![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 10:56:51
|
|
|
|
*zoe*
|
Aja kar se pa dimenzij pa kil tiče, sva bile pa prej s Tejchy čist usklajene, zdej pa jaz zaostajam, trebušček imam 92 cm, presežek kil pa tam ene 7-8 kg. Sem namreč ful shujšala - nenamerno da se razumemo. Drugače bi bile pa Tejchy ziher čist isto kot ponavadi
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 10:59:58
|
|
|
|
bark
|
Zoe dobrodošla nazaj. Res smola,da moraš kaj takšnega prestajat. Si kr ne predstavljam. Bubi a ima ta aladdin kakšno internetno stran? Opazila sem tudi po trgovinah veliko stvari od firme Andraž(nekje na etiketi tudi zasledila,da naj bi imeli stran www.andraz.si), pa nič ne najdem. Pod to sttranjo je samo andraž,ki ima športna oblačila-tega poznam že od prej. Mogoče ve katera kaj o tem.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:00:06
|
|
|
|
ključek
|
končno nekaj glasu od mene. *zoe*, dobrodošla!!!!!!!!!! smo te pogrešale.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:01:21
|
|
|
|
ključek
|
Ja z mano je blo pa tko, da namesto, da bi skupaj z Lana luno prišle na 2. srečanje (31.5.), sem šla na urgenco zaradi krvavitev in popadkov (bil je to 24-25 teden za mojega ). hvala bogu, da je vse ok z vama obema!!!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.7.2008 11:09:48 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:02:00
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO, si najdla akcijo za posteljnino od BC??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:15:02
|
|
|
|
KAHLO
|
¸Me to you.....mah jaz tu na šihtu na tem netu nič ne najdem, al ne odpre al pa kr zmanjka strani!?!?!?! meni sploh nič več ni jasno.....nič bo treba kar tja it!!! zoe halllooooooo, oh ti revček....nebi bla na tvojem mestu.....sem pa prav srečna da sta zdaj z bebo na dobri poti...ti kr počivaj pa noge v luft....boš pa mišice nabirala septembra pa oktobra ob vozičku zdaj pa le pazi da nas ne boš vse prehitela z rojevanjem!!!! Saraya....men se tud več ne da teh vseh nasvetov poslušat....čeprav vem da mi dobro hočejo....sam včasih te majo kar za invalida, če si noseč, sem zdaj nesla ene papirje v računovdstvo pr nas, so me vse babe oblajale, če bom v službi rodila, pa kje bom rodila, pa vse porodne zgodbe slišat, pa kam naj grem rodit, da se mi bodo posvetili pa bla bla blaaaaaaaa...........mislim.....poln ušesa jih mam, zadnič mi je teta svežo zelenjavo kr v usta rinla, od korenja do kolerabe, da moram jest....sem rekla da jem vso to zelenjavo tud srovo...sam k se mi zalušta, ne pa da bommela na dan našteto klko kosov kolerabe, korenčka, fižola, solate, mesa, moram pojest...............ohhhhhhhhh!!! men se zdi moja mami pa sestra še najbl skulirani, se rajši ukvarjata z nabavo stvari za mojo pupo, in me ne silita z raznimi nasveti.....pa bi si mislila da bo mami bl komplicirala....pa ne, tak da ji vsaka čast....k tašča mi pa itak živce z drugimi stvarmi para, zdaj vsej moji žlahti teži da me morjo prepričat da moram malo dat krstit....in evo....zdaj je spet zanalaš ne bom dala.....ker jo en drek briga kje bo krščena če sploh bo.....po moje bi jo kap če bi slišala da bi jo najraje (če bi jo že krstila) pr evangeličanih da o tem da mi tud že zdaj o vzgoji floza sploh ne bom pisala......pa zadnič mi je na morju flancala kje moram it v vodo in da v plitvi vodi ne smem ležat na bušiju da ga ne bom opraskala.....ja saj pa te nisem prfuknena....pa slepa tud ne...pa ja vidim meter pred sabo, mah....mučna mi je sto na ur.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:22:30
|
|
|
|
ključek
|
oooooooooo, najprej čestitke za 2000 post............. boga reva.................tale tvoja tašča.....................pa kje sva jih midve najdle, KAHLO, te najine taščice???? hvala bogu, da sta vsaj sinova ok, če so že mame mal..........bz-bz.............. to, da ti pa non-stop pametujejo....................... ..............meni isto...............sicer ne v službi, ker sem že na dopustu................ ..............ampak ostali..............a ješ sadje?? pa dost zelenjave?? ne smeš piti gaziranih pijač..................pa ne premrzlih................pa počivaj dovolj...............pa ne delaj ničesar.........si noseča..................ja madonca, a sem invalid ali kaj??????????mislm................ ...............tkole vsem..............ker ni slikce z sredinskim prstom.....................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.7.2008 11:23:12 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:28:03
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you.....evo sem našla nekaj teh obrob za postelco na strani baby centra....in lih to od aljaža...kaj je bark pisala, ampak stane 139 evrov to je meni tu much sicer majo tud ene za 40 evrov ampak mi niso všeč....tak da bo treba še naprej iskat.. kaj se pa tiče najinih frajerov, bi pa blo verjetno preveč perfektno da bi še tašče ble ockej neka napača mora bit madonca pa res že 2000 post.........maj maj, pa ja venda nisem največja čvekulja na tem rr-u pa me zdaj skoraj en mesec ni blo na spregled še ena potrditev mojmu piceku, da mam res jezik nabrušen, no v tem primeru tipkovnico
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:32:43
|
|
|
|
arabela*
|
hhe,slike so. Meni pa tašča nič ne teži,me resnično razume.moj se včasih na moj račun pošali,češ kak sem boga,revica,kak me je razneslo.Tašča pa je razumevajoča. Najbolj me motijo ženske,ki še niso rodile,pa mi oamet solijo.Enkrat me je ena 20letnica kar začela učit,kak mora otrok spat ponoči,pa da se ne zbuje,pa bla,pa bla... Madonca,je vroče odzunaj.Pa v spalnici nimam niti žaluzije,da bi jo spustila.Sem jo včeraj zverer bolj sunkovito hotela spustit,pa je cela dol padla
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:34:17
|
|
|
|
ključek
|
Madonca,je vroče odzunaj.Pa v spalnici nimam niti žaluzije,da bi jo spustila.Sem jo včeraj zverer bolj sunkovito hotela spustit,pa je cela dol padla boš mogla spet v DIPO..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:34:28
|
|
|
|
arabela*
|
Nič babike,do popoldan vas zapustim,šibam v Comtron po novo kartušo.Pol pa nakupit za kosilo,pa hitro domov počivat. Aja,pa še v Mcdriwu se moram ustavit na sladoled
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:36:15
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,bolje da ta Dipo ukinejo,ker me bo čist na bankrot spravil Bo žaluzijo,oz bi kar roleto imela;fotr od mojga poštimal.ko se že glih s tem bavi
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:37:22
|
|
|
|
ključek
|
Aja,pa še v Mcdriwu se moram ustavit na sladoled ne mi luštov delat...............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:37:56
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya ti si pa včeraj pol nekam energično legla k počitku, če si kar žaluzije trgala dobro da si šla spat, da nisi še svojmu kaj potrgala
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:40:20
|
|
|
|
arabela*
|
Ja saj,moj je reko zvečer,da moram vse uničit. Pa saj je itak bila cela prašna,pa potrebna zamenjave
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:47:10
|
|
|
|
ključek
|
dobro da si šla spat, da nisi še svojmu kaj potrgala ..............ti pa maš izvirne ideje....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:49:39
|
|
|
|
arabela*
|
nič šibam zdaj,ker se me že fajn slabost loteva
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:50:29
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you si prav predstavlam Sarayo kako energično je rolete dol potegnila po moje se je njen kr malo v hlače sicer pa sem jaz zdaj v tem mojem nosečniškem stanju tud že uničla par stvari, najprej sem steno pošpricala k sem maline miksala, pol pa sem pometala, in sem nekaj z metlo opletala in sem butnila v steno in zdaj ma najina pupa v otroški sobici pr štekarju tako malo okroglo vdolbinico od metle...... mogoče pa spada to k nosečnosti mi pa od takrat naprej ni treba več pometat
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 11:58:10
|
|
|
|
ključek
|
mi pa od takrat naprej ni treba več pometat da nisi ti tole tko naštimala, da ti ni treba več pometat.............. ...............dobra si...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 12:34:27
|
|
|
|
pf
|
Bark mislim, da se ne kupi tak vetrobranček, ki bi se dal preobleči isto kot posteljnina. Lahko pa kupiš enega in si daš zašit v barvni kombinaciji prevleko za vetrobranček. Jaz sem kupila rumenega in tudi rumen baldahin imam, posteljnine pa so tudi ena rumena, druga pa rumena z oranžnim, tak da je vse v kombinaciji. Kahlo jaz sem kupila vetrobranček v Baby centru za nekje okrog 70 eur. Notri pa je bil vetrobranček, kojterček, pojšterček, preobleka za oboje in jogi rjuha. Se mi ful ni zdelo drago, glede na to, da je ful lepo. Zoe ti kar pridno počivaj, še kar kakih šest tednov. Da pa je kar zoprna stvar tole bi pa rekla, ampak ti druga ne preostane. Drži se, da čim bolj dolgo ostaneš v paketu. Jaz pa sem danes malo zapravljala. Sem nama z kupila trenerke Champion. Imajo pa tudi take lepe športne cotike Champion od št. 74 dalje za bebije. Trenerkica znižana zdaj pride npr. 74 številka 27 eur, tak da jo bo naša pupa tudi dobila, če ne prej kot drugo leto spomladi, ker zdajle teh malih že ima nekaj. Je pa bila taka lepa, v isti barvi kot imava midva. Saj me je ful imelo, da bi jo kupila, ampak kaj ko čisto vsega tudi ne moreš kupiti, sploh sedaj ne ko še zidama, midva sva jih pa bila potrebna.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 12:36:18
|
|
|
|
ključek
|
Jaz pa sem danes malo zapravljala. pa sploh ni takšne gužve po štacunah, kot ponavadi, a ne??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 12:42:16
|
|
|
|
taja1235
|
da vam mal naredim lušte....trenutno jem cokoladni sladoled moncheri mmm.... po trgovinah pa ni pretirane guzve js sm si kupla pizamco za jeseni da bom lepa okol skakala pa vidla par busijev ko sopingirajo...ja ja pridne smo za dinarcke zapraulat no al pa sam ucke past
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 13:10:24
|
|
|
|
alysa
|
zoe, dobrodošla nazaj, sam da je vse v najlepšem redu s tabo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 13:34:04
|
|
|
|
alysa
|
k tašča mi pa itak živce z drugimi stvarmi para, zdaj vsej moji žlahti teži da me morjo prepričat da moram malo dat krstit....in evo....zdaj je spet zanalaš ne bom dala.. bravo kahlo, treba se jim je postavit po robu ... Js sm tut včasih tk žleht, da pol zanalašč kaj drugač naredim
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 16.7.2008 13:57:23
|
|
|
|
Tejchy
|
Oj pupe! zoe - dobrodošla nazaj... .. sem se že spraševala kako je s tabo... no, ni fajn brat, da se ti dogajajo take stvari, ampak glavno, da je vse ok.. tako s tabo kot z .. tak, da ti kr pridno počivaj, boš že potem, ko se bo rodila nadoknadla to energičnost in se naskakala za vse mesce nazaj.. saraya - glede kajenja... js sem nehala po tem ko sem izvedela, da sem zanosila... prvo sem še tko skadila po 3 na dan.. pa še te sem si preluknjala, da bi ja blo čim manj strupa.. pol me je pa en dan kr tko prijelo - pa koga js zafrakavam s tem??!! in sem vrgla škatlo stran in od takrat si ga nisem več prižgala.. pa niti se mi ga ne lušta... glede tega - prenehat takoj je pa fora v tem, da ne držijo navedbe, da ti ne bi smla takoj nehat.. gre se za tiste, ki ful velik pokadijo in bi s takojšnjim prenehanjem kajenja zapadle v abstinenčno krizo - to ima potem posledice na plodu... ne pa takojšnje prenehanje kajenja... če si ti to zmožna naredit, ne da bi padla v krizo.. pol je to čist ok in ni potrebe po postopnem opuščanju... tko sem pač js brala.. mislim da celo Pušenjaka.. položaj otroka - na zadnjem pregledu v 28t je bil z glavco navzdol.. zdj pa ga čutim vsepovprek... tko da... dvomim, da je ostal obrnjen na glavo.. bomo videli čez 10 dni ..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.