|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
15.7.2008 19:18:22   
ključek
sj ti nobena ne zameri, če se sama s sabo pogovarjaš... nosečke to rade počnemo sem opazila

zadnje čase sploh na forumu.............pri septemberkih.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
15.7.2008 19:18:46   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz grem vsak mesec...............user posted image user posted image user posted image

Koliko to stane pri vas?

Jst bi tudi žihr večkrat šla... ne pa, da se sama neki matram tle... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
15.7.2008 19:26:48   
ključek
Koliko to stane pri vas?

meni računa 10-12 eurov, odvisno kok ma dela z menoj..............user posted image

pa pri vas????? čeprav najboljša pedikura mi je pa v Laškem, kjer imajo kraljevsko pedikuro.............user posted image user posted image user posted image .............traja 90 minut..............user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
15.7.2008 19:27:31   
lana17
Ojla,

lepi bušiji. Moj je pa kr nehal rast. Sem si ga zadnjičmerla in mislim,da se mi je celo za dva cm zmanjšal.
Drugače pa smo danes imeli pregled. Vse OK, razen mal me skrbi zaradi velikosti glave, ima jo namreč že 300 mm, G ni nič rekel, da bi blo to kaj narobe. Je pa tašča rekla, da je moj imel ob rojstvu 38 cm user posted image . Me tolaži, da je njega lažje rodila kot sestro, pa je ona imela le 33 cm. Imam pa še drugo težavo, da se moje dete še vedno ni obrnilo. user posted image Mi je rekel, da moram na desnem boku spat, da mu bom mogoče s tem pomagal, da se bo obrnil. Dal mu je en mesec časa, upam, da se bo v tem času obrnil.
Drugače pa je velik 40 cm, težak 1, 7kg. Celo stopalo mu je zmeril, celih 61 mm.
Je pa nama z user posted image jezička pokazal. user posted image Pa je G rekel, da ga ne smeva prehitro obsojat.
Drugače je malce večji, vendar nič pteriranega in glede na to, da imam diabetis prav lepo raste.
Prosim, če napišete kolk so namerili vašim user posted image obseg glave, da bom imela sploh filing, kolk veliko glavo ima, sem pa nastopla v 32 teden, oz natančneje sem 31 t 2/7.

user posted image za vse uspešno opravljene preglede.

Smo pa danes pričeli z urejanjem otroške sobe. Pa imam spet nove probleme, ne vem za kakšno barvo stene naj se odločim. Kaj mi predlagate? Soba je bolj majhna, podolgovata. Všeč sta mi jabolko zelena in rumena. Katera barva naj bo na daljši steni.  Ali naj vse stene pobarvam? Kako se vizuelno poveča sobo, ne bi želela, da jo z barvami še pomanjšam.

Jutri grem pa mal za user posted image zapravit, mi danes ni blo treba UZ plačat, pa sem si rekla, da lahko zdaj kaj njemu kupim.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
15.7.2008 19:28:33   
lana17
Kahlo dobrodošla!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
15.7.2008 19:34:07   
ključek
Drugače je malce večji, vendar nič pteriranega in glede na to, da imam diabetis prav lepo raste.

diabetes imaš??? in kaj to pomeni?? mislm, imaš kakšna zdravila ali imaš dieto?? ker danes je na UZ moj G rekel, da obstaja možnost, da imam tudi jaz diabetes, ker je user posted image  za skoraj 2 tedna večji, kot naj bi bila noseča po zadnji M. težak pa je 2150 g. zjutraj grem v labaratorij, pit cukarno vodo. koliko časa pa traja za izvid??

sicer jaz močno upam, da je user posted image  večji zato, ker je čist po očiju, ki ima 193 cm.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.7.2008 19:35:10 >

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
15.7.2008 19:40:41   
Lara Croft

Koliko to stane pri vas?

meni računa 10-12 eurov, odvisno kok ma dela z menoj..............user posted image

pa pri vas?????

30€..... pa ne morem rečt, da imam kaka problematična stopala... si jih stalno pedenam...

Lana... naša punca se tudi še ni obrnila... in tudi meni je rekla, naj bom čim več na desnem boku... pa včasih, da nej se, ko sedim, naprej sklanjam....

Obsega glavice pa ni merla... ali pa nisem opazla, da bi... no, nič ni rekla glede tega....

Svetla barva optično podaljša... tku da, odvisno, kaj bi rada.... Od naše je marelična, bom pa vmes nafloskala še rumene in oranžne ribice in morske konjičke...  Na strop pa bi nalepla kake zvezdice svetleče.

Moj trebuh je tudi ratal velik... in se mi tudi zdi, da je včasih večji, včasih manjši.... se kr čudijo, da sta še dva meseca pred mano...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
15.7.2008 19:42:40   
Lara Croft

težak pa je 2150 g.

Ma cel debelušček, oštja..... kaj še bo?!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
15.7.2008 19:42:49   
ključek
Lana... naša punca se tudi še ni obrnila... in tudi meni je rekla, naj bom čim več na desnem boku... pa včasih, da nej se, ko sedim, naprej sklanjam....

naš user posted image  se je pa obrnil že mesec nazaj, ko sem imela 4D UZ..............in danes je bil še vedno obrnjen.........user posted image user posted image user posted image ..........želim, da tako ostane.............vajina user posted image  se bosta pa tudi obrnila vsak čas, brez skrbi..........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3384
15.7.2008 19:43:47   
ključek
Ma cel debelušček, oštja..... kaj še bo?!

ne vem..............pa na srečo se redim samo v bušija................user posted image

sej sm napisla.............upam, da nisem fasala diabetesa.................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3385
15.7.2008 19:45:46   
Lara Croft

sej sm napisla.............upam, da nisem fasala diabetesa.................user posted image

Ja, upam tudi jaz.... srečno jutri.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
15.7.2008 19:56:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bubi,do kdaj pa je to znižanje v Aladinu?
Tetra pleničke sem jaz ene v Dipu včeraj gledala,so v paketu cena pa je 12 eur.Kolk pa so kaj drugače cenovno?Pa samo bele mislimuser posted image

V Aladdinu je do odprodaje oz. nek datum je res, pa sem pozabila user posted image  Potem bodo imeli cca 14 dni zaprto in štartajo z jesensko kolekcijo. Je rekla prodajalka, da so Aventove stvari ženske takoj razgrabile, nekaj drobnarij je še ostalo (dude, cuclji, ščitniki).

Ko ima Rutar ali Dipo akcijo, je 10 plenic 9,99€. V BC je recimo 10 plenic od Tosame 17,48€, od Aljaž pa 15,81€.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
15.7.2008 20:00:41   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  lep buši, me to you user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
15.7.2008 20:04:46   
*bubi*
Jaz pa ne vem, kako je moj user posted image  obrnjen. Po moje se kar suče, včasih imam občutek, da je čisto poprek user posted image

Bom videla v petek, komaj čakam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
15.7.2008 20:54:32   
lana17

diabetes imaš??? in kaj to pomeni?? mislm, imaš kakšna zdravila ali imaš dieto?? ker danes je na UZ moj G rekel, da obstaja možnost, da imam tudi jaz diabetes, ker je user posted image  za skoraj 2 tedna večji, kot naj bi bila noseča po zadnji M. težak pa je 2150 g. zjutraj grem v labaratorij, pit cukarno vodo. koliko časa pa traja za izvid??

sicer jaz močno upam, da je user posted image  večji zato, ker je čist po očiju, ki ima 193 cm.

Za enkrat sem na dieti, mi z njo uspeva uravnavati sladkor. Gre le za nosečniški diabete, ki po porodu izgine. Sem mogla tud jaz sladkano vodo piti, dvakrat. Prvič sem pila 50 g sladkorja na tešče, potem pa eno uro počakaš. Izvidi so še isti dan, jaz sem se kasneje vrnila  po njih, potem sem šla pa še do zdravnice. Ker sem imela povišan sladkor so me napotili v LJ in tam sem pila 100g sladkorja z vodo. In tudi takrt sem imela povipan sladkor. Od takrat sem na dieti. Zoprna reč je v tem, da je zdaj čas piknikov in sladoleda, sadja ... Jaz pa moram s fulom pazit kaj jem inkoliko. Sem za enkrat shujšala za dve kili, ampak mi je zdaj teža obstala, upam, da bom počasi začela pridobivati na teži, ker se bo moj user posted image redil. Pa zdaj tudi malce več pojem, ker vem kaj lahko in česa ne. Mene je na test poslal, ker  je imel večji trebušček.

Držim pesti, da je podedval očetove gene glede višine.

Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
15.7.2008 20:56:29   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Koliko to stane pri vas?

Obsega glavice pa ni merla... ali pa nisem opazla, da bi... no, nič ni rekla glede tega....

NImaš obsega galvice napisanega v materinski?

torej je bolje, da dam zeleno na daljšo steno in rumeno na krajšo, da ne bo soba zgledala še daljša.

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 3391
15.7.2008 20:57:22   
alysa
me to you, lep trebušček user posted image

držim pesti, da bo jutri vse OK

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
15.7.2008 21:00:35   
gloria
Me to you tvoj buši je pa tud ful lep....imava pa isto majčko sam kaj je moja zelene barveuser posted image user posted image user posted image ....držim pesti da bi juter bilo vse ok....
Teychy čestitke za prenehanje kajenja....to je pa zelo pohvalnouser posted image user posted image user posted image
Lana 17 čestitke za pregled....kolk ma moj obseg glavice ti povem juter,vem pa da je imel v 29 1/7 29 cm. tak da bo zdej v 32 tednu tud velikauser posted image .....moja soba je v jabolčno zeleni barvi(daljši del stene)+ bela in ti povem da jo ful poveča....otroška je pa cela rumena in je tud ok ker deluje taka topla

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
15.7.2008 21:30:49   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Lana 17 čestitke za pregled....kolk ma moj obseg glavice ti povem juter,vem pa da je imel v 29 1/7 29 cm. tak da bo zdej v 32 tednu tud velikauser posted image
pa ti je G kej omenil, da je velika? Skrbi me kaj pomeni to, da je glava velika. Jaz mislim, da bi mi kej rekel, če bi blo to kej narobe. Sploh ne vem zakaj ga nisem nč vprašala, sem bla očitno tolk pod vtisom UZ.

.....moja soba je v jabolčno zeleni barvi(daljši del stene)+ bela in ti povem da jo ful poveča....otroška je pa cela rumena in je tud ok ker deluje taka topla
A imaš pobarvano zeleno le eno steno. Katero stran, tam kjer imaš pohištvo al bolj prazno stran?

Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
15.7.2008 21:45:09   
ključek
Za enkrat sem na dieti, mi z njo uspeva uravnavati sladkor. Gre le za nosečniški diabete, ki po porodu izgine.

mogoče veš, kako diabetes vpliva na user posted image , da je večji kot bi moral biti?? je to nevarno?? imaš lahko prezgodnji porod ali ima lahko user posted image  kakšne probleme??

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
15.7.2008 22:07:28   
ključek
grem spat...............ni nobene tuki.............user posted image .................mislite jutri name, da bo vse ok, da nimam diabetesa, ampak je user posted image  velik / velika po atiju.......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
15.7.2008 22:13:52   
gold fish
me to you - user posted image user posted image user posted image   ...za jutri.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
15.7.2008 22:21:20   
*bubi*
lana17, večja glavica ne pomeni nič drugega kot to, da je pač večja.  Zaradi diabetesa je večji trebušček, kosti (lobanja) pa rastejo pač tako, kot geni narekujejo. Nič se ne boj. Bubi je imel skoz res veliko glavico, sem bila pogosto na UZ, ker sem hodila v Ambulanto za patološko nosečnost. No, zaradi glavice niso nikoli panike delali, pač povedali so, da je večja.

Aja, pa je že kot novorojenček čisto normalno zgledal s tako glavico user posted image  Mogoče je bila malo bolj izrazito deformirana takoj po rojstvu, kar sem pač jaz sama opazila.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
15.7.2008 22:24:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Moram ginekologu rečt, da pogleda, če ni slučajno kakšne žoge pretihotapil notri. Al pa macole ..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meta21 a ma pol kakšno pretihotapljeno igračo noter mali?

čestitke za pregled!!! veljajo tudi za pf!!!

Mašina, sem pozabla vprašat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
15.7.2008 22:37:02   
KAHLO
user posted image oj pupe!!

Vidim da je res zatišje zvečer tukaj na RR-u.....sej prav kr počivajte, sem prav navdušena kako aktivne septembrke smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz nevem, mene kar nekaj babnc obsoja da še hodim v službo!?!?!?!? no meni ni čist nič jasno zakaj, dokler se dobro počutim in mi ni težko.......se mi zdi da so te ene tako razvajene da to ni res....zadnič k sem šla iz centra do trnovega peš, mi je rekla ena, da si pa ona v mojem stanju že ne bi upala peš hodit tako daleč!?!?! nevem....meni se to sploh ne zdi daleč...malo več k kilometer je......zgleda da ta puna že drgač bl malo hodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol z druge strani slišim da je neodgovorno da hodim v službo, ....najbolša pa je bla ta k mi je ena rekla da se ne smem na morje na krk ali pa rab, ker vožnja lahko sproži porod, aja pa da peš tud ne smem hodit ker otroku jemlem zrak.........haloooooooooooooooo.....tlko bučk sem že slišala ....da to ni res!!!! a še ma kater kakšno takšno izkušnjo!?!?!?

jaz mam zdaj naslednji pregled komaj 7.8. pred 14 dnevi sem mela pregled bl laboratorijske variante, tist cuker za pit pa to....je vse o.k, pupi sva poslušali samo srček, merla pa mi je nič ni, tud ni rekla kam je obrnjena ...no zadnič mi je rekla da ma rito pod mojim rebrom ampak to je bilo še v 25 tednu, tako da vprašanje kako se je kaj obrnila, se mi pa zdi da mi leži povprek....oz. ponavadi se mi izboči trebuh na desni strani, tako da si mislim da moram met tam rito, ker je pošteno trda tista bula, včasih pa čutim tako majhno kroglico ali pa se izboči kroglica na bušijo, za tisto predvidevam da so rokice ali pa nogice, moram pa rečt da jo čutim na obroke čez cel dan... in ponoči...nima nekega usklajenega ritma gibanja....no pa nima veze...glavno je da se gibauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem še malo po sosednih forumih počekirat kaj babnce kaj počno!?!?user posted image user posted image

Tejchy prav si nardila glede kajenja, moram rečt da mene prej kadilci okrog mene niso motili, zdaj pa mi pa cigareti še enkrat bl smrdijo, zdaj mi gre že na živce če kak na cesti pred mano hodi pa kadi.....user posted image

Saraya jaz sem si nekaj teh tetra pleničk dobila iz Kika iz avstrije, so tri pakirane dve sta barvni ena pa je z vzorčkom, za enih par evrov....sicer so še v paketu...me pa zanima kakšne bodo ko jih bom oprala.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?