|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
15.7.2008 14:20:41   
nyna84
Sandra, držim pesti zate in za tvoja sončka. Sej bo vse OK, boš  videla.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
15.7.2008 14:25:40   
nell
Sandra - drži se puncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo še dobr...misli pozitivno. So pa že punce povedale, če se zgodi, da bodo sprožli porod, boš spoznala svoji pikici in to bo ravno tako čudovito. Mislim nate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa Gajki tudi.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
15.7.2008 14:26:14   
ozziebo
Sandrauser posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti zate!1

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
15.7.2008 14:38:20   
MATEJKA_
evo mene...
ma, me pol dneva ni tu gor, pa je že spet ena rodila. čestitke gajka user posted image user posted image user posted image
sandra, za tebe pa držim pesti user posted image user posted image

no, jaz sem tudi ravno od dr. (amb,za rizično nosečnost) prišla. pa je deda skoraj kap, ker je le ugotovil, da imam sum na svežo okužbo s toxo že 2,5 leti user posted image  njemu nič jasno, meni pa še manj. in tako kot je moja gin. že pred 1 letom rekla - sveža okužba po tolkem času enostavno ne more več bit, mi pač malo lab. testi nagajajo. tisto, kar bi se morala zniževat (in kaže, da je stara okužba), se znižuje, ene zadeve pa ne in pol zmeša izvide vse skupaj. no, pa se je dr. bolj nežno izrazil in ni rekel, da sem pač čudna (ker takega primera še ni noben videl), mapak je rekel, da je to pač moja specifičnost krvi user posted image . meni pa je napisal, da naj imam od naslednjega tedna redne CTG-je (vsak teden), pol pa naj še otroka po rojstvu na toxo testirajo. v bistvu pa je vse ok in nima kaj bit, ker imam že bolj ali manj iste itvide 2,5 leti...  pa sem spet bolj mirna user posted image user posted image user posted image

sem pa danes še pred pregledom zadnje nakupe naredila - v lekarni sem kar 92 € pustla user posted image  (ušesni termometer, kremice, olje, alkohol,...)

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
15.7.2008 14:41:28   
MATEJKA_
no, če sem že pri nakupih - ena stvar mi še manjka user posted image  ali ve katera, kje bi lahko kupla kakšen lušten lok z igračami, ki se pripopa na voziček??? v pikapolonici niso imeli nobenega, v BC pa samo enega ful kičastega... user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
15.7.2008 14:43:39   
sandra123
Punce, hvala, ker ste z menoj....jaz pa cela objokana, user posted image user posted image user posted image pa ne vem, ali od skrbi ali od strahu, ali od srečeuser posted image , se mi zdi, da še nisem pripravljenauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
15.7.2008 14:47:55   
ozziebo
Matejka user posted image  za lepe novice!

Sandra, saj veš, da bodo naredili najbolje zate in tvoja sončka pardon sončici, drži se!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
15.7.2008 14:50:42   
MATEJKA_
sandra - probaj se čim manj že vnaprej sekirat, vem pa, da je to zelo težko. sem bila včeraj na istem mestu kot si ti in te čisto razumem... sem tudi bila že čisto panična zaradi krvi, pa se je vse uredilo. in tako bo tudi pri tebi. zdaj pa se probaj pomirit in počakaj kaj ti bodo povedali. če pa bo nastopil že čas za porod, pol pač v akcijo user posted image . javi kak si kaj uredila, do takrat pa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2708
15.7.2008 14:51:06   
naty13
Sandra drži se. Samo, da bosta tvoji pikici na varnem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejka jaz sem kar nekaj stvari kupila v kiku v A za Nejca kot dojenčka, nekaj sem jih pa tudi že v KR. So čisto dobre stvari in poceni. Sploh ker jih naši pikci hitro prerastejo. Vrtiljaka pa ne bom kupovala. Sem ga imela pri nejcu, pa mu je enkrat na glavo padel, pa še po dveh mesecih je nehal igrat in se vrtet. Sem pa kupila tole:

user posted image

Smo probali in je fajn. Po stropu se vrtijo medvedki. Še Nejc je užival.

pa pa

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
15.7.2008 15:10:43   
ANA_P
Gajka, čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image

sandra123, nič se sekirati preveč. Greš na varno, tam bodo lepo poskrbeli zate in tvoja sončka. Sicer pa si napisala,d a ne bi šla roditi pred 17.7., tak da držim pesti,  a še zdržiš ta dva dneva. Mislile bomo nateuser posted image user posted image user posted image

sayuri, lepo je slišati, da imaš oba sončka že zraven. Cartajte se in ostanite zdravi!

Katera je pisala, da ima dovolj trebuha in bi šla že rodit?! Jaz se pridružujem, komaj že čakam, da spoznava najinega user posted image , samo roditi ne bi šlauser posted image , trebuh mi že gre počasi prav na živce.

tejkaz, sem ti prav fauš, da si že vse zlikala, jaz zdaj komaj  začnem, glih grejem likalnikuser posted image

Likanje plenic, jaz sem jih zdaj prvič zlikala, če pa mi bo patronažna rekla, da jih ni potrebno, pa bom jo hitro poslušalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in prekinila z likanjemuser posted image

Drugače sem OK, danes sem celo dobro spala ampak smrćim pa še kar naprej kot sari deduser posted image , upam da to mine po porodu, ker drugače bogi naš user posted image , še moj ne more spati mirnouser posted image user posted image user posted image  Ponoči še me kar naprej bolijo sramne kosti, ko se obračam iz enega boka na drugega,
krče imam v nogah ampak zelo redko, ko pa zgrabi pa zgrabi konkretno, tak da še me zjutraj mišica boli - če še temu sploh lahko rečem mišica kar imam na nogi. Vse mi dol pritiska, tudi moj izcedek je postal malo bolj gostejši, očitno da se pripravlja.

OK, zdaj pa likat! Pridne bodite!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
15.7.2008 15:17:40   
anita goitan
ANA_P si lahko podavi roko, jaz tud smrčim, in mojuser posted image me skoz nagovarja naj si nos spucam, ej ma ne gre nič venuser posted image jaz pa tako zahropem, da se potem kar sama sebe zbudim! Ej noro!! Upam tudi sama da po porodu bo tako kot je bilo prej, new rečem da prej nisme smrčala vendar je bil vzrok:prehlajena, spanje na hrbtu, ma sedaj kar zasmrčim, ajo ku en star ata!

Uf punce kako počasi cepamo proti P, sem se danes ob pisanju sandre123 prou zamisnla, počasi bomo vse šle v Rim in stiskale in objemale svoje pitke!! Komej čakam tu jaz, in upam na lepo vreme in dolgo toplo jesen, da bomo čim več časa zuni na sončku
z vozički!!!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
15.7.2008 15:24:10   
matejchi
Še ena nova nosečnica.. niste prebrale v Lady, ampak slišale od mene! Lili Žagar (Svet na kanalu A) je noseča. 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2712
15.7.2008 15:28:38   
naty13
Julija škoda, ker te ni bilo, nas je bilo toliko na kupu. user posted image  Si pa vsaj ležalnik dobila, pa cunjice. user posted image  Sta pa kolega naredila cel šiht na kofetku. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Popoldanska user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Jaz sem si naredila kar ledeno. user posted image  Mjamiiiiiiiiiiiiii. user posted image   Nejc je tri urce spal, še jaz sem potem kakšne pol urce oddremala, pa sem kot nova. user posted image user posted image user posted image  Zdej sta šla pa mal z user posted image  na sončka. Jaz pa samo še kavico popijem, potem pa za knjige. user posted image

Bom pa večkrat prišla mal na obisk na RR, da vidim, če je še kakšen dojenček na poti. user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
15.7.2008 15:34:19   
matejchi
Jaz sem pa spet dve škatlici železa (sirupa) dobila in 29.7. imam prvi CTG. Pulz je 140, ostalo po starem. 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
15.7.2008 16:35:39   
Erin
matejchi - pulz 140 ?!?user posted image user posted image user posted image Kaj ni to nekam...VELIKO? Kaj pa ti je G rekel?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
15.7.2008 16:40:20   
nell
Ja Erin ma prav 140 je zgornja meja, ampak če maš, že običajn mal povišan pritisk, pr 140 še nič panike ne ženejo, razen če nimaš urin slab pa če zravn ne zatekaš...pol pa že prej alarm zaženejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
15.7.2008 16:40:33   
nell
Ja Erin ma prav 140 je zgornja meja, ampak če maš, že običajn mal povišan pritisk, pr 140 še nič panike ne ženejo, razen če nimaš urin slab pa če zravn ne zatekaš...pol pa že prej alarm zaženejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
15.7.2008 16:40:51   
nell

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
15.7.2008 16:41:25   
nell
ufff kaj je pa blo zdej touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se opravičujem, js nič kriva

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
15.7.2008 16:47:11   
košuta
Upam, da Sandri še ne bo treba rodit. Menda bodo ja počakali še 2 dni, če si sama tega tako zelo želi. No, če bo treba, pa vso srečo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
15.7.2008 16:47:14   
Erin
nell, saj ni napisala da ima toliko pritiska, ampak pulzauser posted image user posted image user posted image ...jaz ga imam okoli 90...

čakaj, da ne bom sedaj blond izpadla...sej je pulz utrip srca a se mi že meša??user posted image
matejchi, si mogoče mislila pritisk ali pulz?

< Sporočilo je popravil Erin -- 15.7.2008 16:48:54 >

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
15.7.2008 16:50:52   
matejchi
Pulz otroka je 140, od 120-160 je meja. (bom drugič uporabila utrip, a je prav)
Moj pritisk je 120/70, danes pa kot zanalašč nisem imela zatečenih nog. No res je, da sem sedaj doma...

Trebuh pa je še gor.

< Sporočilo je popravil matejchi -- 15.7.2008 16:51:35 >

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
15.7.2008 16:52:03   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

nell, saj ni napisala da ima toliko pritiska, ampak pulzauser posted image user posted image user posted image ...jaz ga imam okoli 90...

čakaj, da ne bom sedaj blond izpadla...sej je pulz utrip srca a se mi že meša??user posted image
matejchi, si mogoče mislila pritisk ali pulz?

Ja Erin pulz je utrip srca in meni tudi ni šlo skupaj. Jaz ga imam okrog 80, morda včasih 90, več pa ne. Tole 140 me je zmedlo. Sem mela enkrat v prvi user posted image  povišan pritisk na zg. meji 140. Mislim, da nekaj ne štima. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
15.7.2008 16:53:11   
naty13
Matejchi a za pulz otročka si pisala. To je pa že bolj normalno. user posted image  No, pa smo razjasnile nejasnosti. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
15.7.2008 17:03:24   
matejchi
No da do konca pojasnim stvari. Tale Potrč je v živo tak, da se tut 2x za njim ne obrneš, ona je pa kr bolj v živo, taka mičkena... No uglavnem šla sta na ultrazvok in če pol ni noseča, pol pa tut ne vem. Smešno, da si izbereta Domžale, pomoje samo zaradi tega, da ju kdo ne bi videl, on Štajerc, ona ne vem s kje. 

No pa smo jih razkrinkal.

RD RR

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?