*zoe*
|
Hello , končno nekaj glasu od mene. Je bila kar dolga odsotnost, zato nisem vse čitala samo na hitro mal sem pa ke. Vsem sem kar fouš morja, se mi ga ful lušta, ampak ni šans, dokler bom v paketu . Ja z mano je blo pa tko, da namesto, da bi skupaj z Lana luno prišle na 2. srečanje (31.5.), sem šla na urgenco zaradi krvavitev in popadkov (bil je to 24-25 teden za mojega ). Pol so me pa en cajta v bolnici imel, da se je vse to umirilo, pol pa doma samo v postelji non stop 24/7, tako da nisem smela niti sedet, kaj šele skakat okol. So rekli, da moram vsaj do 30.tedna zdržat, če ne bo kriza. Drgač imam skrajšan maternični vrat in glavo od že čist med nogami . Največja kriza je bila zame skoz ležat, ker sem ful naspidiran človek in se mi je kar mešal. Sedaj sem bila pa spet na pregledu, pa sem bila zgleda ful pridna s temu ležanjem, tko da se mi stanje ni poslabšalo (izboljšat se itak ne more), mi je pa g. rekel, da lahko že mal sedim, ker sem že v 32t, ampak še vedno pretežno ležim. No sedaj pa vsa brez mišic lezem mal po stanovanju pa se sprašujem kako bom sploh rodila, če nimam po 1 mesecu in pol ležanja nobene mišice več. Ah bo že. Drugače je pa tale naš zelo aktiven, tako brca, da me vse boli, sploh ponoči od 4. ure dalje inmam vedno lekcije kung fuja. Danes nisem mogla spat od 4. do 7. zjutraj. Sploh se ni umiril. Ne vem, a ta otrok sploh kej spi, al pa še med spanjem brca . Kva šele bo, ko bo zunaj? Tko to je na "kratko" vse, uživajte, pa se še kej oglasim, ker zdej pa res ne mislem več čist skoz ležat.
|