi včerajšnje popadke in me je na CTG poslala. In CTG mi je delal same hribčke. Niso bili močni popadki, no ene par jih je bilo mal bol konkretnih, ampak tudi malo ni bilo ravne črte. Rekli so mi strogo počivanje glede na to, kolk sem noseča in da pridem lahko kadarkoli na CTG. je bila ena ful prijazna mlada babica. user posted image  Torej, pri meni se že počasi nekaj dogaja, ampak en teden bo treba zdržat še 2v1. Me je kar stisnilo. user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
16.7.2008 10:53:18   
košuta
Lana777 - Meni je danes spet nekdo moje gležnje ukradel. user posted image  Sem se včeraj prehitro pohvalila...user posted image Zatekajo mi samo gležnji in nič drugega, HB.

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
16.7.2008 11:01:03   
anita goitan
naty&kajauser posted image user posted image user posted image user posted image za pregled, naty kar se da počivaj, sam verjamem da ob Nejcu se ravno ne da.
kaja02 ja kaj pa še ti doma delašuser posted image , hecam se, ko bo ta prav dan boš tudi ti šla.

Lpe dan punce, šibam avto na servis zamenjat, danes bova bankrotirala, oba mava servisuser posted image
čaoooo

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
16.7.2008 11:17:36   
tejkaz
Tudi jaz imam krtačko, glavniček, ščipalko od saftey 1st. Se dobro obnese.

Obrobo sem oprala na programu ročno pranje. Zdaj moram še nekje barvo kupit da jo iz roza (bila je kupljena za Evo) prebarvam v bolj fantovsko barvo.

Naty, počivat!! Vsaj do 37.tedna še zdrži.

Joj, takole vas vse nekaj ščipa in tišči. Mene prav nič. Upam da ne bomo šli čez rok.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2774
16.7.2008 11:21:56   
nell
Ozziebo - ja maš prav tle gor že od februarja glede kopalnice težim, mat kurja nekateri bi že pol bajte stavli do takrat... sicer pa ni nič posebnega, sam mal so prehode ozke nardil k so bajto zidal...zdej smo pa tam.

MATEJKA_ - hvala za info glede glavniška in krtačke, bom poiskala.

Kaja02 - tale info o termometru je pa tud dobrodošel, ko grem v shopping, ga bom poiskala.

Naty - torej pregled uspešen - ampak drži se navpdil in res počivaj, da nauš prehitr v P odhitela. Jas zgleda da res počasi prihaja čas za naše avgustovčke.

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?