|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
15.7.2008 16:52:34   
martinca
katarinas, Uroš ima fantovščino v petek. imajo tako navado v podjetju da sodelavce povabi in svoje prijatle.

suzana, super da ste že doma. sem vaju že pogrešala z Aljažem. pa lepe slikice sta naredili s katee.

koala
, kako lep avatar imaš.

Uroš se zahvaljuje za čestitke za njegov rojstni dan.

ljubljana, super da ste dobili vrtec. mi še zaenkrat s tem nimamo problemov.

jaz sem tudi bila danes pri frizerju pa še pri šivilji sem bila, ker mi bo naredila obleko za po polnoči, pa še pri cvetličarki sem bila. sem se morala še za eno dekoracijo it zmenit.

zdaj pa grem pomagat zidat nazaj.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
15.7.2008 19:16:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Punce!
Maxi cosi TOBI v akciji v BC, znižan na 170 EUR. Pismo sem jezna, ker nisem počakala. To je najboljši avtosedež firme MC, drugače stane 250 EUR, to je pa že kar ugodna cena. Pa še take lepe vijolične barve, da jo lahko ima ali fantek ali punčka.

Grrrrrrruser posted image user posted image user posted image , zakaj se mi je tako mudilo. No ja bo mogel biti priori xl tudi ok.

Suzana po lanskih testiranjih je bil piori boljši od Tobija. Na slikici, ko je otrok v Tobiju sei zdi kot, da nima nobene stranske zaščite.user posted image  Jaz še razmišljam in se spet nikakor ne morem odločit.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.7.2008 20:14:54   
Alfabeta
Sunny, da ne boš pozabila v petek ob 9 na Loki.

Aja, pa nič ne bom pekla, da ne bo še katera spraševalauser posted image . Sem glih Majri rekla, da lahk katera drugauser posted image . sicer pa imajo tako dobre sladice na Loki da ni panike.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
15.7.2008 20:41:31   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Aja, pa nič ne bom pekla, da ne bo še katera spraševalauser posted image . Sem glih Majri rekla, da lahk katera drugauser posted image . sicer pa imajo tako dobre sladice na Loki da ni panike.

Japajade, zdej pa naj še pečem kaj, danes me pa nisi hotela niti poznat v NMuser posted image
Smo se srečale na casti v Žabji vasi pred Šparom, vsaj mislim da si bila to ti

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
15.7.2008 20:41:35   
katarinas
Sunny kako je bilo pri zobarju, si mogla dolgo poslušat predavanje?user posted image

Danes sem bila v šopingu v Muellerju in sem odkrila kašice podobne kot so Hipp in od Nestleja, mislim da se jim reče Babyvita ali nekaj takega in so občutno cenejše od drugih. Men se zdijo kar v redu, sestavine so menda iste kot v drugih kašicah...ali katera pozna oz. je katera to dajala svojimuser posted image ?

Še nekaj: ali ste vedele, da mokra majčka ne ščiti pred soncem? Jaz to nisem vedelauser posted image , pa mi je zadnjič P rekla, da če mislim malo kopat v morju oblečeno v majčko moram vedeti, da suha majčka ščiti pred soncem, mokra pa ne....isto pač velja za odrasle...no jaz sem do zdaj mislila, da je vseeno ali je mokra ali suha...

Alfabeta  a ne boš pekla? Boš drugič, ko bom jaz prišla....ha hauser posted image user posted image  saj se hecam, imajo pa res na Loki mnjami sladice...take za zredituser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
15.7.2008 20:43:13   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Punce!
Maxi cosi TOBI v akciji v BC, znižan na 170 EUR. Pismo sem jezna, ker nisem počakala. To je najboljši avtosedež firme MC, drugače stane 250 EUR, to je pa že kar ugodna cena. Pa še take lepe vijolične barve, da jo lahko ima ali fantek ali punčka.

Grrrrrrruser posted image user posted image user posted image , zakaj se mi je tako mudilo. No ja bo mogel biti priori xl tudi ok.

Suzana po lanskih testiranjih je bil piori boljši od Tobija. Na slikici, ko je otrok v Tobiju sei zdi kot, da nima nobene stranske zaščite.user posted image  Jaz še razmišljam in se spet nikakor ne morem odločit.user posted image

Še dobro da se meni ni treba nič odločevati, ker bi spet kakšno fantastiko naredilauser posted image , avtosedež bomo podedovali od nečaka...bo čist ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1481
15.7.2008 20:48:37   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Japajade, zdej pa naj še pečem kaj, danes me pa nisi hotela niti poznat v NMuser posted image

Kdaj? S katerim avtom si me pa videla?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
15.7.2008 20:52:01   
majra

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Kdaj? S katerim avtom si me pa videla?

Okoli 18, mislim, da z meganom. No, saj pravim, da nisem čisto ziher da si bila ti. Sm bolj pozno videla sam s kotičkom okauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
15.7.2008 20:58:09   
Alfabeta
Njet, nisem bila. Ob tej uri sem jaz v hiši, moj sin pa je pri večerji user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
15.7.2008 21:06:27   
mml
Dan,

imam 10 minut časa zase user posted image

Danes smo se potepali v Postojni pri teti in je bilo prav OK, oba črička sta pot čisto lepo prestala, Matic je v obe smeri spal, Manca pa je tja grede gledala ven in komentirala, nazaj grede je pa mrknila že pri Ravberkomandi, je bilo čisto utrujena od vsega poskakovanja in plezanja...ja prav ste prebrale...tudi z mavcem pleza in poskakuje user posted image , pri teti je lepo splezala na zgornjo posteljo pograda, s tem da ves čas pazi, da se ne opira na nogo, ki jo ima v mavcu user posted image . Malo me samo skrbi, da ji v ponedeljek ne bodo sneli mavca, ampak bo samo dobila peto in bo še dodatnih 14 dni imela mavec user posted image . Sem malo brskala po internetu, samo nisem nič našla o otroških ampak samo o zdravljenju odraslih zlomov, in ti se zdravijo 10 dni z nehodilnim mavcem in po tem še vsaj 3 tedne s hodilnim...no vseeno upam, da je pri otrocih celjenje hitrejše...

vsem včerajšnjim in današnjim slavljenčekom in slavljenkam želim vse najboljše
user posted image

vse nove fotke in avatarji so SUPER user posted image user posted image user posted image

Nič...Matic že nerga na tleh...je prav smešen, povsod se zna kotalit razen v igralnici, tam se pa vleže na trebuh in da vse 4 od sebe in nerga user posted image , najbrž mu ni všeč, ker je spodaj samo parket in se mu zdi pretrdo user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 15.7.2008 21:12:01 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
15.7.2008 21:20:48   
klaja
Lusa mogoče pa je Luša res kaj čutla in jo je imela še zato bolj rada. Oprosti ker sprašujem, ampak kako pa je prenesla vse to v zvezi z Ajšino boleznijo in potem izgubo.  Vse tri pa so prave princeske!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
15.7.2008 21:29:22   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny kako je bilo pri zobarju, si mogla dolgo poslušat predavanje?user posted image

Vse skupaj je trajalo dobrih 5 minut. user posted image  Nič posebnega, razen da je zobozdravnica skoraj skup padla, ko sem povedala, da je imela Neja 4100g.user posted image  Naredi s tabo skoraj en manjši intervju, Neji je pogledala usta in to je bilo to. Moramo poklicat septembra 2009, da se naročimo za naslednji pregled.

Nisem pozabila, se je pa naš user posted image odločil, da bo v petek doma. Če naju bo kam peljal potem se bova opravičili, drugače pa prideva. Se sploh ne bi veliko zmenili za user posted image , če bi bil večkrat doma, vendar je tako redko z nama, da bova to kar izkoristili. Bom v četrtek sporočila, če se ni premislil.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Punce!

Še dobro da se meni ni treba nič odločevati, ker bi spet kakšno fantastiko naredilauser posted image , avtosedež bomo podedovali od nečaka...bo čist ok.

Mi bomo pa morali po novem letu nabavit še enega, da ga bova imela vsak v avtu, ker bo on Nejo vozil zjutraj v varstvo, jaz pa jo bom šla po službi iskat.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
15.7.2008 21:35:13   
Alfabeta
Sunny, saj veš da bomo zelo vesele če prideš. Ga pa seboj pripelji, se bo z otroci od Triš igraluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1488
15.7.2008 21:40:21   
Sunny Morning
Sunny, saj veš da bomo zelo vesele če prideš. Ga pa seboj pripelji, se bo z otroci od Triš igraluser posted image user posted image user posted image

Revež cel teden ne bo prišel k sebi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
15.7.2008 21:42:57   
Alfabeta

Revež cel teden ne bo prišel k sebi.user posted image user posted image user posted image

Al ona ma ful pridne otroke, bo vsaj vidu kak zgleda če jih imaš več in ko so malo večjiuser posted image user posted image  lahk pa še jaz svojega gavnerja pripeljem, pol boš mela pa ziher mir pred njim kak mesec, ker potem se pa res ne bo kmalu pobraluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1490
15.7.2008 21:45:26   
dašabina
user posted image user posted image Ku, ku, jaz sem tu"!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
15.7.2008 21:51:39   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

user posted image user posted image Ku, ku, jaz sem tu"!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

OJLA!!! A si doma?

Če si, pridi v petek ob 9 na Loko!!! Kako je bilo na morju?

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 15.7.2008 21:52:01 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
15.7.2008 21:54:22   
SuzanaKK
Dober večer!

Sunny to pa res nisem vedela, da je dobil priori boljše rezultate. Ampak ga ima prijateljica (Tobija) in ga ne more prehvaliti. Poslušaj, a ti si Nejo že k zobozdravniku peljala?

katarinas Bebivita so čisto ok kašice, naš mulc samo njihovo banano-jaboljko je. Jaz grem jutri v Mullerja in jih bom spet nekaj nabavila.

Je bil pa danes lep dan, sva vozičkala 2 uri. Aja, katee je prišla malo v Ljubljano, upam da bo prišla kaj pogledat, ker ji moram povedati, da mi je prej zmanjkalo baterije, ZDAJ PA NE NAJDEM POLNILCA!!!!!! Upam, da ni kje na Krku ostal. Sumim, da je v potovalki, ampak ne bom preveč ropotala, ker Aljaž spi. Te jutri pokličem.

martinca ful lepo, da si naju pogrešala. Še enkrat čestitke za uspešno preživeto fantovščino.

klaja malo z zamudo, ampak čestitke Juliji za rojstni dan.

mml upam, da bo Manca hitro okrevala.

Joj, zagotovo sem kaj pozabila, mogoče še kaj napišem.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
15.7.2008 21:59:07   
dašabina
Hojla, na morju je bilo super, prilepim jutri kakšno slikico, vas že berem, ja, srečanje v  petek, mislim, da bo šlo, ker imam potem ob 11. cepljenje z Mihcem, pa seveda moje prikolice gredo tud z mano mogočeuser posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
15.7.2008 22:00:46   
SuzanaKK
No saj sem vedela. Punce, prosim en velik aplavz zame, danes sem sčistila sterilizator in ga pospravila. Jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image zame, da mi je končno uspelouser posted image .

Še nekaj. Sploh še nisem omenila, da sem pred morjem spoznala golobčka in njene tri navihančke, ki so očarljivi. Nina je taka čedna pupika. Drugič vas pa midva z Aljažem prideva kaj pogledat, če vam bo kaj dolgčasuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
15.7.2008 22:00:54   
dašabina

Zanima me, a je še katera, da samo doji, ali sem osamljen primer. Pri nas namreč še popolnoma nič ne dodajamo
Tud pri nas se samo dojimo, začnem počasi probavat drug teden...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
15.7.2008 22:02:20   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Alfabeta moj Alex se še tudi samo doji, no čajeka pije zraven ker je takooooo žejen.

No, čajčka pa tud mi pupamo...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
15.7.2008 22:02:47   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Oooooooooo mati si doma.Lepo te je spet videti.Hvala za karticouser posted image .V petek pa le pridi na Loko z puncami.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
15.7.2008 22:03:41   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Mi smo pa danes dobili osebnouser posted image user posted image user posted image in v soboto gremo malo na morjeuser posted image

Ja mi tudi gremo na morje za čez vikend, kam pa greste Triš ???

Na Krk ali pa v Crikvenico.Se bomo še odločili med potjouser posted image .Kam pa greste vi.

Lusa kako lepe slikice.Vse tri so kot male angelčice.Sploh Ajša....joj kaj naj napišem ,pa saj itak že vse veš.Krasna mama si še enkratuser posted image

Alfabeta
ne preveč hvalit mojih otrok ,da ne bo v petek kak kaosuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.7.2008 22:05:11   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Evo še nekaj obljubljenih slikic današnjega dne.

LANA Z MURIJEMuser posted image
user posted image

ŽAN V GOBICIuser posted image TO JE VESELJE
user posted image

TAKOLE PA TUDI JAZ PRIPRAVLJAM PESKOVNIK DA SE BOMO LAHKO Z MATICOM IN LANO IGRALIuser posted image
user posted image

...IN PESKOVNIK JE NAREJEN user posted image
user posted image

Bravo za slikice in gobico!!!user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?