|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
15.7.2008 15:56:04   
kasso
****...glede čišče: a ti je naredil UZ? Tako se lahko vidi, ali ostane kakšen ovoj notri...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
15.7.2008 15:58:34   
Estrella*
Jana: dokladi so bili nakazani včeraj in sem dobila za nazaj. Tega se res držijo in do centa izplačajouser posted image  V kolikor še nisi oddala vloge imaš še do 21.7 čas, da jo in boš dobila doklade za 3 mesece, če pa zamudiš, pa šele z mesecem oddaje vloge. Zato pljuni v rokeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
15.7.2008 15:58:53   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
jaz bi tudi rada kaj volje zbrala, ma trenutno imam pomisleke zaradi dojenja. razmišljam v smeri, da bi samo večerjo spuščala. no, vsekakor se lotim, ma ne vem kdaj.

Počakaj še kak mesec, ko ne boš več polno dojila in bo Aneja že na gosti hrani... potem pa veselo v hujšanje ;)
Se boš ustavila pri meni jutri? Bom doma.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
15.7.2008 16:12:57   
špelin@
Hojla vsem user posted image

Vidim, da boste Gorenjke + exGorenjka Estrella* spet kofetkale user posted image  Ste najbolj pridne med majčicami user posted image

****, pa je G rekel, da je ok, da je čišča tako dolgotrajna? Čudno, da ti ni že kar zdaj delal UZ-ja - kdaj pa si prihodnjič naročena? Mogoče krvaviš zaradi posega - sterilizacije?

Katina, welcome back user posted image  Čestitke malemu sončnemu kralju za 2 meseca user posted image user posted image  HB, da ste se na AC izmazali user posted image  - cesta zna biti strašno hinavska v takih neurjih user posted image  Ne sekiraj se zaradi kilaže, zdaj je pomembno uživanje s tvojim user posted image , trenutno se nisi dolžna obremenjevati še s tem, boš videla, da bo prišel čas, ko bo tudi volja tu user posted image  user posted image

jana81, jaz si sebe trenutno šeniti pod razno ne predstavljam v dvodelnih kopalkah user posted image

tana7, user posted image  za obisk pri frizerju.

suzy85, tebe pa dooolgo ni bilo na spregled user posted image  Lepo, da tvoja princeska tako pridno raste user posted image  Glede oblekic za krst žal ne vem nič.

Kaja08, naš princ ima 6 obrokov, popije pa okrog 140 ml AM na obrok.

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Najin Gal pa je danes star 11 tednov user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Kar se igralnega centra tiče,se vidi, da sem Gorenjka, sem ga sama naredila.Dve leskovi veji sem ukrivila in jih oblekla v blago, tako da je prišel trapez, ter gor obesila ropotuljice. Včeraj je tamal prav užival spodaj. pol ure je sigurno vriskal.

user posted image user posted image  user posted image user posted image

Čmrlika in Soncnica Sandra ***, user posted image user posted image  za pridkani princeski.

kasso, user posted image  za pregled in hemoglobin user posted image

hijenca in Anitka, user posted image user posted image  za pridna princa.

Anitka in Estrella*, upam, da se problemi s kakanjem kmalu rešijo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Kje se pa danes skriva naša pisarniška referentka Špelin? user posted image

Včeraj sem imela zaradi potuhnjenega hujskaštva (ne bi šla na dolgo razlagat) moževe žlahte napad pobesnitisa (tud ne bi razlagala...user posted image ) in danes okrevam po njem user posted image

Ej, punce, krasne fotke v tickerjih user posted image user posted image user posted image

Pozdravčki user posted image user posted image user posted image  še za vse ostale, ki vas nisem posebej imenovala user posted image

Ja, pogrešani sta edinaos in narava, pa še katera... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
15.7.2008 16:16:55   
tally
he he jaz imam tut nove slikice v tickerju in avatar sem si končno naložila user posted image

< Sporočilo je popravil tally -- 15.7.2008 16:17:25 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
15.7.2008 16:33:01   
Estrella*
Včeraj sem imela zaradi potuhnjenega hujskaštva (ne bi šla na dolgo razlagat) moževe žlahte napad pobesnitisa (tud ne bi razlagala... ) in danes okrevam po njem

Jaz tud pike dobivam ob moževi žlahti in njihovim izpadomuser posted image user posted image user posted image Lepo, da se pobiraš in prihajaš na star tir. Sicer pa veš, da se zaradi takih imbacilov ne velja sekiratuser posted image

Alči še vedno štrajka s kakanjemuser posted image  Sedaj se pa dere v zg. štukuuser posted image

tally: ooo polhka si dala v tickeruser posted image Amapak, ta je slikan tik pred zimouser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
15.7.2008 16:35:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jana: dokladi so bili nakazani včeraj in sem dobila za nazaj. Tega se res držijo in do centa izplačajouser posted image  V kolikor še nisi oddala vloge imaš še do 21.7 čas, da jo in boš dobila doklade za 3 mesece, če pa zamudiš, pa šele z mesecem oddaje vloge. Zato pljuni v rokeuser posted image

hvala ti.
sem danes dala na pošto, pa upam da bodo tud meni izplačali za nazaj.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
15.7.2008 16:50:15   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Včeraj sem imela zaradi potuhnjenega hujskaštva (ne bi šla na dolgo razlagat) moževe žlahte napad pobesnitisa (tud ne bi razlagala...user posted image ) in danes okrevam po njem user posted image

user posted image ne sekiraj se zaradi žlahte user posted image

Estrella, držim pesti da se Alji čimprej uredi prebava user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
15.7.2008 17:01:23   
tally

[/quote]

Špelin@ ne sekiraj se zaradi žlahte, jaz imam vso žlahto mojo in njegovo na ignore in prav uživam

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
15.7.2008 17:17:06   
aurora28
Jana ja sem dobila otroški dodatek za nazaj user posted image , skupaj za tri mesece.

**** mislim, da imaš prav in vsak dr. drugače reče. Meni vem je v glavnem G naredil ta test in nisem nič plačala, vse je šlo preko zavarovalnice user posted image . Moj G dela v bolnišnici Trbovlje. Mogoče so pa v Lj bolj zategli za vsak cent user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
15.7.2008 18:11:15   
eole
pozdravljene majčice!
joj ko s te načvekale v enem dnevu!!

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Danes sem imela prvi  G pregled.Vse ok, maternični vrat zaprt, maternica precej zadaj ampak je ok, jajčniki tud.Za kontracepcijo sem se nekak odločila za mireno, čeprav mi je G rekel, da bo popoldan preštudiral "tanove" študije o kontracepcijskih tabletkah, pa se bova potem odločila....baje da obstajajo ene ki jih lahko jemlješ kljub dojenju...je rekel, da glede na to da še nisem dobila M (in jo mogoče še kar nekaj časa ne bom imela) mirene ne moreva vstavit...in jaz bom brez kontracepcije.V glavnem jutri ga moram poklicat.....

jaz jih imam imenujejo se carazette. nisem jih pa še začela jest. pri nas se jih dobi malo manj kot en teden. nimajo jih v vseh lekarnah, jaz sem jih dobila v lekarni na prešernovem trgu. pa še za te je vedela samo ena.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
15.7.2008 18:54:28   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Valentina a veš da te jaz dostikrat pogrešam... vse tiste lepe slikce ki si jih limala pa napisi več barv velike lepe črke... eh, saj vem sedaj nimaš več tok cajta.user posted image user posted image

****: Velikokrat sem v dilemi al nej kej al rajš ne... obvelja pa pol to drugo user posted image ... ma mm kr občutek, da ne paše...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
15.7.2008 18:57:14   
valentina2006
****: Pa kljub temu, zdejle se ne morm zadržat user posted image ...
user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
15.7.2008 19:02:08   
valentina2006

Vidim, da boste Gorenjke + exGorenjka Estrella* spet kofetkale user posted image  Ste najbolj pridne med majčicami user posted image  

špelin@: Jutri bo res Gorenjski čvek in kofetkanje user posted image ... sam, da ne bo pol kakšnega neurja... bomo k sreč mele 2 deca, k bota to preprečila, upammmmmm user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
15.7.2008 19:03:54   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Valentina a veš da te jaz dostikrat pogrešam... vse tiste lepe slikce ki si jih limala pa napisi več barv velike lepe črke... eh, saj vem sedaj nimaš več tok cajta.user posted image user posted image

****: Velikokrat sem v dilemi al nej kej al rajš ne... obvelja pa pol to drugo user posted image ... ma mm kr občutek, da ne paše...

halooo...kako ne paše user posted image
smeško je superrrrrr

Neposredna povezava do sporočila: 2765
15.7.2008 19:27:02   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Berem, da ste nekatere sinoči utrpele škodo zaradi neurja. Od nas pa se je tiho poslovil moj dedi user posted image

moje sožalje..

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
15.7.2008 19:30:16   
eole
eno vprašanje - kako podrete kupčka, kadar vaši user posted image  zaspijo? naša je čisto mehka in nikakor ni mogoče podreti kupčka. prav tako se ne zbudi, tudi če jo grem previt.. sumim, da je ravno to občasno nepodiranje kupčka lahko krivo za krče.

vrtec rekli so mi, naj čimprej damo vlogo za vrtec.. jaz o tem nič ne vem, zato .. prosim nasvet? ali je katera že dala vlogo?

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
15.7.2008 19:35:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

****...glede čišče: a ti je naredil UZ? Tako se lahko vidi, ali ostane kakšen ovoj notri...

Bo naredil UZ čez 14 dni, ko pridem spet k njemu. Pravi pa da pri CR ni strahu da bi kaj ostalo notri, ker se cela maternica z roko pretipa. Plus meni so že na operacijski delali kompletni UZ, ker sem krvavela...

Kasso, jaz nimam pojma, kako in kaj. Meni se to prvič dogaja, čeprav je tretji CR. In komu naj pa verjamem če na zdravnikom? Če on pravi da je vse o.k., kaj naj potem??
Sicer me je hotel naročiti že konec tega tedna ampak jaz sedaj 14 dni ne morem. Omar ima eno manjšo operacijo in takega otroka pač ne morem pustiti v varstvu... Zato sem rekla da pridem čez 14 dni ali pa 3 tedne.
A bi mogla iti prej? user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2768
15.7.2008 19:37:05   
tilči
pri nas je rok za oddajo za vrtec april, tako da bom takrat oddala za oba, razen v primeru, če bom zamenjala službo in šla delaz za 25 ur na teden, takrat bo šel samo starejši v vrtec, da bo malo v družbi vrstnikov. ali bo še katera koristila, da bi delala polovični delovni čas, polovico prispevkov pa plača sociala?
Mene matra, ker sedaj delam polni delovni čas, pa imam slabšo plačo, kot pa če bi zamenjala in šla delat za 25 ur, pa še več bi bila z otroki

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
15.7.2008 19:41:14   
Anonimen

SLOVENIJAAA OD KOD LEPOTEEEE TVOJEEE... lala la la lalalaluser posted image user posted image user posted image

Ja, pogrešani sta edinaos in narava, pa še katera... user posted image

Narava je o.k., samo ne vem zakaj se nič ne javi tukaj.user posted image  Edinaos pa sem Estrello povprašala in pravi da je samo zelo zaposlena z malo princesko.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
15.7.2008 19:44:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

**** mislim, da imaš prav in vsak dr. drugače reče. Meni vem je v glavnem G naredil ta test in nisem nič plačala, vse je šlo preko zavarovalnice user posted image . Moj G dela v bolnišnici Trbovlje. Mogoče so pa v Lj bolj zategli za vsak cent user posted image .

Ja, res žalostno, tole vse skupaj, da vsak dela kot mu paše.user posted image user posted image  Trbovlje, imam super izkušnjo z eno res prijazno alergologinjo. Morda so pa tam pri vas vsi zdravniki mal bolj prijazni kot v Ljubljaniuser posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2771
15.7.2008 19:49:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

****: Pa kljub temu, zdejle se ne morm zadržat user posted image ...
user posted image

Ti kar objavljaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2772
15.7.2008 19:52:40   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

pri nas je rok za oddajo za vrtec april, tako da bom takrat oddala za oba, razen v primeru, če bom zamenjala službo in šla delaz za 25 ur na teden, takrat bo šel samo starejši v vrtec, da bo malo v družbi vrstnikov. ali bo še katera koristila, da bi delala polovični delovni čas, polovico prispevkov pa plača sociala?
Mene matra, ker sedaj delam polni delovni čas, pa imam slabšo plačo, kot pa če bi zamenjala in šla delat za 25 ur, pa še več bi bila z otroki

jaz bom verjetno šla delat za 6 ur.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
15.7.2008 20:55:29   
aurora28
Eole midva z Galom kadar on spi sploh ne podirava kupčka, podirava ga samo takrat kadar bedi. In sicer ga največkrat podreva tako, da držim Gala v pokončne lpoložaju naslonjenega name in takrat ga v roku 2 minut podre. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
15.7.2008 21:18:29   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: eole

eno vprašanje - kako podrete kupčka, kadar vaši user posted image  zaspijo? naša je čisto mehka in nikakor ni mogoče podreti kupčka. prav tako se ne zbudi, tudi če jo grem previt.. sumim, da je ravno to občasno nepodiranje kupčka lahko krivo za krče.

vrtec rekli so mi, naj čimprej damo vlogo za vrtec.. jaz o tem nič ne vem, zato .. prosim nasvet? ali je katera že dala vlogo?

Eole mi tut jupčka ne podiramo ko Emilija spi ker je brezveze, ga ne bo podrla. Podiramo pa ponavadi v pokončnem položaju, včasih ji rata v položaju lupinice.

Vrtec- midva sva klicala tukaj v Mengeš in je nama takoj rekla da ne bova dobila, ker je ta konc kar se tiče vrtcev obup, skoraj nemogoče je dobiti.

Itak se pa drugo leto selimo v Postojno pa bomo tam urejali vrtec, upam da tam ni tak problem. Pa še službo bo treba menjati user posted image .

Tablete Cerezete pa imajo pri nas v Mengšu in si jih bom jaz zrihtala. Kdaj jih pa boš ti začela jemat? Men je G rekla da ko se jih jemlje ne sme biti več kot 3 ure zamika, res se je treba držat ure kadar se jemlje.

< Sporočilo je popravil tally -- 15.7.2008 21:20:53 >

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?