lana17
|
Ojla, lepi bušiji. Moj je pa kr nehal rast. Sem si ga zadnjičmerla in mislim,da se mi je celo za dva cm zmanjšal. Drugače pa smo danes imeli pregled. Vse OK, razen mal me skrbi zaradi velikosti glave, ima jo namreč že 300 mm, G ni nič rekel, da bi blo to kaj narobe. Je pa tašča rekla, da je moj imel ob rojstvu 38 cm . Me tolaži, da je njega lažje rodila kot sestro, pa je ona imela le 33 cm. Imam pa še drugo težavo, da se moje dete še vedno ni obrnilo. Mi je rekel, da moram na desnem boku spat, da mu bom mogoče s tem pomagal, da se bo obrnil. Dal mu je en mesec časa, upam, da se bo v tem času obrnil. Drugače pa je velik 40 cm, težak 1, 7kg. Celo stopalo mu je zmeril, celih 61 mm. Je pa nama z jezička pokazal. Pa je G rekel, da ga ne smeva prehitro obsojat. Drugače je malce večji, vendar nič pteriranega in glede na to, da imam diabetis prav lepo raste. Prosim, če napišete kolk so namerili vašim obseg glave, da bom imela sploh filing, kolk veliko glavo ima, sem pa nastopla v 32 teden, oz natančneje sem 31 t 2/7. za vse uspešno opravljene preglede. Smo pa danes pričeli z urejanjem otroške sobe. Pa imam spet nove probleme, ne vem za kakšno barvo stene naj se odločim. Kaj mi predlagate? Soba je bolj majhna, podolgovata. Všeč sta mi jabolko zelena in rumena. Katera barva naj bo na daljši steni. Ali naj vse stene pobarvam? Kako se vizuelno poveča sobo, ne bi želela, da jo z barvami še pomanjšam. Jutri grem pa mal za zapravit, mi danes ni blo treba UZ plačat, pa sem si rekla, da lahko zdaj kaj njemu kupim.