|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 12:52:08
|
|
|
|
lučka 25
|
oktavija, mislim, da se tako kot ti in anonimna vsaka kdaj znajde v tem dvomu, ali ima še toliko volje in moči, da bi poskušala. Tudi jaz imam PCo in tudi moj ni nek fan alternative. Ampak imava pa k sreči še dovolj moči in dobre volje, optimizma, da se še greva vse to. Pa sva se danes kar malo v hecu in začudenju pogledala in zamislila, ko sva se spomnila, da poskušava na že 3 leta in 3 mesece. Mislim, da je že to dobro, da o tem govorimo, da damo iz sebe, se lvsaj malo razbremeimo. Tudi vama bo to koristilo. Praviš, da binam morali poskusit kaj še "popravit", ampak pri meni se žal ni dalo, saj mi kljub drilingu ovarijev pri laparo, ni nič pomagalo, ker je bil že takoj 2. ciklus spet po starem. Zdaj pa sem že od dveh G dobila mnenje, da nama naravno pač ni dano, da bi . Je pa pri teh postopik velik faktor naša psiha. Tu pa se moramo pripraviti na vse ali nič. In tu vidim jaz problem pri teh postopkih. Saj s številkami, možnosmi nam na hitro že povedo kako in kaj, ampak ako sperejeti to, da naravno ne bo šlo, ampak bo šlo le z umetno, kaj če tudi tu ne uspe,... Tu imam jaz srečo, da sva si z v veliko oporo in čeprav sva že lani razmišljala o umetni oploditvi, se dokončno takrat zanjo še nisva odločila, ker še nisva bila pripravljenja na vse to. Zdaj mislim, da sva in, da imava dovolj optimizma, realnih pogledov, moči za vse ali nič,... da greva lahko v postopek. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala z mojim razmišljanjem, zgodbo.
|
|
|