ANA_P
|
Gajka, čestitke še tukaj sandra123, nič se sekirati preveč. Greš na varno, tam bodo lepo poskrbeli zate in tvoja sončka. Sicer pa si napisala,d a ne bi šla roditi pred 17.7., tak da držim pesti, a še zdržiš ta dva dneva. Mislile bomo nate sayuri, lepo je slišati, da imaš oba sončka že zraven. Cartajte se in ostanite zdravi! Katera je pisala, da ima dovolj trebuha in bi šla že rodit?! Jaz se pridružujem, komaj že čakam, da spoznava najinega , samo roditi ne bi šla , trebuh mi že gre počasi prav na živce. tejkaz, sem ti prav fauš, da si že vse zlikala, jaz zdaj komaj začnem, glih grejem likalnik Likanje plenic, jaz sem jih zdaj prvič zlikala, če pa mi bo patronažna rekla, da jih ni potrebno, pa bom jo hitro poslušala in prekinila z likanjem Drugače sem OK, danes sem celo dobro spala ampak smrćim pa še kar naprej kot sari ded , upam da to mine po porodu, ker drugače bogi naš , še moj ne more spati mirno Ponoči še me kar naprej bolijo sramne kosti, ko se obračam iz enega boka na drugega, krče imam v nogah ampak zelo redko, ko pa zgrabi pa zgrabi konkretno, tak da še me zjutraj mišica boli - če še temu sploh lahko rečem mišica kar imam na nogi. Vse mi dol pritiska, tudi moj izcedek je postal malo bolj gostejši, očitno da se pripravlja. OK, zdaj pa likat! Pridne bodite!
|