|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
15.7.2008 17:06:41   
nell
Ja ups, nisem dobr prebrala pulz je pa res prevelik za odraslo osebo 140, ampak zdej že vemo, da gre za bebiko.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
15.7.2008 17:52:05   
daja27
GAJKA - bravo za Roka user posted image user posted image user posted image

Mene še nima, da bi kam hitela. Naj še malo počaka, čeprav pripravljena ne bom nikoli. Hvala NYNA84 za tolažbo (glede 0 izkušenj), pa da se Murphy za 180 ˙ obrne.

Prov dolgčas mi je. Moj user posted image  se šele ponoči vrne s šihta. Samo prestavljam se, vse me že boli, popoldanski spanec je za mano, sita sem, delat se mi pa ne da nič.user posted image   Bo jutri bolj pestro. Imam dva pregleda. Najprej UZ v LJ P, popoldne pa še CTG pri svoji G. Prevoz pa z vlakom (ker na avtu nimam vinjete - sem preveč škrtuser posted image ).

Mejte se in se smejte.

Naslednjič, ko vas berem, bo zihr +2 user posted image . Al se motim?

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
15.7.2008 18:29:26   
cebrca
GAJKA iskrene čestitke mladi družinici za pravega malega korenjaka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

sayuri user posted image user posted image user posted image da imaš sedaj oba ob sebi! Še malo pa se boste doma cartali!

bambi14 prav lepo pozdravi Majo in ji sporoči, da jo pogrešamo in da naj se pridno cartajo!

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a
cebrca jaz sem bila 10.7. na pregledu ja, sam sem bila konec s pregledom 14.20. Tako da se na žalost nisma videli. 21.7. imam pa najprej CTG ob 9.30 potem pa še pregled končno pri naši G, ker tale Benčič-Torbica pa nima nobenega odnosa no!user posted image user posted image

user posted image user posted image Katja najbrž si me s katero zamenjala, ker jaz hodim na preglede v LJ.

julija08 mene prej zgaga po Magnesolu ni matrala, zdaj pa ga že nekaj časa ne pijem več, tako da ti ne vem kaj novega povedat. Pa malo sem huda, ker se nisi nič oglasila, ko sta letela mimo mene na dolenjsko!

košuta kaj češ, kmetija je vedno na prvem mestu, si bolj privezan kot krava k jaslim! Meni moj marsikaj obljublja, pa je do sedaj redko kakšno stvar izpolnil. Po svoje sem se že kar malo sprijaznila s tem.

sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj bo vse u redu, tvoja dva sončka sta že velika, pa še v P te bodo lahko spremljali, da ne bo nič narobe. Pomisli kako bo fletno, ko jih boš lahko kmalu cartala!

MATEJKA no vidiš, nas je toliko navijalo zate in za tvojega user posted image , da res ne bi moglo bit nič narobe.user posted image user posted image user posted image Zdaj pa le mirno do konca!

Jaz sem že čisto zmedena. Po eni strani uživam še s trebuščkom in še kar ne bi šla rodit, me pa vedno bolj panika grabi, kako se bomo sami znašli doma. Malo se tolažim, da bo materinski nagon naredil svoje. Po drugi strani pa komaj čakam, da bova spoznala novega člana družinice in že nestrpno odštevam dneve!

Drugače pa komaj čakam na četrtek, ko imam obljubljen UZ, da mi povejo, če user posted image še vedno vztraja na ritki ali se je že obrnil. Počasi bo že čas, ker imam polnih 37t. Se niti ne bojim CR tako zelo, ampak se mi zdi, da si oropan marsičesa, kot pa če rodiš normalno!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 15.7.2008 18:30:36 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
15.7.2008 18:31:51   
K_a_t_j_a
cebrca se opravičujem. Res sem te zamenjala, mislim da s PABLO. Se opravičujem. 

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
15.7.2008 18:46:40   
Anonimen
Uh, kako se "avgustovskim pikecom user posted image " vsem nekam mudi?! Morda zato, ker so nas nekaj strašili, kakšna gneča bo avgusta po porodnišnicah ......user posted image user posted image user posted image ...

Še tukaj - user posted image   user posted image   user posted image   Gajka, moje ISKRENE ČESTITKE za rojstvo vašega malega sončka Roka  user posted image !!! VSEM VSE DOBRO!!!

Hvala Sandri, ker me je obvestila in mi posredovala tako čudovito, a hkrati malce presenetljivo novico! Vem, da je Gajka nekako upala in si želela počakati na  user posted image , pa si je Rok izbral drugače! Nič za to, da bo le zdravja, sreče in veselja v izobilju.......... user posted image   !!!

In kaj se res tako močna luna približuje, da bo na ta račun še kakšen user posted image presenetil?!

Sandra
, user posted image držim pesti zate in za tvoji dve sončici user posted image   user posted image   user posted image !!! Si poskušam predstavljat, kakšni mešani občutki te morajo preplavljati, ob tako nenadnem pozivu v P in sploh ob tako velikem pričakovanju, ko sta skoraj že čisto v tvojem naročju kar dva user posted image user posted image .....Kar pogumno!!! Veliko nas misli nate in držimo pesti!!! Vse bo OK!!! In res, v P nam vsem pozdravi tudi Gajko!

Košuta - pa si res zadela user posted image ! Morda pa imaš kakšno skrito sposobnost jasnovidnosti? Torej, katera bo naslednja user posted image ? user posted image

MATEJKA - user posted image !

......komentarjev še nekaj na zalogi, pa trenutno ne utegnem. Vsem user posted image pošiljam pozdravčke in držite se user posted image ! Se nam vsem nekako počasi izteka.....

< Sporočilo je popravil PABLO -- 15.7.2008 18:48:18 >

(odgovor članu daja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2730
15.7.2008 19:18:27   
tejkaz
Naty, tudi jaz imam to zvezdico. Je super. Eva se je vedno pomirila ob njej. Jo res vsem priporočam.

Vrtiljak imam pa od Medvedka Pu-ja. Nisem našla nobene slikice zato prilagam kar to iz mojega albuma
http://tejkaz.moj-album.com/album/6041733/?os=6113370

Jaz sem pa tako utrujena da joj. Cel popoldan sem skakala za Evo. Ne vem od kje ta otrok jemlje energijo. Zdaj sta šla še z Gregorjem ven, čez pol ure gre pa spat. Jaz pa z njo.

Lahko noč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
15.7.2008 19:33:38   
košuta
user posted image Najnovejše novice od Sandre:user posted image
"Lp, jaz sem ostala v bolnici. Sem OK, moja sončka tudi. Zaenkrat še ne bodo delali CR. Sandra"

Odpisala sem ji, da vse na RR držimo pesti, da zdrži vsaj do 17. in ji želimo veliko sreče ter zdravja za vse tri. user posted image user posted image user posted image

Pablo - Glede na to, da ti očitno še ne planiraš odhoda v P, Sandra pa tam že je in je napisala "zaenkrat", bi rekla, da bo ona naslednja. Bi se pa morale v živo dobit, da bi videla, katera bi mi sedla nasproti...user posted image  Kaj veš, morda pa odprem vedeževanje s.p., ko bom konec s porodniško...user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
15.7.2008 19:46:59   
Vilika
Ja kaj jaz vidim....... ena zadnjih verjetno.........

GAJKA!!!!  user posted image user posted image user posted image za krepkega fantička.

Je šlo pa na hitro, upam da ni bilo pretežko..
Morda bo pa Rokec kasneje bolj poslušen, če sedaj ni hotel še malo počakat v bušiju user posted image . Važno da je vse O.K. Lepo se cartajte user posted image

Sandra vso srečo, pa izdrži še vsaj 2 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz grem pa zdaj melonco papat... mmmmmmmmm....  user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
15.7.2008 20:07:55   
andrejaboris
HOj!

gajka user posted image user posted image user posted image in pridno se cartajte!!! predvsem zdravo in brezskrbno otroštvo želimo maalemu Roku!!!

Sayuri
pridno se cartajte!!

Sandra držim esti, da bi bli tvoji princeski in ti še malo skupaj, če ne gre pa da bi blo vse  v najlepšem redu!!!

Jaz pa nisem nardila izpita in sem žalostna! Kar nekajh je bil toti izpit! Saj bo drugič več sreče!

Pa moj Lan je doma!!! Sem full vesela. Sicer je pa pri mojih starših užival!

Lepo bodte. Papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
15.7.2008 21:06:05   
naty13
Čer.

Sandra samo, da se pikicama še ne mudi in ste vse tri dobro. user posted image

Mi smo bili malo zunaj. Potem sva šla pa z Nejcem še darilo kupit za dojenčico, ki jo gremo pogledat med vikendom. user posted image

Jutri imam pa pregled. Grem že mal prej - ob 7h. Pride moja mami Nejca pazit, pa mora že ob 10h v službo. Tako, da ne vem, če se vam zjutraj kaj javim. user posted image  Da ne boste mislile, da sem jaz naslednja na spisku za rodit. user posted image user posted image user posted image  Je pa v petek polna luna in že kar fajn deluje.

Jaz grem zdej na balkončka mal posedet z user posted image  in mal povečerjat, potem pa v posteljo, ker je potem prehitro jutro. user posted image

pa pa

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
15.7.2008 21:22:34   
karmar
Gajka iskrene čestitke!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
15.7.2008 21:23:24   
anita goitan
košuta hvala za obveščanje glede sandre in njunih dveh sončkov, držim pesti,vse bo tako kot mora biti!!user posted image

tejkaz ma ku lepo dete,komaj čakam da stisnem najino bejbo, ko sem gledala tvoje fotke sem vsa raznežena, ueee

naty drži se jutr, fajn odpravi.user posted image user posted image

Punce res se čuti luno, jaz sem danes v treh rundah spala, to je noro, sedaj sem šla samo pod tuš, moj user posted image spi kar oblečenuser posted image in šibnem k njemu, lep večer!!!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
15.7.2008 21:50:30   
sandra123
No takole je na stvari.
Sandra bo ostala v P in to vse do konca. user posted image .
Z otročički je vse ok.
Vse vas lepo pozdravlja, pa tudi z Gajko sta se našli (to bodo dolgi pogovori) user posted image

Lp, Janez

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
15.7.2008 21:59:52   
nell
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Sandro, za atija in za Tinko.... mislimo na vas in držim pesti, da se vse izteče za vas najboljše. Sandra, punca, drži se.

janez ti nas pa še kaj obveščaj, kako se držijo tvoje punce.

lp

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
15.7.2008 22:24:28   
čipka
Gajka čestitike tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image   me ni 2 dni gor pa ste 10 strani naklepetaleuser posted image user posted image user posted image bravo čvekiceuser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
15.7.2008 22:45:32   
*zvezdica*
user posted image user posted image  ČESTITKE GAJKI ZA ROKA user posted image user posted image

Sandra, držim pesti! Si pa v dobrih rokah, tako da je že prav tako. Drži se!

A v petek je pa luna? Uf, a mislite da bo pol povečana frekvenca? No, bomo kmalu videle.
Joj, mene pa kar malo skrbi. So user posted image  klicali iz bolnice naj pride v torek, 22. 7. na operacijo. Ploščico mu morajo vzet iz roke ker se je lani polomil. Sedaj me pa najbolj skrbi, da me ravno takrat kaj zgrabi, njega pa ne bouser posted image . Ko ima user posted image  mlade......za tolažbo mi je bratova punca obljubila, da gre ona zraven, če user posted image  slučajno ne bouser posted image

Danes sem ufff zapravljala. He he, se pozna, da so v petek nakazali denar za paketuser posted image . Končno imam vse za dojenčico...se mi je kar mal kamen odvalil in upam, da bom zdaj bolje spalauser posted image .

Tud mene že vse k tlom vleče. A ima še katera občutek, da ji dojenček direkt na mehur pritiska. Mene kar zvije, ker mam tak občutek, kot bi me po mehurju "praskala" in me peče ko user posted image , da se kar mal zvijamuser posted image

Naty, Tejka...kje pa se da kupit tole zvezdico? Se mi zdi res ful luštna, pa bi jo nabavla.

Marcel in Zarja

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
15.7.2008 23:05:44   
bella02
user posted image user posted image user posted image gajka, iskrene čestitke tebi , očitu in malemu princu Roku user posted image user posted image user posted image

sandrauser posted image user posted image user posted image za vse tri! Bo vse uredu, verjemi!

tejkaz, tudi jaz lahko takoj opustim magnezij user posted image user posted image user posted image . Vrtiljak mi je sicer zelo všeč, sam mi je bolj pametno dat tistih 20 eur za kako drugo igračo, ki bo še kasneje zanimiva. Če ga pa dobim, ga bom pa vesela. Sama ga ne bom kupila. Imam še od Tjaše zvezdico, ki dela slikce na strop. No, ker si komentarje pišem sproti, ti zdaj lahko povem, da imam tako zvezdico kot Naty (str.

matejchi, zadnja novica v zvezi z Žagarjevo zame je bila, da naj bi šla narazen, zdaj pa kar noseča? Sta pa pridna!

zvezdica, tudi meni pritiska na mehur, da se kar ustrašim, ali gre že zares, pol pa grem na wc na tistih 5 kapljic in je spet vse OK. Sicer pa pravim, da je zdaj lahko kadarkoli ... Zvezdico imajo v BC.

Tudi jaz sem bila danes v nabavi. Zdaj moram le še v lekarno, po nadvložek, modrček za dojenje in copate, pa imam vse. Še torbo pripravim, pa bo. Sva pa z malo od 11h do 14.30 lutali po BTC-ju, potem vsa doma počivali do 5h, potem pa spet z malo in očitom v BTC in na kavo z njegovim bratrancem, za piko na i pa na večerjo v kitajsko user posted image user posted image user posted image . Sem si zaželela še enkrat tja, preden gremo v Rim user posted image user posted image user posted image . Noge so otečene, jaz pa utrujena, ampak zadovoljna, ker sem veliko opravila. Jutri gre Tjaša za 2 dni na počitnice in v četrtek skočim še po ostalo robo. Kje ste kupovale modrčke za dojenje?

sandra, če greš v akcijo, dobro opravi user posted image !

Vsem pa želim mirno noč!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
15.7.2008 23:53:27   
nyna84
Ej, mene že cel večer tako čudno zbada čisto na dnu trebuha. Ne vem, a so to mišice medeničnega dna, al me zbada v nožnici, al se kaj spreminja maternični vrat? A ni žalostno, še povedat ne znam, kaj me boli. user posted image  Ko se user posted image  premika, me še bolj boli, tako da včasih prav trznem od bolečine. user posted image  user posted image  Kaj je to?
In za povrh vsega me še zgaga peče, ne glede na to, da imam trebuh že tako nizko. Zdej ko bom popila še magnesol, bo pa še huje. user posted image
Nič, grem spat, pa upam da bo vse skupaj minilo... Lahko noč!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
16.7.2008 6:21:35   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Je bilo govora o lunci, ki je v petek. Bo pa res čudna. user posted image  Jaz samo da sem se vlegla, so se popadki začeli in niso zlepa odnehali. Bolelo me je sploh ne vem kje, še nižje od sp. dela trebuha - ne vem zato ker je bilo že tako razboleno, da me je vse bolelo in istočasno me je grabilo v križu. user posted image  Sem user posted image  poslala narest magnesol, ki pa tudi ni zlepa prijel. HB pa je. user posted image  Me je pa kar mal panika grabila, če bi bilo treba v P. user posted image  Kako pozabiš, kako to zgleda, pa je le leto in pol minilo od tega, ko je bilo treba prvič it. user posted image  Rada bi še kakšen dan zdržala. Po glavi so mi hodile stvari: kaj bo nejc brez mamice - v primeru če bi zdej rodila, bi bila sigurno en teden v P, pa kar sredi noči it in se pakirat, pa še zase nimam stvari naštimanih za domov - bi šla pomoje naga, ker bi moj lubi kaj pozabil. user posted image user posted image  Kar groza me je. Se pa zdej počutim čisto ok, kot da nič ni bilo. K sreči imam GP.

Sandra user posted image user posted image user posted image  Drži se. Janez lepo, da nas obveščaš o stanju tvojih princesk. user posted image  Še dobro, da ima Gajko, ji bo še hitreje minil čas kot doma (no skoraj) user posted image user posted image user posted image

Zvezdica - zvezdico sem kupila v BC in je bila mal manj kot 20eurov.

Anita ni panike, če te samo spanec grabi. Samo, da te kaj drugega ne. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
16.7.2008 7:02:07   
anita goitan
jutro punce,
danes sem zgodnja, sem še mojega user posted image prebudila, imava servis avtomobilov, potem tudi sama šibam v LJ, skupaj še par zadev nabaviva, predvsem iščem en termometer ki bi bil hkrati za v vodo in recimo uporaben za čaj oz mleko (pripravo prave T).
Vidim da ste imele pestro noč, jaz sem lepo ajčkala čeprav sem cel popoldan po obrokihuser posted image

Janez lepo in hvala da nas obveščaš glede sandre123, lepo jo pozdravi in če sam mal prečitaš rr boš videl da mislimo na njouser posted image user posted image
naty kaj je sedaj to, ejla me2 mava še 29 dni, počasi počasiuser posted image , sicer ne bi bilo nič narobe če greva prej, boš videla da bo danes vse uredu na pregledu in boš tudi lepše spala-vsaj pri meni je bilo tako, noč pred pregledom sem bla sitna kot glista, nič spala, skoz na wc hodila.

nyna48 jutro, kako si pa ti preživela noč???

bella02 super za nakupe!
Punce se še beremo

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
16.7.2008 7:50:15   
ozziebo
Jutro bejbike!!
Še ena krasna noč, spala kot user posted image !! Ja Pablo, sem včeraj gledala na koledarju, da je v petek polna luna, me zanima, če se bo kaj poznalo?

Andrejaboris, ne bit žalostna zaradi izpitauser posted image , so bolj važne stvari v življenju, verjamem pa, da ti ni vseeno.

naty, dobro opravi na pregledu, pa ne še v porodnišnico hodit!!

Anita, dobro šopingiraj!

Nyna pa Zvezdica, mene že nekaj časa kar nekaj zbada v sp. štuku, vsake tolko pa mi tako na mehur pritisne, da me kar zvijeuser posted image

Zvezdica je res ful luštna zadeva, našemu tamalemu jo še zdaj vklopim preden zaspi, čeprav se tiste slikice po treh letih ne vrtijo več, ker je parkrat na tla padlauser posted image .

Bella, za modrčke poglej v BC, pa Modiani, (Lisca), pa Popku (Triumph - najdražji)...

Neposredna povezava do sporočila: 2746
16.7.2008 8:03:39   
tejkaz
Jutro

Tudi jaz sem danes spila kavico (no, jo še pijem), se mi jo je zaluštalo.

*zvezdica*
Zvezdico sem jaz dobila za darilo, vem pa da jih prodajajo v Baby centru. Res je super. Vrtiljak je pa moj user posted image kupil mislim da tudi v Baby Centru.

Naty in ostale, dobro opravite na pregledih. Pa vse pridite domov.

Sandra in Janez, čas v porodnišnici bo hitro minil. Potem boste pa lahko uživali z vsemi puncami. Pozdravi jo.

Luna pa name dobro vpliva. Včeraj sem pol ure odležala, si naredila eno vročo kopel za noge, pogledala eno nadaljevanko in šla spat. Zbudila sem se šele ob šestih, ko je zvonila budilka. Tudi na našga fanta dobro vpliva. Se tako prestavlja po trebuhu, da bo vsak čas kaj na napačnem mestu ven pogledalo. Pri naslednji luni bi pa šla rodit.

Nyna, upam da si dobro prestala noč.

Bella, jaz bom modrček za dojenje kupila v Mullerju. Še dobro da si me spomnila, sem čisto pozabila. Še v lekarno moram iti po lanolin in mandljevo olje, v baby center po podlogo za previjanje ker je ta naša že čisto strgana in potem imava tudi midva vse.

Andrejaboris, škoda za izpit. Imaš pa vsaj Lana zdaj ob sebi. Jaz vem, da se mi bo kar mešalo zdaj za vikend ker gre Eva na počitnice na Bizeljsko k starim staršem, da se bomo mi v miru selili. Tako me je strah in tako me skrbi, da ne znam povedati. Pa vas ne bom morila s tem, upam samo da me ne bo stres v porodnišnico nagnal. Še to ne vem kje je v Kranju porodnišnica.

Danes me pa čakajo prve stvari za selit. Lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2747
16.7.2008 8:50:13   
nell
Dobro jutro babike!

Js sem spala kot user posted image , potem ko sem enkrat zaspala, še prej bi pa sosedovga psa najraj za ovratnico konkretno zagrabla. Sem se šla k lubiju pritoževat in ko je on pršu v spalnico po hiši pogasnil luči, je pes čudežno utihniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tejkaz - poznam tale stres in skrbi povezane s selitvijo, dva tedna nazaj sm šla js tud čez tole...ampak sej gre. Me je tud skrbelo kako bo, res pa je da je pri meni malo drugače. Midva sva si le počasi uredila stanovanja in js sem res mela čas, eno leto, da se psihično pripravim na selitev in si prej v grobem vse uredim...si niti ne predstavljam, da bi šla tko na hitr na vrat na nos. Ampak sem prepričana, da ti bo lepo in da si bosta po začetnem stresu vse lepo uredila. Ti pošiljam 

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
16.7.2008 8:55:08   
nell
No pa naprej, ker mi je prehit poslalao.

V glavnem Tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam zate in za tvojo družinico.

Naty
- kaj ga pa ti sviraš...nam menda ne misliš že kr pobegnat v P. Mal še počaki no, da napoči res pravi trenutek.

Glede zvezdice - js jo mam tudi, mi jo je prijateljica posodila - in sem zdej vesela da jo mam, ker jo vse tok hvalite. Sem se pa navduševala nad vrtiljakom, ampak sem slišala kr neki punc, da je njihovim otrokom na glavco padel...zdej me pa mal manj zanima. Če ga dobimo, ga bomo namontirali (beri s pormašinouser posted image user posted image ).

čakam na lubija, da se svtane, da kavico skuham...ampak koker kaže, jo bom danes sama pila...moj je pa res zaspanc.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
16.7.2008 9:25:39   
MATEJKA_
jutro...

ravno sem dala prvo rundo za user posted image  prat  - posteljnina user posted image user posted image user posted image . eno vprašanje - ali ste dale prat tudi tisti zaščitni rob za posteljico? jaz imam tisto posteljnino od aljaža in je to bolj tak konkretna pena - bolj debela in ne vem kak bo to izgledalo ko bom potegnila ven iz pralnega stroja user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?