|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
15.7.2008 22:47:57   
arabela*
čerka babe.Vse pobegnete,ko jaz komaj pridem user posted image
Bi prej skoraj zaspala,pa sem se spomnila,da še imam delo,moram pospravit,pa pod pomit.
Me to you,lep buhec imaš.Pa za jutri držim pesti da bo vse okuser posted image
Tejchy,user posted image za odvajanje.A to ti je ratalo ko si zanosla al že prej?Ker če naenkrat prenehaš baje ni vredu,ker je šok za telouser posted image
Pedikura-nikoli še nisem bila.Za moje pojme imam preveč občutljive podplate,da bi me bilokdo taknouser posted image Mi bolj kak a sauna diši,pa jakuzzi,pa solarij,pa te finte.No zdaj je pauza v user posted image
Lana,čestitke za pregleduser posted image .Glede sobice,pa najbolje da izbereš tako barvo v kateri se boste vredu počutili.Jaz vem da ko bom zgornjo spalnico septembra barvala,bo ena stena nežno vijolična,druga pa nežno travnato zelena.drugače pa sem pristaš rumene.

< Sporočilo je popravil Saraya -- 15.7.2008 22:49:23 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
15.7.2008 23:10:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

cotike - ma js še nakupljenih nimam vseh, kaj šele opranih... grem ta oziroma naslednji teden v akcijo in v shoping... pol pa pripravim plac in začnem prati.. ne bi rada, da bi mi cotike 2 mesca ležale... sj tud tko se neki praha gor nabere...

Jaz se tega ne rabim bat, da bi se mi prah nabral na cotikah, ker nimam še niti ene! user posted image  Kul, ne? Pa v soboto grem za 14 dni na morje. Ko berem kako zelo ste pridne, se počutim strašno neodgovorno. No saj imamo plan. Nekaj stvari pri recinkotu, tašča se je ponudila, da gre z mano in njeno denarnico avgusta v šoping, previjalno bo ati naredil, voziček in podlogo za previjanje pa že imamo. Pri nas bo kakšen mesec, 2, 3 še malo kriza, ker je bodoči očka še redni študent (ne zaradi lenobe ampak zaradi let) in zdaj hiti z izpiti, potem opravi še prakso potem gre pa v eno (citiram) "ornk službo". Bo imel baje ful dobro službo, samo ne ve še kje.user posted image  Se sploh ne sekiram, ker je ful priden.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
15.7.2008 23:11:28   
gloria
lana 17 nič mi ni rekla da bi bilo kaj narobe,bom vidla kaj bo jutri.......zelena je tisti del ko ni pohištva(sam pojstla je na eni strani druga je pa prazna)

....lahko noč......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
15.7.2008 23:17:53   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

lana17, večja glavica ne pomeni nič drugega kot to, da je pač večja.  Zaradi diabetesa je večji trebušček, kosti (lobanja) pa rastejo pač tako, kot geni narekujejo. Nič se ne boj. Bubi je imel skoz res veliko glavico, sem bila pogosto na UZ, ker sem hodila v Ambulanto za patološko nosečnost. No, zaradi glavice niso nikoli panike delali, pač povedali so, da je večja.

Aja, pa je že kot novorojenček čisto normalno zgledal s tako glavico user posted image  Mogoče je bila malo bolj izrazito deformirana takoj po rojstvu, kar sem pač jaz sama opazila.

Jaz mislim, da se lana ne boji, kako bo izgledal ampak kako bo ven prišel.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
15.7.2008 23:25:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Za enkrat sem na dieti, mi z njo uspeva uravnavati sladkor. Gre le za nosečniški diabete, ki po porodu izgine.

mogoče veš, kako diabetes vpliva na user posted image , da je večji kot bi moral biti?? je to nevarno?? imaš lahko prezgodnji porod ali ima lahko user posted image  kakšne probleme??

Saj ti bo lana bolj natančno povedala, ampak kolikor jaz vem je takole. Če imaš diabetes in ga kontroliraš (dieta, zdravila ... kar ti pač rečejo) je z user posted image vse OK in donosiš kot vse druge. Mogoče le malce večjega, ampak kot vidiš je lanin čisto povprečne velikosti. 
Kriza je le, če ti diabetesa ne zdravijo. V tem primeru je user posted image  precej večji in se rodi odvisen od sladkorja, zaradi česar lahko doživi nekakšno abstinenčno krizo po porodu. Upam, da sem prav napisala!

Držim pesti, da bo test negativen!user posted image
Če pa slučajno ugotovijo, da imaš diabetes pa kar pogumno. Res, da boš mogla zdaj 2 meseca pazit pri hrani in v najslabšem primeru jemat še zdravila, ampak potem pa dobiš zdravo štručko in vse bo pozabljeno!user posted image
Sporoči!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
16.7.2008 6:57:05   
amor real
jutrooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste ful pridne in čvekaste 100 na uro user posted image , vas ne utegnem niti prebrat. Jaz se danes odpravljam na center za socialno delo, upam, da sem si sprintala in izpolnila prave obrazce in najini delodajalci tudi. Potem pa moram hitro šibat domov, ker nam jutri začnejo belit hišo in moram drobnarije iz polic, pa slike, rože ipd. umaknit, kam pa bom to dala nimam pojma user posted image . Če ne bo druge varjante pa kar ven pod oreh user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
16.7.2008 8:01:14   
pf
Dobro jutro punce.
Tejchy jaz sem večino cotk nakupila v H&M in Zari, nekaj malega pa še v drugih otroških trgovinah. Kupila sem večino bombaža, nekaj malega pliš, pa še to bolj pajacke 68, ene tri 62.
Lara Croft jaz tudi hodim vsak mesec na pedikuro. Traja 90 minut, uredi pa ti podplate in nohte, zmasira noge in nalakira na koncu. Cena pa je 15 eur.
Me to you fajn opravi danes. Imaš pa lep trebušček.
Lana 17 meni točne mere ni povedala za glavico, rekla je le, da je vse tako veliko kot mora biti za te tedne, tak da ne vem točno koliko je sama glavica sedaj velika.
Kahlo jaz sem tudi kupila 4 x po 3 planičke iz Kik diskonta, ker so mi bile všeč vzorčki, pa ti moram povedati, da sem jih oprala in zlikala, ter da so čisto ok videti.
Danes pa grem malo na razprodaje, grem v Championa gledati, če imajo kakšno lepo trenerko zame za jeseni, ali pa kak anorak, nekaj lepega pač. Letos pa sem si res malo cotk nakupila, mi je bilo škoda dinarjev. Za poleti ne bom čisto nič več kupovala. Ene čeveljce imam tudi nagledane. Bomo videli, če mi bo kaj všeč.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
16.7.2008 8:10:30   
KAHLO
dobro jutro pupe !!

Joj jaz  sem pa danes kr mal poredna mamica, sem si zdaj zjutraj v službi skuhala en kapučin z velik mleka, in k sem ga popila, je mala čist podivjala.....po moje je kapučin poživil njo pa ne meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no bomo drugič bl blagega skuhaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja drgače pa mam eno vprašanje, a mi mogoče zna katera povedat v kateri trgovini bi najbl ugodno dobila postelnino za bebo in tisto mehko peno oz. obrobo k se naveže na ograjico postlce!?!? nevem v ta baby center mi full ni za it, ker se mi zdi da čist pretiravajo s cenami?!?!?

Me to you..
...zdaj verjetno že pridno piješ tisto pocukrano vodo..........kaj je blo to meni navzgraža, sem skoraj bruhnila pa res......men je blo čist preveč sladko tole....škoda da ni mal kakšne limone zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drgače pa nič bat vse bo vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pf....če praviš da so vredu pleničke, bom še šla kakšna dva paketka iskatuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
16.7.2008 8:14:33   
SasMami2be
kje ste našle tisto super pedikuro? jaz bi jo nujno rabila! user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
16.7.2008 8:19:20   
taja1235
Jutro

a je katera bla uceraj v ? Kaj so kej povedali? Js nism mogla sm se prou nekam cudno pocutila
pa sm sla pol sam domov....user posted image  sej pol ko je moj dragec prsu domov je blo bolš

Js delam do 1.8. pa me tud vsi kregajo zakaj ne grem v bolniško da sem neumna....bla bla bla....
Halo pa če se dobr pocutim zakaj bi bla doma??? Halo!!??? Ni mi cist jasn..

Se kaj javim...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
16.7.2008 8:50:06   
*bubi*
Dobro jutro!

aja drgače pa mam eno vprašanje, a mi mogoče zna katera povedat v kateri trgovini bi najbl ugodno dobila postelnino za bebo in tisto mehko peno oz. obrobo k se naveže na ograjico postlce!?!?

Če boš v zelo kratkem hodila kaj v/mimo MB, se ustavi v M centru na Tržaški. V Aladdinu imajo še nekaj teh obrob (mi rečemo vetrček), pa posteljnin tudi, in vse to za -40%!!! Pa je že prej bila zelo normalna cena. Edino tistih velikih kompletov nimajo več (ko je not še odeja + pojštrček).

Drugače pa poglej v Aladdinu v centru mesta, tam bi pa morali še vso ponudbo imet, pač po njihovih rednih cenah (pa pravim, da so čisto normalne proti BC).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
16.7.2008 8:52:04   
*bubi*
KAHLO, kje pa si ti zdaj? Mogoče bi lahko poklicala v trgovino in vprašala, kaj imajo še na zalogi. Pa če ti malo na stran dajo?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
16.7.2008 9:30:57   
ključek
zdaj verjetno že pridno piješ tisto pocukrano vodo..........

sem že spila.....................joj, kok je to sladko..............pa preden cel liter spiješ..............user posted image user posted image ........sej maš 15 minut fore, sam gre čas tako hitro.......................user posted image ..................potem sem zuni lepo čičala, brala revije, se vsakih 10 sekund obračala na stolu, enkat sem imela nogo gor na stolu, enkat čez mojo drugo nogo, pol sem na pol ležala tam................user posted image user posted image ...............dobr, da ni bilo veliko ljudi..................izvidi bojo pa jutri................upam, na najboljše...............

zdej se pa pokam s sendvičom, sem bila že tako lačna.................user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.7.2008 9:35:12 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
16.7.2008 9:33:11   
arabela*
Jutro babikeuser posted image
Kahlo,ta obrobica za pojstlico(vetrobranček).Jaz sem jo ravno prejšnji tedn kupila v Dipu.Je pa fajn široka ,enobarvna,pa taka lepa rumena barva.Cena pa je 11.99.
Glede pleničk,jaz sem tiste v Kiku gledla,pa se mi niso zdele vredu.Glede na te stare,ki jih imam doma),nevem.če pa je ena omenla da so ok,pol pa jih bom verjetno sprobala.
Tejchy,jaz sem prve cotike že za Anejo itak vse dobila,kasneje pa prisegam na H&M,so vredu kvalitete,pa cenovno ugodne.pa včasih ima Špar kaj lepega,samo se mi zdi,da je predrag.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
16.7.2008 9:33:34   
arabela*
Grem zdaj kafe spit na balkonuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
16.7.2008 9:33:35   
ključek
aja drgače pa mam eno vprašanje, a mi mogoče zna katera povedat v kateri trgovini bi najbl ugodno dobila postelnino za bebo in tisto mehko peno oz. obrobo k se naveže na ograjico postlce!?!? nevem v ta baby center mi full ni za it, ker se mi zdi da čist pretiravajo s cenami?!?!?

zdej imajo v BC akcijo na to posteljnino, tudi obroba je zraven + kovterček.............jaz sem jo kupila dobrih 10 dni nazaj, je sedaj kar cenejša..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa poglej tukaj..............http://www.galeb.eu/vzorci.html

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.7.2008 9:34:39 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
16.7.2008 9:35:40   
ključek
pa prisegam na H&M,so vredu kvalitete,pa cenovno ugodne

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
16.7.2008 9:36:50   
ključek
Grem zdaj kafe spit na balkon

bo kej tacga..................user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 16.7.2008 9:38:12 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
16.7.2008 9:36:56   
KAHLO
Bubi hvala za informacijo.....sem že angažirala sestro da bo šibala gledat itak je šla v Maribor!! tega aladina v ljubljani ni ne?!?!

Taja1235
....no pol nisem edina, k me utrujajo s tem kdaj bom ostala doma, pa noge v luft držala.....a niso hecni ti ljudje.....mislim.....mene že prav ma da bi vsakega nadrla kaj ga sploh briga, drgače pa naše zdravstvo že ve kdaj poslat zdravo nosečnico na porodnišnico ali ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
16.7.2008 9:40:03   
ključek
no pol nisem edina, k me utrujajo s tem kdaj bom ostala doma, pa noge v luft držala.....a niso hecni ti ljudje.....mislim.....

prav pridne ste, k boste delale do konca..............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
16.7.2008 9:46:17   
KAHLO
oj me to you!! pol si se nasladkala hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saraja, Me to you
hvala vama za info .....grem zdaj vse počekirat....me pa prav zanima če bom imela to srečo in dobila po ugodni ceni te stvari!!....včasih mi je tako žal da nisem šivilja....bi si vse sama zašila take stvari.....sam kaj k gumb komaj našijem....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
16.7.2008 10:02:16   
arabela*
Babe,jaz sem že od včeraj v 34.tednu.
Ve še dost pešačite?
Meni je prej hoja tako pasala,da bi pol Mb prehodla.Sedaj ko gre h konce,pa povsod grem in vse rihtam samo z avtom.se nekak boljše počutim.
Pa po pravici povedano,ko grem čez mesto,se prav izogibam,da koga ne srečam poznanega.ko pa tako pametni vsi.Pa samo pametujejo.Sploh pa so največji modreci tisti,ki še niso rodiliuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
16.7.2008 10:13:12   
ključek
Ve še dost pešačite?

premalo.................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
16.7.2008 10:39:03   
bark
Jaz se tudi ukvarjam kje kupiti posteljnino.
A pa tistih vetrobrančkov se potem več kupi-za vsako posteljnino posebej,al imate samo po eno,pa pač ni v kompletu z vsako posteljnino?A se mogoče da kupit tud tak vetrobranček,kjer se da prevleka preoblečt?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
16.7.2008 10:46:02   
*zoe*
Hello user posted image ,

končno nekaj glasu od mene. Je bila kar dolga odsotnost, zato nisem vse čitala samo na hitro mal sem pa ke. Vsem sem kar fouš morja, se mi ga ful lušta, ampak ni šans, dokler bom v paketu user posted image .

Ja z mano je blo pa tko, da namesto, da bi skupaj z Lana luno prišle na 2. srečanje (31.5.), sem šla na urgenco zaradi krvavitev in popadkov (bil je to 24-25 teden za mojega user posted image ). Pol so me pa en cajta v bolnici imel, da se je vse to umirilo, pol pa doma samo v postelji non stop 24/7, tako da nisem smela niti sedet, kaj šele skakat okol. So rekli, da moram vsaj do 30.tedna zdržat, če ne bo kriza. Drgač imam skrajšan maternični vrat in glavo od user posted image  že čist med nogami user posted image . Največja kriza je bila zame skoz ležat, ker sem ful naspidiran človek in se mi je kar mešal. Sedaj sem bila pa spet na pregledu, pa sem bila zgleda ful pridna s temu ležanjem, tko da se mi stanje ni poslabšalo (izboljšat se itak ne more), mi je pa g. rekel, da lahko že mal sedim, ker sem že v 32t, ampak še vedno pretežno ležim. No sedaj pa vsa brez mišic lezem mal po stanovanju pa se sprašujem kako bom sploh rodila, če nimam po 1 mesecu in pol ležanja nobene mišice več. Ah bo že.

Drugače je pa tale naš user posted image  zelo aktiven, tako brca, da me vse boli, sploh ponoči od 4. ure dalje inmam vedno lekcije kung fuja. Danes nisem mogla spat od 4. do 7. zjutraj. Sploh se ni umiril. Ne vem, a ta otrok sploh kej spi, al pa še med spanjem brca user posted image . Kva šele bo, ko bo zunaj?

Tko to je na "kratko" vse, uživajte, pa se še kej oglasim, ker zdej pa res ne mislem več čist skoz ležat.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?