|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
16.7.2008 10:56:51   
*zoe*
Aja kar se pa dimenzij pa kil tiče, sva bile pa prej s Tejchy čist usklajene, zdej pa jaz zaostajam, trebušček imam 92 cm, presežek kil pa tam ene 7-8 kg. Sem namreč ful shujšala - nenamerno da se razumemo. Drugače bi bile pa Tejchy ziher čist isto user posted image  kot ponavadi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
16.7.2008 10:59:58   
bark
Zoe dobrodošla nazaj. Res smola,da moraš kaj takšnega prestajat. Si kr ne predstavljam.
Bubi a ima ta aladdin kakšno internetno stran? Opazila sem tudi po trgovinah veliko stvari od firme Andraž(nekje na etiketi tudi zasledila,da naj bi imeli stran www.andraz.si), pa nič ne najdem. Pod to sttranjo je samo andraž,ki ima športna oblačila-tega poznam že od prej. Mogoče ve katera kaj o tem.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
16.7.2008 11:00:06   
ključek
končno nekaj glasu od mene.

*zoe*, dobrodošla!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo te pogrešale.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
16.7.2008 11:01:21   
ključek
Ja z mano je blo pa tko, da namesto, da bi skupaj z Lana luno prišle na 2. srečanje (31.5.), sem šla na urgenco zaradi krvavitev in popadkov (bil je to 24-25 teden za mojega user posted image ).

hvala bogu, da je vse ok z vama obema!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.7.2008 11:09:48 >

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
16.7.2008 11:02:00   
ključek
KAHLO, si najdla akcijo za posteljnino od BC??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
16.7.2008 11:15:02   
KAHLO
¸Me to you.....mah jaz tu na šihtu na tem netu nič ne najdem, al ne odpre al pa kr zmanjka strani!?!?!?! meni sploh nič več ni jasno.....nič bo treba kar tja it!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

zoe halllooooooo, oh ti revček....nebi bla na tvojem mestu.....sem pa prav srečna da sta zdaj z bebo na dobri poti...ti kr počivaj pa noge v luft....boš pa mišice nabirala septembra pa oktobra ob vozičkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa le pazi da nas ne boš vse prehitela z rojevanjem!!!!user posted image

Saraya.
...men se tud več ne da teh vseh nasvetov poslušat....čeprav vem da mi dobro hočejo....sam včasih te majo kar za invalida, če si noseč, sem zdaj nesla ene papirje v računovdstvo pr nas, so me vse babe oblajale, če bom v službi rodila, pa kje bom rodila, pa vse porodne zgodbe slišat, pa kam naj grem rodit, da se mi bodo posvetili pa bla bla blaaaaaaaa...........mislim.....poln ušesa jih mam, zadnič mi je teta svežo zelenjavo kr v usta rinla, od korenja do kolerabe, da moram jest....sem rekla da jem vso to zelenjavo tud srovo...sam k se mi zalušta, ne pa da bommela na dan našteto klko kosov kolerabe, korenčka, fižola, solate, mesa, moram pojest...............ohhhhhhhhh!!! men se zdi moja mami  pa sestra še najbl skulirani, se rajši ukvarjata z nabavo stvari za mojo pupo, in me ne silita z raznimi nasveti.....pa bi si mislila da bo mami bl komplicirala....pa ne, tak da ji vsaka čast....k tašča mi pa itak živce z drugimi stvarmi para, zdaj vsej moji žlahti teži da me morjo prepričat da moram malo dat krstit....in evo....zdaj je spet zanalaš ne bom dala.....ker jo en drek briga kje bo krščena če sploh bo.....po moje bi jo kap če bi slišala da bi jo najraje (če bi jo že krstila) pr evangeličanihuser posted image da o tem da mi tud že zdaj o vzgoji floza sploh ne bom pisala......pa zadnič mi je na morju flancala kje moram it v vodo in da v plitvi vodi ne smem ležat na bušiju da ga ne bom opraskala.....ja saj pa te nisem prfuknena....pa slepa tud ne...pa ja vidim meter pred sabo, mah....mučna mi je sto na ur. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
16.7.2008 11:22:30   
ključek
oooooooooo, najprej čestitke za 2000 post.............user posted image user posted image user posted image user posted image

boga reva.................tale tvoja tašča.....................pa kje sva jih midve najdle, KAHLO, te najine taščice???? hvala bogu, da sta vsaj sinova ok, če so že mame mal..........bz-bz..............user posted image user posted image user posted image

to, da ti pa non-stop pametujejo.......................user posted image user posted image user posted image ..............meni isto...............sicer ne v službi, ker sem že na dopustu................user posted image user posted image user posted image user posted image ..............ampak ostali..............a ješ sadje?? pa dost zelenjave?? ne smeš piti gaziranih pijač..................pa ne premrzlih................pa počivaj dovolj...............pa ne delaj ničesar.........si noseča..................ja madonca, a sem invalid ali kaj??????????mislm................user posted image user posted image user posted image user posted image ...............tkole vsem..............ker ni slikce z sredinskim prstom.....................user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.7.2008 11:23:12 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
16.7.2008 11:28:03   
KAHLO
Me to you.....evo sem našla nekaj teh obrob za postelco na strani baby centra....in lih to od aljaža...kaj je bark pisala, ampak stane 139 evrovuser posted image user posted image user posted image to je meni tu muchuser posted image sicer majo tud ene za 40 evrov ampak mi niso všeč....tak da bo treba še naprej iskat..user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se pa tiče najinih frajerov, bi pa blo verjetno preveč perfektno da bi še tašče ble ockejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka napača mora bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

madonca pa res že 2000 post.........maj maj, pa ja venda nisem največja čvekulja na tem rr-uuser posted image user posted image user posted image user posted image pa me zdaj skoraj en mesec ni blo na spregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena potrditev mojmu piceku, da mam res jezik nabrušen, no v tem primeru tipkovnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
16.7.2008 11:32:43   
arabela*
hhe,slike so.
Meni pa tašča nič ne teži,me resnično razume.moj user posted image se včasih na moj račun pošali,češ kak sem boga,revica,kak me je razneslo.Tašča pa je razumevajoča.
Najbolj me motijo ženske,ki še niso rodile,pa mi oamet solijo.Enkrat me je ena 20letnica kar začela učit,kak mora otrok spat ponoči,pa da se ne zbuje,pa bla,pa bla...
Madonca,je vroče odzunaj.Pa v spalnici nimam niti žaluzije,da bi jo spustila.Sem jo včeraj zverer bolj sunkovito hotela spustit,pa je cela dol padlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
16.7.2008 11:34:17   
ključek
Madonca,je vroče odzunaj.Pa v spalnici nimam niti žaluzije,da bi jo spustila.Sem jo včeraj zverer bolj sunkovito hotela spustit,pa je cela dol padla user posted image  

boš mogla spet v DIPO..................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
16.7.2008 11:34:28   
arabela*
Nič babike,do popoldan vas zapustim,šibam v Comtron po novo kartušo.Pol pa nakupit za kosilo,pa hitro domov počivat.
Aja,pa še v Mcdriwu se moram ustavit na sladoleduser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
16.7.2008 11:36:15   
arabela*
Me to you,bolje da ta Dipo ukinejo,ker me bo čist na bankrot spraviluser posted image
Bo žaluzijo,oz bi kar roleto imela;fotr od mojga poštimal.ko se že glih s tem baviuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
16.7.2008 11:37:22   
ključek
Aja,pa še v Mcdriwu se moram ustavit na sladoled

ne mi luštov delat...............user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
16.7.2008 11:37:56   
KAHLO
Saraya ti si pa včeraj pol nekam energično legla k počitku, če si kar žaluzije trgala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobro da si šla spat, da nisi še svojmu kaj potrgalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
16.7.2008 11:40:20   
arabela*
Ja saj,moj je reko zvečer,da user posted image moram vse uničit.
Pa saj je itak bila cela prašna,pa potrebna zamenjaveuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
16.7.2008 11:47:10   
ključek
dobro da si šla spat, da nisi še svojmu kaj potrgala

user posted image user posted image user posted image ..............ti pa maš izvirne ideje....................user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
16.7.2008 11:49:39   
arabela*
nič šibam zdaj,ker se me že fajn slabost lotevauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
16.7.2008 11:50:29   
KAHLO
Me to you si prav predstavlam Sarayo kako energično je rolete dol potegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
po moje se je njen kr malo v hlačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa sem jaz zdaj v tem mojem nosečniškem stanju tud že uničla par stvari, najprej sem steno pošpricala k sem maline miksala, pol pa sem pometala, in sem nekaj z metlo opletala in sem butnila v steno in zdaj ma najina pupa v otroški sobici pr štekarju tako malo okroglo vdolbinico od metle......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa spada to k nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi pa od takrat naprej ni treba več pometatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
16.7.2008 11:58:10   
ključek
mi pa od takrat naprej ni treba več pometat

da nisi ti tole tko naštimala, da ti ni treba več pometat..............user posted image user posted image user posted image user posted image ...............dobra si...........user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
16.7.2008 12:34:27   
pf
Bark mislim, da se ne kupi tak vetrobranček, ki bi se dal preobleči isto kot posteljnina. Lahko pa kupiš enega in si daš zašit v barvni kombinaciji prevleko za vetrobranček. Jaz sem kupila rumenega in tudi rumen baldahin imam, posteljnine pa so tudi ena rumena, druga pa rumena z oranžnim, tak da je vse v kombinaciji. 
Kahlo jaz sem kupila   vetrobranček v Baby centru za nekje okrog 70 eur. Notri pa je bil vetrobranček, kojterček, pojšterček, preobleka za oboje in jogi rjuha. Se mi ful ni zdelo drago, glede na to, da je ful lepo.
Zoe ti kar pridno počivaj, še kar kakih šest tednov. Da pa je kar zoprna stvar tole bi pa rekla, ampak ti druga ne preostane. Drži se, da čim bolj dolgo ostaneš v paketu.
Jaz pa sem danes malo zapravljala. Sem nama z user posted image kupila trenerke Champion.  Imajo pa tudi take lepe športne cotike Champion od št. 74 dalje za bebije. Trenerkica znižana zdaj pride npr. 74 številka 27 eur, tak da jo bo naša pupa tudi dobila, če ne prej kot drugo leto spomladi, ker zdajle teh malih že ima nekaj. Je pa bila taka lepa, v isti barvi kot imava midva. Saj me je ful imelo, da bi jo kupila, ampak kaj ko čisto vsega tudi ne moreš kupiti, sploh sedaj ne ko še zidama, midva sva jih pa bila potrebna.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
16.7.2008 12:36:18   
ključek
Jaz pa sem danes malo zapravljala.

pa sploh ni takšne gužve po štacunah, kot ponavadi, a ne??

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
16.7.2008 12:42:16   
taja1235
da vam mal naredim lušte....trenutno jem cokoladni sladoled moncheri user posted image mmm....
po trgovinah pa ni pretirane guzve js sm si kupla pizamco za jeseni da bom lepa okol
skakala pa vidla par busijev ko sopingirajo...ja ja pridne smo za dinarcke zapraulat no al
pa sam ucke past user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
16.7.2008 13:10:24   
alysa
zoe, dobrodošla nazaj, sam da je vse v najlepšem redu s tabo user posted image user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
16.7.2008 13:34:04   
alysa
k tašča mi pa itak živce z drugimi stvarmi para, zdaj vsej moji žlahti teži da me morjo prepričat da moram malo dat krstit....in evo....zdaj je spet zanalaš ne bom dala..

user posted image user posted image bravo kahlo, treba se jim je postavit po robu ... user posted image user posted image
Js sm tut včasih tk žleht, da pol zanalašč kaj drugač naredim user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
16.7.2008 13:57:23   
Tejchy
Oj pupe!

zoe - dobrodošla nazaj... user posted image  user posted image  user posted image  .. sem se že spraševala kako je s tabo... no, ni fajn brat, da se ti dogajajo take stvari, ampak glavno, da je vse ok.. tako s tabo kot z user posted image  .. tak, da ti kr pridno počivaj, boš že potem, ko se bo user posted image  rodila nadoknadla to energičnost in se naskakala za vse mesce nazaj.. user posted image user posted image user posted image

saraya - glede kajenja... js sem nehala po tem ko sem izvedela, da sem zanosila... prvo sem še tko skadila po 3 na dan.. pa še te sem si preluknjala, da bi ja blo čim manj strupa.. pol me je pa en dan kr tko prijelo - pa koga js zafrakavam s tem??!! in sem vrgla škatlo stran in od takrat si ga nisem več prižgala.. pa niti se mi ga ne lušta... glede tega - prenehat takoj je pa fora v tem, da ne držijo navedbe, da ti ne bi smla takoj nehat.. gre se za tiste, ki ful velik pokadijo in bi s takojšnjim prenehanjem kajenja zapadle v abstinenčno krizo - to ima potem posledice na plodu... ne pa takojšnje prenehanje kajenja... če si ti to zmožna naredit, ne da bi padla v krizo.. pol je to čist ok in ni potrebe po postopnem opuščanju... tko sem pač js brala.. mislim da celo Pušenjaka..

položaj otroka - na zadnjem pregledu v 28t je bil z glavco navzdol.. zdj pa ga čutim vsepovprek... tko da... dvomim, da je ostal obrnjen na glavo.. bomo videli čez 10 dni user posted image  user posted image  user posted image  ..

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.